Σάββας Καλεντερίδης: Η αλήθεια είναι πικρή, αλλά πρέπει να λέγεται – Με Σημίτη τα Ίμια έγιναν “γκρίζα” και με Τσίπρα οι Τούρκοι τα προσάρτησαν ντε φάκτο

Η αλήθεια είναι πικρή και πρέπει να λέγεται.

Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αφυπνιστούν και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Έκαναν την αρχή με τα συλλαλητήρια, που ήταν τα πιο έντιμα, ηθικά, ειρηνικά και δημοκρατικά στην ιστορία του ελληνικού κράτους.

Αυτά που ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας χαρακτήρισε με αναιδέστατο τρόπο ως “ετερόκλητο όχλο”.

Μετά τα συλλαλητήρια έφεραν άρον άρον το σκάνδαλο Νοβάρτις, για να θολώσουν τα νερά και να συνεχίζουν το έργο τους, που είναι η παράδοση της Μακεδονίας και μάλιστα με ψηλά το κεφάλι!!!

Όμως οι πολίτες φαίνεται ότι δεν το έχαψαν το παραμύθι και συνεχίζουν να δικεκδικούν το δικάιωμα που έχουν, να ορίζουν οι ίδιοι της τύχες της χώρας και όχι ο Τσίπρας, ο Κοτζιάς, ο Καρανίκας και ο Μπουτάρης.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Ήδη, με πρωτοβουλία πολιτών της Θεσσαλονίκης, προγραμματίστηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Μπουτάρη, και ας ελπίσουμε οι ειρηνικές και δημοκρατικές αντιδράσεις του κόσμου να οδηγήσουν στην εκπαραθύρωσή του.
Και μετά θα ακολουθήσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο η εκπαραθύρωση των νεκροθαφτών της Μακεδονίας, τους οποίους στηρίζει ο κ. Σημίτης.

Και μια που αναφερθήκαμε στον πρώην πρωθυπουργό, να έλθουμε στο θέμα μας.

Ο κ. Σημίτης, με τον κ. Πάγκαλο, χειρίστηκε την κρίση των Ιμίων.

Μετά την κρίση, από το βήμα της βουλής, είπε “ευχαριστώ τους Αμερικανούς” που απέτρψαν τον πόλεμο.
Όμως, μετά από εκείνη τη νύχτα, που χάθηκαν τρεις ήρωες αξιωματικοί του πολεμικού μας ναυτικού, τα Ίμια έγιναν “γκρίζα ζώνη”.

Δηλαδή, μια περιοχή χωρίς κρατική κυριαρχία.

Οι Έλληνες πολίτες, που τότε δεν είχαν τη φωνή που απέκτησαν με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα, δεν είχαν αντιληφθεί τι ακριβώς έγινε στα Ίμια.

Και έδωσαν ευκαιρία στο ίδιο δίδυμο να προβεί στους γνωστούς χειρισμούς, που κατέληξαν στην παράδοση του Οτζαλάν στους Τούρκους.

Για να ακολουθήσει μάλιστα και η εκλογική επιβράβευση του κ. Σημίτη, στις εκλογές του 2000.

Τα χρόνια που ακολούθησαν τα Ίμια παρέμειναν γκρίζα ζώνη, μέχρι που φθάσαμε στο σήμερα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, με την ανακοίνωση της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία στους Σκοπιανούς, που σημαίνει αναγνώριση “μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας”, έδωσε ένα μήνυμα στους γείτονες.

“Εδώ το μεγάλο παζάρι, όλα τα διαπραγματευόμαστε, όλα τα δίνουμε”.

Και το μήνυμα το πήραν οι Αλβανοί, το πήραν οι Τούρκοι και εν καιρώ θα αποδειχτεί ότι το πήραν οι Βούλγαροι, οι Ιταλοί, οι Λίβυοι, οι Αιγύπτιοι κ.ο.κ.

Πάμε τώρα στα Ίμια.

Εκεί, το τελευταίο διάστημα, έγιναν σοβαρά πολιτικά λάθη, στα οποία δεν είναι ώρα να αναφερθούμε.
Εξ αιτίας αυτών των λαθών, δώσαμε την ευκαιρία στους Τούρκους να περικυκλώσουν τα Ίμια με πλοία της Ακτοφυλακής, δημιουργώντας μια κατάσταση που αποτελεί ντε φάκτο προσάρτησή τους.

Η κίνηση του σκάφους της τουρκικής Ακτοφυλακής να εμβολίσει εν ψυχρώ τη ναυαρχίδα του Λιμενικού Σώματος, ήταν ένα ΣΑΦΕΣ μήνυμα, το οποίο μας το έκανε σαφέστερο το τουρκικό ΥΠΕΞ και ο ίδιος ο Τσαβούσογλου.

Μετά το επεισόδιο, μας είπαν μπροστά στα μάτια μας και με τον πιο επίσημο τρόπο ότι “Τα Καρντάκ είναι τουρκικά”.
Αυτή η κατάσταση εκτιμώ ότι δεν πρόκειται να αλλάξει, εκτός κι αν η Ελλάδα αποφασίσει να κάνει πόλεμο με την Τουρκία.

Άρα, οι μέρες αυτές είναι ιστορικές, γιατί ζούμε την απώλεια εθνικού εδάφους, μετά την απώλεια ή για την ακρίβεια την εθελουσία εκχώρηση μέρους της εθνικής μας ταυτότητας.

Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να μάθουν την αλήθεια και να πράξουν αναλόγως.

Μας αντιμετωπίζουν ως “όχλο”, μας λένε ψέματα και μας παραπληροφορύν.

Μας είπαν ψέματα ότι ήταν επιτυχής η επίσκεψη Ερντογάν και να τα αποτελέσματα.

Μας είπαν ψέματα για ύπαρξη “γεωγραφικής Μακεδονίας”, για να δικαιολογήσουν το ξεπούλημα της Μακεδονίας και να τα αποτελέσματα.

Οι Έλληνες πολίτες, στα συλλαλητήρια, όπου δεν είχε αναμειχθεί κάποιο κόμμα ή άλλος φορέας, έδειξαν απίστευτη ωριμότητα.

Κανένα επεισόδιο, καμία απρέπεια, καμία ύβρις, καμία καταστροφή δημόσιας ή ιδιωτικής περιουσία.
Οι Έλληνες πολίτες δείξαμε ότι όταν απομονώνουμε τους πολιτικούς απατεώνες, τους ψεύτες και τους προβοκάτορες, μπορούμε να αποφασίζουμε και να πράττουμε ορθά.

Ήλθε η ώρα να διεκδικήσουμε το ρόλο που μας ανήκει.

Δεν θα αποφασίζει μια τσογλανοπαρέα που θρονιάζεται κάθε φορά στου Μαξίμου, με το συγγενολόι και τις γκόμενες σε υπουργικά έδρανα και κρατικές θέσεις.

Πρέπει να βρούμε τρόπο, οι κυβερνώντες να εφαρμόζουν ακριβώς αυτά που θέλει η πλειοψηφία των πολιτών και όχι οι τσογλανοπαρέες και οι πρεσβείες.

Ας αρχίσουμε με την εκπαραθύρωση του Μπουτάρη και μετά να ακολουθήσουν εκείνοι που παραδίδουν τη Μακεδονία και εκείνοι που παρέδωσαν τα Ίμια στους Τούρκους.

Να μην δίνουμε ευήκοον ους στην παραπληροφόρηση.

Να μην επιτρέπουμε ομάδες ακραίων να δίνουν το δικό τους τόνο στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και τα συλλαλητήρια.
Να δράσουμε ατομικά ομαδικά, συλλογικά, ενωτικά και πατριωτικά, χωρίς αποκλεισμούς.

Κανένα συλλαλητήριο δεν θα πρέπει να γίνεται, χωρίς συμμετοχή οργανώσεων από όλο το ιδεολογικό φάσμα.
Είπαμε, ας ξεκινήσουμε από την εκπαραθύρωση του Μπουτάρη και μετά να ακολουθήσουν εκείνοι που ξεπουλούν την Μακεδονία, εκτός κιαν κάνουν πίσω.

Δύσκολος ο δρόμος, ανηφορικός, όμως πολύ πιο εύκολος από το δρόμο που ακολούθησαν οι πρόγονοί μας για να προστατέψουν αυτήν την πατρίδα, που ήταν ένας δρόμος γεμάτος με αίμα.

Προχωράμε με αίσθημα ενότητας και ευθύνης, παραμερίζοντας ιδεολογικές και άλλες διαφορές, που ούτως ή άλλως είναι επίπλαστες.

Να σώσουμε την πατρίδα μας.

infognomonpolitics

15 thoughts on “Σάββας Καλεντερίδης: Η αλήθεια είναι πικρή, αλλά πρέπει να λέγεται – Με Σημίτη τα Ίμια έγιναν “γκρίζα” και με Τσίπρα οι Τούρκοι τα προσάρτησαν ντε φάκτο

  • Vigilant Watcher says:

   Σωστά, όμως πρώτα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους λύκους που βρίσκονται ανάμεσα μας και φορούν προβιά προβάτων. Εάν δεν το κάνουμε αυτό, δεν πρόκειται να πετύχουμε τίποτα.

 1. Θεόδωρος says:

  Οι μπουνταλαδες από απέναντι, με αφορμή την υπόθεση Σουσουρλουκ εκπαραθυρωσαν πολιτικά το τότε δικό τους καθεστως (Γιλμαζ- Τσίλερ) και έφεραν στην εξουσία έναν άξιο ηγέτη που τους οδηγεί στο μέλλον με πυγμή και αξιοπρέπεια. Εμείς οι έξυπνοι το περισσότερο που μπορούμε είναι μερικά “ειρηνικά και δημοκρατικά” συλλαλητήρια, λες και είναι η Δημοκρατία και η Ειρήνη τα ύψιστα αγαθά και όχι το δίκαιο της Πατρίδας. Απ’ ότι φαίνεται ακόμα ο λαός κοιμάται με τα τσαρούχια του μιας και του κάθονται βαριά τα “άκρα”…

 2. ΚΑΝΕΝΑΣ says:

  Και ρε μεγάλε συγγραφέα του άρθρου, πως θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί το ευχολόγιό σου;
  Γιατί ειρηνικά-δημοκρατικά-με ωριμότητα τίποτε δεν γίνεται όπως μας έχει διδάξει η ιστορία.
  Και αν είναι να τα βάλουμε με όλο το ντουνιά όπως ο Μεγαλύτερος Πολέμαρχος στη Παγκόσμια Ιστορία, θα πρέπει το ΜΑΧΑΙΡΙ και το ΤΣΕΚΟΥΡΙ να πέσει σύννεφο (αφού πρώτα πέσει το ρεύμα).
  Άρα ξεχνάμε τη νηφαλιότητα ωριμότητα και καθωσπρεπισμό και θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε για πρωτόγνωρες, εδώ και πολύ καιρό, καταστάσεις!!!

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ says:

   Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι αγαπητέ συμπατριώτη.
   Ο αρθρογράφος είναι πρακτοράκι Τούρκικο και τώρα φαίνεται πιο καθαρά από κάθε άλλη φορά.
   Το είχαν πει κάποιοι γνώστες των πραγμάτων, όταν παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους, αλλά δεν τους πίστεψα τότε, γιατί τον εμπιστευόταν ο Σταυρακάκης.
   Αλλά αποδείχθηκε διπλός πράκτορας που σήμερα μέσα στην Ελλάδα, κάνει την βρώμικη δουλειά υπέρ της Τουρκικής προπαγάνδας.
   Και αυτός όπως τόσοι άλλοι στα …ευχολόγια μένουν και με τα …ευχολόγια αντιστέκονται.
   Όπως τα λες είναι τα πράγματα.
   ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και δεν θα μείνει τίποτα από προδότες, ανθέλληνες, Μπουταροπουσταράδες και Ισλαμοπιθίκια.
   ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ γιατί όσο ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΙ, τόσο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ.
   Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ αλλά όλα θα ΒΡΩΜΑΝΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.
   ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.

 3. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Συμφωνούμε απόλυτα. Ο Τσίπρας έχει αναλάβει εργολαβικά τη διάλυση της Ελλάδας. Όταν βγήκε πρωθυπουργός το 2015 ένας μοναχός προσευχήθηκε στο Άγιο Όρος και ζήτησε από τον Ιησού Χριστό να πληροφορηθεί γιατί επέτρεψε την εκλογή του Τσίπρα στη κυβέρνηση της χώρας και ο Ιησούς απάντησε διότι δεν υπήρχε κάποιος χειρότερος.Μάλλον και στη μία περίπτωση και στην άλλη έχουμε ότι μας αξίζει

  • ΜΟΛΟΣΣΟΣ says:

   ΜΠΙΡΣΑΜΠΕΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΕΣΥ Η ΕΒΡΑΙΑ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΛΟΜΠΥ;

  • Heron says:

   Ρε “Βηρσαβεέ” μιλάς για ένα γεγονός που συνέβη τον τον 6ο ή 7ο αιώνα μχ και που αφορούσε τον τύρανο αυτοκράτορα Φωκά και το συγχέεις με το σήμερα .

 4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ says:

  Ολοι στο Δημαρχειο να απαιτησουμε να παραδωσει τα κλειδια της πολης ο προδοτης. Πλεον ειναι βαλτος. Ηταν κατα του συλλαλητηριου του λαου της θεσσαλονικης αλλα και ολης της Ελλαδας , και ειναι ο ιδιος που παραδιδει τη μακεδονια στους σκοπιανους. δεν μας εκπροσοπει πλεον ο Μπουταρης ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ. ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

  • ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ says:

   Καλά είναι να παραμείνει για να συνεχίσει τα σχέδιά του, θα βγει εξ άλλου εναντίων του. Βλέπεις για να επιτεθείς στους εχθρούς σου, χρειάζεσαι αφορμές. Αν το εκμεταλλευτούμε έξυπνα, παράλληλα με τις αρρωστημένες διεκδικήσεις των Σκοπίων, κατά την διάρκεια αποσταθεροποίησης, τότε θα μπορούμε να δικαιολογήσουμε καλύτερα την εισβολή μας μέχρι το Μοναστήρι, ενώ ταυτόχρονα, τυχόν εχθρική ενέργεια από την Βουλγαρία, που δεν πρέπει να την εμπιστευόμαστε, την αναχαιτίζουμε, δίνοντάς τους ένα κομμάτι της πίτας και απ το Κόσοβο, ασκούμε μέτρο πίεσης προς τους τηγανοκέφαλους, εξαναγκάζοντάς τους, να εγκαταλείψουν τυχόν ενέργεια εντός της Δυτικής Μακεδονίας, περιορίζοντάς τους σε επιχειρήσεις της Β.Ηπείρου. Από κει και έπειτα… Τ άλλα δεν λέγονται. Γι αυτό εκμεταλλευτείτε τους εχθρούς προς όφελος του Ελληνισμού, είναι μεγάλη ευκαιρία. Φυσικά το σημαντικότερο, είναι αφού εν καιρώ πολιορκίας, ισχύει προσωρινός στρατιωτικός νόμος, (Σημείωση: Η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι περιττή/ όποιος την επιβάλει είναι εχθρός του λαού) αφού λοιπόν είναι έτσι η κατάσταση, οφείλει να σχηματιστεί ανα δήμους σε κάθε πόλη ένα συμβούλιο αποτελούμενο από τους πολίτες και να οργανωθεί σε θεσμικά πλαίσια, με νομοθετήματα και μηχανισμούς, σε συνενόηση με την όποια διοικητική αρχή, προκειμένου να υφίσταται λαική αντιπροσώπευση από κει και έπειτα, με την λήξη της κατάστασης πολέμου, θα πρέπει να δημιουργηθεί μια πολιτεία, στην οποία οιοσδήποτε θα δύναται, ν αντιπροσωπεύσει, παρουσιάσει σχέδια και να τα εφαρμόσει ως εκλεγόμενος, ενώ παράλληλα να δύναται ο λαός ν ανακαλεί τους διαχειριστές σε περίπτωση που παραβιάσουν τους όρους που τους τέθηκαν στα συμβούλια αυτά. Αυστηρές ποινές για τους δημόσιους λειτουργούς, πλήρες δικαίωμα οπλοκατοχής και οπλοχρησίας για τους πολίτες, μηχανισμοί όπως το άρθρο 120 του συντάγματος αλλά ουσιαστικό με αποτέλεσμα και πραγματική ισχύ, πολύπλοκο να το εξηγήσω, ενώ παράλληλα οι δημόσιοι λειτουργοί, εκλεγμένοι, δεν θα πληρώνονται! Θα προσφέρουν επειδή θέλουν, όχι για λεφτά, στην αρχαία Αθήνα έτσι λειτουργούσε η πραγματική δημοκρατία. Είχε κάποια κενά αλλά αυτά τα βελτιώνουμε εξ άλλου όταν ένα πολιτειακό σχήμα διαμορφωθεί με συμμετοχή όλων, θα ναι όσο καλύτερο γίνεται. Αυτό είναι το σημαντικό μετά την κατάσταση αποσταθεροποίησης της Ελλάδος, προκειμένου να γίνουμε ένα ευνομούμενο έθνος, με ευημερία και δικαιοσύνη, ειδάλλως καλύτερα να σβίσουμε, γιατί τζάμπα κόπος, το ν αγωνιζόμαστε για έναν καλύτερο κόσμο και τελικά απλά να συντηρούμε έναν παλιό και άχρηστο… Και για όλ αυτά, η συμμετοχή κάθε Έλληνα, θα είναι απαραίτητη. Ο Μπουτάρης, θα είναι εν μέσω αποσταθεροποίησης της χώρας, η αφορμή για πολιτειακό μετασχηματισμό. Γι αυτό και είναι χρήσιμος.

 5. ΗΛΕΚΤΡΑ says:

  Είπαμε, ο καθένας απο αυτους που ανεβαίνουν επανω, βαζουν και απο ενα λιθαράκι στην καταστροφή της Ελλαδας, την σπρώχνουν βήμα βήμα προς τον γκρεμό. Και φυσικα μαζι με την Ελλαδα και εμας.

 6. xxx_Arxangl0s_xxx says:

  Οποιος επιλεγει την ντροπη αντι για πολεμο στο τελος εχει και τα δυο.
  Aν ηταν να κανουμε κατι θα το ειχαμε κανει. Aφου είμαστε ολοι χεστες και δεν θελει κανενας να βαψει τα χερια του με αιμα επειδη φοβαται να παει φυλακη ειτε επειδη εχει μια σύνταξη η εχει μικρο επιδομα, τοτε το μονο που μας μενει ειναι να περιμενουμε να γονατίσουν και αυτοι κανοντας τα παντα για την απομόνωση τους ακομα και δολιοφθορες εναντιον τους.
  Δεν γινεται το 70% να κινδυνευει να χασει το σπιτι τους και ενα 30% να απολαμβανει την δυστυχια του γειτονα.

 7. ΑΡΑΧΝΗ143 says:

  ο ΣΟΥΛΤΑΝΙΣΚΟΣ ηρθε ”πουλησε” ΜΑΓΓΙΑ
  ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ στην Κομοτηνη
  ΕΝΑΠΟΘΕΣΕ το ”στεφανι” τησ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
  ΠΡΟΣΗΡΤΗΣΑΝ ΤΑ ΙΜΙΑ
  ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΩΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
  ΗΤΑΝ ΚΑΤ@ΥΡΗΜΕΝ@
  Η ΑΝΤΙΠ@ΛΗΤΕΥΣΗ ΚΑΚΙΣΤΗ
  ΤΡΕΙΣ ΚΑΜΕΝΕΣ ”ΒΑΡΚΕΣ”
  ΘΑΤΑΝ ΤΟ ”ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ”

 8. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ says:

  ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ. ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΩΣΕΙ. ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΣΠΙΟΥΝΟΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *