21:50 - 15/01/2021

Πρόεδρος Ιατρών Κεφαλλονιάς: Είναι ΡΙΣΚΟ το εμβόλιο, οι πολίτες αποφασίζουν

H PFIZER δεν μας έχει ενημερώσει πλήρως για τα εμβόλια, όλα θα φανούν στην πορεία!!!

Η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Σοφία Ζαφειράτου, μίλησε για το εμβόλιο στον δημοσιογράφο, Σάκη Βούτο.

Μεταξύ άλλων, αφού ξεκαθάρισε πως χρειάζεται αρκετό χρονικό διάστημα για να «δούμε αποτελέσματα από την εφαρμογή του εμβολιασμού», ανέφερε πως «Δεν θεωρώ ότι θα αλλάξει κάτι με το ξεκίνημα των εμβολιασμών», με τον δημοσιογράφο να την ρωτάει «Τότε γιατί κάνουμε το εμβόλιο» και εκείνη να απαντά, δείχνοντας πως κανείς δεν είναι σίγουρος για τα εμβόλια:
«Ακόμα και άνθρωποι, οι οποίοι θα έχουν λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου, δεν σημαίνει ότι έχουν προφυλαχθεί από τον κορωνοϊό ή ότι δεν θα νοσήσουν. Δεν έχει μελετηθεί καν η συμπεριφορά των εμβολιασμένων σε σχέση με τον ιό. Δεν υπάρχουν μελέτες σχετικά με το πόση ανοσία μας δίνει το εμβόλιο. Είναι πάρα πολλά τα ερωτηματικά».

Στο 4.03 η κα Ζαφειράτου παραδέχτηκε ξανά «πως δεν υπάρχουν μελέτες, καθώς είναι πολύ μικρό το διάστημα που κυκλοφορούν τας εμβόλια», με τον δημοσιογράφο να αναφέρει πως ο γιατρός του είπε να μην κάνει το εμβόλιο επειδή έχει ζαχαροδιαβήτη και μπορεί να προκληθούν επιπλοκές λόγω των φαρμάκων που παίρνει.

Στο 4.40 η κα Ζαφειράτου σημειώνει πως «ο γιατρός δεν μπορεί να πάρει πλήρως την ευθύνη και να σας πει κάντε το εμβόλιο. Όλοι λένε πως έγκειται στον καθένα, αν κάνει το εμβόλιο ή όχι. Είναι συνταγματικό δικαίωμα του καθενός να αποφασίσει αν θα κάνει το εμβόλιο ή όχι».

Ο δημοσιογράφος παρενέβη λέγοντας πως δεν θα επιτρέπονται τα ταξίδια χωρίς εμβολιαστική βεβαίωση: «Με ποιο δικαίωμα θα μου πουν, δεν ταξιδεύεις;;;».

«Αυτό θα πρέπει να το απαντήσουν οι Συνταγματολόγοι», του απάντησε η ιατρός, ξεκαθαρίζοντας πως «ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός».

Στο 9.21 η γιατρός αναφέρει πως δεν έχει αποδειχθεί ότι εμβόλιο θα μπορέσει να καλύψει την όποια μετάλλαξη του ιού, για την οποία μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης. Είπε πως υπάρχουν μόνο εικασίες. «Το εμβόλιο της γρίπης (για παράδειγμα) σε περίπτωση που μεταλλαχθεί ο ιός μπορεί και να μην μας καλύψει καθόλου. Δεν έχουμε καμία εμπειρία στο συγκεκριμένο εμβόλιο», υπογράμμισε η κα Ζαφειράτου, εντείνοντας τις ανησυχίες πως ουσιαστικά με τα εμβόλια για τον κορωνοϊό πειραματιζόμαστε με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

«Η Pfizer έστειλε έντυπα για το εμβόλιο, αλλά αφήνει αναπάντητα ερωτήματα και αναφέρει πως πολλά δεν έχουν μελετηθεί, καθώς δεν έχει δοθεί το κατάλληλο χρονικό περιθώριο», σημειώνει στο 11.50.

Από το 13.10 αναφέρει πως η «ιατρική λογική» των εμβολίων λέει πως «έχοντας κάνει το εμβόλιο σε περίπτωση που νοσήσουμε, δεν θα οδηγηθούμε σε ΜΕΘ. Ωστόσο αυτό, θα ισχύσει εφόσον δεν έχει υπάρξει μετάλλαξη του ιού. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο που μας λένε. Όλα τα άλλα θα αποδειχθούν στην πορεία».

Τέλος, αφού κάνει αναφορά στους υγειονομικούς και τα εμβόλια, αναφέρει από το 15.30 ε σχέση με τους πολίτες πως «έγκειται στην προσωπική βούληση, ελευθερία και το συνταγματικό δικαίωμα του καθενός να αποφασίσει εάν θέλει να πάρει το ρίσκο του εμβολιασμού ή όχι», μια φράση που ενδεχομένως τα λέει όλα!

makeleio.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. https://www.facebook.com/Mr.Zaika/posts/3735340133176995?__cft__%5B0%5D=AZUb8tB_Lqg0AHT1uaz9JVJ2KWOaFwZsUi5Ma_vWqx3yx9kFONjCcBU3Ndjs4KoM08rrXVGDgMzygVDxpfQBnaOmlsL0WWGRxkAEH2mt8sP67fYcDGSQwxd03u2ugSTDsR_re6SJ7RPtegxH6LMLBiwdrNLhEabO22vErFm3pa4Qku6qCwXSWGIsH6XdouW3YOhuJSdol4wdHF-Obw3FHk6D3Xyet2BEBAVKwYje8aJWuQ&__tn__=%2CO%2CP-y-R

    Νεκταριος Χατζηγεωργιου
    10 Δεκεμβρίου 2020 ·
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

    Αυτά είναι τα θύματα του κορωνοιού Σκοτώνουν τους ανθρώπους δήθεν ότι έχουν κορωναϊό και τους αφαιρού

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh