Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:55 - 17/01/2022

Πρωτοφανές θανατικό αποκαλύπτουν τα στοιχεία του VAERS: Πόσοι πέθαναν μετά το εμβόλιο – «Σαρώνει» η μυοκαρδίτιδα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σύμφωνα με τα στοιχεία του VAERS που δημοσίευσε προσφάτως το CDC και αφορούν την περίοδο από 14 Δεκεμβρίου του 2020 έως και 7 Ιανουαρίου του 2022, 21.745 άνθρωποι πέθαναν μετά το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ενώ έχουν καταγραφεί και 1.033.994. 

Στην κορυφή της λίστας των παρενεργειών βρίσκεται η μυοκαρδίτιδα, η οποία τον τελευταίο χρόνο «σαρώνει» παγκοσμίως τους εμβολιασμένους

Το VAERS είναι το κύριο σύστημα που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση για την αναφορά ανεπιθύμητων αντιδράσεων από τα εμβόλια στις ΗΠΑ

Αναλυτικά τα δεδομένα περιελάμβαναν συνολικά 21.745 αναφορές θανάτων — αύξηση 363 σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα — και 170.446 αναφορές σοβαρών τραυματισμών, συμπεριλαμβανομένων θανάτων, κατά την ίδια χρονική περίοδο — 3.840 αυξημένες σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Το γνωρίζατε; – Αυτό είναι το τυρί που θεωρείται ότι προσφέρει μακροζωία

Εξαιρουμένων των «ξένων αναφορών» στο σύστημα VAERS, 723.042 ανεπιθύμητες παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων 9.936 θανάτων και 64.406 σοβαρών παρενεργειών αναφέρθηκαν στις ΗΠΑ μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 7 Ιανουαρίου 2021.

Από τους 9.936 θανάτους στις ΗΠΑ που αναφέρθηκαν έως τις 7 Ιανουαρίου 2022, το 19% σημειώθηκε εντός 24 ωρών από τον εμβολιασμό και το 24% σημειώθηκε εντός 48 ωρών από τον εμβολιασμό και το 61%.

Στις ΗΠΑ, μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2022 είχαν χορηγηθεί 516 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου για τον COVID, συμπεριλαμβανομένων 303 εκατομμυρίων δόσεων Pfizer, 197 εκατομμυρίων δόσεων Moderna και 18 εκατομμυρίων δόσεων Johnson & Johnson

Κάθε Παρασκευή, το σύστημα VAERS δημοσιεύει αναφορές παρενεργειών από εμβόλια.

Οι αναφορές που υποβάλλονται στη VAERS απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση πριν επιβεβαιωθεί η αιτιώδης σχέση.

Τα δεδομένα VAERS των ΗΠΑ από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 7 Ιανουαρίου 2022, για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών δείχνουν:

Ο πιο πρόσφατος θάνατος αφορά ένα 7χρονο κορίτσι (VAERS ID 1975356) από τη Μινεσότα, το οποίο πέθανε 11 ημέρες μετά τη λήψη της πρώτης δόσης του εμβολίου της Pfizer για τον COVID.

14 αναφορές μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας (καρδιακή φλεγμονή).
22 αναφορές διαταραχών της πήξης του αίματος.

26.631 ανεπιθύμητες ενέργειες , συμπεριλαμβανομένων 1.530 που αξιολογήθηκαν ως σοβαρές και 35 θάνατοι .

Ο πιο πρόσφατος θάνατος αφορά ένα 15χρονο κορίτσι από τη Μινεσότα (VAERS ID 1974744), το οποίο πέθανε μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης Pfizer από πνευμονική εμβολή.
Εκκρεμεί η αυτοψία.

62 αναφορές αναφυλαξίας μεταξύ νέων 12 έως 17 ετών όπου η αντίδραση ήταν απειλητική για τη ζωή, χρειαζόταν θεραπεία ή οδήγησε σε θάνατο — με το 96% των περιπτώσεων να αποδίδονται στο εμβόλιο της Pfizer.
589 αναφορές μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας με 578 περιπτώσεις να αποδίδονται στο εμβόλιο Pfizer.
149 αναφορές διαταραχών της πήξης του αίματος, με όλες τις περιπτώσεις να αποδίδονται στην Pfizer.

Τα δεδομένα VAERS των ΗΠΑ από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 7 Ιανουαρίου 2022, για όλες τις ηλικιακές ομάδες μαζί, δείχνουν:

  • Το 19% των θανάτων σχετιζόταν με καρδιακές διαταραχές.
  • Το 55% όσων πέθαναν ήταν άνδρες, το 42% ήταν γυναίκες και οι υπόλοιπες αναφορές θανάτου δεν περιελάμβαναν το φύλο του θανόντος.
  • Η μέση ηλικία θανάτου ήταν 72,6.
  • Έως τις 7 Ιανουαρίου 2022 συνολικλά, 4.806 έγκυες γυναίκες ανέφεραν ανεπιθύμητες παρενέργειες που σχετίζονται με τα εμβόλια κατά του COVID, συμπεριλαμβανομένων 1.533 αναφορών για αποβολή ή πρόωρο τοκετό.
  • Από τις 3.419 περιπτώσεις παράλυσης Bell που αναφέρθηκαν, το 51% αποδόθηκε στα εμβόλια της Pfizer, το 41% στη Moderna και το 8% στα εμβόλια της J&J.
  • 836 αναφορές για το σύνδρομο Guillain-Barré (GBS), με το 41% των περιπτώσεων να αποδίδεται στην Pfizer, το 30% στη Moderna και το 28% στην J&J .
  • 2.256 αναφορές αναφυλαξίας όπου η αντίδραση ήταν απειλητική για τη ζωή, απαιτούσε θεραπεία ή οδήγησε σε θάνατο.
  • 12.331 αναφορές διαταραχών πήξης του αίματος στις ΗΠΑ από αυτές, 5.457 αναφορές αποδόθηκαν στην Pfizer, 4.398 αναφορές στη Moderna και 2.428 αναφορές στην J&J.
  • 3.688 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας με 2.269 περιπτώσεις να αποδίδονται στην Pfizer, 1.249 περιπτώσεις στη Moderna και 158 περιπτώσεις στο εμβόλιο της J&J για τον COVID.
  • pronews.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*