in ,

ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΘΑ ΚΤΥΠΗΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Κοινοποιεί ο Γεωκών

ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ : «…ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ …

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ …

ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ …ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑ, ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΓΑΘΩΝ ΘΑ ΕΥΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ..».

ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΤΕΡ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ;

Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΧΛΩΜΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ …ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ …ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ …

« ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΨΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΠΙΘΑ …

Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ …»

..«»ΡΕΜΠΕΛΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ …

ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ (ΤΡΟΦΗ, ΝΕΡΟ, ΚΑΥΣΙΜΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΘΑΡΡΥΝΑΝ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ…

ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΓΑΘΩΝ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ…

Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ …

ΘΑ ΚΤΥΠΗΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ…

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Η ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΓINOYN…

ΑΠΌ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΜΈΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ANARGYROS
Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2013

Αγιος Κοσμας ο Αιτωλος :

38. “Πολλοί θα χάνονται από την πείνα”.

42. “Θα ιδείτε και τακτικό στρατό, θα ιδείτε και ρέμπελο από αυτούς πολλά θα υποφέρετε”.

43. “Θα σας ζητήσουν τα ντουφέκια· να έχετε διπλά· να δώσετε το ένα και να κρατήσετε το άλλο. Ένα ντουφέκι 100 ψυχές θα γλιτώσει”.

64. “Τόσα πολλά θα γίνουν, που οι μανάδες θα γεννήσουν πρόωρα από το φόβο τους”.

76. “Μετά τον πόλεμο οι άνθρωποι θα τρέχουν μισή ώρα δρόμο, για να βρίσκουν άνθρωπο και να τον κάμουν αδελφό”.

105. “Πολλά θα συμβούν. Οι πολιτείες θα καταντήσουν σαν μπαράγκες”.

ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ :

ΕΡΕΙΠΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΠΕΙΝΑ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ …

ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ…

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ ΓΕΦΥΡΩΝ, ΔΡΟΜΩΝ, ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΩΝ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ…(2,5 -3 εκατομμύρια αλλοδαποί διαμένουν στην χώρα μας)

Ιερά Μητρόπολη Μόρφου

ΠΟΙΗΜΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Για λίγο η Ελλάδα μας, ξέφραγο θα είναι αμπέλι,θα έρχονται όλοι οι εχθροί και ο κάθε ένας θα κάνει, ό,τι θέλει.Βία παντού και πανικός, αυτό πια θα σκορπάνε, γιατί έτσι πήραν εντολή, στους Χριστιανούς να ορμάνε…Δεν ξέρουν όμως όλοι αυτοί, πως έφτασε η ώρα, να γίνει ξεκαθάρισμα μέσα σ’ αυτή τη χώρα.

ΠΟΙΗΜΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ 27-3-2012 : …έρχονται δεινά πολύ μεγάλα, γιατί αίμα πολύ θα χυθεί μεσ’ στη φτωχή Ελλάδα. Θα μπούνε μέσα στη βουλή όλοι οι πεινασμένοι, χιλιάδες θα σφαχτούν, τί μακελειό τους περιμένει!…

ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ 18-5-2012 : Πήρε εντολή ο διάβολος, πήρε την εξουσία, να βασανίσει τη χώρα αυτή με πείνα και αναρχία…Μεγάλη αναταραχή θα γίνει στην Ελλάδα, γιατί τα σχέδια τους τα σατανικά θα εφαρμόσουν κατά γράμμα.

…Όποιος μπορεί ν’ αντιληφθεί τι πρέπει πια να κάνει, γρήγορα να γυρίσει στο χωριό να βάλει ένα μποστάνι.

Και όποιος δεν έχει γη για να καλλιεργήσει, η πίστη του και η προσευχή θα δώσουνε τη λύση. Θα έρθουν μέρες δύσκολες με φτώχεια και οδύνη, μα εσείς τέκνα μου αγαπητά, να έχετε πίστη σαν καμίνι!

Κάντε νηστεία, προσευχή, την Παράκληση της Παναγίας,γονατίστε, μετανοήστε ειλικρινά και θα έρθει η θεία βοήθεια!

ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ 20-7-2015 : Θα στείλει αρρώστια ανίατη, πολλοί θα προσβληθούνε

και με πόνους αφόρητους, πολλοί θε να χαθούνε. Έτσι θα γίνει το σχέδιο του Μέγα Ταξιάρχη.

Θ’ αδειάσει τότε η χώρα σας, θα μείνετε μονάχοι. Καράβια θα τους παίρνουνε, στις χώρες τους θα πάνε,θα φοβηθούν τόσο πολύ, που πίσω τους δεν θα κοιτάνε.

Φωνάξτε ότι είστε Έλληνες και Ορθόδοξοι Χριστιανοί, και ότι είναι για εσάς καμάρι, είναι για εσάς τιμή! Γιατί είστε το αλάτι ολόκληρης της γης, και αν φύγει η αλμύρα πώς θ’ αλατιστεί αυτή;

ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ 10-2-2016: Είναι οι ώρες δύσκολες γιατί θ’ αντιληφθείτε, πως μέσα στην πατρίδα σας πρέπει ν’ αντισταθείτε.

Και όλοι πια οι Έλληνες στη χώρα τους θα ‘ρθούνε, έντρομοι απ’ την λαίλαπα θα τρομοκρατηθούνε. όταν θα έρθει ο καιρός που θα ελευθερωθείτε, πρώτοι εσείς θα τρέξετε να δώσετε βοήθεια, γιατί όλοι οι άλλοι οι λαοί θα έχουν γίνει συντρίμμια.

oimos-athina

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Tους ανταρτες τζιχατιστες στην Συρια,τα ξενα ΜΜΕ ,τους αναφερουν ..ως REBELS!!Αυτοι οι REBELS,το ρεμπελο του Αιτωλου του Κοσμα,μας ερχονται πλεον καθημερινα ,κατα εκατονταδες,με τις ευλογιες των Κουλη ,Τσιπρα ,και αλλων εκλεκτων προθυμων ,της σατανοκινητης λεσχης μπιλτερμπεκ,με τελικο σκοπο ,το αφανισμο της επαρατης γιαυτους ελληνικης φυλης..ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!Οι προφητες μας προειδοποιουν!!Αφηστε επιτελους τα κομματα και τα αποκομματα,και κοιταξτε την Πατριδα!! Εαλω το Εθνος!!

 2. Παρακαλω οι τραγοι να σταματήσουν το δούλεμα, εδω και 2.000 χρόνια εχουν την ευθυνη για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας. Kαμία προφητεία δεν θα ολοκληρωθεί γιατί ο εχθρός της μοίρας που μας επιφύλασσαν είναι ο αθρωπος με τεράστια δύναμη της θέλησης. Mόνο ο ίδιος ο ανθρωπος είναι ικανός να καθορίζει την μοίρα του και όταν ολοκληρώνεται κάποια προφητεία του κάθε τράγου πάει να πεί ότι η ανθρωπότητα απέτυχε να αντισταθεί στην μοίρα που καποιοι καθορίζουν. Σταματήστε, δεν είμαστε δούλοι του θεού σαs

 3. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΤΙ,ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑς .ΜΑς ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ . ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?
  Η ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕς ΜΕΡΕΣ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ.

 4. Μας βάζουν να συγκρουστούμε με τις ΝΑΤΟϊκές μισθοφορικές δυνάμεις που κατέκλυσαν όλη την ελληνική επικράτεια.

  Το πρόβλημα θα ενταθεί περαιτέρω με τη δημιουργία νέων βάσεων τις οποίες οι ΗΠΑ θα “μπουκώσουν” με πυρηνικά πολύ μεγάλης ισχύος ικανά να διαμελίσουν έναν ολόκληρο πλανήτη.

  Αυτό θέλουν οι ερπετοφασίστες; τη κατάρρευση του σύμπαντος ως απόρροια μιας μετωπικής αντιπαράθεσης με την Κίνα και τη Ρωσία;

 5. Μα ποιοι πολιτικοί και σαχλαμάρες…., οι ίδιοι οι Έλληνες παραδιδουν την χώρα τους παραχωρώντας σπίτια και ξενοδοχεία στους νεγροειδεις μωαμεθανους. Κοιτάξτε την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε εκ μέρους των ιδιοκτητών κατάλληλων ακινήτω μετά την ανακοίνωση του ΟΗΕ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Αγώνας για την ελευθερία: Αυτό που συμβαίνει μόνο τυχαίο δεν είναι- Χρησιμοποιήθηκε νόμος από το 1922

Οι Anonymous προειδοποιούν την Γκρέτα Τούνμπεργκ: Μην κάνεις άλλα λάθη