ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΛΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΩΣ «ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΥΣ» ΟΣΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΙ «ΜΕΓΑΛΟ»;

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ!
Λόγω της απίστευτης προπαγανδιστικής επίθεσης που μας γίνεται, συνιστώ να μην πιστεύετε τίποτα,ούτε και αυτά που γράφονται σε αυτό το σχόλιο, αλλά αντίθετα, να εξετάσετε τα πάντα με ηρεμία.

Εδώ μερικά κόλπα της προπαγάνδας εναντίον του κόσμου που αντιτίθεται στα εμβόλια:

1. Σε όλο το ίντερνετ και σχεδόν σε όλα τα βιβλία γράφουν συνεχώς για υπερβολικούς θανάτους από εμβολιασμούς ή για άσχετες παρενέργειες για να αποτρέψουν τον κόσμο από τον πραγματικό κίνδυνο.

Στη συνέχεια, αυτοί οι παραπλανητικοί ισχυρισμοί αποδεικνύονται μέσα από την καθημερινή εμπειρία ψευδείς και έτσι δυσφημίζονται αυτομάτως και οι πραγματικές βλάβες που προκαλούνται.

2. Μέσα σε όλες τις ομάδες συνειδητοποιημένων ατόμων/γονιών που εναντιώνονται στα δηλητηριώδη εμβόλια, διείσδυσαν τρομοεμβολιαστές.

Αυτοί οι τρομοεμβολιαστές, προσποιούμενοι ότι εναντιώνονται στους εμβολιασμούς, γράφουν «προσχεδιασμένα» και βλακώδη σχόλια, τα οποία τα απαντάνε μεταξύ τους και έτσι γελοιοποιούν τα σοβαρά σχόλια και όσους πραγματικά εναντιώνονται στους δηλητηριώδεις εμολισμούς.

3. Οι τρομοεμβολιαστές, στις δικές τους ομάδες, γράφουν οι ίδιοι παραπλανητικά σχόλια.

Π.χ. κάποιος προσποιείται ότι είναι γονέας και ότι κάποιος (κλασικός) γιατρός του σύστησε να μην εμβολιάσει τα παιδιά του. Τελικά, από την όλη συζήτηση προκύπτει στημένα ότι τα εμβόλια είναι καλά και ότι όσοι τα αρνούνται δεν ξέρουν δήθεν τί τους γίνεται.

ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ (ΚΥΡΙΩΣ) ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ:

1. Επηρεάζουν αρνητικά την ικανότητα γονιμότητας (αυξάνουν κατακόρυφα την αγονιμότητα), και αυτό δρα αθροιστικά στις γενεές.

2. Τα στοιχεία δείχνουν μια μεγάλη αύξηση των δυσπλασιών/τερατογενέσεων στα νεογέννητα.

3. Τα μέταλλα που περιέχονται στα εμβόλια και εμφυτεύονται σε διάφορες θέσεις του μυικού συστήμσατος των παιδιών και αλληλεπιδρούν με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (πυλώνες ΔΕΗ, κινητά τηλέφωνα, WiFi κτλ).

Συγκεκριμένα, αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (που ενισχύονται από τα μέταλλα των εμβολίων) προκαλούν διαφορές δυναμικού στο σώμα και ΑΡΑ συνεχή και ισχυρά ηλεκτρικά ρεύματα.

Αυτά τα ρεύματα ακολουθούν την διαδρομή μέσω της σπονδυλικής στήλης-νωτιαίου μυελού-εγκεφάλου και κυριολεκτικά τον λιώνουν σταδιακά.

Αυτό φάνηκε στο Σύνδρομο του Κόλπου, όπου οι αμερικανοί στρατιώτες εμβολιάστηκαν πολλάκις και έπειτα εκτέθηκαν σε ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία με ολέθρια αποτελέσματα.

Συνεπώς, καλό θα ήταν να καταργηθεί ΑΜΕΣΑ από τα σπίτια το WiFi ώς ένα άμεσο μέτρο, διότι κυριολεκτικά ψηνόμαστε από το άθροισμα των WiFi ΟΛΩΝ των γειτόνων. Υπάρχουν ακίνδυνες λύσεις που το αντικαθιστούν, όπως οι «πρίζες Powerline» διαφόρων κατασκευαστών που μεταφέρουν ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ το ίντερνετ σε κάθε επιθυμητό δωμάτιο.

Σημειώστε πως όταν είχαμε την υποτιθέμενη «γρίπη των χοίρων», σχεδόν σύσσωμος ο ιατρικός κόσμος απέρριψε τους εμβολιασμούς και είχαμε και την περίπτωση Υπουργού που (δήθεν) εμβολιάστηκε δημόσια, αλλά.. με βιταμίνη C.

Γιατί άραγε; Απλό: επειδή τότε θα εμβολιάζονταν υποχρεωτικά και οι ίδιοι!
Το ζήτημα με την Ιλαρά έχει ανακινηθεί εδώ και μερικά χρόνια στην Γερμανία και σε άλλες χώρες και τώρα μας έφεραν και εδώ αυτό το φρούτο.

ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΙΛΑΡΑ;

Εδώ υπάρχουν δύο βασικές εξηγήσεις που θα αναφερθούν ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ (ψάξτε το καλύτερα, αξίζει):

1. Μέσω ψυχικών τραυμάτων που σχετίζονται π.χ. ΤΟΝΙΖΩ το π.χ.) με αναπάντεχο αποχωρισμό του βρέφους/παιδιού από την μητέρα του.
2. Μέσω διαφόρων μολύνσεων. Βλέπε σύντομο βίντεο που τα εξηγεί κάπως αναλυτικότερα: www.youtube.com/watch?v=Iu3lVwm-NKY

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Έχουν αναφερθεί σε μερικά σχόλια σε μπλογκς και αλλού, ότι φέτος παρατηρήθηκαν σε παραδοσιακά πεντακάθαρες θάλασσες/παραλίες, περιοχές με ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ οι οποίες παρατηρούνται κανονικά σε θάλασσες όπου αποβάλλονται
τοξικά απόβλητα. Ορισμένοι γονείς παρατήρησαν ΣΠΥΡΑΚΙΑ στα παιδιά τους έπειτα από το μπάνιο στην θάλασσα!

Συνδέστε αυτό το γεγονός, με το παραπάνω βίντεο που κάνει λόγο για «δηλητηριασμό από πετρελαϊκά παράγωγα και άλλες τοξίνες!».

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΡΟΜΟΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΠΡΕΦΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ/ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ!

ΕΜΑΙΛ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Loading...

22 thoughts on “ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΛΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΩΣ «ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΥΣ» ΟΣΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΙ «ΜΕΓΑΛΟ»;

 1. ΜΥΣΤΗΣ says:

  Το είπαμε και σε παλαιότερο σχόλιο, μακρυά από εμβόλια εσείς και τα παδιά σας για να μην έχετε δυσάρεστες παρενέργειες (που μπορεί να εξελιχθούν φυσικά και στο μέλλον). Το να τρυπάς ένα βρέφος ή ένα μικρό παιδί με βελόνα και να του βάζεις απευθείας μέσα στο αίμα του ποιός ξέρει τι χημικές ουσίες και άλλους παθογόνους οργανισμούς, θα πρέπει να θεωρείται έγκλημα. Το παιδί έχει το δικό του σύστημα άμυνας και προστασίας, και αυτό λέγεται ανοσοποιητικό σύστημα.

  • Δαίδαλος says:

   Το οποίο ανοσοποιητικό σύστημα χρειάζεται μερικούς «σάκους του μποξ» για να εξασκηθεί, να μαθαίνει και να ενδυναμωθεί. Γι’ αυτό τοποθετούνται αδύναμοι παθογόνοι οργανισμοί στο σώμα, για να προπονηθεί και να μαθαίνει το ανοσοποιητικό σύστημα.

   • ΤΙ ΑΣΤΕΙΟ says:

    Τι αστείο είναι αυτό, «σάκκους του μπόξ» για να εξασκηθεί; Και τι είναι το ανοσοποιητικό σύστημα ; Αθλητής πυγμαχίας ; Ασε μας….

 2. jojogr says:

  ρώτησα γιατρό γιατί όταν ήμασταν παιδιά που νοσούσαν 80 από τα 120 παιδιά του κάθε σχολείου από ιλαρά δεν θεωρούταν πανδημία ενώ τώρα τα 300 κρούσματα πανελληνίως (90 % σε καταυλισμούς τσιγγάνων) είναι πανδημία και δεν μπόρεσε να μου απαντήσει…κάθε γονιός ας κάνει ότι τον φωτίσει ο Θεός…

 3. Τ( says:

  Μην κάνετε εμβόλια στα παιδιά σας και αν πχ κολλήσουν μαγουλάδες και δεν μπορούν να κάνουν παιδιά όταν μεγαλώσουν, πέιτε τους πως το κάνατε για το καλό τους!!! Δυστυχώς έχω φίλο που δεν μπορεί να αποκτήσει παιδί γι’ αυτό το λόγο!

  • Nk says:

   Καλησπέρα σας εγώ όταν ειμουνα μικρός πέρασα μαγουλαδες,ιλαρά,ανεμοβλογιά,παροτιτιδα…..όπως επίσης και τα αδέρφια μου και είχαμε εμβολιάστη όλοι,εγώ εχω παιδι, η αδερφή μου εχει παιδι,όποτε οι παιδικές αρωστιες δεν μας επιρεασανε στο θέμα της γονιμότητας,τώρα όσο αφορά τους εμβολιασμούς που κάναμε και αν είχαμε παρενεργιες,
   1.κωλισαμε τις παιδικές αρωστιες όποτε δεν λειτουργισανε,

   2. Ο ανιψιός μου μετά το εμβόλιο κοκιτη επαφέ χρονικό αζμα

   • Τ( says:

    Αν περνούσες μαγουλάδες μετά τα 10 περίπου σημερα δεν θα ειχες παιδί! Ήσουν τυχερός. Φυσικά, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις του, ας μην τη πληρώσουν όμως τα παιδιά του.(οι μαγουλαδες προκαλούν στείρωση σε αγόρια αν τις περάσουν μετα τα 10 περίπου)

    • Nk says:

     Μαγουλαδες έπιασα 12 χρόνων και μετά κωλισα την αδερφή μου μεγαλύτερη απο εμένα και τον αδερφω μου μεγάλητερο απο εμένα,το ερώτημα ειναι οτι το είχα κάνει το εμβόλιο και όμως έπιασα μαγουλαδες και μάλιστα βαριάς μορφής όποτε αγαπητέ μου η αγαπητοί μου Τ…..δεν ξέρω τι σύναιβη στον φίλο σου και λοιπαμε αλλα ας το ψαξη λιγο παραπάνω ίσως μπορέσει να βρει καποια άκρη.

   • ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

    Το ότι έχεις κάνει εμβόλιο δε σημαίνει ότι δεν θα αρωστήσεις σημαίνει ότι θα έχεις τα αντισώματα να το αντιμετωπίσεις πιο ελαφριά τέλος πάντων τα εμβόλια τα έχουμε κάνει και μείς τώρα να μην τα κάμουμε στα παιδιά μας?

    • Nk says:

     Τότε γιατι οι γιατροί λένε κάντε το εμβόλιο του ιλαρά για να μην εχουμε πανδημία,και δεν λένε κάντε το εμβόλιο αλλα μπωρει να πιάσετε ιλαρά ελαφριά,δεν είπα μην κανετε εμβολια αλλα πρωσοχει πριν κανετε κάντε τεστ στο παιδι αν το δέχεται ο οργανισμός του και σε τι κατάσταση ειναι το ανοσοποιητικό του σύστημα να ξέρεις οτι ο ΠΟΥ λέει οτι το 10 με 20% υπάρχει ανοσία στα εμβολια και δεν τους ποιανουνε όλους και επίσης ο ΠΟΥ λέει οτι 20 με 30% θα εχουνε παρενέργεια άμεση η έμεση.

  • 4everpao13 says:

   Φίλε Τ( και εγώ όταν ήμουν μικρός και πήγαινα στο γυμνάσιο, στην ηλικία δλδ των 14 – 15 ετών πέρασα μαγουλάδες (παροτίτιδα είναι το ίδιο πράγμα) και έχω 2 παιδιά. Οπότε αυτό που λές δεν στέκει.

  • Ζακ says:

   Καμία σχέση με την πραγματικότητα εγώ πέρασα γυμνάσιο και κόλλησα τον αδελφό μου γ λυκείου, έχουμε από 2 παιδιά, πριν το τριπλό mmr που περνάγαμε σχεδόν όλοι μαγουλάδες η υπογονιμότητα στους άντρες ήταν ανύπαρκτη..τώρα είναι μεγαλύτερη των γυναικών, και μη μου πεις και συ το ανγχος

 4. ΙΩΝ says:

  Το χειροτερο απο ολα οσα κανουν τα εμβολια ειναι οτι τρελαινουν το ανοσοποιητικο συστημα με αποτελεσμα μεαξυ των αλλων και την τεραστια αυξηση των αυτοανοσων ασθενειων….Μην τους πιστευετε τα εμβολια ειναι ενα απο τα μεσα για την μειωση του παγκοσμιου πληθυσμου.

   • ΙΩΝ says:

    ο πλυθησμος στις ανεπτυγμενες χωρες (που εφαρμοζεται εντατικα ο εμβολιασμος) δεν αυξανεται σε αντιθεση με τις αναπτυσομενες και κυριως τις υποαναπτυκτες που αυξανεται ραγδαια (εκει ομως δεν εμβολιαζονται ) …δυστυχως συντομα θα το διαπιστωσεις και θα το καταλαβεις κυριως οταν ερθει η στιγμη να παρατηρησεις οτι οι 9 στους δεκα θα εχουν καποιο σοβαρο προβλημα υγειας

  • Nk says:

   Δεν έχεις άδικο μετά αυτονοσια νοσήματα όντος μετά απο κάποιες έρευνες που εχουνε κάνει τα παιδιά τα εμβολιασμενα εχουνε ποιο πολλά όχι ολα όμως,απο οτι καταλαβαλα εγώ κάθε σώμα ειναι διαφορετικό όποτε τα προβλήματα που δημιουργούνε τα χημεικα διαφέρουμε απο σώμα σε σώμα,παραδιγμα ο ανοιψιοσμου επαφε αζμα μετά απο το εμβόλιο του κοκκιτι η αδερφή μου μετά το εμβόλιο του κοκκιτη τις σταμάτησε η αναπνοή και παραλίγο να πεθάνει,εγώ που κατα τύχη δεν έκανα το εμβόλιο του κοκκιτη δεν κωλισα ποτέ.

 5. ΠΤΟΛΙΕΘΡΟΝ says:

  Δεν είναι μόνον τα εμβόλια για τις λεγόμενες παιδικές αρρώστιες διοτι θα περιορίζονταν σε 6 με 7. Όμως έως την ηλικία των 6 ετών πρέπει να έχουν κάνει καμία εικοσαρια!!!! Και κάθε χρόνο όλο και περισσότερα. Το τετραπλό ας πούμε tetravak πλέον έχει γίνει πενταπλο pentavak. Είναι έγκλημα να ακολουθείς τέτοιο Ρυθμό. Τι να πω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *