22:25 - 21/03/2016

Η Ρεπούση συνόστισε 1 εκατ. ευρώ σε λογαριασμούς όσο ήταν στο Υπουργείο (α)Παιδείας

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έγινε σήμερα και σχετίζεται με τον πακτωλό χρημάτων που έστειλε με εμβάσματα η πρώην Υπουργός και περσόνα νον γκράτα του Έθνους Μαρία Ρεπούση.
Την αποκάλυψη έκανε η Ραχήλ Μακρή και έχει ως εξής:

Η κ. Ρεπούση μετά τον «συνωστισμό» στο λιμάνι της Σμύρνης, φέρεται να κατηγορείται για «συνωστισμό» χρημάτων που ξεπερνούν το 1 εκ. ευρώ από μελέτες και συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, που πληρώνονται από τις τσέπες των Ελλήνων και Ευρωπαίων φορολογουμένων.

Σα να μην έφτανε αυτό, ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών εντάσσει την κ. Ρεπούση σε λίστα προσώπων, που δεν έχουν δικαιολογήσει τα εμβάσματα που έστελναν στο εξωτερικό. Η αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από τη Συγκυβέρνηση, προφανώς ανέστειλε την συγκάλυψη.

Καθώς τα ανωτέρω ζητήματα κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικά για να αιωρούνται μεταξύ δημοσιευμάτων και ανακοινώσεων σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, η Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή, κατέθεσε την με αρ. πρωτ. 7163/867/20-03-2014 Ερώτηση & ΑΚΕ στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.

«Πολλών χρημάτων κρείττον ο παρά του πλήθους έπαινος» είχε διδάξει ο Ισοκράτης. Προφανώς, οι διδαχές ήθους δεν έχουν φτάσει ή δεν έχουν οικειοποιηθεί από όλους.

http://www.e-koutsobola.gr

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Καριολοφατσα μεγαλη.πουταν@@@ με τα ολα της

  2. Είναι και τσίπηδες. Ξεπουλάνε τα πάντα για ψίχουλα. Δηλαδή , χοντρικά μας αλλώσανε με 100-150 εκατομμύρια σε μίζες ?

  3. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 03/22/2016 @ Μάρτιος 22, 2016 1:35 πμ

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΑΥΛΙΚΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕAΤΕΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΟΣΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΑΝΕ ΡΕ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ; ΤΟΣΟ ΦΘΗΝΗ ΕΙΣΑΙ; ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΗ; ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΡΠΕΤΟΜΟΥΡΑ ΚΡΥΠΤΟΣΙΟΝΙΣΤΡΙΑ; ΡΟΧΑΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.

  4. ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΝΑΤΙΟ ΜΕ 20 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

  5. Πουτανα αλογομουρα, βαλε το 1μυριο εκει που ξερεις! Αν τολμας βγες να κυκλοφορησεις στο δρομο, σκυλα!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*