in

Σενάριο πολέμου: Η Τουρκία εισβάλει στην Ελλάδα – Εξέγερση μεταναστών

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Οι ερπύστριες πήραν φωτιά: Ξαφνική ελληνοτουρκική σύγκρουση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

Η Άγκυρα εισέβαλε ξαφνικά στην Ελλάδα. Τα ΜΜΕ μεταδίδουν τις ειδήσεις από το μέτωπο. Η πολιτική ηγεσία βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Οι μετανάστες έμαθαν τα νέα και αναστατώθηκαν.

Ο ελληνικός στρατός αντιμετωπίζει την τουρκική εισβολή από τον Έβρο με άρματα μάχης, ενώ στο Καστελόριζο και σε άλλα νησιά, έχουν αποβιβαστεί ήδη ισχυρές τουρκικές δυνάμεις, στο Αιγαίο οι Τούρκοι ξεκίνησαν ναυτικές πολεμικές επιχειρήσεις και αυτή την στιγμή επιχειρούν να διεμβολίσουν τα σκάφη του ελληνικού στόλου, ενώ στην Κύπρο τα τουρκικά στρατεύματα έχουν περάσει την πράσινη γραμμή. Η Ελλάδα δεν μπορεί να προστατεύσει ικανοποιητικά την Νήσο. Η ΕΛΔΥΚ (ελληνική δύναμη Κύπρου) κερδίζει μάχες αλλά όχι τον πόλεμο.

Στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις βγήκαν ανακοινώσεις για επιστράτευση. Οι πολίτες είναι μπερδεμένοι και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Οι περισσότεροι άνδρες συρρέουν στα αστυνομικά τμήματα, για να δουν τι θα κάνουν.

Το κράτος προσπαθεί να επιτάξει οχήματα πολιτών για να μεταφέρει υλικό και στρατιώτες στα μέτωπα, αλλά δεν τα καταφέρνει. Τα οχήματα του στρατού παρουσιάζουν μεγάλες βλάβες και σε πολλές περιπτώσεις καθηλώνονται και οι στρατιώτες δεν μπορούν να μεταφερθούν. Με απόφαση των ΚΤΕΛ, οι στρατιώτες μεταφέρονται στα στρατόπεδα της επιστράτευσης.

Τουρκικά F16 και αεροπλάνα ηλεκτρονικού πολέμου έχουν κατακλείσει τον ελληνικό εναέριο χώρο. Ελληνικά F16 και Mirage πέρασαν στην αντεπίθεση και καταρρίπτουν τα αντίστοιχα τουρκικά. Τα Mirage έριξαν πυραύλους Scalp EG και κατέστρεψαν σημαντικό κομμάτι της τουρκικής οικονομίας στην Κωνσταντινούπολη και στην Άγκυρα. Οι τουρκικοί S-400 δεν μπορούν να καταρρίψουν τα ελληνικά μαχητικά που πετούν κάτω από την εμβέλεια των ραντάρ. Τα ΟΥΚ πραγματοποιούν επιχειρήσεις μέσα στην Τουρκία και σαμποτάρουν σταθμούς και υποσταθμούς ενέργειας. Έλληνες πεζοναύτες ανακατέλαβαν τα νησιά του Αιγαίου. Τα στρατηγικά πλήγματα γύρισαν την τουρκική βιομηχανία πολλά χρόνια πίσω. Η τουρκική ηγεσία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες και ήδη σκέφτεται να διακόψει κάθε πολεμική επιχείρηση αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται.

Η ελληνική αεράμυνα ενεργοποιήθηκε. Η Ελλάδα αντιστέκεται. Οι S-300 (αντιαεροπορικό σύστημα) καταρρίπτουν τουρκικά αεροσκάφη. Οι Patriot (αντιαεροπορικό σύστημα) προστατεύουν όλα τα σημεία στρατηγικού ενδιαφέροντος. Τα άρματα μάχης Leopard προελαύνουν στον Έβρο αλλά υπάρχουν απώλειες. Το πυροβολικό βάλει κατά τουρκικών στόχων. Υπάρχουν σημαντικές απώλειες σε προσωπικό και για τις δύο πλευρές. Οι Έλληνες διαβιβαστές έχουν πλήρη πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες για τα μέτωπα. Οι «χάκερ» του ελληνικού στρατού πραγματοποιούν ηλεκτρονικές επιθέσεις.

Τα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ομάδες μεταναστών-Τούρκων σαμποτέρ πραγματοποιούν ταυτόχρονες επιθέσεις με εκρηκτικά, εναντίον κρατικών στόχων στην Ελλάδα. Η αστυνομία προσπαθεί να προστατεύσει τα υπουργεία, την Βουλή και τα κτίρια του ΟΤΕ σε όλες τις μεγάλες πόλεις. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, ο σταθμός της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα δέχθηκε επίθεση. Η μισή χώρα έχει μείνει χωρίς ρεύμα.

Ο στρατός, η αστυνομία, ο ΟΤΕ και τα υπουργεία έχουν δεχθεί ηλεκτρονικές επιθέσεις. Οι υπηρεσίες υπολειτουργούν. Η Ελλάδα αντιστέκεται αλλά η κατάσταση είναι δύσκολη. Η Ευρώπη καταδικάζει την τουρκική εισβολή σε Ελλάδα και Κύπρο και απειλεί με οικονομικές κυρώσεις. Το ΝΑΤΟ κρατάει ουδέτερη θέση και η Ρωσία καλεί την Τουρκία να σταματήσει τις εχθροπραξίες.

Εξαιτίας των εσωτερικών επιθέσεων που πραγματοποίησαν οι μετανάστες-σαμποτέρ, η μισή Ελλάδα έμεινε χωρίς ρεύμα άρα και χωρίς πρόσβαση σε πληροφορίες από τα ΜΜΕ. Η ελληνική κυβέρνηση έκλεισε το διαδίκτυο για να μην προκληθεί πανικός από τις πληροφορίες. Μόνο μερικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί λειτουργούν. Οι τυχεροί που έχουν ραδιόφωνα με μπαταρίες ακούνε τα έκτακτα δελτία.

Εκατομμύρια μετανάστες έχουν εξεγερθεί σε όλη την χώρα. Η αστυνομία είναι αδύναμη να τους σταματήσει. Λεηλατούν, σκοτώνουν και καταστρέφουν ότι βλέπουν. Έλληνες πολίτες δημιουργούν ομάδες περιφρούρησης.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν ένα απόλυτα λογικό σενάριο που μπορεί να ζήσουμε ξαφνικά. Αυτά θα γίνουν στις πρώτες ώρες ενός ελληνοτουρκικού πολέμου. Νικητής δεν υπάρχει. Τα θύματα και οι υλικές καταστροφές είναι πολλές και για τις δύο πλευρές.

el.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

17 Comments

Leave a Reply
 1. Ξεχάσατε να πείτε ότι παράλληλα με όλα αυτά ο Κούλης θα νιώθει υπερηφάνεια για τον πολυπολιτισμό θα συνεχίζει τις κυρώσεις κατά του τσιγάρου και θα πετάξει τη φοροδιαφυγή μηνύματα που θα στέλνει από τη Γαλλία….

 2. …μετα θα πεσουν τα τηλεφωνηματα και συγα-σιγα και αφου οι υλυκες ζημιες εκατερωθεν θα ειναι μεγαλες θα ερθει η καταπαυση πυρος οι εκκλησια θα αρχισει να δινει οτι μπορει για να περασει ο κοσμος τις δυσκολες μερες οι ανδρες θα κυνηγανε με τα δικανα τους λαθρο καιτο θαψιμο θα πηγαινει συνεφο εκατομβες νεκρων θα θαβονται με σκαπτικα μηχανηματα ανα την επικρατεια..ο μαυρος σπορος εξαληφεται και οι επιζωντες λαθρο παραδινονται..εν τω μεταξυ στρωνεται το τραπεζι των διαπραγματευσεων με πολλα θεματα

 3. μεταξυ των θεματων θα ειναι και η δημιουργεια συνομοσπονδιας ελλαδας-τουρκιας- κυπρου ισραηλ ….και ως εκ θαυματος εχουν εγκριθει και οι γερμανικες αποζημιωσεις που ανεχονται σε 300 και βαλε δις αντιπροσωπεια απο τα ΗΕ ερχεται στην ελλαδα να αποτημισει ζημιες και να βαλει κωδικους στα εργα αποκαταστασης
  η τουρκια ζει ενα δραμα γιατι εκει αποζημιωσεις δεν εχει και ετσι η ελλαδα παιρνει το πανω χερι απο πλευρας αποκαταστασης τησ χωρας και της οικονομιας της πρωτεινεται νεα πρωτευουσα της

 4. συνομοσπονδιας η κων/πολη και οι εγκαθετοι ελληνες πολιτικοι το δεχονται ο λαος αλλαλαζει σε ενα παραληρημα εφοριας γιατι η πολη θα ειναι υπο ελληνικη διιοικηση
  ζητω το εθνος [ποιο εθνος αφου ομοσπονδια θα ειμαστε]ολα μπαινουν σε προγραμμα αναστυλωσης τα αραιοελληνικα μνημεια σε ελλαδα και τουρκια[μεγαλη ελλαδα] αποκαθιστανται απο χερια των εναπομειναντων λαθρο και των αλεβιδων κρυφοχριστιανων τουρκων που ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια στην τουρκια [κουρδισταν και μεγαλη αρμενια εχουν αφησει

 5. την τουρκια μιση σε εκταση και οι κρυφοχρηστιανοι που κατοικουν στα δυτικα παραλια βλεπουν με καλο ματι την ενωση με την ελλαδα ο ελληνισμος αποκτα την παλαια του αιγλη και μια ψευτοαυτοκρατορια στα συνορα της μεγαλης ελλαδας [παλι με χρονια με καιρους] αρχιζουν να παιφτουν και νεες προτασεις οπως να γινει η ελλαδα κεντρο διακυβερνησης του πλανητη δεδομενου του φωτησμενου αρχαιοελληνικου πολιτισμου
  εκκατομυρια τουιστες κατακλυουν ολο τον χρονο την χωρα απ ακρη σε ακρη θαυμαζοντας την

 6. ..δεν θα ελεγαν οχι στην ιδεα της διακυβερνησης του πλανητη απο την χωρα του φωτος..εν τω μεταξυ επιστημονες διοργανωνουν ομηλιες με ακροατες απο ολο τον κοσμο στην αρχαια ολυμπια αλλα και κατω απο την ακροπολη για το μαγαλειο και τα επιτευγματα του ελληνικου πολιτισμου που ειχαν απαξιωυει τα χρονια που περασαν ..ολοι οι λαοι ζητουν ειρηνη με συναλητηρια στις μεγαλουπολεις..

 7. μ’αυτα και με τα αλλα η ελλας παιφτει θυμα σφετερισμου της ιστοριας της και με την δημιουργεια της ψευτοαυτοκρατοριας-συνομοσπονδιας γινεται μεγαλη δυναμη …αλλ στα ψεματα οι αποφασεις θα εξακολουθουν να βγαινουν απο σκοτεινα κεντρα και με αλοθι τον ελληνικο πολιτισμο θα υποδουλωσουν την ανθρωποτητα σε μια παγκοσμια φυλακη με την βοηθεια της τεχιντης νοημοσυνης και κεντρο το αιγαιο..με τις υγειες μας

 8. …μετα θα ερθει the final war [o τελικος πολεμος] αν εν τω μεταξυ δεν μας εχει καταστρεψει το ολικο EMPCOE [ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΙΤΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ] RESET [EΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ]..ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΛΙΑΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΑΙ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ..ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΘΑΝΟΥΜΕ

 9. O O.H.E. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ EXEI 193 ΜΕΛΗ ΚΡΑΤΗ.
  ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ
  Η, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΧΘΡΩΝ.
  ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΡΑΤΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ, ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ; ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΟΜΟ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΚΡΑΤΗ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.

 10. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε. ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ Η ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
  ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ, ΚΑΜΙΑ ΕΝΩΣΗ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΑ ΧΟΥΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.

 11. Οι s400 των τούρκων δεν θα πιάνουν τα ελληνικά μαχητικά ενώ οι δικοί μας s300 θα πίανουν όλα τα τουρκικά.χαχαχαχα άκυρον

 12. ειπαμε να διαβασουν οι Ελληνες για την νυχτα του Αγίου Βαρθολομαιου .Το ρολοι δειχνει Ελλλαδα 2 λεπτα πριν τα μεσανυχτα , τικ τακ τικ τακ τικ τακ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πολεμική προειδοποίηση Αιγύπτιου Αξιωματούχου σε Τουρκία: «Θα σας απαντήσουμε στρατιωτικά στην επόμενη πρόκληση»

Η νόμιμη εκπόρνευση νεαρών αγοριών του Ισλάμ. Αυτοί είναι οι αληθινοί Μουσουλμάνοι