ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Πρωτοφανείς εικόνες στο λιμάνι της Σαμοθράκης: Τεράστιες ουρές για μια θέση στο πλοίο

· Κατοχικά Νέα

Πρωτοφανείς εικόνες, με εκατοντάδες ταξιδιώτες να σχηματίζουν τεράστιες ουρές, καταγράφονται από το πρωί της Τετάρτης στο λιμάνι της Σαμοθράκης.

Η Σαμοθράκη, που επί εννέα ημέρες παρέμενε χωρίς ακτοπλοϊκή συγκοινωνία, σήμερα «είδε» το πρώτο πλοίο. Οπως μεταδίδει το Ράδιο Θεσσαλονίκη, από τις πρώτες πρωινές ώρες το λιμάνι της Σαμοθράκης θύμιζε ένα μεγάλο… πάρκινγκ, λόγω των αυτοκινήτων που στοιχίζονταν για να μπουν στο πλοίο, αλλά και των εκατοντάδων επιβατών που ανέμεναν, διακαώς, να φύγουν από το νησί.

Γύρω στις 10:00 το πρωί, στο λιμάνι της Σαμοθράκης «έδεσε» το ταχύπλοο Ζέφυρος, το οποίο, ωστόσο, μπορεί να μεταφέρει μόνο 100 με 150 επιβάτες σε κάθε δρομολόγιο. Την ίδια ώρα, τα αυτοκίνητα θα πρέπει να περιμένουν το οχηματαγωγό ANAX, το οποίο όμως θα παραλάβει μόνο οχήματα και όχι επιβάτες.

Σύμφωνα με το Ράδιο Θεσσαλονίκη, αυτό σημαίνει ότι πρώτα θα αναχωρούν οι επιβάτες με το Ζέφυρος, ενώ στη συνέχεια θα αναμένουν τα αυτοκίνητά τους στην Αλεξανδρούπολη, με το… ANAX.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να «μαλακώσουν» την ταλαιπωρία των επιβατών στο λιμάνι της Καμαριώτισσας, επιχειρηματίες της Σαμοθράκης προσέφεραν δωρεάν γεύματα, ενώ περίπου 100 ταξιδιώτες -κυρίως νέοι που διέμεναν στα κάμπινγκ- διανυκτέρευσαν για 3 βραδιές στο λύκειο της περιοχής.

Bίντεο από το λιμάνι της Σαμοθράκης:

https://www.facebook.com/100018155111533/videos/421505565131277/?t=1

Καταφθάνει και το «Andros Jet» στη Σαμοθράκη

Υπενθυμίζεται ότι στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης θα αναχωρήσει από τη Νάξο το ταχύπλοο επιβατηγό – οχηματαγωγό «Andros Jet», που μπορεί να μεταφέρει 650 επιβάτες και 75 ΙΧ.

Το πλοίο αναμένεται να φτάσει στη Σαμοθράκη γύρω στις 22:00 το βράδυ, με τον σχεδιασμό να προβλέπει ότι θα εκτελεστεί άμεσα ένα δρομολόγιο προς την Αλεξανδρούπολη και ένα από την Αλεξανδρούπολη προς τη Σαμοθράκη.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Ναυτιλίας, από αύριο, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, το «Andros Jet», θα εκτελεί τρία δρομολόγια την ημέρα, ενώ εξετάζεται η περίπτωση να προστεθεί και ένα ακόμα, τέταρτο, δρομολόγιο για να αποσυμφορηθεί το νησί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

iefimerida.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κάγκελα φυλακής, εικόνα αρχείου για είδηση αποφυλάκισηςΕΛΛΑΔΑ

Ηλίας Κασιδιάρης: Αποφυλακίζεται στις 15 Σεπτεμβρίου από τον Δομοκό

Διάδρομος νοσοκομείου, εικόνα αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Μαζωνάκης: Συνελήφθησαν δύο γιατροί για θανατηφόρα έκθεση – Νέα εξέλιξη στην υπόθεση

Χαρτονομίσματα ευρώ για πληρωμές e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑΕΛΛΑΔΑ

e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: 65 εκατ. ευρώ σε 64.261 δικαιούχους έως τις 18 Σεπτεμβρίου – Ποιοι πληρώνονται

Μία απάντηση στο “Πρωτοφανείς εικόνες στο λιμάνι της Σαμοθράκης: Τεράστιες ουρές για μια θέση στο πλοίο”

  1. Περιμένουν και τρέχουν σαν τα πρόβατα να ανέβουν και φαντάσου λέει το πλοίο να το έχουν παγιδευμένο τζιχαντιστές με εκρηκτικά!!! ΛΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *