17:30 - 03/10/2018

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΟ. ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ – ΑΜΕΑ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ελληνίδες και Έλληνες.

Σε κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών ακόμα και μικροοφειλετών του Δημοσίου, προχώρησε αυτή η τυραννική Κυβέρνηση της «αριστερής» καρικατούρας που έχει κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα της Ελλάδος με την ΠΑΡΑΚΟΗ της εντολής του λαού που της δόθηκε με το «ΟΧΙ» του Δημοψηφίσματος και αντί να υπηρετεί το συμφέρον των Ελλήνων, προχωράει σε πλήρη εξολόθρευση της Ελληνικής κοινωνίας, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των παράνομων και κατασκευασμένων … «δανειστών».

Αν υπήρχε βέβαια αντιπολίτευση στην χώρα και οι σύλλογοι και τα σωματεία, Συνταξιούχων, Πολυτέκνων, Τριτέκνων, ΑΜΕΑ κ.α. λειτουργούσαν ως όφειλαν προς το συμφέρον αυτών των ευαίσθητων κοινωνικά πολιτών, δεν θα μπορούσε φυσικά αυτό το διεθνές καραγκιοζιλίκι που παριστάνει την Κυβέρνηση, να προβεί σε τέτοιες ανάλγητες ενέργειες, καταδικάζοντας σε πείνα τις πιο ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες πολιτών.

Γιατί δεν κατάσχεσαν λογαριασμούς μόνο μεγαλοοφειλετών, αλλά κατάσχεσαν και λογαριασμούς για ποσά οφειλών 850 ευρώ, 1500 ευρώ και 3000 ευρώ και είδαν οι Συνταξιούχοι και οι Πολύτεκνοι να μην μπορούν να πληρωθούν την σύνταξή τους, αφού ο λογαριασμός τους είχε κατασχεθεί και το υπόλοιπο έδειχνε αρνητικό ποσό, που ανερχόταν στο ύψος της οφειλής που είχαν προς το Δημόσιο.

Δηλαδή αν όφειλε στο Δημόσιο 1500 ευρώ, ο λογαριασμός έδειχνε υπόλοιπο -1500 ευρώ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πληρωθεί την Σύνταξη των 550 ευρώ, που τα κρατούσε η Τράπεζα έναντι της οφειλής προς το Δημόσιο.

Έτσι λοιπόν αυτή η «αριστερή» δυσωδία, έστησε στο εκτελεστικό απόσπασμα με το έτσι θέλω και εντελώς Αντισυνταγματικά τους Συνταξιούχους τους Πολύτεκνους και τους χαμηλόμισθους καταδικάζοντας τους σε πραγματική πείνα.
Γιατί δεν κρατάει ας πούμε κάποιο μικρό ποσοστό της Σύνταξης ή του μισθού έναντι της οφειλής για να μπορέσει να ζήσει τον μήνα του ο χαμηλοοφειλέτης, αλλά τα κρατάει όλα και τον καταδικάζει στην πείνα.

Και όλα αυτά με την στήριξη της «αντιπολίτευσης» του «Κούλη» που το παίζει και «αντίρρηση» ο ξεπουλημένος και με τους συλλόγους και με τα σωματεία να σφυρίζουν αδιάφορα.

Έτσι εγκαταλείπουν τον λαό μόνο του και στην τύχη του αντί να κάνουν αυτόματα ασφαλιστικά μέτρα κατά των Τραπεζών και να αποδεσμεύσουν τους λογαριασμούς των ανθρώπων, γιατί αυτές οι κατασχέσεις των Συντάξεων από την Τράπεζα είναι καταρχήν παράνομες εκ μέρους της Τράπεζας και μπορούν να διεκδικηθούν και αποζημιώσεις μέσω αγωγής. Και να στραφούν και κατά της οποιασδήποτε υπουργικής απόφασης. Γιατί μία τέτοια ανάλγητη απόφαση, οδηγεί σε πλήρη πείνα και κοινωνικό μαρασμό τους ανήμπορους ανθρώπους, που είναι και οι ποιο προστατευμένοι κατά το Σύνταγμα.

Αυτά τα γλοιώδη ανθρωποειδή της χειρότερης Κυβέρνησης όλων των εποχών που πέρασε από την Ελλάδα, σίγουρα αυτά που λέω τα ακούνε βερεσέ. Και αν υπήρχε τρόπος θα δολοφονούσαν όλους αυτούς τους ανήμπορους Έλληνες σε μία στιγμή και όχι με τον αργό θάνατο που του επιβάλλουν με την κατάσχεση των Συντάξεων.

Από τους υπόλοιπους «Κούληδες κ’ Σία» που κατέχουν θέσεις εξουσίας και προεδριλίκια και έχουν θεσμική και Συνταγματική υποχρέωση να προστατέψουν τους Συνταξιούχους τους Πολύτεκνους και τους χαμηλόμισθούς, αυτοί θα κάνουν τίποτα για τον ανήμπορο λαό

Ή όλοι θα τον εγκαταλείψουν στην πείνα και θα μένει στον λαό ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ;;;;

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

giannis_lampropoulos@yahoo.com

facebook.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓ/Σ,Ο ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΜΕΧΡΙ 1250 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.

  • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 10/03/2018 @ Οκτώβριος 3, 2018 8:37 μμ

   Φίλε στρατό με το σκεπτικό το δικό σου είναι σαν να λες “αφού τους ψηφίσατε καλά πάθατε” και γιατί να δηλώσει κάποιος ακατάσχετο λογαριασμό αφού η τράπεζα ξέρει πολύ καλά αν αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε σεντ στην τσέπη και θα πεινάσουν η τράπεζα ξέρει τα πάντα για όλους μας δεν καταλαβαίνεις ότι η φασιστική κυβερνηση σύριζανελ σε συνεργασία με τις τράπεζες θέλουν να μας εξαθλιωσουν μέχρι να πέσουμε στα γόνατα και να ζητάμε ελεος στα φασιστικα καθεστώτα δεν υπάρχουν νόμοι και δικαιοσύνη

 2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 10/03/2018 @ Οκτώβριος 3, 2018 7:17 μμ

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ, ΑΝΕΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ…
  ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΦΟΡΕΙΑ.
  ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΛΗ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΔΙΩΤΗ;
  ΚΑΙ ΤΟ “ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ”… ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; ΠΑΕΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΝΟΜΑΤΙ “ΠΑΚΗΣ”.
  ΜΙΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ. ΔΗΛΩΣΕ ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΥΠΟΤΥΠΩΔΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;
  ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ. ΣΤΟ “ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ”, ΟΥΔΕΙΣ.

 3. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 10/03/2018 @ Οκτώβριος 3, 2018 7:44 μμ

 4. ΓΡΑΝΑΖΙ ΠΟΥ ΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ 10/03/2018 @ Οκτώβριος 3, 2018 11:05 μμ

  Υπάρχουν λύσεις, ώστε να μείνεις ανεπηρέαστος από το κράτος και τον έλεγχο των συναλλαγών σου απ αυτό, ότι και να κάνουν.
  Και να εφαρμόσουν τσιπ και βλακείες, τ @@ μου θα καταφέρουν, δεν θα το βάλεις! Διότι πως θα το βάλεις αν δεν σε βρουν.
  Και αν σε βρουν, ΑΝ, από σένα εξαρτάται και από τις συνθήκες, διότι πρώτα πρέπει το φαινόμενο που είσαι εσύ να πάρει μεγάλες διαστάσεις για να μπουν στην διαδικασία, η να κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις, αλλιώς δεν είναι εφικτό, τότε έχεις και την επιλογή να φύγεις αφίνοντας πίσω ”καμμένη γη” μεταφορικά μιλώντας αλλά και κυριολεκτικά να το κάνεις αχαχαχ τι πειράζει…
  Τέλοσπάντων, δεν χρειάζεται να διαφύγεις σε σπηλιές, θα ζήσεις και μάλιστα κανονικά, απλά με νέους κανόνες, απλά προτιμάται όντως η επαρχία, η ν αποφύγετε τα κέντρα πόλεων.
  Εσύ που δεν θες απλά να ζήσεις νοικοκύρης και θες να διαλύσεις το σύστημα καταβάθος, μην χάσεις την πρόσβαση στο σύστημα, μην εγκαταλείπεις την εχθρική περιοχή στην οποία διείσδυσες ΟΥΚα μου, διότι είναι σαν ένα κατελλειμένο πολυβολείο, εντός εχθρικού εδάφους που το ελέγχεις εσύ ενώ δε το ξέρει ο εχθρός και έτσι θα μπορείς να το διαλύσεις εκ των έσω. Εκτός κι αν δεν θες να το κάνεις αυτό, άλλο τότε.
  Αλλά ούτε να μείνεις ελεγχόμενος. Γίνε STEALTH σαμποτέρ!
  Απλά λογαριασμός εξωτερικού. Εύκολο. Από που θα πρωτοζητήσουν τα στοιχεία; Πως θα ψάξουν; Ανάμεσα σε πόσα τρις ανθρώπων παγκοσμίως; Είναι απλά ζήτημα συνενόησης με τον εργοδότη σου κλπ.
  Βέβαια για τις συντάξεις, λυπάμαι δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγεις απ το δημόσιο, εκτός κι αν πλήρωνες ασφάλεια για σύνταξη σε ιδιωτική. Πάντως για συναλλαγές μέσω του λογαριασμού εύκολο. Είναι απλά ζήτημα τροφοδοσίας…
  Διότι η κατάθεση ελέγχεται απ το κράτος αν κάνεις. Ενώ αν από λογαριασμό σε λογαριασμό, η από ανεξάρτητη πηγή τροφοδοσίας προς τον λογαριασμό, που διατηρείται η ανωνυμία αλλά και να μην διατηρείται πάλι δεν είναι εφικτό να σας εντοπίσουν, ανάμεσα σε τριςεκατομμυρια ανθρώπους είναι μια χαρά.
  Ειδικότερα αν η πηγή τροφοδοσίας, είναι ένας λογαριασμός που βρίσκεται απλά στο Cyberspace και η δραστηριότητα εισόδου εξόδου ποσού, πάλι γίνεται εντός του Cyberspace κι απ το Cyberspace πάει σε λογαριασμό μη ελεγχόμενο από κράτος, η σε πορτοφόλι που υπάρχει στο Cyberspace και όποια αγορά γίνεται μέσω αυτού του πορτοφολιού προς ιστοχώρο που δέχεται πληρωμή μ’αυτόν τον τρόπο και διατηρεί ανωνυμία προς τρίτους.
  Μένει μόνο το ζήτημα της διεύθυνσης, της αορατότητάς σου απ το σύστημα, αυτάρκεια νερού και ρεύματος, δίχως να εμπλακούν δημόσιες υπηρεσίες εντός, η απλά επιλέγεις ιδιωτική παροχή έστω.
  Τι άλλο μας εγκλωβίζει; Ααα, το αυτοκίνητο και η ασφάλειά του και οι πινακίδες. Εντάξι, φρόντισε να τα κάνεις όλα ιδιωτικά, δίχως να έχει την δυνατότητα το κράτος να σε εντοπίσει. Υπάρχει τρόπος και ζήτω η Ελευθερία!
  Απλά όλα θέλουν, έρευνα/ μελέτη/ θέληση/ χρόνο και καθαρό μυαλό αδογμάτιστο και μη εγκλωβισμένο… Υπάρχουν τρόποι, αν ασχοληθείς, θα τους βρεις σε όλα.

 5. Έχει καταλυθεί ξεδιάντροπα το Σύνταγμα, η δημοκρατία και κάθε ηθικός νόμος, γι’ αυτό και θα δράσουν (ήδη έχουν ξεκινήσει) οι συμπαντικοί νόμοι που λέει και ο Άγιος Παϊσιος.
  ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ και ντροπή μας που ακόμη ανεχόμαστε να μας εξοντώνουν!

 6. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 10/04/2018 @ Οκτώβριος 4, 2018 8:11 πμ

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΡΘΡΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ.
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
  ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.
  ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ, ΝΟΜΙΚΑ, ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ. ΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ.
  ΠΟΛΕΜΟΙ, ΠΕΙΝΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΠΟΡΝΕΙΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΟΠΛΑ, ΣΕΙΣΜΟΙ, ΤΣΟΥΝΑΜΙ, ΤΥΦΩΝΕΣ, ΜΟΥΣΩΝΕΣ, ΚΥΚΛΩΝΕΣ, ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ, ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.
  ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΕΜΑΤΟ ΨΕΜΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑ.
  ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ.
  ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΓΝΟ, ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ, ΤΟ ΤΙΜΙΟ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ, ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ.
  ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.
  Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*