ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΟΝΕΙΣ. ΤΟ «ΜΑΘΗΜΑ» ΤΗΣ «ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ», ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ , ΣΤΟ ….. ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ..!!!!!!!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Προσοχή γονείς που έχετε παιδιά στο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ.
Οι Εβραιομασόνοι, αφού είδαν πως δεν μπόρεσαν να βάλουν την ….. «σεξουαλική διαπαιδαγώγηση» στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο, το έχουν βάλει ΚΡΥΦΑ και ΔΟΛΙΑ στο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, διότι εκεί δεν υπάρχουν βιβλία … «ύλης» που έρχονται στο σπίτι και θα μπορούσε κάποιος γονέας να το δει και να αντιδράσει.

Το πρόγραμμα «εκπαίδευσης» για τα νηπιαγωγεία, το βγάζουν οι Εβραιομασόνοι του …. «παιδαγωγικού ινστιτούτου» στα ΚΡΥΦΑ και δεν το παίρνουν στα χέρια τους οι γονείς, για να το δούν και να το μελετήσουν.

Και ενώ οι γονείς νομίζουν ότι το παιδί τους στο νηπιαγωγείο, θα παίξει, θα κατασκευάσει, θα ζωγραφίσει και θα προετοιμαστεί για τους αριθμούς και την Α-Β, όλοι αυτοί που έχουν φτιάξει το πρόγραμμα ….. «εκπαίδευσης», το έχουν φτιάξει με στόχο ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Προσέξτε τα παιδιά σας, με όλους αυτούς τους ξεφτιλισμένους εγκληματίες που το παίζουν…… «επιστήμονες». Και προσέξτε και κάτι άλλο.

Επειδή αυτό που κάνουν είναι ΔΟΛΙΟ, ΑΝΤΙΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ και έξω από κάθε ΠΑΙΔΟ-ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ανάπτυξη, θέλουν πριν το κάνουν, να έχουν ως άλλοθι ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ….!!!

Καλούν λοιπόν τους γονείς στα νηπιαγωγεία «και καλά» για…. «ενημέρωση» , όχι φυσικά από ειδικούς παιδοψυχολόγους, αλλά από κάποιους ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ …. «ειδικούς» σχολικούς …. «συμβούλους», σε θέματα ….. «υγείας» και ….. σεξουαλικής αγωγής. Και μετά ζητούν από τους γονείς και την …….. ΥΠΟΓΡΑΦΗ τους, για να μπορούν αυτοί οι εγκάθετοι ΑΝΤΙΠΑΙΔΑΓΩΓΟΊ , να μιλούν μόνοι τους στα παιδιά και να τους λένε ….. ότι θέλουν…!!!!

Παγιδεύουν τους γονείς, με την αιτιολογία, ότι «πρέπει να λέμε στα παιδιά την ….. «αλήθεια».., ενώ οι παιδοψυχολόγοι, το να μιλάς στα νήπια για σεξουαλικότητα , το αποκαλούν ΕΓΚΛΗΜΑ…!!!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ..ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. Και για να διαλύσουμε και αυτόν τον μύθο της …. «αλήθειας» , που επικαλούνται αυτοί οι δόλιοι και εγκάθετοι αντιπαιδαγωγοί, ακούστε τί λέει η παιδοψυχολογία.

Η κάθε ηλικία του ανθρώπου έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα. Και φυσικά τα ερωτήματα των ανθρώπων είναι ανάλογα με τα ενδιαφέροντα τους. Δεν υπάρχει ουδεμία στο εκατομμύριο, ένα νήπιο να έχει ερωτήματα που αφορούν την σεξουαλικότητα ή τον θάνατο. Αυτά, γεννιούνται σιγά σιγά στον άνθρωπο και τό κάθε ερώτημα έρχεται στην σωστή πνευματικά ηλικιακή ανάπτυξη.

Είναι άλλες οι αλήθειες των νηπίων και άλλες οι αλήθειες των ενηλίκων. Και είναι πολύ διαφορετικός ο κόσμος των νηπίων από των ενηλίκων. Και τα …. «μαθήματα» σεξουαλικότητας στα νήπια, είναι ασύμβατα και ανάρμοστα ως προς τις αλήθειες τους και κάτι τέτοιο γκρεμίζει τον κόσμο τους. Γίνεται ένας ΒΙΑΣΜΟΣ της αθώας ψυχής τους, που θα τους αφήσει μεγάλα ψυχικά τραύματα.

Αυτοί που τα κάνουν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ. Είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και ΕΠΙΔΙΏΚΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ , να δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα στην ψυχολογία των παιδιών, σε αυτήν την ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΗΛΙΚΙΑ του νηπιαγωγείου.

Αυτό το ….. «μοντέρνο» πρόγραμμα της ….. «εκπαίδευσης» των νηπίων, είναι ένα πρόγραμμα που το έχουν επινοήσει καμιά δεκαριά …… νηπιαγωγοί , οι περισσότεροι απο το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, που αυτοί …… ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ από το ……. «Παιδαγωγικό Ινστιτούτο». (Θα σας τους παρουσιάσω όλους στην συνέχεια)

Και φυσικά αυτό το έντυπο, ούτε είναι νόμος του κράτους, ούτε υπάρχει σε κάποιο Φ.Ε.Κ. , ούτε έχει λάβει κανένας γονέας ΓΝΩΣΗ αυτού του …. «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ». Τα πάντα διενεργούνται ΚΡΥΦΑ και ΔΟΛΙΑ από λίγους ανθέλληνες Εβραιόδουλος, αλλά για να γίνει, χρειάζεται σαφώς και η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ των ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ στα νηπιαγωγεία…!!!
Να τις προσέχετε και να μην τις εμπιστεύεστε τις νηπιαγωγούς. Σχεδόν όλες, είναι υπέρ του …. «προγράμματος» …!!!!

Ένα πράγμα να ξέρετε όλοι οι Έλληνες. Η θέση που παίρνει ο καθένας σήμερα απέναντι στα ζητήματα και οι απόψεις που εκφράζει , ή είναι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ , ή είναι … «προοδευτικές», δηλαδή ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ…!!!
Και να ξέρετε πως σχεδόν όλες οι Νηπιαγωγοί και οι δασκαλίτσες του Δημοτικού, έχουν …… «προοδευτικές» και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ απόψεις…!!! Ανοίξτε συζήτηση και θα το δείτε….!!!!

Υπεύθυνοι τώρα αυτού του …… «προγράμματος»….του βιασμού των ψυχών των νηπίων, είναι …. ένα άτομο σε κάθε νομό της Ελλάδος και ένας …. «ΓΕΝΙΚΟΣ» σε …. κάθε …. «Περιφέρεια».

Την υπόθεση την ψάξαμε, μετά από καταγγελία που μας έκανε γονέας νηπίου, από το 19ο Νηπιαγωγείο Χανίων, όπου διευθύντρια του Νηπιαγωγείου είναι η κυρία Μαρία Τζιανουδάκη.

Κάλεσαν τους γονείς στο Νηπιαγωγείο, για να τους μιλήσει μία …. «ειδική» σχολική …. «σύμβουλος», ονόματι ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΕΡΟΥΚΗ, η οποία ειδικεύεται σε θέματα …… «υγείας» και σεξουαλικής αγωγής και …. μεταξύ άλλων, που έκαναν τον γονέα να … «βγεί από τα ρούχα του», «συμβούλεψε» τους γονείς, πως πρέπει στα νήπια να λέμε την….. «αλήθεια» για τα σεξουαλικά θέματα , αναφέροντας και τις λέξεις «πέος» και «αιδοίον».

Αυτά βέβαια, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑ … ή για να είμαστε ακριβής, έχουν σχέση, με την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. Γι’ αυτό άλλωστε τα διενεργούν κρυφά και δόλια.

ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΝΗΠΙΑ από αυτούς τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ…!!!!

Η …. «υπεύθυνη» όλου αυτού του ΔΌΛΙΟΥ και ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ «προγράμματος», για τον νομό Χανίων είναι η κυρία Πόπη Κασσωτάκη με τηλ. 6974 777347.
Και ο …. «Γενικός υπεύθυνος» αυτού του …. «προγράμματος» για την Περιφέρεια Κρήτης, είναι στο Ηράκλειο ο κύριος Γεώργιος Περικλειδάκης με τηλ. 2810 302458.

Διαδώστε το για να ενημερωθούν όλοι οι Έλληνες που έχουν παιδιά στο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, για να ξεσκεπάσετε όλους τους …. άθλιους «υπεύθυνους» και στις άλλες Περιφέρειες και τους νομούς της χώρας, αυτού του αισχρού αντιπαιδαγωγικού …. «προγράμματος» των νηπιαγωγείων, και να τους μάθει ο Ελληνικός λαός, όπως τους παραπάνω της Κρήτης.

Εδώ θα δείτε αυτό το αισχρό «σύγγραμμα», που έγραψαν κάποιες εγκάθετες, που το παίζουν …. «ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ». Και προσέξτε. Ενώ τα παιδιά στο νηπιαγωγείο, χρειάζονται ελάχιστα πράγματα για να απασχοληθούν σωστά, αυτές κάθισαν και έγραψαν ….. 334 ΣΕΛΙΔΕΣ «επιστημονικές» μ@λ@κίες, για το τι και πως θα διδάσκονται τα παιδιά στο νηπιαγωγείο, μόνο και μόνο για να ΚΡΥΨΟΥΝ εκεί μέσα, τα δύο αντιπαιδαγωγικά σημεία, που μιλούσαν για την …… «σεξουαλική αγωγή» που … πρέπει να διδάσκονται τα νήπια….!!! : https://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/1947_1o_meros_pps_nipiagogeioy.pdf

Στην σελίδα 77 θα διαβάσετε το εξής: «Εξίσου σημαντικό είναι να απαντάει (ο νηπιαγωγός) με ειλικρίνεια σε οποιαδήποτε θέματα θίγονται αποφεύγοντας αντιδράσεις αμηχανίας και ενοχοποίησης, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για δύσκολα θέματα, όπως π.χ. η σεξουαλικότητα ή το πένθος».

Καταλάβατε;; Αυτά θεωρούν οι .. «επιστήμονες» του Α.Π.Θ. ότι είναι τα ……. ερωτήματα των παιδιών του νηπιαγωγείου….!!! Τί θα κάνω στο πρώτο …. ραντεβού;;;; Και αν υπάρχει …. μετά θάνατον ….. ζωή;;;;

Επίσης στην σελίδα 89 θα διαβάσετε τα ….. ΟΡΓΙΑ…!!!!
ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΘΟΥΝ (τα νήπια) , ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ…!!!

1.να – εντοπίζουν τις διαφορές κι ομοιότητες των δύο φύλων (ανατομικές, κοινωνικούς ρόλους)

2- να βάζουν σε σειρά εικόνες παιδιών και ενηλίκων των δύο φύλων για να αναγνωρίσουν τις φάσεις ανάπτυξης του σώματος (σύνδεση με. φυσικές επιστήμες)

3- να εκφράζουν προσωπικές ιδέες και ερωτήματα σχετικά με τη σεξουαλικότητα

4- να σχολιάζουν τι είναι και τι δεν είναι αποδεκτό στην σχέση με το σώμα τους και το σώμα των άλλων (π.χ. πότε καλύπτουμε το σώμα μας)

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ ΣΑΠΙΟ-ΓΡΑΦΗΜΜΑ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΩΣ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ….. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» , ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ …. ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ…!!!

Οι γονείς πηγαίνουν τα παιδιά τους στο νηπιαγωγείο για να παίξουν και να ζωγραφίσουν και οι εγκληματίες … «επιστήμονες», θέλουν να τα ….. προετοιμάσουν για …… «συνουσίες»…

Σας παρουσιάζω αυτούς τους …….. «επιστήμονες», που έγραψαν και ενέκριναν αυτό το ΑΝΤΙΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΣΑΠΙΟ-ΓΡΑΦΗΜΜΑ…!!!

ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΠΕΔΙΟΥ «ΠΡΩΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ » ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ:

Μαρία Μπιρμπίλη. Επικ. Καθηγήτρια, Τμήματος Επιστημών νηπιαγωγείου και Εκπαίδευσης, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ

Νικολέττα Γκλιάου.
ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΤΟΥ Π.Σ. (ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ)

Αγγελική Βελλοπούλου.

Ελένη Διδάχου.

Αναστασία Καλογιαννίδου.

Φωτεινή Μπακαλοπούλου.

Βασιλική Παναγιώτου.

Ιωάννα Σοφιανοπούλου.

Παρθένα Ψυχίδου.

Ελένη Καμπέρη. Σχολική Σύμβουλος νηπιαγωγείου.

Μαρία Καμπεζά Επικ. Καθηγήτρια, Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στο νηπιαγωγείο, Πανεπιστήμιο Πατρών.

Κατερίνα Μιχαλοπούλου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Παιδαγωγικού Τμήματος νηπιαγωγείου, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Μελανθία Κοντοπούλου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήματος Επιστημών νηπιαγωγείου και Εκπαίδευσης, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Μαρία Παπανδρέου Επικ. Καθηγήτρια Τμήματος νηπιαγωγείου και Εκπαίδευσης, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Τώρα νομίζω έγινε από όλους μας κατανοητό, ποιοί έχουν μπεί μέσα στα νηπιαγωγεία για να ……. «εκπαιδεύσουν» τα παιδιά μας, αλλά παράλληλα έγινε και απόλυτα κατανοητό, σε ποιές …….. αναφερόταν ο …….. «ΝΤΑΪΣΕΜΠΛΟΥΜ»…!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ για να λάβουν γνώση όλοι οι γονείς, αλλά και οι Έλληνες ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΙ , γιατί πρέπει να προστατέψουμε τα νήπια, από τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ…… «επιστήμονες».

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Υ.Γ. Έλληνες να αγρυπνείτε. Γιατί οι εχθροί μας «εργάζονται» οργανωμένα. Και ενώ κάποιοι ασχολούνται με το να μας κοιμίζουν μόνο με την …… «Κωνσταντινούπολη», κάποιοι άλλοι ….. «εργάζονται» με στόχο να δολοφονήσουν τις ψυχές των παιδιών μας. Οι εχθροί μας … «δουλεύουν» οργανωμένα και με τα ….. «κατάλληλα» άτομα σε κάθε τομέα.. Να αγρυπνείτε. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ούτε καν …. έχει αρχίσει.
Περιοχή συνημμένων

Loading...

13 thoughts on “ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΟΝΕΙΣ. ΤΟ «ΜΑΘΗΜΑ» ΤΗΣ «ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ», ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ , ΣΤΟ ….. ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ..!!!!!!!

 1. ΠΔ. says:

  Nα πανε να εκπαιδευσουν τα παιδια των ΄΄προσφυγομεταναστων΄΄,με αυτα τα καινουργια συστηματα,να δουμε αντιδρασεις.

  • Ελεος! says:

   Οταν κανεις παιδια τριμαλακα ανωνυμε να τα βαζεις να κανουν παρτουζες αμα σε θιξαμε..
   Μεχρι τοτε σειρε γαμησου κι εσυ και το συναφι σου το σαπιο, γιατι οταν ερθει η ωρα να υπερασπιστουμε τις ψυχες των παιδιων μας η πουτανα η ζωη σου θα εχει ιδια αξια με τα σκατα που χεζω καθε μερα στην τουαλετα..
   Καταλαβες πουτανας γιε????
   ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ…

 2. Νικητας says:

  Διαλυουν οτι εχει σχεση ,με το ΗΘΟΣ και ΥΦΟΣ των Ελληνων ,εφαρμοζοντας ετσι ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΑΥΤΟ του σχεδιου Κισινγερ ,που αφορα το ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!!……….ΑΠΑΙΤΗΤΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ …και φυσικα ,ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΠΙΟΥΝΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ !!! Λιγες κλωτσες στα ‘μαλακα’ ΔΕΝ βλαπτουν σε δαυτους !!!….Αλλωστε…ΑΥΤΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ….ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ……ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!

 3. Μιά και καλή says:

  Αυτοί που βάζουν αυτά τα πράγματα ως διαδακτέα ύλη είναι ή εβραίοι ή μασώνοι όπως ορθά αναγράφει το άρθρο. Η λύση είναι μία, όχι δύο. Θα πρέπει ο άγρυπνος λαός να τους καθαρίσει αυτους που τα προωθούν αυτά, μιά και καλή. Λυπάμαι αν η λύση αυτή είναι ακραία, αλλά όταν ο σατανάς προσπαθεί να μπει με τόσο φανερό τρόπο και θράσος στην ζωή μικρών παιδιών τον ξεριζώνεις μιά και καλή.

 4. Ανώνυμος says:

  Αυτά και άλλα πολλά χρόνια τώρα προωθούνται μέσω της τηλεόρασης. Σε ταινίες και σε τηλεοπτικές σειρές συχνά η κύρια σκέψη των πεντάχρονων είναι πώς να ρίξουν την γκόμενα- επίσης πεντάχρονη- που κάνει τη δύσκολη. Και μετά μας φταίει το survivor.

 5. ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ says:

  «ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ»

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00008 ] [ 2008.07.30 16:00 ]

  ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΘΕΑ «ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ» ΤΗΣ WICCA ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

  http://thlemaxos.pa-sy-a.gr/2008/07/30/16-00/pa-sy-a_thlemaxos_2008-07-30_16-00.htm#plohgos_05

 6. ΤΟΜΕΑΣ ΘΗΣΕΥΣ says:

  «ΘΗΣΕΥΣ»

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00006 ] – [ 2010.01.04 00:00 ]

  ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ (ΑΝΔΡΕΣ-ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ) ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – 450 ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑΣ «ΙΕΡΕΙΑΣ» ΘΑΛΕΙΑΣ ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ» (ΕΠΣΕ) ΑΠΟ ΤΙΣ 3 Ιανουαρίου 2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Συμπαράσταση σε Θάλεια Δραγώνα από 450 πανεπιστημιακούς – ανθρώπους του πνεύματος»

  http://thiseus.pa-sy-a.gr/2010/01/04/00-00/pa-sy-a_thiseus_2010-01-04_00-00.htm#plohgos_05

 7. Ναταλία Κολλάρου says:

  Το καλύτερο απο όλα πια είναι η κατ’ οίκον διδασκαλία!!! Εγώ δεν θα πηγαινα καν το παιδί μου στο σχολείο σε μια εποχή που οι γκεύ θεωρουνται απλά διαφορετικος προσανατολισμος και προστατεύονται και προωθούνται κιόλας!! Έχει υπογραφεί για την κατ’ οίκον διδασκαλία όμως το κράτος κυριαρχείται απο μασσόνους που θέλουν να ελέγχουν την εκπαίδευση! Το πένθος που κολλάει; Αν ένα παδάκι χάσει κάποιο ζωάκι του ή πεθάνει κάποιο μέλος της οικογένειάς του δεν θα του εξηγήσουν οι γονεις του ή άλλοι ενήλικες;;; Το νηπιαγωγειο περιμένανε να το κανει; Ειμαστε σοβαροί!! Μακρια τα παιδια σας απο τάχα μου παιδαγωγούς! Εκπαιδεψτε τα σπιτι σας!

  • Έλεος! says:

   Βρες παλιότερο άρθρο στο οποίο λέει ότι καθηγήτρια που προσπάθησε να κάνει κάτι τέτοιο της πήραν το παιδί αν θυμαμα ι καλά.. Προσπάθησαν, της το πήραν, δεν θυμαμαι.. Αυτό που γραφεις θα ήταν το καλύτερο, αλλά έχει και αρκετά μειονεκτήματα.. Θα προτιμούσα μια σωστή δημόσια εκπαίδευση.. Αν είχα τα λ7 εννοείται σε ιδιωτικό με κλειστά μάτια..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *