Πρώτη φορά μέσα στο μήνα που το 6 γίνεται 9

Φτάνουμε στο μισά του Νοεμβρίου, πέρασε ο χρόνος γρήγορα..γρήγορα το 1 έγινε 11.

Μερικοί έχουν παρατηρήσει ότι ο χρόνος περνάει ταχύτερα, αυτός ο χρόνος… ο κατασκευασμένος, αυτός που μας κυνηγάει ακούραστος και ακατάπαυστα.

Είναι ενδιαφέρον να ασχοληθείς με το χρόνο, με το πώς μας επηρεάζει ο δικός τους χρόνος, που κάποιοι τον όρισαν/επέβαλαν στη ζωή μας και μας ευθυγράμμισαν μαζί του και πάνω εκεί στηρίζεται όλο το οικοδόμημα του σύγχρονου πολιτισμού.

Και εφόσον ελέγχουν το χρόνο μας, αφού εκείνοι τον κατασκεύασαν και μας τον παρέδωσαν, μπορούν και ελέγχουν και εμάς τους ίδιους…τις σκέψεις μας, τις πράξεις μας, τα ενδιαφέροντα μας, τη δουλειά μας κλπ….και όχι μόνον αυτό, αλλά πετώντας μας στα μούτρα τα λεπτά της ώρας τους, μας κρατάνε απασχολημένους όλο το 24ωρο και μπορούν στον δικό τους χρόνο, ή αλλιώς, στο φυσικό χρόνο που κανονικά το σύμπαν κινείται, να κάνουν αυτό που δεν θέλουν να δούμε ότι κάνουν.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες, ημέρες, περίοδοι, που αξιοποιούν τα οφέλη χρήσης του πραγματικού χρόνου υπέρ τους ή κατά μας…το ίδιο είναι.

Τα χρησιμοποιούν με σκοπό να κάνουν κακό όχι μόνο στην Ελλάδα, γιατί εδώ μιλάμε για ολόκληρο τον πλανήτη, για έναν ζωντανό οργανισμό που συμμετέχουμε και αλληλεπιδρούμε όλοι μας μαζί του.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κάθε ημέρα έχει και ένα νούμερο, κάθε εβδομάδα είναι μια ακολουθία ημερών που η πάλη του καλού και του κακού δίνει και παίρνει.

Το κακό, οι αρχαίοι θεοί, το αιμοβόρο σύστημα δεδομένων του πλανήτη ή όπως και αν το πούμε, δρα και έχει την εξουσία να προωθεί την ατζέντα μέσα από τις δικές μας πράξεις και σκέψεις(που δεν είναι και τόσο δικές μας)…μέσα από την δική μας αποδοχή.

Εμείς είμαστε το κριτήριο εάν τα καταφέρουν να καταστρέψουν ότι βλέπουμε γύρω μας, ή όχι.

Εμείς με λίγα λογία, έχουμε την ευθύνη ως προς το πού θα πάνε τα πράγματα.
Και επειδή το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό, κάνουν τα πάντα μέσω του πολέμου της πληροφορίας των ΜΜΕ, μέσα από τα social media, μέσω κρυφών γονυκλισιών, εξαντλούν και παραβιάζουν τις αισθήσεις μας και προβάλουν αυτό που θέλουνε να δούμε για να το καταφέρουν.
Και μερικοί δεν αντέχουν σε αυτή την προβολή, είναι ευάλωτοι και αδύναμοι στις επιθέσεις αυτές, με αποτέλεσμα να γίνονται σκευή δράσης και προώθησης του σχεδίου τους.

Αυτό το βλέπουμε με το ποσό εύκολα πλέον βγαίνει το μαχαίρι, και με το ποσό ευκολότερα αφαιρείται μια ζωή. Αλήθεια πόσο κοστίζει μια ζωή.. ένα κινητό τηλέφωνο; 5 ευρώ; μια προσβολή; Μια κακή επίδοση στο σεξ;

Πόσο;

Κοστίζει τόσο, όσο την κοστολογεί ο «σύγχρονος» πολιτισμός μας.

Και κάθε μέρα στις ειδήσεις βλέπουμε πόσο την κοστολογεί.

Μετά τις 10 Οκτωβρίου, έχει δοθεί μεγαλύτερη εξουσία παρεμβολής στο νου μας.

Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά μιας και μένουμε εδώ, ο Νοέμβριος το έδειξε. Τι έδειξε; Απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η ζωή του συνανθρώπου μας είναι πολύ φτηνή και πολλοί από εμάς σφυρίζουμε αδιάφορα.

Δυο εγκλήματα σόκαραν τη χώρα. Ένα στην Αθήνα ένα στην Κρήτη.

Και τα δύο αυτά εγκλήματα τα διέπραξαν άνθρωποι εθισμένοι σε ουσίες.

Και η αιτία και στα δυο φονικά ήταν ασήμαντη, όσο ασήμαντη θεωρείται η ζωή… αιώνες τώρα, αφού το κακό, ότι όνομα και να του δώσεις, δεν πεθαίνει, δεν τελειώνει, απλά αλλάζει ξενιστές που μέσα από αυτούς εκφράζεται και ενεργεί..διαιωνίζεται.

Ας δεχτούμε λοιπόν αυτό που φαίνεται, ότι οι εξαρτήσεις σε ουσίες όπλισαν το χέρι των ανθρώπων αυτών.

Αυτό δε σημαίνει ότι φταίνε οι ουσίες, ή μάλλον φταίνε ναι αλλά…υπάρχουν και άλλες εξαρτήσεις που μπορεί να οπλίσουν χέρια στο μέλλον, πολλά χέρια και όχι μόνο δύο.
Και αυτό είναι η εξάρτηση σε μια κοινωνία που μας συναρμολογούν τα τελευταία χρόνια.

Η εξάρτηση από το χρήμα, την «καλή» τεχνολογία, την αφθονία των αγαθών και των υπηρεσιών και κάθε άλλη εξάρτιση/εξαπάτηση της εποχής μας, αν για κάποιο λόγο μας στερηθούν όλα αυτά, πως θα αντιδράσουμε;

Πόσα χέρια θα οπλίσει μια τέτοια κατάσταση, κακή η στέρηση από εξαρτήσεις και εξαρτήσεις όπως βλέπεις δεν είναι μόνο οι χημικές ουσίες, αλλά βρίσκονται παντού γύρω μας και είναι εκεί για εμάς πριν από εμάς και είναι νόμιμες και δεν φαίνεται η καταστροφή που προκαλούν, αλλά όταν φανεί, όπως διδάσκει η ιστορία, είναι πολύ πολύ αργά.

Δεν είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο, όχι… δεν είμαστε έτοιμοι αν μας κόψουν τη «δόση» του πολιτισμού μας, τουλάχιστον η πλειοψηφία και αυτό φαίνεται κάθε μέρα που περνάει όλο και πιο έντονα.

Τα νούμερα πίσω από θέματα της επικαιρότητας είναι επιεικώς δυσοίωνα.

Είμαστε ακόμη λίγο πριν τα μισά του μήνα, μέσα σε μια ακολουθία 111 και ενός 6, μέσα στην εβδομάδα που έρχεται. Αποκορύφωμα αυτής της ακολουθίας είναι η ερχόμενη Παρασκευή και το Σάββατο, 17 και 18, όπου το 6 γίνεται 9, πρώτη φορά αυτό το μηνά.

Ειδικά η 17Νοε. είναι μια ημέρα που τη σημειώνουμε με κόκκινο. Τυχαία ή όχι, πέφτει και η γνωστή επέτειος, αλλά αυτό είναι το προσκήνιο, στο παρασκήνιο έχουμε ένα… 17.Ν.17 το οποίο ίσως φανεί σε κάποιους αξιοποιήσιμο.

Τέλος, η Αγία ζώνη αποχωρεί αύριο από την Αθήνα, επιστρέφει στη βάση της, έμεινε από τις 3 έως τις 13 Νοέμβρη και όπως φάνηκε σήμερα(μια ημέρα πριν φύγει) εκεί Ανατολικά, δεν ήταν άσκοπη η μεταφορά της το διάστημα αυτό.

call me Rick

ministryoftruth

Loading...

8 thoughts on “Πρώτη φορά μέσα στο μήνα που το 6 γίνεται 9

  • Ανώνυμος says:

   το θεμα ειναι πωσ αναλυεισ το θεμα εαν εχεισ γνωσεισ ηη εισαι μισθερνο αλλων που ακουσεσ χωρισ να κρινεισ εσυ,,,ετσι λοιπν φιλε κενταυρε μαθε οτι το ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΝΟΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝ ……ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΙΣ ΣΕΧΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ….

 1. Ανώνυμος says:

  ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΡΓΥΡΩ,,,,ΕΔΩ ΕΙΠΕ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ,,ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ …ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΟΞΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΟΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ,,,,,ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 6 ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 9???/ΕΔΩ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 20 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΜΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ,,,,ΕΔΩ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔ ΕΧΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ 33% ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 800 ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ ,,,ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ??/

 2. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ says:

  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΤΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΧΙ 5Χ24 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20Χ25 ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ 30Χ25 ΩΡΕΣ… ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ 24 ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΠΕΡΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 8-10 ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ, ΟΙ 24 ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 4-6 ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ.

  • mnk says:

   Εξαρτάται τι ώρα ξυπνάς. Όσο πιό αργά ξυπνάς, τόσο μικρότερη είναι η μέρα. Αν ξυπνήσεις πριν απ΄την ανατολή του ηλίου, η μέρα είναι ατελείωτη.

 3. Τασος says:

  Ρε παιδιά τι γίνεται; Διάβαζα το άρθρο για την «επέτειο» του Πολυτεχνείου και όταν τελείωσα έκανα ένα κλικ πίσω και με έβγαλε σε αυτό το άρθρο, κάνω ανανέωση της σελίδας και μου έβγαλε πρώτο άρθρο αυτό που σας γράφω τώρα.Τα νεώτερα άρθρα είναι από 13 του μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *