15:04 - 03/08/2019

Sabah: «Το 2019 θα γίνει πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας – Το είπε ο Νοστράδαμος»

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ποτέ ο τουρκικός Τύπος δεν δημοσιεύει κάτι που να αφορά τα ελληνοτουρκικά χωρίς να ακολουθάει την γραμμή των αποφάσεων του τουρκικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και έτσι η τουρκική εφημερίδα Sabah δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της άρθρο που λέει ότι ο Νοστράδαμος προέβλεψε πόλεμο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας το 2019, ενώ για την ίδια χρονιά είχε προφητεύσει και μεγάλο, θανατηφόρο σεισμό σττην Τουρκία.

Δεν προσδιορίζεται εάν ο πόλεμος θα γίνει μετά ή πριν τον σεισμό.

Το άρθρο είναι μέρος της γενικότερης προετοιμασίας της τουρκικής κοινής γνώμης για μια πιθανή ένοπλη σύγκρουση με την Ελλάδα με αφορμή την Ανατολική Μεσόγειο και ειδικότερα την διεκδίκηση από την Άγκυρα περιοχών που ανήκουν στην κυπριακή και στην ελληνική ΑΟΖ γύρω από το Καστελόριζο.

Συγκεκριμένα, από την αποκωδικοποίηση των προφητειών του Νοστράδαμου, προκύπτει ότι μια χώρα, που δεν κατονομάζεται, θα διασχίσει τις δύο θάλασσες (σ.σ. Μαύρη Θάλασσα και Αιγαίο πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για τη Ρωσία και το περίφημο Ξανθό Γένος) ενάντια σε Τουρκία και Ελλάδα.

«Μετά από αυτό, οι στρατιώτες των δύο χωρών θα πολεμήσουν». Συγκεκριμένα, η τουρκική εφημερίδα αναφέρεται στη δεύτερη προφητεία, στο τρίτο κεφάλαιο του τρίτου βιβλίου του Νοστράδαμου.

Στο άρθρο γίνεται αναφορά και στους σεισμούς της Ινδονησίας, οι οποίοι προκάλεσαν τη διαμάχη ανάμεσα στους ειδικούς που ασχολούνται με τις προφητείες του Νοστράδαμου, με τη μία πλευρά να ισχυρίζεται πως οι σεισμοί αυτοί θα προκαλέσουν μεγάλο σεισμό στην Τουρκία και την άλλη πλευρά να υποστηρίζει πως αυτός ο σεισμός έχει γίνει ήδη.

pronews.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ιΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 08/03/2019 @ Αύγουστος 3, 2019 9:35 μμ

    Νοστράδαμος» μπαρούφες

  2. Δεν υπάρχουν πουθενά μα πουθενά αυθεντικά κείμενα η επιστολές η βιβλία η οτιδήποτε άλλο του Νοστράδαμου. Όλα αυτά είναι όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω μπαρουφες. Όποιος θέλει ας το ψάξει και να με διαψεύσει….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*