11:07 - 19/11/2015

Άρχισαν τα γλέντια με τα Σκόπια!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

skopia astinomia metanastesΆρχισαν τα γλέντια με τα Σκόπια!

Ενταση επικρατεί από χθες, στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας – ΠΓΔΜ καθώς, σύμφωνα με κλιμάκιο της ΄Υπατης Αρμοστείας που βρίσκεται στην περιοχή, τους ανακοινώθηκε από τη γειτονική χώρα ότι πλέον, θα επιτρέπεται η διέλευση προσφύγων μόνο από Συρία, Αφγανιστάν και Ιράκ.

«Παλεύαμε» όλη νύχτα προσπαθώντας να καθησυχάσουμε τους πρόσφυγες που βρίσκονταν ήδη στον καταυλισμό ενώ η αστυνομία έκανε έλεγχο στα υπηρεσιακά τους σημειώματα και στα διαβατήρια που κατείχαν προκειμένου να επιτρέψει τη διέλευση μόνο στις συγκεκριμένες εθνικότητες» είπε ο Αλέξανδρος Βούλγαρης της Ύπατης Αρμοστείας.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι σήμερα το πρωί, ομάδα περίπου 100 Ιρανών βρέθηκαν δίπλα στην ουδέτερη ζώνη, ζητώντας να περάσουν με αποτέλεσμα οι αρχές της ΠΓΔΜ να έχουν κλείσει τα σύνορα εδώ και περίπου 2 ώρες…

 

newsit.gr

Loading...

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Όλοι θα μας κατηγορήσουν. Όλοι θα μας χλευαζουν.αν και το κάνουν ήδη. Όταν όμως δουν την σκανδαλοδη εύνοια θα τρομάξουν.οτι λένε οι προφητείες Ζαχαρία! N. D

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*