ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ρε για δες “προφητικό” ταλέντο ο Άδωνις !! Χαρ Χαρ Χαρ ,,,,

· Κατοχικά Νέα

adonis

Ρε για δες “προφητικό” ταλέντο ο Άδωνις !! Χαρ Χαρ Χαρ ,,,,

Ως… “προφητική” μπορεί να χαρακτηριστεί η ατάκα του Άδωνι Γεωργιάδη κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ, το βραδάκι βρέθηκε σε ταβέρνα στο Τρίκορφο Ναυπακτίας, όπου παρουσία δημοσιογράφων, αστειεύτηκε λέγοντας: «ούτως ή άλλως δεν θα γίνουν εκλογές αύριο»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το βίντεο:

kontranews

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Σωφρονιστικό κατάστημα και τεχνολογία ασφαλείας - anti-drone Τεύκρος στις φυλακές ΛάρισαςΕΛΛΑΔΑ

Το ελληνικό «Τεύκρος» κατέρριψε drones στις φυλακές Λάρισας – Ο αόρατος ηλεκτρονικός πόλεμος περνά πλέον πάνω από τα κεφάλια μας

ΕΛΛΑΔΑ

Πτήση τρόμου από Θεσσαλονίκη: Νέα πλάνα μέσα από το Ryanair – Τι συνέβη στα 16.000 πόδια

ΕΛΛΑΔΑ

Τι πραγματικά ανάβει τις φωτιές στην Ελλάδα; Τα στοιχεία που ανοίγουν μια πολύ δύσκολη συζήτηση

10 απαντήσεις στο “Ρε για δες “προφητικό” ταλέντο ο Άδωνις !! Χαρ Χαρ Χαρ ,,,,”

  1. Μάλλον ήταν σε θέση να ξέρει ότι το σύστημα δεν δούλευε και ότι δεν πρόκειται να δουλέψει. Μπορεί όλο αυτό να είναι στημένο κατά του Μειμαράκη, Τζιτζικώστα, Μητσοτάκη, Γεωργιάδη, ΝΔ ή και από όλους μαζί εναντίον όλων. Μπορεί να έγινε από τον Σαμαρά ή τον Καραμανλή, μπορεί να έγινε για να διώξουν τον Παπαμιμίκο. Μπορεί κανένας να μην ήθελε να είναι αρχηγός για τα νομοσχέδια που έρχονται.

  2. Μπορεί και σήμερα το πρωί να διαπίστωσαν ότι θα υπάρχει ελάχιστη συμμετοχή του κόσμου και θα γίνουν ρόμπα, μήπως;
    Για αυτό και δεν τις μεταθέτουν απλά την επόμενη Κυριακή (αφού ίδια συμμετοχή – ΔΕΝ – θα έχει), για αυτό και σκέφτονται να πάνε σε εκλογή από το συνέδριο, για αυτό και λένε ότι δεν πειράζει η καθυστέρηση αφού η ΝΔ έχει πρόεδρο και για αυτό σκέφτονται να κάνουν συτο συνέδριο την Άνοιξη του 2016 ώστε να ξεχαστεί το φιάσκο από τη μία καθώς και να προλάβουν να επανακαθορίσουν τις εσωκομματικές συμαχίες!
    ΜΗΠΩΣ, λέω εγώ!!!

  3. Γι αυτό ο μπουμπούκος ξεσκίστηκε να παίρνει τηλέφωνα τον κοσμάκη? Παρασκευή βράδυ 9 και, χτυπάει το κινητό μου. Ευτυχώς έχω εγκατεστημένο caller ID και βλέπω σε ποιον ανήκει το τηλέφωνο του καλούντος και δεν το απάντησα. Όμως το μετανοιώνω. Έπρεπε να έχω απαντήσει για να τους ρίξω ένα βρισίδι και να ρωτήσω που βρήκαν το φηλέφωνό μου, γιατί δεν ανήκω σε κανένα μπ@@@@@λοκόμμα. Οπότε, κάποιοι πουλάνε τους αριθμούς μας!!

    • Mε πηραν Σαββατο απογευμα.Πιστευω στην ελαχιστη συμμετοχη του κοσμου και ακυρωση της διαδικασιας.

  4. Ούτε προφήτης,ούτε τίποτα δεν είναι ο ρυπαρός λαϊκατζοβιβλιοπώλης;Ήξερε ότι δεν θα γίνουν εκλογές,γιατί ο κόσμος τους έχει γραμμένους,οπως και όλα τα κόμματα.Ποιός θα σηκωθεί,μωρέ,Κυριακάτικα να πάει να πληρώσει και να του κρατήσουν στοιχεία για να ψηφίσει τους μ@λάκες;Δεν λέω Καραγκιόζηδες,καθώς ο Καραγκιόζης είναι λαϊκός ήρωας.Πήραν τηλέφωνα,όπως είπε και η Αθηνά Παλλάδα παραπάνω,σε ανρθώπους που δεν ανήκουν καν στην παράταξή τους,έστειλαν email,έκαναν ιντερνετικούς μαραθωνίου,έβγαλαν αφίσες,ξεκατινιάτηκαν,αλλά είδαν αδιαφορία αφενός,αφετέρου δε τις καυτές πατάτες που έρχονται και δεν θέλει κανείς να τις κρατήσει.Οι άνθρωποι αυτοί,οι υπερασπιστές της “αγλαόφωτης δεξιας”,ομού μετά των “αριστεριζόντων νεοφιλελευθέρων με δεξιές τσέπες” έκαναν τον ΓΑΠ και ότι νόμο πέρασε να παρουσιάζεται σαν παρωνυχίδα.Θα περάσουν τα χρόνια και θα λέμε,αν έχετε τον Θεό σας,ότι ο ΓΑΠ ήταν σωτήρας,μπροστά σε αυτούς.Και δεν θα είναι ψέμματα.Δυστυχώς όλοι αυτο΄,μπλέ,πράσινοι,ρόζ,κόκκινοι,μαύροι,είναι πολιτικοί και ιστορικοί νάνοι.Στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόναι δεν υπάρχει ένας ηγέτης,παρά μόνο εντολοδόχοι.Και το “φίασκο” ήταν να αποποιηθούν την ευθύνη προς το παρόν αυτοί και σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά να πούν ότι η ΝΔ βρισκόταν σε μεταβατική περίοδο με μεγάλα εσωκομματικά προβλήματα και δεν μπορεσε να προσφέρει τα δέοντα στον τόπο (λες και έκανε κάτι ποτέ.).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά