Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
21:36 - 22/06/2022

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Γερμανία λόγω φυσικού αερίου

Τεράστια επιβάρυνση των καταναλωτών

Η γερμανική κυβέρνηση ετοιμάζεται να κηρύξει το δεύτερο επίπεδο συναγερμού που προβλέπει το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για το φυσικό αέριο λόγω των μειωμένων ροών από την ρωσική Gazprom, με την άνοδο του κόστους του φυσικού αερίου κατά 20%, ενώ προσπαθεί να αντιμετωπίσει και τις καταστροφές στις υποδομές μεταφοράς του αερίου, καθώς καταστρέφονται λόγω της μειωμένης πίεσης!

Αυτό σημαίνει ότι η γερμανική βιομηχανία εισέρχεται σε περίοδο μεγάλη αύξησης των τιμών των προϊόντων της και συνεπώς των εξαγωγών της με ότι αυτό συνεπάγεται για τον εξαγωγικό κλάδο που είναι η ατμομηχανή της γερμανικής οικονομίας.

Πρόκειται για αποκλειστική πληροφορία της γερμανικής εφημερίδας Welt.

Ο υφυπουργός Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος Πάτρικ Γκράιχεν προετοίμασε την βιομηχανία για το επερχόμενο βήμα, το οποίο «αναμένεται εντός πέντε έως δέκα ημερών».

“Μέχρι και 2000 ευρώ επιπρόσθετο κόστος”.

Είναι επίσης αβέβαιο πόσο μεγάλη θα είναι η αύξηση της τιμής μετά την κήρυξη του επιπέδου συναγερμού” σημειώνει η εφημερίδα.

Δεδομένου ότι οι τιμές χονδρικής φυσικού αερίου έχουν σχεδόν εξαπλασιαστεί, τα κέντρα που παρέχουν συμβουλές στους καταναλωτές εκτιμούν ότι ένα νοικοκυριό τριών ατόμων θα μπορούσε να αντιμετωπίσει πρόσθετη πληρωμή 2.000 ευρώ ανά μήνα σε όλες τους τις δραστηριότητες από το μαγείρεμα και τον ηλεκτροφωτισμό, μέχρι τα καύσιμα του αυτοκινήτου τους, τα καύσιμα θερμανσης κλπ.!

pronews.gr

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*