Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

23:50 - 13/01/2019

Προειδοποιούμε . Θα χυθεί πολύ αίμα εάν περάσει η συμφωνία των Πρεσπών

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑΣ
Αναγνωρίζεται ως το πιο αποτελεσματικό σκεύασμα για τους άνδρες ηλικίας 40+
ΑΓΟΡΑ
Product Image

Η επόμενη κυβέρνηση μπορεί να αποδεσμευτεί από τη συμφωνία των Πρεσπών με μία απλή καταγγελία . Θα το κάνει ; Αυτό που ζούμε σήμερα είναι μια υποκρισία γύρω από τη γνωστή συμφωνία των Πρεσπών.

Ας κινηθούμε λοιπόν ποιο έξυπνα από τους Ανθέλληνες .

Η Σύμβαση της Βιέννης για το Δίκαιο των Συνθηκών (1969) είναι εκείνη που ορίζει περιοριστικά τους όρους υπό τους οποίους επιτρέπεται η ακύρωση μιας συμφωνίας όπως αυτή των Πρεσπών

Πρέπει ως προς τούτο να επικαλεσθούμε βάσιμα , πλάνη, απάτη, δωροδοκία, εξαναγκασμό με απειλή ή χρήση βίας και άλλα ανάλογα κατά την υπογραφή της συμφωνίας , χωρίς τα οποία , η συμφωνία , δεν θα υπογραφόταν .

Εάν δεν προκύψει κάτι τέτοιο η πιθανότητα να χαρακτηρισθεί η συμφωνία άκυρη, δεν έχει σταθερές βάσεις.

Εδώ όμως υπάρχει μια παγίδα την οποία καλό είναι να τη δουν όσοι ζητούν πάλι ενώπιων των ανωτάτων δικαστηρίων την ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών . Σε περίπτωση «απαλλαγής» για οποιονδήποτε λόγο από τη συμφωνία των Πρεσπών, θα λήξει αντιστοίχως και η υποχρέωσή των Σκοπίων να χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο όνομα «Βόρεια Μακεδονία» όπερ σημαίνει ότι – δεδομένο ότι 140 χώρες έχουν αναγνωρίσει το κρατίδιο αυτό ως «Μακεδονία» – θα μπορούν να βαφτιστούν όπως θέλουν .

Lavyl Bessure 32 - Προηγμένη προστασία
Η πιο προηγμένη προστασία στον κόσμο ενάντια σε ιούς, βακτήρια και μικρόβια.
Μάθετε περισσότερα: Στείλε Εμαιλ
Product Image

Επομένως , αφού η συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί συνέχεια και ολοκλήρωση της ενδιάμεσης συμφωνίας του 1995 που δρομολογεί να επιλύσει μία διεθνή διαφορά, όπως ορίζουν τα Ψηφίσματα 817 και 845 του Συμβουλίου Ασφαλείας , οι λόγοι ακυρότητας θα πρέπει να αφορούν και αυτήν την ενδιάμεση συμφωνία και παράλληλα, να μην παραδεχτούμε ότι υπάρχει διαφορά .

Τι κάνουμε όμως ΤΩΡΑ προκειμένου να αποφύγουμε το γενικό κανόνα του διεθνούς δικαίου που ορίζει ότι «τα συμπεφωνημένα πρέπει να τηρούνται»;

Εφόσον η συμφωνία θα παραχωρούσε εθνική κυριαρχία θα απαιτούνταν 180 ψήφοι ως προϋπόθεση για να περάσει από την Ελληνική Βουλή . Πολύ εύκολα όπως φαίνεται , τούτο το πρόβλημα ξεπεράστηκε απ όλους , δείχνοντας την υποκρισία τους .

Πότε όμως έχουμε απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας ; Ισχύει ότι η συμφωνία δεν παραχωρεί εθνική κυριαρχία για να χρειάζονται 180 ψήφοι;

Η εθνική κυριαρχία δεν νοείται μόνο στις σχέσεις ενός κράτους με άλλα κράτη, αλλά και η δυνατότητα να ασκεί η Ελληνική Πολιτεία τα δικαιώματά της μέσα στα όρια της δικής της επικράτειας. Απώλεια εθνικής κυριαρχίας έχουμε και όταν ένα κράτος αδυνατεί να επιβάλει την εφαρμογή των νόμων του όπως για παράδειγμα, όταν εξαναγκάζεται να υιοθετήσει δεδομένα που διαφορετικά , δεν θα υιοθετούσε .

Εφόσον συνεπώς η εν λόγω συμφωνία θίγει Ιστορικά μας στοιχεία ( όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ) τότε συνιστά παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας και απαιτούντα 180 ψήφοι .

Αρμόδιοι όμως για να αποφανθούν ως προς αυτό (να γιατί χρειαζόταν εδώ ένα Συνταγματικό Ελληνικό Δικαστήριο ) είναι η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ότι τα θέματα που θίγονται με την συμφωνία άπτονται της εξωτερικής πολιτικής της χώρα αλλά , εάν θίγονται ή όχι Ιστορικά στοιχεία . Σε μια τέτοια περίπτωση η φύση της συνθήκης των Πρεσπών θα είναι ξεκάθαρα τέτοια, που θα δικαιολογεί ΚΑΙ την καταγγελία της.

Μέχρι να αποφανθούν οι Ανώτατοι δικαστές θα πρέπει να ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ η ψήφιση της Συμφωνία των Πρεσπών στην Ελληνική Βουλή. Τούτο πρέπει να ζητηθεί .

Το άρθρο 28 παρ 2 του Συντάγματος αναφέρει ότι : «Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών»

Το άρθρο 28 αποτελεί θεμέλιο για τη συμμετοχή της Χώρας στις διαδικασίες της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης , έτσι , αφορά έμμεσα τα σύνορά μας αφού η συμφωνία των Πρεσπών θα προσθέσει στα κοινά σύνορα της ΕΕ

Ένα δεύτερο εξίσου σημαντικό είναι το παρακάτω.

Αφού η Βουλή των Σκοπίων προχώρησε στις συνταγματικές αλλαγές, το ΝΑΤΟ θα συντάξει τώρα το πρωτόκολλο εντάξεως της γειτονικής χώρας στη Συμμαχία. Το έγγραφο όμως αυτό αποτελεί ξεχωριστό διεθνές κείμενο το οποίο θα έλθει στη ελληνική Βουλή προς κύρωση ανεξαρτήτως της πορείας της συμφωνίας των Πρεσπών.

Εφόσον συνεπώς μια καταγγελία σε βάρος της Συμφωνίας των Πρεσπών προηγηθεί της κύρωσης του πρωτοκόλλου εντάξεως της γειτονικής χώρας στη Συμμαχία , τότε έμμεσα ασκούμε Βέτο και ενθαρρύνονται κι άλλες χώρες να πράξουν το ίδιο .

Ας κινηθούμε συνεπώς πιο γρήγορα και πιο έξυπνα από τους Ανθέλληνες που θέλουν να διχάσουν την Ελληνική κοινωνία .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )

ΠΕΣ «ΟΧΙ» ΣΤΟΝ ΕΘΙΣΜΌ ΣΤΟ ΑΛΚΟΌΛ!
Εξαλείφει τη λαχτάρα για αλκοόλ
ΑΓΟΡΑ
Product Image


Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Δυστυχως 01/14/2019 @ 4:00 ΠΜ

  Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΑΣ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΈΛΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΈΝΑ ΚΌΜΜΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΉ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ..ΑΥΤΆ ΠΕΡΙ ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ,ΕΊΝΑΙ ΦΡΟΎΔΕΣ ΕΛΠΊΔΕΣ .
  ΌΛΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΌΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΌΣ ΕΊΝΑΙ ΣΆΠΙΟΣ ,ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑΣ ΚΑΝΑΠΕΔΟΛΑΤΡΗΣ ΟΛΚΉΣ ..ΣΈΒΟΜΑΙ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .ΕΓΏ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΘΑ ΣΥΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

 2. Γεώργιος 01/14/2019 @ 7:38 ΠΜ

  Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.Ρεεεε ρουφιάνοι με στολή δείξατε το ποιόν σας….Χθες λέγατε ότι σε λίγες μέρες τα Σκόπια θα γίνουν Ελληνική επαρχία,και η προδοσία της ψήφισης ήταν για καλό της Ελλάδας μας.Ο Ελληνικός λαός και η πραγματικοί του φυλακές ίσως επέμβουν την μέρα της ψήφισης και τα πράγματα για σας πρετοριανοι θα είναι άσχημα.Κστω οι προδότες Στρατιωτικοί Αστυνομικοί των Μασόνων οι φρουροί.

 3. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 01/14/2019 @ 10:55 ΜΜ

  Να χυθη αιμα ρε ! γιατι να μην χυθη ; οταν οι προηγουμενοι εχυναν το αιμα τους τι ηταν δηλαδη ; και στο φιναλε ,εδω μιλαμε για μια ξεφτιλισμενη νεοταξιτικη χαζαρικη συμμορια ,που ειναι χεστες ,κουραδες και ψωλοχυμενες πατσογριες ,οι τσατσαδες εχουν αξιοπρεπεια , αυτες οχι, τι να φοβηθουμε ; τους κολομπαραδες ; τους τρανσεξουαλ ;τις κλασομπανιερες ; η τα πληρωμενα ρεταλια του κολοφιδα σορος ; τα προγουλια τους η τις πατσες τους ;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*