Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:13 - 19/10/2021

Προς traffickers “αγίων” και πίστης

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Όταν σου δείχνουν μέσα στα μούτρα σου σε τι θεό πιστεύουν. Για να πας στο ιερό τους περνάς το τριγωνάκι με το μάτι.

 

Πάμε να δούμε γιατί η εκκλησία, τουλάχιστον όπως την βλέπουμε στις μέρες μας, όχι μόνο δεν εφαρμόζει το λόγο του Θεού αλλά πράττει και ακριβώς τα αντίθετα.

 

Τι ξέρουμε για τους ιερείς των εσχάτων; Ότι θα είναι οι χειρότεροι. Αν λοιπόν κάποιος δεν πιστεύει ότι ζει στα έσχατα, ενώ ζει, τότε δεν θα βλέπει τους ιερείς αυτούς ως τους χειρότερους, αλλά ως σωστούς.

 

Με άλλα λόγια αν σας έπεισαν ότι όλα τα εσχατολογικά θα έρθουν αργότερα, σε άλλες γενιές, θα τρώτε το σανό με τη κουτάλα.

 

Ας ξεκινήσουμε με μια επανάληψη για το ποιος είναι ο κουμανταδορος του σύμπαντος. Με θεϊκή παραχώρηση; Ναι αλλά ακόμα και έτσι άλλος είναι αυτός που κινεί τα νήματα.

 

Ξεκινάμε :

Κατά Ιωάννην 12,31: “Τώρα κρίνεται ο κόσμος. Τώρα ο άρχων του κόσμου τούτου θα ριφθεί έξω.”

 

Κατά Ιωάννην 16,11: “Ο άρχων του κόσμου τούτου έχει ήδη κριθεί.”

 

Προς Κορινθίους B Επιστολή (4,4) : Ο θεός του αιώνος τούτου έχει τυφλώσει τας διανοίας των απίστων, ώστε να μη λάμψη εις αυτούς το φως του Ευαγγελίου της δόξης του Χριστού

 

Ιωάννην 14,30 : (Πριν συλλάβουν τον Ιησού) “Έρχεται ο άρχοντας του κόσμου αυτού και πάνω μου δεν έχει καμία εξουσία.”

 

Προς Εφεσίους 6,12: Η πάλη η δική μας δεν είναι προς αίμα και σάρκα, αλλά προς τας αρχάς και εξουσίας, προς τους κοσμοκράτορες του σκότους αιώνος τούτου, ενάντια στα πνευματικά αυτά πονηρά όντα που βρίσκονται στους ουρανούς.

 

 

Αφού λοιπόν ξεκαθαρίστηκε πως άλλος κάνει κουμάντο εδώ συνεχίζουμε.

 

Οι “φωτισμένες” σύνοδοι δεν έβγαλαν δύο χιλιάδες χρόνια τη παλιό διαθήκη που :

 

• σε κανένα σημείο των Εβραϊκών γραπτών δεν αναφέρεται το όνομα Χριστός αλλά το όνομα Εμμανουήλ.

 

•σε κανένα σημείο της Καινής διαθήκης δεν αναφέρεται το όνομα Εμμανουήλ αλλά το Χριστός.

 

•σε κανένα σημείο της παλιό διαθήκης δεν αναφέρεται κάτι πνευματικό. Κάτι που να υπονοεί και να μας μιλάει για τη βασιλεία των ουρανών. Μας μιλάει από την άλλη για σφαχτά, χρυσούς βωμούς και μωσαϊκό νόμο, οδοντα αντί οδοντος, οφθαλμός αντί οφθαλμού.

 

•στην επί του όρους ομιλία όσο και να πολεμάνε με λύσσα δεν συμπληρώνει αλλά αλλάζει όλο το μωσαϊκό νόμο, καθώς όταν σου λέει ακούσατε αυτό και στη συνέχεια εγώ σας λέω το εντελώς το αντίθετο σημαίνει ακριβώς αυτό, την αλλαγή και κατάργηση.

 

Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι δεν ήταν έτοιμος πνευματικά ο κόσμος να δεχτεί το λόγο του Χριστού. Για αυτή τους τη δικαιολογία αφήνουν, στη παλιό διαθήκη, ως ιερούς πάντα στίχους για το πώς θα φτιάξεις το σφαχτο και πως πρέπει να βάλεις και χέρι πάνω από αυτό, την ώρα της θυσίας, για να του φορτώσεις τις αμαρτίες σου.

 

Πάμε να δούμε όμως πως η ανθρωπότητα γνώρισε πνευματικά κατάσταση που ήταν έτοιμη να δεχτεί το λόγο του Χριστού, χιλιάδες χρόνια πριν το Χριστό. Άρα καταρρίπτεται και ο ισχυρισμός.

 

 

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΜΟΣ Α ΛΟΓΟΙ I-XVIII

 

“Σχετικά με τον άνθρωπο το αγαθό καθορίζεται σε σύγκριση με το κακό… Και το αγαθό εδώ κάτω, είναι το ελάχιστο μόριο του κακού. Και είναι αδύνατον εδώ κάτω το αγαθό να είναι απαλλαγμένο κακίας…

 

Εδώ κάτω το αγαθό γεμίζει με κακία. Και αφού γεμίζει με κακία δεν μπορεί να είναι αγαθό. Και αφού δεν μένει πια αγαθό, γίνεται κακό. Κατά συνέπεια το αγαθό βρίσκεται στον θεό, ή αυτός ο ίδιος ο θεός είναι αγαθό.

 

Ασκληπιέ, μόνο το όνομα του αγαθού υπάρχει στον άνθρωπο. Έργο του δεν υπάρχει πουθενά. Και είναι αδύνατον να υπάρχει. Δεν μπορεί να χωρέσει σε υλικό σώμα που το περισφίγγει από παντού η κακία και ο πόνος και τα βάσανα και η οργή και οι απάτες και οι ανόητες φαντασιώσεις.

 

Και το πιο κακό από όλα Ασκληπιέ, είναι ότι το καθένα από όσα αναφέραμε πιο πάνω, εδώ κάτω θεωρούνται ως το μέγιστο αγαθό, ενώ είναι αναπόφευκτο κακό…

 

Κατά συνέπεια, εκείνοι που αγνοούν, και δεν πορεύονται στον δρόμο της ευσέβειας, τολμούν να λένε ότι ωραίο και αγαθό είναι ο άνθρωπος. Ούτε στο όνειρό τους δεν έχουν δει τι είναι αγαθό. Και λένε αγαθό κάθε τι κακό.”

Ήταν μόνο μια η φορά; Σίγουρα όχι. Βέβαια για τους Εβραίους η λέξη πνευματικότητα είναι κάτι άπιαστο.

Εδώ ερχόμαστε στους traffickers “αγίων”

 

Πριν συνεχίσω ας δούμε και την άποψη του Χριστού περί του αγαθού:

«Γιατί με ονομάζεις αγαθό; Κανείς δεν είναι αγαθός παρά μόνος ο Θεός» (Λουκ. 18, 19).

 

Ο Άγιος ο πραγματικός δεν μπορεί να μην είναι καλός και ο καλός ο πραγματικός δεν μπορεί να μην είναι αγαθός. Επομένως ο αγαθός πρέπει να είναι άγιος.

 

Όταν ο ίδιος ο Χριστός έχει πει ότι μόνο τον Πατήρ να ονομάζουμε άγιο πως έρχεται και με ποιανού “Αγία” πάντα φώτιση ονομάζει η εκκλησία άγιο όποιον βρει; Έχει επιδοθεί σε ένα πανηγύρι αγίων και εμπορίου. Ζούμε την αίρεση των αγίων.

 

Από την άλλη, στις μέρες μας, κανένας “άγιος” δεν είδε τα περί μπολιού να νουθετήσει;

 

Εκτός φυσικά του Παΐσιου που τόνισε “για να κάνεις το (μπόλι) θα σε σφραγίζουν”. Παρόλα αυτά όλοι αυτοί αγνοούν το σφραγίζουν, λες και το είπε ένας γέροντας με άνοια. Αυτός δεν ονομάστηκε άγιος; Δεν σημαίνει είχε φώτιση θεϊκή; Δεν ήξερε ο θεός τι να πει;

 

Ουδείς αναρωτιέται πώς δεν θα βγουν χαράγματα σε διαφορετικές περιόδους αλλά ένα και τη περίοδο του αντιχρίστου; Παραμυθιάζομαι ότι είναι όλα προ…

 

Επίσης ο πατήρ Σάββας Αχιλλέως μίλησε για αυτά, όταν σε ομιλία του τόνισε ότι ο αντίχριστος θα ελέγξει το φαγητό και την υγεία πριν την εμφάνιση του. Αυτό φαίνεται πως έχει ήδη επιτευχθεί και με το κραχ που είναι προ των πυλών όλοι θα καταλάβουν.

https://youtu.be/Uc6do1g0qDI

 

Κανένας άλλος άγιος, που έχουμε αμέτρητους, ενώ έχει δει σεισμούς, πολέμους, πείνες και τόσα άλλα γεγονότα, κανένας “άγιος” δεν είδε τα των ημερών;

 

Κανείς δεν θέλει να δεχτεί ότι οι traffickers αγίων προωθούν και το σχέδιο τους μέσω αυτών των βαφτισμένων αγίων.

 

Όταν ψάχνεις αγίους για να δυναμώσεις τη πίστη σου γιατί ο Χριστός δεν σε καλύπτει είσαι καμένο χαρτί…γιατί δεν γνώριζες στη πραγματικότητα το Χριστό.

Όταν η ορθοδοξία θα είναι και αυτή που θα δεχτεί τον άνομο της πανθρησκειας τότε θα είναι αργά.

 

 

 Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 10/19/2021 @ 12:53 ΜΜ

 2. Θα έλεγε πάλι ότι το 2021 σε γενικές γραμμές, δεν έχει καμία ιδιαίτερη διαφορά απο την εποχή του Χριστού.
  -Ο Καίσαρας και οι αντιπρόσωποι του σε κάθε χώρα/περιοχή
  -Οι στρατιώτες του καίσαρα/αντιπροσώπων σε κάθε χώρα/ανάλογη περιοχή
  -Τα/το ιερατείο της κάθε χώρας και της ανάλογης περιοχής
  -και τους ¨Λαούς υπό-δουλους/και μη , που μια μέρα χειροκροτούν και μετά απο δύο μέρες βρίζουν και σταυρώνουν, βασισμένοι στα συν+φέροντα τους με κοντοφθαλμία.

 3. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ.ΔΕΣΠΟΙΝΑ 10/19/2021 @ 1:56 ΜΜ

  ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΑΘΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ,ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ.
  ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΕΜΑΣ ,ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΜΑΣ.

 4. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 10/19/2021 @ 1:57 ΜΜ

  Η ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΕΙ:
  -ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ.
  (ΤΟΤΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΚΟΝΕΣ…)
  -ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΜΟΣ; ΛΑΘΟΣ.
  Ο ΚΑΘΕ ΘΕΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ:
  -ΔΙΟΣ ΥΙΟΣ =ΔΙΟΝΥΣΟΣ (ΑΜΠΕΛΙ)
  ΙΗΤΩΡ ΧΡΙΣΤΟΣ : ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η ΑΜΠΕΛΟΣ.
  -ΠΟΣΕΙΔΩΝ=Ο ΠΑΣ ΕΙΔΩΝ =ΠΑΝΕΠΟΠΤΗΣ
  ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΟΤΗ
  ΟΦΘΑΛΜΟΥ.
  ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ =ΑΕΤΩΜΑ .ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ
  ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ.
  Η ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩ ,ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΙΟ.

 5. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 10/19/2021 @ 1:57 ΜΜ

  ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ,ΝΟΕΡΑ ΠΡΟΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ.
  ΤΡΙΓΩΝΟ = ΕΝΕΡΓΕΙΚΟΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ.
  (βλέπε ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ)

  https://enneaetifotos.blogspot.com/2015/05/blog-post_75.html

  ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΘΗΚΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΝΟΙΑ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ.
  (ΤΗΝ ΙΔΙΔ ΣΤΙΓΜΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ -ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ- ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΕΤΑ,ΤΟ ΟΥΖΟ κλπ)

 6. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 10/19/2021 @ 1:57 ΜΜ

  -ΟΜΟΙΩΣ Η ΠΕΝΤΑΛΦΑ.
  ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΩΝ:

  https://www.pontosnews.gr/294745/ellada/i-pentalfa-stin-pythagoreia-filosofia/

  ΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ,ΤΟ 1948 ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΩΤΕ ΑΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΩΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ
  ΟΠΑΔΟΙ ΘΕΩΡΙΩΝ ,ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΥΡΗΞΕΙ ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ.

  ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΟΥΜΕ ;;;
  ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΠΟΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ;;;
  ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ;;;;

 7. Οι άσχετοι βλέπουν ό,τι να ‘ναι.

  Οι γνώστες ξέρουν ότι το τρίγωνο στην Ορθοδοξία είναι συμβολισμός της Αγίας Τριάδας: Πατήρ, Υιός και Άγιο Πνεύμα. Το μάτι εσωτερικά είναι το μάτι του Θεού που βλέπει τα πάντα, ο οφθαλμός που τα πανθ’ ορά. Οι ακτίνες είναι η λάμψη του Θεού, το φως Του, η αγιότητά Του.

  Δεν ευθύνεται η ορθοδοξία και η Εκκλησία αν οι ιλουμινάτι και διάφοροι σατανιστές και κλίκες πήραν σύμβολα κα τα μετέτρεψαν σε δικά τους. Όποιος αγαπάει την πίστη του ψάχνει. Άλλοι αρμενίζουν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*