ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ!! Κινδυνεύει η ζωή δασκάλας στη Ρόδο από…ΛΥΣΣΑ!!

· Κατοχικά Νέα

Απεγνωσμένα ψάχνει να βρει… αντιλυσσικό εμβόλιο στη Ρόδο, μια δασκάλα από τη Σύμη την οποία δάγκωσε νυχτερίδα τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σε επικοινωνία με το ΚΕΕΛΠΝΟ της συνέστησαν να κάνει εντός 48 ωρών τον ορό της λύσσας για τη ζωή της γιατί βρισκόταν σε κίνδυνο.

Έτσι λοιπόν εσπευσμένα ενημέρωσε το νοσοκομείο Ρόδου το οποίο με τη σειρά του ζήτησε από την τροφοδοσία του από την Αθήνα για να παρασχεθεί το εμβόλιο στην εκπαιδευτικό. Όταν ήρθε στη Ρόδο η εκπαιδευτικός διαπίστωσε ότι το εμβόλιο δεν είχε ακόμη έρθει, ενώ το περιθώριο του 48ωρου είχε παρέλθει και έτσι νιώθει εκτεθειμένη στον θανατηφόρο ιό.

Για καλή της τύχη, έστω και καθυστερημένα μετά από παρέμβαση του υγειονομείου το πρώτο από τα 5 εμβόλια της χορηγήθηκε ωστόσο ο κίνδυνος παραμένει υψηλός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Παλαιό βιβλίο – συμβολική φωτογραφία, όχι τα επιστραφέντα κειμήλιαΕΛΛΑΔΑ

ΣΕΡΡΕΣ: ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ 1917 – ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στρατιωτική αεροπορία – φωτογραφία αρχείου, όχι αεροσκάφος KC-390ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΝΔΙΑΣ: ΤΡΙΑ KC-390 ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

Συνεδριακή ψηφοφορία – συμβολική φωτογραφία, όχι από το συνέδριο ΚΕΔΕΕΛΛΑΔΑ

ΚΕΔΕ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΟΥΚΑ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ – Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 213–111 ΠΟΥ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

5 απαντήσεις στο “Σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ!! Κινδυνεύει η ζωή δασκάλας στη Ρόδο από…ΛΥΣΣΑ!!”

  1. Αχ κοπελα μου,εισαι στη Συμη και δεν πηγες στον Πανορμιτη!!!!!!!!! ????Αγιασμο να επινες και να σταυρωνοσουν με λαδακι δε θα ειχες κανενα απολυτως προβλημα!!!!!!!! Υπαρχουν ανθρωποι που ερχονται απο ολες τις γωνιες της Ελλαδας για να προσκυνησουν τη χαρη του και εσυ περιμενεις ενα αντιλυσσικο….!!!

  2. Απο την λυσασμενη νυχτεριδα…’η απο την αγανακτηση της απο αυτα που της συμβαινουν (και μας συμβαινουν)
    κινδυνευει η γυναικα ;
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ….ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ..
    ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *