Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
00:46 - 25/11/2021

Σε «αναμμένα κάρβουνα» οι «ειδικοί»! 1,5εκατ. εμβολιασμένοι ΔΕΝ έχουν κλείσει ακόμα ραντεβού για 3η δόση

Φόβοι ότι μπορεί να εξελιχθούν σε υγειονομικές «βόμβες» καθώς έχει παρέλθει το 6μηνο για τους περισσότερους εξ αυτών.

Παρά την αύξηση των ραντεβού στα εμβολιαστικά κέντρα που με τόσο…ζήλο διαφημίζεται από τα ΜΜΕ, τα στοιχεία δεν είναι και τόσο αισιόδοξα.

Αφενός επειδή η αύξηση των αριθμών στα ραντεβού δεν κινείται ακόμα στους ρυθμούς προ του καλοκαιριού, αφετέρου γιατί το μεγαλύτερο μέρος της αύξησης αφορά ραντεβού για την 3η και όχι την 1η δόση.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι, σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης, έχουν γίνει περίπου 1 εκατομμύριο εμβολιασμοί τρίτης δόσης.

Παράλληλα από τη στιγμή που άνοιξε η πλατφόρμα των ραντεβού 3ης δόσης στους 5,5 μήνες (από τη 2η) έχουν προστεθεί άλλα 2εκατομμύρια πολιτών σε εκείνους που επείγει να εμβολιαστούν ξανά.

ΩΣΤΟΣΟ από αυτά τα 2εκατ. ΜΟΝΟ οι 500 χιλιάδες περίπου πολίτες έχουν εμβολιαστεί ή κλείσει ραντεβού για την 3η δόση.

Αυτό σημαίνει ότι 1,5 εκατομμύριο διπλά εμβολιασμένοι που πρέπει να εμβολιαστούν για 3η φορά μέσα σε ένα χρόνο έχουν…γυρίσει (μέχρι στιγμής!!!) την πλάτη στις κυβερνητικές εξαγγελίες.

Δεδομένου ότι η όποια προστασία που προσφέρουν τα διαθέσιμα εμβόλια κατά του covid φθίνει αρκετά μετά την παρέλευση 5-6 μηνών, τότε μιλάμε για μείζον ζήτημα!

Μιλώντας στο newsit.gr, η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, δεν κρύβει την ανησυχία της για τους εμβολιασμούς που έχουν «βαλτώσει», αλλά και για το σενάριο ενός «κενού ανοσίας».

«Θεωρητικά αν δεν πάνε τα 2/3 των εμβολιασμένων να κάνουν την αναμνηστική δόση θα έχουμε πρόβλημα, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να συμβεί αυτό. Τους αριθμούς δεν τους ξέρω. Έχω την αίσθηση ότι πάνε καλά οι εμβολιασμοί της τρίτης δόσης. Ανοσιακό κενό από αυτούς που κάνανε τις δύο δόσεις; Δεν είναι ανεμβολίαστοι, αλλά αν δεν πάνε, δεν έχουν τόσο μεγάλη προστασία για να προστατεύουν τον εαυτό τους, αλλά και να μην μεταδίδουν τη νόσο στο περιβάλλον».

el.gr

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. anti anti christ 11/25/2021 @ 10:51 ΠΜ

    οι μαλακες τελειωσαν

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*