ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχε πέσει ήδη η κυβέρνηση

· Techstories

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχε πέσει ήδη η κυβέρνηση

Πληροφορίες από το Μαξίμου αναφέρουν ότι πολύ στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού επικοινώνησε χθες πρωί μεξικανικη κουζινα, ανήμερα Χριστουγέννων, Σάββατο 24/12, με τη διοίκηση των εταιρειών Vodafone και Wind προκειμένου να δώσει συγκεκριμένες οδηγίες αναφορικά με το θέμα των υποκλοπών. Συγκεκριμένα, ο στενός φίλος του ΠΘ παρότρυνε τις δυο εταιρείες να μη διευκολύνουν καθόλου τους ελέγχους της ΑΔΑΕ σχετικά με τις υποκλοπές τηλεφωνικών αριθμών και να μην παρέχουν καμία πληροφορία στην εν λόγω υπηρεσία.

Μάλιστα, έδωσε οδηγίες στις δυο εταιρείες, να δηλώσουν ότι κάτι τέτοιο θα ήταν παράνομο βάσει… του νέου νόμου σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων!

Πρόσφατα, παρατηρήθηκαν και άλλες κυβερνητικές παρεμβάσεις σχετικά με το θέμα των υποκλοπών – όπως εκείνη του ευρωβουλευτή Γ. Κύρτσου και του δημοσιογράφου Τ. Τέλλογλου. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά όπου η παρέμβαση έγινε απευθείας από το πρωθυπουργικό γραφείο και όχι από τρίτους ή από τον ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό.

Αυτό θεωρείται άμεση παρέμβαση της κυβέρνησης και συνεπάγεται την παρεμπόδιση στη λειτουργία των Ανεξάρτητων Αρχών καθώς και στην παρεμπόδιση της Δικαιοσύνης. Σε μια οποιαδήποτε άλλη χώρα, με την ανακοίνωση τέτοιου σκανδάλου, η κυβέρνηση θα είχε ήδη πέσει. Στην Ελλάδα, όμως, είναι απλά Κυριακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Φωτοβολταϊκά και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε περίοδο γεωπολιτικής ενεργειακής κρίσηςΕΛΛΑΔΑ

ΕΕ: Εγκρίθηκε το ελληνικό Κοινωνικό Κλιματικό Σχέδιο των 4,77 δισ. ευρώ – Ποιοι θα πάρουν τη μεγάλη χρηματοδότηση

Τραπεζικές καταθέσεις και μεταφορά χρημάτων – ελληνική οικονομίαΕΛΛΑΔΑ

Τράπεζα της Ελλάδος: Μειώθηκαν κατά 2 δισ. οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα τον Ιούλιο – Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία

Ηλεκτρονική τιμολόγηση και φορολογικές υποχρεώσεις επιχειρήσεων στην ΕλλάδαΕΛΛΑΔΑ

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Υποχρεωτική από 1η Οκτωβρίου – Τι πρέπει να προσέξουν οι επιχειρήσεις

4 απαντήσεις στο “Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχε πέσει ήδη η κυβέρνηση”

  1. …πεστε μου σε ποια αλλη χωρα εχει γινει συνθημα στα χειλη των πολιτων οτι γαμιεται ο προθυπουργος???.. μονο στην χωρα μπουρδελο που λεγεται ελλας τυχαιο???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά