«Σφραγίζουν» πηγές σε όλη την Ελλάδα – Το νερό δεν μας ανήκει σύμφωνα με τους νεοταξίτες δούλους …

Η παγκόσμια καταλήστευση με την δικαιολογία της προστασίας του περιβάλλοντος συνεχίζεται, αγνοώντας τους ανθρώπους με πραγματικό οικολογικό αίσθημα.

Στα πλαίσια της περίφημης Ατζέντα 21 πλέον, όχι μόνο απαγορεύεται σε κάποιον να συλλέγει το νερό της βροχής, αλλά η ΔΕΥΑΜΒ σφραγίζει οριστικά πάνω από 20 κοινόχρηστες βρύσες στην Πορταριά.

Αυτό ανακοίνωσε, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Απόστολος Γαλάτης, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης.

Όπως δήλωσε, στην Πορταριά θα επιλεγούν 8- 10 πηγές, οι οποίες θα μένουν ανοιχτές όλο τον χρόνο. Οι υπόλοιπες 22 θα σφραγιστούν.

Γιατί; Ποιός είναι ο λόγος;

Σύμφωνα με τον Απ. Γαλάτη η απόφαση είναι τελεσίδικη και η διοίκηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

«Δε γίνεται στην κεντρική πλατεία να υπάρχει μία βρύση στο δρόμο, μια στην πιάτσα των ταξί και μία στην Κρίτσα. Είναι υπερβολή. Η μία από τις τρεις θα κλείσει γιατί αυτή είναι η πολιτική μας» ανέφερε.

«Σφραγίζονται» όλες οι βρύσες λοιπόν, με σκοπό αργότερα, κανείς να μην μπορεί να βρει νερό από φυσικές πηγές και όλοι να πίνουμε από τα υδραγωγεία ή τα εμφιαλωμένα νερά.

Σε περίπτωση δε ενός κραχ, η εύρεση νερού να γίνει δύσκολη.

Πηγές «σφραγίζονται» σε όλη την Ελλάδα, ενώ σε άλλες δεν φτάνει πλέον φυσικό νερό αλλά νερό γεωτρήσεων.

7spymania

Loading...

6 thoughts on “«Σφραγίζουν» πηγές σε όλη την Ελλάδα – Το νερό δεν μας ανήκει σύμφωνα με τους νεοταξίτες δούλους …

  1. Γιωργος says:

    δεν πρεπει να λεγεται «στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα», αλλα, στου μαλακα ελληνα το αυτι οσο θελεις φωναζε…

  2. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ says:

    Η είδηση είναι παλιά του 2016 και αφορούσε τις 38 δημόσιες βρύσες της Πορταριάς που έτρεχαν όλο το 24ωρο και υπήρχε σπατάλη νερού σύμφωνα με τον δήμαρχο.. Εγώ θα συμφωνήσω με τους κατοίκους της Πορταριάς που έλεγαν ότι αυτό ήταν ένα μέτρο για να έχει έσοδα ο δήμος από την πώληση νερού, γιατί όλοι χρησιμοποιούσαν το τσάμπα νερό, αφού στην ουσία κάθε σπίτι είχε και μία δημόσια βρύση με δωρεάν νερό. Καμία σχέση με ατζέντες 21 και συνωμοσιολογίες. Το καλύτερο θα ήταν να ερευνήσετε αν έκλεισαν τελικά οι βρύσες ή τί έχει γίνει τέλος πάντων γιατί δεν ξανακούστηκε τίποτα για το θέμα και ήταν σε εκκρεμότητα κάποια δικαστήρια.

  3. Γιάννης says:

    Και όχι μόνο αυτό τα πουτανοσπέρματα νεοταξιτών «ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ» που μας κυβερνούν ζητάνε από τους αγρότες κατόχους Πηγαδιών να τους τα δηλώσουν (μέσω της ΔΕΗ) με σκοπό να τους ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΤΟΥΣ (με παράβολο 170 Euro φυσικά) για να συνεχίσουν να αντλούν τα πηγάδια τους. Τους ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ μάλιστα με διακοπή της Αγροτικής Ηλεκτροδότησης τους (μέσω της ΔΕΗ). ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *