ΣΗΜΙΤΗ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ, ΤΣΙΠΡΑ, ΕΙΣΤΕ “ΦΟΝΙΑΔΕΣ”

Άστραψε και βρόντηξε ο προκαθήμενος της Αγγλικανικής Εκκλησίας       

 

 

Ο Βρετανικός λαός, παρά τα τρομοκρατικά διλλήματα της Ευρωπαικής Ενώσεως και τις απειλές της, ότι θα πεινάσει εάν φύγει από την ΕΕ και παρά τη δολοφονία – μια εβδομάδα πριν την ετυμηγορία του –  που σκίασε την επιλογή του, ψήφισε στις 23 Ιουνίου την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ.

Όταν, στα Επιτελικά γραφεία της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου τα μαντάτα για την πορεία του BREMAIN δεν ήταν καλά, όταν ήταν έως απογοητευτικά, “επιστρατεύτηκε” η δολοφονία της Βουλευτού των Εργατικών, 41χρονης Τζο Κοξ, για να αλλάξει το προεκλογικό κλίμα.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να ανατρέψει ολοσχερώς την κατάσταση, από τη στιγμή που μίλησε η Βασίλισσα Ελισάβετ. Όταν, πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του BREXIT, λέγοντας: “Πείτε μου τρεις λόγους για τους οποίους πρέπει να είμαστε στην ΕΕ”. Παρά ταύτα, αυτός ο λαός, ήταν ο ίδιος λαός, που την 5η Ιουνίου 1975 σε δημοψήφισμα που έγινε στο Νησί, με ποσοστό άνω του 67%, αποδεχόταν την παραμονή της χώρας του στην ΕΕ, επικυρώνοντας την πολιτική απόφαση της Πολιτείας του, για την ένταξη του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΕ, που από την 1η Ιανουαρίου 1973 είχε γίνει μέλος του Ευρωπαϊκού Συνασπισμού.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όταν αυτοί οι φλεγματικοί και υπερόπτες Βρετανοί, δεν δίστασαν να αλλάξουν ακόμη και το όνομά τους, σε Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας, προκειμένου να μην έχουν πρόβλημα, που δημιουργούσαν οι Γάλλοι εταίροι τους στην ΕΕ.

Και όμως δεν ήρθε καμιά καταστροφή.

Μετά από αρκετούς μήνες από την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ, οι Βρετανοί χαράζουν δική τους οικονομική πολιτική, μακριά από τις δεσμεύσεις τους από την οικονομική πολιτική της ΕΕ, την πολιτική της ύφεσης και της στυγνής λιτότητας.

 • Μιλούν πλέον ως κυρίαρχο κράτος και δεν χρειάζεται να εγκρίνονται οι αποφάσεις τους από το ιερατείο των Βρυξελλών και του Βερολίνου.
 • Κανένας Ντράγκι δεν θα χαράσσει την οικονομική πολιτική τους και οι Νόμοι τους θα εγκρίνονται από το Κοινοβούλιό τους.
 • Θα πάψουν να δίνουν το “χαράτσι” τους στην ΕΕ που ανέρχεται σε 1,4 εκατ. στερλίνες το μήνα.
 • Θα απαλλαγούν από την εγκληματική Συνθήκη του “Δουβλίνου” και την αποδοχή της μεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ, αυξάνοντας κατ΄ αυτήν την έννοια τις θέσεις εργασίας τους, αλλά ταυτόχρονα θα αποφύγουν να είναι η χώρα τους λαθρομεταναστευτική χοάνη, κάθε καρυδιάς ισλαμικού καρυδιού.
 • Θα αυξηθούν οι επενδύσεις, αφού η φορολογία τους θα είναι πολύ πιο ευέλικτη από τη δυσκίνητη και δύσκαμπτη της ΕΕ.
 • Θα γίνει το Ηνωμένο Βασίλειο και οι τράπεζές του “παράδεισος” αμφιλεγόμενης προέλευσης (μαύρου) χρήματος , ωσάν την Ελβετία.

Άστραψε και βρόντηξε ο προκαθήμενος της Αγγλικανικής Εκκλησίας.

Ένα τεράστιο μάθημα προς τους Πρωθυπουργούς της Ελλάδος των Μνημονίων, που κατέστρεψαν την Πατρίδα μας και φτωχοποίησαν το λαό της, έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος του Κάντερμπρι, επικεφαλής της Αγγλικανικής Εκκλησίας, Τζάστιν Ουέλμπι, ομιλώντας στο Καθολικό Ινστιτούτο στο Παρίσι. Όταν, άστραψε και βρόντηξε κατά της ΕΕ, υπερασπιζόμενος την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

Είναι σημαντικό το διακύβευμα το όσων είπε: “Η ΕΕ μετέτρεψε την Ελλάδα στη μεγαλύτερη φυλακή οφειλετών στην ευρωπαϊκή ιστορία”.

Κατηγόρησε την ΕΕ, ότι διά μέσω της πολιτικής της, κρατάει στην απελπισία ολόκληρες χώρες, εξαθλιώνοντας τους περισσότερους πολίτες. Εν ονόματι των λίγων που απολαμβάνουν πρωτοφανή επίπεδα διαβίωσης.

Κατήγγειλε, ότι όλοι στην ΕΕ γνώριζαν πως κατέστρεφαν μια χώρα, αλλά επειδή εξυπηρετούνταν τα συμφέροντά τους – μέσω περισσοτέρων χωρών – παροτρύνθηκε η Ελλάδα να γίνει δεκτή στην Ευρωζώνη με παραπλανητικά στοιχεία, παρ΄ ότι δηλαδή, δεν πληρούσε τους όρους μιας εισόδου στην ευρωζώνη. Από τη στιγμή που το ευρώ ήταν ένα ξένο νόμισμα προς αυτήν και δεν μπορούσε με το ευρώ να εξυπηρετήσει το δημόσιο χρέος της.

Κατήγγειλε, εμμέσως πλην σαφώς τις ελληνικές κυβερνήσεις πως με την κακοδιαχείρισή τους, οδήγησαν στην καταστροφή ένα Έθνος, οδηγώντας το σε ακούσια πτώχευση. Μια κατάσταση που επιδεινώθηκε με την αθρόα είσοδο στη χώρα, εκατοντάδων – χιλιάδων “μεταναστών”.

Κατήγγειλε, το Παγκόσμιο Σύστημα των Αγορών που υιοθετεί η ΕΕ και το οποίο δανείζει τους λαούς με δανεικά και αγύριστα, προκειμένου στη συνέχεια να τους πνίγει το μέλλον και να τους στραγγαλίζει τις ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον.

Κατήγγειλε επίσης, το Ισλαμικό Κράτος που υποθάλπει και τροφοδοτεί την τρομοκρατία. Το οποίο έχει βαθιές ρίζες στο Ισλάμ, το οποίο θέλει να πνίξει τον Χριστιανισμό.

Χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια της ΕΕ.

Στους γνωρίζοντες, προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση η απόφαση του Γερμανού πολιτικού Μάρτιν Σουλτς, η απόφαση να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τρίτη φορά για την Προεδρεία του Ευρωκοινοβουλίου. Μια απόφαση, που ο ίδιος ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου, όπως και ότι ενδέχεται να συμμετέχει στις γερμανικές εκλογές του προσεχούς Σεπτεμβρίου, ως υποψήφιος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD).

Γιατί, ο Μάρτιν Σούλτς δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Εκτός από Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, είναι από το 2004 Πρόεδρος της ομάδος των Σοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς επίσης, είναι εκπρόσωπος του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος για τα ευρωπαϊκά θέματα (από το 2009).

Έτσι, από αυτήν την ανακοίνωση, αρχίζουν οι αναγνώσεις των ανησυχούντων.

Ο Μάρτιν Σουλτς προβλέπει το τέλος της ΕΕ;

Από τη στιγμή που θεωρεί ότι η Γερμανία είναι η μεγαλύτερη χώρα της ΕΕ και ως εκ τούτου έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την κατρακύλα της ΕΕ, επιρρίπτει ευθύνες στην Άγκελα Μέρκελ και επιζητά την ανατροπή της, από τη στιγμή που πρόσφατα η κ. Μέρκελ ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Καγκελαρία της Γερμανίας;

Ή στοιχίζεται ο Μάρτιν Σουλτς στο “πνεύμα” της πολιτικής του Ντόναλντ Τραμπ;

Όταν, αρκετοί “εμπειρογνώμονες” θεωρούν, ότι σε αυτή τη στοίχιση κινήθηκε η προ ημερών απόφαση των ευρωβουλευτών με συντριπτική πλειοψηφία (υπέρ 479 ψήφοι, κατά 37 και 107 αποχές), για το “πάγωμα” των ενταξιακών διαδικασιών της εισόδου της Τουρκίας στην ΕΕ, και καλούν την ευρωπαϊκή επιτροπή να ψηφίσει αυτό το ψήφισμα.

Καμιά αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης.

Στην ίδια συνεδρίαση, οι ευρωβουλευτές με τροπολογία που ενέκριναν, βάζουν φρένο στις ανιστόρητες και προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν που αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λωζάνης. Διατυπώνοντας, ότι εκφράζουν τη βαθύτατη ανησυχία τους, γι΄ αυτές τις δηλώσεις του Τούρκου Σουλτάνου, γιατί η Συνθήκη της Λωζάνης καθορίζει τα σύνορα της σύγχρονης Τουρκίας και διασφάλισε επί τόσες δεκαετίες, την ειρήνη και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή.

Επίσης, καυτηριάζουν και καταδικάζουν τις βάρβαρες πράξεις (συλλήψεις και απάνθρωποι βασανισμοί) του Ταγίπ Ερντογάν, που ακολούθησαν αμέσως μετά το πραξικόπημα ανατροπής του, τον Ιούλιο του 2016.

Ωστόσο, να πούμε ότι αυτή η τροπολογία προκλήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του Προέδρου της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της ΕΕ, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Ενοχλημένη σφόδρα η Γερμανία.

Η Γερμανία διά μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών, διατύπωσε άμεσα την ενόχληση της Μέρκελ για την τροπολογία των ευρωβουλευτών, ανακοινώνοντας ότι δεν πρέπει να ανασταλούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, γιατί έτσι θα πληγούν οι καλές σχέσεις ΕΕ και Τουρκίας και αυτό δεν είναι ούτε υπέρ της ΕΕ, ούτε υπέρ του συμφέροντος της Τουρκίας.

Όλα τα παραπάνω σηματοδοτούν τις αναταράξεις μεγατόνων που συντελούνται πλέον, στην ΕΕ.

Γι΄αυτό επιμένω, ότι η Μέρκελ δεν θα είναι υποψήφια για την Καγκελαρία στις γερμανικές εκλογές του 2017…

Μετά ταύτα, επανέρχομαι…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr

Loading...

7 thoughts on “ΣΗΜΙΤΗ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ, ΤΣΙΠΡΑ, ΕΙΣΤΕ “ΦΟΝΙΑΔΕΣ”

 1. Ανώνυμος says:

  Δεν αστραψε τυχαία ο Αγγλικανός
  Γίνεται αυτό που είχε πει ο όσιος Παίσιος πριν 25 και πλέον χρόνια, Αμερική και Αγγλία θα πουν ΄΄πάει να σηκώσει πάλι κεφάλι ο Χίτλερ΄΄; και θα την σβήσουν την Γερμανία

 2. Γιώργος Γλυφάδα says:

  Η Αγγλία δεν είχε καμία εξάρτηση από την ΕΚΤ και τον Ντράγκι γιατί είχε δικό της νόμισμα και ακόμα ΔΕΝ έχει φύγει από την Ε.Ε. για να ξέρουμε αν είναι καλύτερα ή χειρότερα. Αλλά σε τελική ανάλυση, αν έχεις δικό σου νόμισμα οι συνέπειες από μια έξοδο από την Ε.Ε. είναι ασήμαντες σε σχέση με τις συνέπειες που θα έχει μιά χώρα αν αποχωρίσει από την Ε.Ε. αλλά είναι εξαρτημένη από την ΕΚΤ και το Ευρό!!! Αν δε η χώρα αυτή είναι της οικονομικής επιφάνειας και δύναμης της Ιταλίας, τότε οι συνέπειες μπορεί να είναι μεγάλες για την Παγκόσμια οικονομία!!!!

 3. Ο ΧΑΡΟΣ says:

  Η ειδηση του αγγλικανου θαφτηκε πολύ καλα από τα ελληνικα ΜΜΕ.Ελληνες δημοσιογραφοι θα σας ζητειθει στο εγγυς μελλον να απολογυθειτε ! Ετοιμαστε την απολογια σας από τωρα….

 4. ΣΤΡΑΤΟΣ says:

  Ζούμε κατ επανάληψη βίαιη κατάλυση του συντάγματος (το ελάχιστο 5+ έτη – 24-11-2011)
  Ζούμε εσχατη προδοσία από βουλευτές, λοιπούς συνεργούς τους αλλά και απλούς πολίτες
  Ζούμε κατ επανάληψη παράλειψη διώξεων και συγκάλυψη των παραπάνω
  Ζούμε προσπάθεια αναθεώρησης του συντάγματος ως εσχατη συγκάλυψη των παραπάνω εν μέσω κατοχής
  Ζούμε παραβίασή του Όρκου
  Ζούμε ένα οργανωμένο διαρκές εγκλημα γενοκτονίας μας
  Ζούμε τα αμέτρητα αλλά ως τα καλά πρόβατα δε αντιδρούμε, έως πότε ;

  Ενημερωθείτε και ερευνήσετε, μελετήστε προσεκτικά, υπογράψτε, κοινοποιήστε, μαζέψτε και άλλες υπογραφές, καταθέστε είναι υποχρέωση σου από το Σύνταγμα να πάρεις θέση.

  http://ieridilosi.blogspot.gr/

  Η παρόν ιστοσελίδα σας ενημερώνει, Ελληνες και Ελληνίδες για την κατα ΕΠΑΝΑΛΛΗΨΗ ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, την ΠΑΡΑΛΛΗΨΗ ΔΙΩΞΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, την ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ των παραπάνω και άλλα.

  Η σιωπή σου λογίζεται ώς συγκάλυψη, υπόθαλψη και συνέργεια. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα.

  Ήρθε η ώρα της ΕΝΩΣΗΣ όλων των Ελλήνων, προστατεύστε την Ελλάδα, το Σύνταγμα, τη Γλώσσα και τον Πολιτισμό μας.

  https://www.scribd.com/collections/17235140/

  Ιερή Δήλωση Άρθρου 120 Ελληνικού Συντάγματος – Κοινότητα Google+ https://plus.google.com/communities/102537348142286841504

 5. ελεφθερια says:

  τα συγχαρητηρια μου μονο αυτο που μας αξιζει περνουμε.αρα μπραβο στα παιδια που κανουν καλα την δουλεια τους κ ειναι προδοτες γιατι εμεις ειμαστε μεγαλυτερη ΠΡΟΔΟΤΕΣ (κ των παιδιων μας)

 6. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!!! says:

  Είναι οξύμωρο και γελοίο να ακούς τους Αγγλοσάξωνες να ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για την Ελλάδα όταν αυτά τα καθάρματα είναι οι δυνάστες και τοποτηρητές της πατρίδας μας μετά την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια. ΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΟΔΟΥΛΗ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Από τους Μαυροκορδάτο και τον Τρικούπη μέχρι τον Γοδεφρείδο Παπανδρέου, τον Σαμαρο-Βενιζέλο και τον Τσίπρα η σκιά του Αγγλοσαξωνικού-Σιωνιστικού κατεστημένου πέφτει βαριά επί της Ελλάδας. ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΣΧΟΛΗ ΧΙΛΛ, ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ, ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ) ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ; ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ (ΟΞΦΟΡΔΗ, ΚΑΙΜΠΡΙΤΖ, ΧΑΡΒΑΝΤ, ΓΕΗΛ κτλ) ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝ; 1) ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΕΥΡΩ, 2) ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, 3) ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, 4) ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ «ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ» ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, 5) ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *