Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ….!!! ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ???

ΤΙ ΤΡΟΦΗ ΠΑΕΙ ??? ΤΟ….ΚΟΣΤΟΣ !!!!!!
********************************************************************
Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΑΕΙ ΤΡΟΦΗ ???
Η ΒΙΑ+Ο ΔΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ???
********************************************************************
Η ΒΙΑ+Ο ΔΟΛΟΣ ΠΑΕΙ ΤΡΟΦΗ ΦΑΙ+ΖΕΣΤΑ ???
Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ—-Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ—ΣΦΑΖΕΤΑΙ !!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ
ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΝΩΣΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ
ΑΔΑΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ ???
***********************************************************************
ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΟΥΝ
Η ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ???
ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ??
**********************************************************************
ΥΠΟΓΡΑΦΗ
——–Ο——–
> ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ !!!
facebook.com

Loading...

11 thoughts on “Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ….!!! ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ???

 1. z ] + [ s says:

  Οι προφητείες Γιάννη (ευχές επί της ευκαιριας), γράφτηκαν για να επαναληφθούν (κατά την επίμονη γνώμη μερικων). Αυτές οι προφητείες ομως (κατά την επίμονη πάλι γνώμη αλλων),πρέπει να μην αφεθεί να επαναληφθούν. Ο Κοραή θα πρέπει να σου απαντήσει για τους αριθμούς….σίγουρα σ αυτόν στοχευεις. Τα αλλα παραπάνω , είναι τελείως ακατανόητα, ερχόμενα από τον προφήτη που ξέρει να γράφει και να επαληθεύει, όπως εσύ αυτοδιαφημιζεσαι. …

 2. filarianna says:

  Οι αναγραμματισμοί μας δίνουν πάντα το ίδιο αριθμητικό αποτέλεσμα. Κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις. …..ΥΠΟΓΡΑΦΗ ——–Ο——– <> ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ …… !!!Μόνο ο Λόγος του Χριστού είναι Γνώστης. ……..ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΟΥΝ Η ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ??? ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ?? …….
  Θεωρία των αριθμών [ydrohoos.gr/arilogia.htm] Στοιχεία → κλειδιά → έννοιες
  Ματθ. 5,18 Διότι σας διαβεβαιώ με πάσαν επισημότητα, ότι έως ότου υπάρχη ο ουρανός και η γη, ούτε ένα γιώτα η ένα κόμμα, δεν θα παραπέση από τον νόμον, μέχρι την στιγμήν που όλα θα επαληθεύσουν και θα πραγματοποιηθούν εις την ζωήν και το έργον μου.
  Ιω. 3,19 Αυτή δε είναι και η αιτία της καταδίκης των απίστων• ότι δηλαδή το φως, ο Υιός του Θεού, ήλθεν στον κόσμον, αλλά οι άνθρωποι ηγάπησαν και έδωσαν μάλλον την καρδιά τους στο σκοτάδι και όχι στο φως. Και τούτο, διότι τα έργα των ήσαν πονηρά.
  Το φως ήρθε κι αυτό το λέει ο Ίδιος ο Χριστός, ο Υιός του Θεού, ο Μονογενής. Το μόνο φως όμως, απευθείας από το Θεό στον άνθρωπο, είναι ο Λόγος του Χριστού. Επομένως το Φως πρέπει να είναι η λύση κι αυτήν πρέπει ν’ αναζητήσουμε απευθείας και όχι να προσπαθήσουμε να τη βρούμε μέσω των απείρων δεδομένων, χρησίμων κι αχρήστων.
  ο Χριστός ορίζει το επίπεδο, πάνω στο οποίο κινείται, με τη φράση: (Ιωάν. 8.28-8.29) «και απ’ εμαυτού ποιώ ουδέν, αλλά καθώς εδίδαξέ με ο πατήρ μου,» (καί ότι δέν κάνω τίποτε από τόν εαυτόν μου αλλά καθώς ο Πατέρας μου μέ εδίδαξε,), έτσι ορίζει και το επίπεδο, πάνω στο οποίο θα κινείται κι ο Υιός του Ανθρώπου: (Ιωάν. 14.25-14.26) «ο δε παράκλητος, το Πνεύμα το Άγιον ό πέμψει ο πατήρ εν τω ονόματί μου, εκείνος υμάς διδάξει πάντα και υπομνήσει υμάς πάντα α είπον υμίν.» (άλλ’ ο Παράκλητος, τό Πνεύμα τό Αγιον, τό οποίον θά στείλη ο Πατέρας εις τό όνομά μου, εκείνος θά σάς διδάξει όλα καί θά σάς υπενθυμίσει όλα όσα σάς είπα.). Αυτές οι δύο φράσεις ειπώθηκαν από το Χριστό, όσον αφορά το ρόλο που διαδραματίζει. Η πρώτη στην οποία μιλά για τον Εαυτό Του, δηλώνει ότι δεν κάνει τίποτε από τον Εαυτό Του, αλλά πράττει ό,τι επιθυμεί ο Θεός Πατέρας Του. Μέχρι εδώ δε συμβαίνει τίποτε περίεργο.. έχοντας προσδιορίσει τις σχέσεις Πατέρα και Υιού, είναι εντελώς φυσικό να εκτελεί τις επιθυμίες Του. Το αφύσικο είναι πότε θα μάθει ο άνθρωπος ότι συμβαίνουν όλα αυτά.. (Ιωάν. 8.28) «όταν υψώσητε τόν Υιόν τού ανθρώπου, τότε γνώσεσθε ότι εγώ ειμί,» (Όταν θα υψώσετε τόν Υιόν του ανθρώπου, τότε θά γνωρίσετε ότι εγώ είμαι). Εφόσον δεχόμαστε το Χριστό, δεχόμαστε και το Λόγο Του κι αυτό σημαίνει ότι όλα θα γίνουν όπως λέει, όταν και μόνον όταν υψωθεί ο Υιός του Ανθρώπου. Όλα αυτά επιβεβαιώνουν την αρχική υπόθεση για το θεϊκό Μυστικό Σχέδιο, στο οποίο πρωταγωνιστής είναι ο Υιός του Θεού, αλλά η αποκάλυψη θα γίνει από το Άγιο Πνεύμα.

 3. Και τωρα??? says:

  Εάν εννοείς την αποκάλυψη γράφτηκαν για να μην επαληθευτουν. Άσχετα αν ο Δημιουργός ξέρει ότι θα επαληθευτουν μιας και είμαστε ντουγανια.Είναι σαν τις πινακίδες στους δρόμους. ..

 4. Ο ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ says:

  OI ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΟΣΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΕΊΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.
  ΝΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο Π. ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ: «Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ»
  ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ …
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *