05:38 - 02/03/2017

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ! Μαζικές επιθέσεις στους υπολογιστές από Τούρκους! ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Άκρως αποκαλυπτικό είναι σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΙΔΗΣΕΙΣ» για όσα συνέβησαν στο ΥΠΕΘΑ το βράδυ της Κυριακής. Όπως έγραψε η εφημερίδα, πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας συντονισμένη επίθεση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του, ακόμη και στα δύο Γενικά Επιτελεία!

 

Η λυσσαλέα επίθεση, όπως γράφουν οι «Ειδήσεις», αποδίδεται σε Τούρκους και είναι ένα ακόμη επεισόδιο στις τεταμένες ελληνοτουρκικές σχέσεις. Σχέσεις που αναμένονται ιδιαίτερα προβληματικές με ευθύνη της Άγκυρας τις επόμενες 40 ημέρες, μέχρι τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στην γειτονική χώρα. Ειδικότερα και σύμφωνα με το δημοσίευμα, στις 19.00 το βράδυ της Κυριακής, σήμανε συναγερμός στο Πεντάγωνο! Εκείνη την ώρα ξεκίνησε μια συντονισμένη «επίθεση» στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του ΥΠΕΘΑ, του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΝ! Μέχρι τις 20.30 το βράδυ οι «αντιχάκερς» του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΝ είχαν καταγράψει περίπου 20.000 επιθέσεις, οι οποίες προέρχονταν απ΄ όλο το κόσμο! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι επιτιθέμενοι βρίσκονταν σε όλο τον πλανήτη! Η επίθεση προφανώς προερχόταν από μία «πηγή» η οποία χρησιμοποιούσε υπολογιστές και ηλεκτρονικές διευθύνσεις από όλο το κόσμο.

Όλη αυτή την ηλεκτρονική ισχύ την κατηύθυναν προς τους υπολογιστές του ΥΠΕΘΑ ,του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΝ, με στόχο να «ρίξουν» τις σελίδες και προφανώς να τοποθετήσουν στη θέση τους κάτι άλλο κάνοντας επίδειξη δύναμης. Το οποίο είναι βέβαιο ότι δεν θα ήταν διόλου τιμητικό για την Ελλάδα! Ακόμη και μια τουρκική σημαία να «ανέβαινε» σε ιστοσελίδα Γενικού Επιτελείου, θα προκαλούσε ζήτημα, έστω και σε επίπεδο εντυπώσεων. Ενδεικτικό της σοβαρότητας της επίθεσης είναι το γεγονός ότι σ΄ ότι αφορά στο ΥΠΕΘΑ, έγινε ανάκληση του εξειδικευμένου στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές προσωπικού.

Στο ΓΕΕΘΑ και στο ΓΕΝ οι βάρδιες των “αντιχάκερς” αντιμετώπισαν την 90λεπτη επίθεση αποτελεσματικά! Οι ιστοσελίδες μπορεί να παρουσίασαν στιγμιαίες αστάθειες αλλά κανείς δεν μπόρεσε να “εισβάλει” σ΄αυτές. Να σημειωθεί τέλος πως σ΄ ότι αφορά απόρρητα σχέδια και στοιχεία των ΕΔ, δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία, αφού όλα αυτά βρίσκονται εκτός οποιουδήποτε δικτύου. Οι μαζικές επιθέσεις είχαν στόχο να προκαλέσουν ένα πλήγμα στο γόητρο των Ενόπλων Δυνάμεων…
crashonline.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Τούρκοι χάκερ και Έλληνες αντιχάκερ σε επίδειξη δύναμης, κρατάω τα μπαλάκια μου μην πέσουν από τα γέλια.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*