Σ Φ Ρ Α Γ Ι Ζ Ο Ν Τ Α Ι…. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!

(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΗ 2 ΜΗΝΩΝ & ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Σ Ο Β Α Ρ Η, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!) Η παγκόσμια ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ πηγών, με την δικαιολογία της …προστασίας του περιβάλλοντος συνεχίζεται, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ τους ανθρώπους, με πραγματικό οικολογικό αίσθημα.
lions1
Όπως έγραψε το ιστολόγιο ‘liakonews’, στα πλαίσια της επικίνδυνης & ΔΙΑΒΟΗΤΗΣ ‘Ατζέντα 21’, πλέον, όχι μόνο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε κάποιον να …συλλέγει το νερό της βροχής, αλλά η ‘ΔΕΥΑΜΒ’, σφραγίζει ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ(!) πάνω από 20 κοινόχρηστες βρύσες στην Π ο ρ τ α ρ ι ά !!!

ΜΑ, ΓΙΑΤΙ;

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ;

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…

ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΧΑ ΛΟΓΙΚΗ;

Αυτό ανακοίνωσε, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Απόστολος Γαλάτης, κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχειρήσεως.
Όπως δήλωσε, στην Πορταριά θα επιλεγούν 8- 10 πηγές, οι οποίες θα μένουν ανοιχτές όλο τον χρόνο.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι υπόλοιπες 22, θα …σφραγιστούν!!!

Γιατί; Ποιός είναι ο (ΒΑΘΥΤΕΡΟΣ) λόγος;

lion2

Σύμφωνα με τον Απ. Γαλάτη, η απόφαση είναι τελεσίδικη (!) και η διοίκηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω! («Μπράβο» πείσμα…)

«Δε γίνεται στην κεντρική πλατεία να υπάρχει μία βρύση στο δρόμο, μια στην πιάτσα των ταξί και μία στην Κρίτσα. Είναι υπερβολή. Η μία από τις τρεις θα κλείσει, γιατί αυτή είναι η πολιτική μας» ανέφερε…(Υπερβολή, το άφθονο νεράκι στους ανθρώπους; Τί …»πίνεις» ρε κύριε;;;)

«Σφραγίζονται» όλες οι βρύσες λοιπόν, με σκοπό αργότερα, κανείς να μην μπορεί να βρει νερό από φυσικές πηγές και όλοι να πίνουμε από τα υδραγωγεία, ή τα ….εμφιαλωμένα νερά!

Σε περίπτωση δε ενός ‘κραχ’, η εύρεση νερού να γίνει δύσκολη…

Πηγές «σφραγίζονται» σε όλη την Ελλάδα, ενώ σε άλλες, δεν φτάνει πλέον φυσικό νερό, αλλά νερό γεωτρήσεων.

[ΑΚΟΜΑ, ΜΙΑ ΕΞΟΧΩΣ «ΠΕΡΙΕΡΓΗ», ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ – ελληνική όμως καθαρώς – ΕΙΔΗΣΗ, ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ «Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Ζ Ο Ν Τ Α Ι» ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ‘ΨΙΛΑ’ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.
ΠΡΩΤΗ «ΑΡΧΗ» ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ …ΒΑΘΥΤΑΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ & ΥΠΝΩΣΕΩΣ ΜΑΣ, Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΓΝΩΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ, ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ & ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ…»ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»].

hellasforce.com

Loading...

2 thoughts on “Σ Φ Ρ Α Γ Ι Ζ Ο Ν Τ Α Ι…. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!

  1. Ανώνυμος says:

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΟΙ ΟΙ ΚΑΤΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ???? ΠΟΥ ΒΟΣΚΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ???ΜΑΜΙΟΥΝΤΕ Η ΚΟΙΜΟΝΤΕ Η ΜΕΤΡΑΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥς ΕΤΑΞΕ Ο ΚΑΛΟς Ο ΤΣΙΠΡΑς ???? ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΜΟΚΟ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙς ΔΕ ΠΡΑΤΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙς ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙς ΔΕ ΑΣΧΟΛΗΤΕ !!! ΜΟΚΟ !!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *