Συναγερμός στην Αστυνομία – Θρίλερ με την εξαφάνιση 14χρονου στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης
Ώρες αγωνίας για έναν 14χρονο αγόρι, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν το απόγευμα της 24ης Ιουλίου από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για τον Μοχάμεντ Σεικί Σαλέχ , ο οποίος έχει ύψος 1,70 μ., ζυγίζει 75 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.
Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Μοχάμεντ την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε τζιν βερμούδα, γαλάζια μπλούζα και καλοκαιρινές παντόφλες.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
newsbomb.gr
Στήριξε το έργο μας!
Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΕΤΕΡΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ…
ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ !!!
τα σχόλια είναι κλειδωμένα.