in ,

SINGULAR LOGIC : ΠΟΙΟΙ «ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ» ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πόσοι…«αθώοι» Έλληνες ψηφοφόροι που τους θεωρούν «πρόβατα», γνωρίζουν ότι η Εταιρεία ‘Singular Logic που συγκεντρώνει, καταμετρά τους ψήφους και ανακοινώνει τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα, πέρασε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Ροκφέλλερ και άλλων σκληροπυρηνικών Σιωνιστών ;

Και το πιο τραγικό, λίγο αργότερα ο πρόεδρος της ‘Singular Logic’ Μιχάλης Καριώτογλου… «Α υ τ ο κ τ ό ν η σ ε»…! στις 30 Μαριτου του 2018!

Άλλη μια μια είδηση που πέρασε στα ψιλά των ειδήσεων και δεν έτυχε καμιάς ιδιαίτερης μνείας και σημασίας από τους «οικονομικούς παράγοντες» και τα διεφθαρμένα ΜΜΕ της χώρας μας ήταν η πώληση των επιχειρηματικών δανείων της MIG, (Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG) στο «αμερικάνικο fun ΚΚR.

Τυπικά, το παραπάνω χρηματοπιστωτικό γεγονός ουσιαστικά σημαίνει και την πώληση της εταιρείας MIG στο διεθνές fund KKR.

Η MIG που αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους ομίλους στην Ελλάδα, έχει στην κατοχή τις μεγάλες εταιρείες όπως τις Vivartia, Goodys, Flocafe, Everest , νοσοκομείο Υγεία και SingularLogic, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Attica με τα Super Fast Ferries…, όπου συνολικά αριθμεί 12.000 εργαζομένους.

Όλα τα παραπάνω μεταβιβάστηκαν εν μια νυκτί (στις 18 Δεκεμβρίου για την ακρίβεια) από την Τράπεζα Πειραιώς που είχε τη διαχείριση των επιχειρηματικών δανείων της MIG στο «αμερικάνικο Fund KKR.

Η ουσιαστικότερο παράμετρος είναι ότι μαζί με όλες τις εταιρείες στην κατοχή της MIG ήταν και η Singular Logic, η οποία είναι υπεύθυνη για την συγκέντρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, την καταμέτρησή τους, την αποστολή στο Υπουργείο Εσωτερικών και τελικώς την αναμετάδοσή τους στις οθόνες μας…

Αυτό, πρακτικά σημαίνει ότι ελέγχει ΠΛΗΡΩΣ όλη τη ροή των εκλογικών αποτελεσμάτων και τα διαχειρίζεται Α Ν Α Λ Ο Γ Ω Σ…!
Κατά συνέπεια, αποτελεί λοιπόν μέγιστης πολιτικής σημασίας το ΠΟΙΟΣ θα ελέγχει την ‘Singular’.

Το επενδυτικό fund KKR εξ’ Αμερικής έχει ιουδαϊκή στάμπα και ηγεσία, καθώς όλοι του οι ιδιοκτήτες είναι Εβραίοι Σιωνιστές και μάλιστα σημαντικότατα μέλη των Σιωνιστικών οργανώσεων.
Η Singular λοιπόν, έχει περάσει στα χέρια του Σιωνιστικού lobby της Αμερικής…

Όσον αφορά το εν λόγω fund :

Το KKR fund αποτελείται από 3 ανθρώπους-κλειδιά που το δημιούργησαν:

1. Ο Jerome Kohlberg, Jr. που είναι ιδρυτής της και επίτιμος Πρόεδρός της και είναι Σιωνιστής Εβραίος – έχει πολλάκις κατά το παρελθόν επιδείξει την αφοσίωσή του στον Ταλμουδισμό και τα Σιωνιστικά lobby, ως εξέχων μέλος, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του.

2. Ο Henry Kravis που είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης και ενεργότατο μέλος της Ιουδαϊκής – Σιωνιστικής κοινότητας, και μάλιστα επίτιμο μέλος διοικητικών συμβουλίων και επιτροπών που έχουν δημιουργηθεί από το ίδρυμα David Rockefeller.

3. Ο George R. Roberts που και αυτός με τη σειρά του φέρει τον τίτλο του Διευθύνοντα Συμβούλου της KKR και φυσικά είναι και αυτός Εβραίος, παντρεμένος με την ιουδαία Conrad της Goldman Sachs και με πολλαπλές ιδιότητες στα σιωνιστικά lobby, αριθμώντας πάνω από 20 και επιπλέον ΜΚΟ που προσφέρουν «έργο» στις διάφορες κοινότητες.

Από τα ανωτέρω, προκύπτει το καίριο ερώτημα: κατά πόσον τα εκλογικά αποτελέσματα στην πατρίδα μας, είναι αδιάβλητα…;

Κατωτέρω, ο πρόεδρος της ‘Singular Logic’ Μιχάλης Καριώτογλου, ο οποίος υποτίθεται ότι «α υ τ ο κ τ ό ν η σ ε» στην οικία του τhν 31η Μαρτίου του 2018, μόλις στα 62 του χρόνια…

Και μια σημαντική άποψη για τις ελληνικές εκλογές από ένα γνωστό καθηγητή :

οδυσσεια tv

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Δεν υπάρχουν συμπτώσεις όλα είναι προγραμματισμένα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.Εάν δεν ήταν το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το τελικά αναμενόμενο.ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ,Το δημιουργούν ώστε να βγει το αναμενόμενο τελικό αποτέλεσμα.
  ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΡΑΒΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ .ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΈΝΔΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΊΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΜΠΡΕΛΑ .ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ .ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΌΤΑΝ ΚΆΠΟΙΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΈΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ .ΔΙΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΙΕΖΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ .ΑΛΛΙΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΉΤΗΣΗ  ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ.ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ .
  Ο ΓΑΠ  εγινε Πρωθυπουργος ας πουμε λογω ο ονοματος,ο Καραμανλης το ιδιο ,ο Κυριακος εχει το ιδιο προσον δηλαδη το ονομα .ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ;ΓΙΑΤΙ ;ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΚΝΙΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΜΠΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ .
  ( τωρα το ποιος ηταν ο μπαμπας του και πως εκανε λεφτα ας το αφησουμε) ,  ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑ; ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΧΑΛΑΚΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΚ;….ΠΟΙΟΙ
  ΚΑΤΆ- ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

  *************************
  «Εκείνοι που ψηφίζουν δεν αποφασίζουν τίποτα. Εκείνοι που μετράνε τις ψήφους αποφασίζουν τα πάντα» – Ιωσήφ Στάλιν, (1878 – 1953)
  ***************************
  ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

 2. Μην απορείς Μαρία. Είναι οι ίδιοι που έδιωξαν την Ν,Δ, για να φέρουν το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα, που έδιωξαν τον Ανδρέα και το ΠΑΣΟΚ για να φέρουν την Ν.Δ. που έκαναν αρχηγό τους στην Ν.Δ. τον “Αλήτη-Προδότη-Σαμαρά” που έριξε την Ν.Δ. για να ξαναφέρει τον Ανδρέα, το ΠΑΣΟΚ και τον Σημίτη, που έριξαν το ΠΑΣΟΚ για να φέρουν την Ν.Δ., που έριξαν την Ν.Δ. για να φέρουν τον Γιωργάκη-GAP-ΠΑΣΟΚ, που έριξαν τον Γιωργάκη-GAP-ΠΑΣΟΚ για να φέρουν τον Αλήτη-Προδότη-Σαμαρά της Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου…… Μνήμη Χρυσόψαρου και μυαλό προβάτου!

 3. Θα μας πει κάτι κάποιος από τη εν λόγω εταιρεία γι αυτό;
  Βουλευτικό Γραφείο

  Νότη Μαριά

  http://www.notismarias.gr

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Κομματικά παιχνίδια με τα τερματικά της Singular Logic, τρεις μέρες πριν τις Ευρωεκλογές

  Τη διακριτική μεταχείριση σε βάρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΆΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ από το Υπουργείο Εσωτερικών, τρεις μέρες πριν τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κατήγγειλε, τόσο εγγράφως όσο και με δήλωσή του on camera ο πρόεδρός του Νότης Μαριάς.

  Όπως επισήμανε ο Νότης Μαριάς, παρότι το Κόμμα ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΆΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ, είναι εκπροσωπούμενο στην Ευρωβουλή, σύμφωνα και με την ΚΥΑ με ΑΠ 1243 για τους όρους και τις προϋποθέσεις προβολής των πολιτικών κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο, εντούτοις το Υπουργείο Εσωτερικών, κατά παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας, δεν επιτρέπει την εγκατάσταση τερματικού της Singular Logic στα γραφεία του, για την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών, όπως δικαιούται.

  Ο Νότης Μαριάς υπέβαλε εγγράφως προς την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών τις διαμαρτυρίες του για την παράνομη και διακριτική αυτή μεταχείριση, σε βάρος του Κόμματος, ενώ προέβη και σε σχετική δήλωση on camera, υπογραμμίζοντας ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα, καθώς και ότι θα προχωρήσει σε άμεση ενημέρωση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το θέμα.

  Επισυνάπτεται το βίντεο με τη δήλωση του Νότη Μαριά:

  https://youtu.be/SqmNIRQX91E

 4. ΑΓΑΠΗΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ <> και το ερώτημα είναι …ΨΗΦΊΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ…???… ή ΔΙΟΡΙΖΕΙ Η ΣΤΟΑ ….??? & Η SINKULAR LOGIC….???.ΣΤΟ ΠΡΩΤΕΚΤΩΡΑΤΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΤΑΝ…???..ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ…!!!..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ…

 5. …ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η SINKULAR LOGIC & TA ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

 6. Στα tablets που έδωσαν στις εφορευτικές επιτροπές χωρίς να το γνωρίζουν οι άσχετοι είχαν μαλλον περάσει ήδη τα αποτελέσματα γιατί αυτοι με την εξεληξη της τεχνολογίας κάνουν ότι θέλουν περίπου όπως στα τυχερά παιχνιδια

 7. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ & ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ , ΟΧΙ ΣΑΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Αυτά είναι τα νέα χαρτονομίσματα 100 και 200 ευρώ – Σε κυκλοφορία απο σήμερα

Οχι ρε δεν εχει γινει νοθεια ….!