ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

ΣΟΚ! ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ 70ΧΡΟΝΗ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΘΥΜΙΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ!

· IOANNIS KATSIREAS

Είναι να απορεί κανείς με την κυνικότητα με την οποία αντιμετώπισε ένας αστυνομικός στα Χανιά μια 70 χρονη χαροκαμένη μάνα η οποία το περασμένο Σάββατο πήγαινε να θυμιατίσει το μνήμα της κόρης της που «έφυγε» από τη ζωή στα 40 της χρόνια πριν από ένα έτος.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει στον Focus Fm 103,6 η φίλη της κας Ελένης, Τασούλα Κωνσταντινίδου, η γυναίκα δέχτηκε απειλές ότι θα της βεβαίωναν παράβαση γιατί δεν είχε χαρτί για την έξοδο από το σπίτι της και ούτε φορούσε μάσκα!

Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη, ο αστυνομικός φέρεται να είπε στην κα. Ελένη να του δείξει το μνήμα της κόρης της προκειμένου να τον πείσει να μην της κόψει πρόστιμο 600€!!!

Όπως είπε η κα. Κωνσταντινίδου, μετά από έντονη λεκτική αντιπαράθεση, το πρόστιμο τελικά δεν έπεσε και η κυρία Ελένη ταραγμένη πήγε στο μνήμα του αδικοχαμένου παιδιού της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Μαχητικό αεροσκάφος στον ουρανό, φωτογραφία αρχείου και όχι εικόνα της αναφερόμενης εμπλοκήςΕΛΛΑΔΑ

ΑΙΓΑΙΟ – ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Νέες αναφορές για παραβιάσεις του εναέριου χώρου

Σύμβολα δικαιοσύνης, ενδεικτική φωτογραφία για διαμάχη δανειοληπτών και fundsΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ – ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ FUNDS ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ: Τι καταγγέλλουν για τους δανειολήπτες

Σκοτεινά σύννεφα καταιγίδας, ενδεικτική φωτογραφία καιρούΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΜΥ: Ισχυρές καταιγίδες από 1 Νοεμβρίου – Αναλυτικά οι περιοχές σε κίνδυνο

3 απαντήσεις στο “ΣΟΚ! ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ 70ΧΡΟΝΗ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΘΥΜΙΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ!”

  1. Ρε βρωμιάρη, θα μπορούσε να ήταν μάνα σου, που να πεθάνεις και να μην βρεθεί άνθρωπος να σου ανάψει το καντήλι στο μνήμα σου!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *