ΣΟΚ! Δόθηκε ΕΝΤΟΛΗ στους ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ μας! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ!

Ωρολογιακή βόμβα θυμίζει το Μεταναστευτικό. Η κατάσταση με τη διαμονή περίπου 60.000 προσφύγων σε κέντρα φιλοξενίας και στρατόπεδα σε όλη την Ελλάδα παραμένει χαοτική.

Σε συνολικά 44 «δομές διαχείρισης» που συντονίζουν οι Ενοπλες Δυνάμεις διαμένουν 19.371 πρόσφυγες ή και μετανάστες. Στα περισσότερα στρατόπεδα, ωστόσο, σημειώνονται σε καθημερινή βάση περιστατικά που μαρτυρούν αύξηση της εγκληματικότητας, με κλοπές ή άλλες παράνομες πράξεις, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν δημοσιοποιούνται.

Η αύξηση της εγκληματικότητας στις περιοχές όπου λειτουργούν κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών έχει θορυβήσει την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Ενδεικτικό είναι το σήμα του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας που αποκαλύπτει το «ΘΕΜΑ» και με το οποίο δίνονται συμβουλές γενικού περιεχομένου για την ασφάλεια των στρατιωτικών στελεχών! Για να αποτραπούν παραβατικές συμπεριφορές σε βάρος αξιωματικών και υπαξιωματικών, αλλά και προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι ευκαιρίες να καταστούν οι στρατιωτικοί θύματα μιας εγκληματικής πράξης, το ΓΕΑ καλεί το προσωπικό να λαμβάνει παθητικά μέτρα προστασίας.

Συμβουλές του ΓΕΑ για αυτοπροστασία των στελεχών της Αεροπορίας, όπως φαίνονται στο έγγραφο

Μεταξύ άλλων, η στρατιωτική ηγεσία συμβουλεύει τα στελέχη:

■ Να αποφεύγουν να κυκλοφορούν πεζή κατά μόνας.
■ Να προτιμούν πολυσύχναστους δρόμους αποφεύγοντας απομονωμένες οδούς και σοκάκια, ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες.
■ Να αποφεύγουν να φέρουν τιμαλφή αντικείμενα, καθώς και μεγάλα χρηματικά ποσά τα οποία έλκουν την προσοχή τρίτων ατόμων.
■ Να ενημερώνουν για τις επικείμενες δραστηριότητές τους τα συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα.
■ Να έχουν στις ταχείες κλήσεις του κινητού τηλεφώνου τους το αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου κινούνται.
■ Να βρίσκονται σε εγρήγορση για την περίπτωση που κάποιος τους παρακολουθεί. Σε τυχόν υποψία ότι συμβαίνει αυτό να μεταβαίνουν στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και όχι στην οικία τους.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πέραν του προληπτικού χαρακτήρα τους, οι οδηγίες για την ασφάλεια και την αυτοπροστασία του στρατιωτικού προσωπικού αποκαλύπτουν ότι για την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων ο κίνδυνος κλιμάκωσης της εγκληματικότητας μέσα και γύρω από τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων δεν αξιολογείται ως ένα απίθανο ενδεχόμενο. Και όλα αυτά σε μια εποχή όπου η τουρκική κυβέρνηση αφήνει να αιωρείται η απειλή ότι μπορεί και να… πλημμυρίσει τα νησιά του Αιγαίου με δεκάδες χιλιάδες περισσότερους πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ η ευρωπαϊκή οικογένεια αντιμετωπίζει τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο Μεταναστευτικό με καχυποψία.

Το πρόσφατο δημοσίευμα του «Guardian» αφήνει σαφείς υπόνοιες για κατασπατάληση των ευρωπαϊκών κονδυλίων και κακοδιαχείριση της διεθνούς βοήθειας που διοχετεύθηκε στην Ελλάδα από το 2015 μέχρι και σήμερα προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι πρόσφυγες που «ξέμειναν» στην ελληνική επικράτεια απολαμβάνουν συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης. «Πού πήγαν τα λεφτά; Πώς η Ελλάδα τα έκανε μπάχαλο με την προσφυγική κρίση», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της βρετανικής ιστοσελίδας. Οπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι του «Guardian», «πριν από δύο χρόνια, 57.000 πρόσφυγες βρέθηκαν εγκλωβισμένοι όταν έκλεισαν τα νότια σύνορα της Ευρώπης. Αυτό που ακολούθησε έχει χαρακτηριστεί ως η πιο ακριβή ανθρωπιστική ανταπόκριση στην Ιστορία».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από το 2015 μέχρι σήμερα έχουν εκταμιευθεί προς την Ελλάδα 803 εκατ. δολάρια, ποσά που προήλθαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ταμείο Μετανάστευσης, το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας, αλλά και από ιδιωτικές δωρεές.

Το συνολικό ποσό των 803 εκατ. δολαρίων είναι η πιο ακριβή ανθρωπιστική ανταπόκριση στην Ιστορία. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, αν υπολογίσει κανείς ότι τα χρήματα αυτά προορίζονται για την κάλυψη των αναγκών 1.030.000 ανθρώπων που έχουν εισέλθει στην Ελλάδα από το 2015, το κόστος ανά δικαιούχο αγγίζει τα 780 δολάρια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον «Guardian», το μεγαλύτερο μέρος αυτών των κεφαλαίων χρησιμοποιήθηκε για την αντιμετώπιση των αναγκών τουλάχιστον 57.000 ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Ελλάδα μετά το κλείσιμο των συνόρων στις 9 Μαρτίου 2016 και, με βάση αυτά τα δεδομένα, το κόστος ανά δικαιούχο εκτοξεύεται στα 14.088 δολάρια! Μη κατονομαζόμενος ανώτερος αξιωματούχος στον τομέα της βοήθειας υποστηρίζει μάλιστα ότι για κάθε 100 δολάρια που δαπανώνται για την Ελλάδα χάνονται έως και 70 δολάρια! Με δήλωσή του ο βουλευτής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης υπογραμμίζει ότι οι αποκαλύψεις του «Guardian» αναδεικνύουν με αριθμούς το εύρος της κακοδιαχείρισης του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.

«Για μία ακόμα φορά, επιβεβαιώνονται αυτά που επισημαίνουμε εδώ και καιρό: ότι διαχειρίστηκαν ως λάφυρο τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ της Ευρωπαϊκής Ενωσης», καταλήγει ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ν.Δ., επικρίνοντας τον Γιάννη Μουζάλα και την κυβέρνηση συνολικά ότι με τους χειρισμούς τους «βλάπτουν σοβαρά την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό».

makeleio

Loading...

11 thoughts on “ΣΟΚ! Δόθηκε ΕΝΤΟΛΗ στους ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ μας! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ!

 1. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

  Δηλαδή ο στρατιωτικός, να παριστάνει το ανθρωπάκι; Αυτό τους συμβουλεύουν… ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Περίμενε κόσμε ανατροπή του συστήματος απ αυτούς… ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!

  • Ανώνυμος says:

   Δεν προκειται να ενεργησει ομαδα για ανατροπη, δεν ειναι ηλιθιοι… Τα εχουνε στησει οι αντιπαλοι μας καλα, και με νομους, και τα τηλεφωνα παρακολουθουνται, και οι «επικινδυνοι» απομονωνονται, και οι αλλοι δωροδοκουνται… Ο στρατος θα βγει στους δρομους για να επιβαλει την ταξη, ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ το πρωινο της Επισημης χρεωκοπιας, του ΚΡΑΧ δηλαδη, με τις αναμενομενες ταραχες και σφαγες στους δρομους, που θα επιβαλλεται εκ του Συνταγματος να το κανει… Τοτε που οι αρχι-προδοτες θα φευγουνε με τα ελικοπτερα προς Δυσμας, αφηνοντας τα προδοτακια να σφαχτουνε εδω, και οσα γλυτωσουνε, να συρθουνε στα δικαστηρια, ενω ο τουρκικος στολος θα ερχεται απο Ανατολας… Δεν πολυπιστευεις τις προφητειες, αλλα κρατα και μια πισινη, για το σεναριο που περιγραφω…

   • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

    Όχι, κάθε άλλο, οι προφητείες μια χαρά έγκυρες είναι, δεν πέφτουν καθόλου έξω. Πανικός θα ξεσπάσει στην περιοχή και διαμελισμός της χώρας.

    • Ανώνυμος says:

     Το να ειρωνευεσαι οσους εχουνε διαφορετικη αποψη απο εσενα, δεν βοηθαει τη συζητηση. Η απολυτη βεβαιοτητα για τα γεγονοτα του μελοντος, τι θα γινει και τι δεν θα γινει, υπονοει οτι καποιος εχει μια χρονομηχανη, και τα διαπιστωσε ιδιοις ομασιν. Ο ανθρωπινος νους ειναι πεπερασμενος, και δεν μπορει να διακρινει το μελον, μονο εικασιες μπορει να κανει…. Το «Πανικός θα ξεσπάσει στην περιοχή», το λες ειρωνικα, αλλα οταν δεις μαχες σε Αλβανια, Τετοβο, Κοσσοβο, και πιθανως και Βουλγαρια, θα αλλαξεις γνωμη…. Οσον αφορα το «διαμελισμός της χώρας» εγω εχω την αντιθετη αποψη οτι τα συνορα της Ελλαδος θα επεκταθουν με ενσωματωση της Βορειου Ηπειρου με οριο τον ποταμο Αωο, και την περιοχη Μοναστηριου απο τα Σκοπια, αυτο που προτεινε και ενας αμερικανος αξιωματουχος προσφατα για το Μοναστηρι. Ο Αγιος Παισιος ειπε οτι η επαναφορα του τεως Κωνσταντνου στα πραγματα, θα συμπεσει με αυτες τις δυο ενσωματωσεις. Στις επομενες εκλογες δεν θα βγει κανεις, και αυτη θα εινα μια Πολιτειακη Ανωμαλια / Πολιτειακη Εκτροπη….. Η μνημη του Ελληνα απο τα σφηνακια και το χασισι εχει μειωθει δραματικα, κανοντας τον ευκολα χειραγωγησιμο, διοτι ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ (Βιβλιογραφια : Η ταυτοτητα του Τζεησον Μπορν & ΥΠΕΡΜΑΘΗΣΗ απο Οστραντερ – Σρεντερ.) Εαν εσυ δεν θυμασαι το ποιος εισαι, και το ποιος οφειλεις να εισαι, τοτε ο εχθρος σου θα χαρει πααρα πολυ σε πεισει για το ποιος αυτος θελει να εισαι… και να συμπεριφερεσαι….

     • Ανώνυμος says:

      Πρόκειται περί ασήμαντου ‘’μαϊντανού’’ φασιστακου που φυτρώνει παντού και τα γνωρίζει όλα. Φυσικά δεν σηκώνει αντιρρήσεις στην άποψη του! Παρατήρησε τον σε διάφορα σχόλια. Κομπλεξικός ωραιοπαθής παντογνώστης του δίφραγκου είναι. Μην του δίνεις σημασία.

     • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

      Ειρωνεύτικα και δεν το ξέρω; Ευχαριστώ που μου το πες ρε…
      Ότι είπα είναι κυριολεκτικό, δεν ειρωνεύτικα και όσα λες τα γνωρίζω και με την λεπτομέρεια, τα χω πει και σε άρθρα. Τέλοσπάντων. Όσο για τον άλλον τον μαλάκα που λέει ότι του κατέβει από κάτω, πες του ότι τον έχω χεσμένο το αναρχοκουμούνι. Aν θέλει ας βρεθούμε από κοντά για συζήτηση να δούμε τα επιχειρήματά του…
      Δεν σηκώνω αντιρήσεις λέει χαχαχα Γιατί απαγόρεψα σε κανέναν να μιλήσει, η όταν υπερασπίζεσαι την άποψή σου είσαι φασίστας; Πόσο βλάκας μπορεί να ναι.

     • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

      Άκου, αυτά που λες, τα σχεδιάζουν για να γίνουν, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα ναι και ρόδινα. Π.χ. θα έχουμε βαλτό βασιλιά; Και μάλιστα το λαμόγιο Τέως Κωνσταντίνο που πηδιώταν με την Βουγιουκλάκη και θα νομίζει ο κόσμος ότι θα ζει χρόνια δόξας. Τι σόι ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία θα ναι πάλι αυτή; Μια τρύπα στο νερό, πάλι δεν γλιτώνουμε απ τα ξένα συμφέροντα. Επίσης όλ αυτά περί επέκτασης συνόρων μας, θα γίνουν σε βάθος χρόνου, μας περιμένουν τραγικά πράγματα πριν αποφασίσει το σύστημα, να σταθεροποιήσει, την περιοχή που αποσταθεροποίησε. Γενικότερα θα στοχεύσουν στον απελπισμένο, να του εμφανίσουν έναν σωτήρα για να του λύσει δηθεν όλα τα προβλήματα… Θεαθήναι…

  • John says:

   Αυτό το μεγάλο ΜΠΑΜ θα το προκαλέσει το βαθύ ερπετοσιωνιστικό υπερπαρακράτος των ΗΠΑ που ελέγχει το ΔΝΤ, το ΝΑΤΟ, τη Γερμανία και άλλους γκλομπαλφασιστικούς υπερατλαντικούς οργανισμούς.

   Εντελώς τυχαία κορυφαία think tanks όπως το ινστιτούτο Gatestone και το Stratfor που ελέγχονται από τη CIA και την NSA προφήτευσαν τη προκλητική αδιαλλαξία του υπερτοκογλυφικού κουαρτέτου εναντίον της Ελλάδος παροτρύνοντας το ΝΑΤΟ και τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις να μας αποτελειώσουν με τα κρυφά πυρηνικά του ενός τρις ΩΤ για να προκαλέσουν ορθάνοιχτα μια μετωπική υπερθερμοπυρηνική σύγκρουση με Ρωσία και Κίνα που θα διαμελίσει την υφήλιο οδηγώντας σε κατάρρευση το πλανητικό μας σύστημα.

 2. The sun always shine, σε δικαιους και αδικους αδιακριτος. says:

  Το δυσκολο δεν ειναι να κατακτησεις μια χωρα, ενα λαο.Το επιτευμα ειναι να το κανεις εν καιρω ειρηνης και να παρατεινεις την κατοχη αυτων υποδορια .Τ μεγα στρατηγημα ειναι να συμφιλιωθουν με την ιδεα .Απλως να σκαρφιζοννωται διαρκως επιχειρηματα να δικαιολογουν την (ασυναισθητη ) και ενιοτε χοντροκομενη κατοχη τους) και ουσιωδως την μεγιστη ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ τους να δουν καταματα την αληθεια σε βαθμο που θα τους προξενησει την αναγκη να ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΝ επιτελους τον κατακτητη τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *