ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Πρέσπες-ΑΟΖ-Πυρκαγιές-Αιολικά Πάρκα.

· Παναγιώτης Πολίτης

Πως συνδέονται όλα αυτά; Πως είναι δυνατόν να διαφημίζουν μετά μανίας την “πράσινη ενέργεια”, και παράλληλα να καίνε πράσινο στην κυριολεξία για να την φέρουν?!!!

Οι Πρέσπες ήρθαν την “κατάλληλη στιγμή”, όταν άρχισε ο κόσμος να συνειδητοποιεί το εργαλείο οικονομικής ελευθερίας που θα μπορούσε να γίνει για τον Ελληνισμό η ΑΟΖ.

Τα ψευτομόγγολα των αλβανοκομιτατζίδων των σκοπίων γίνανε “Μακεδόνες”, ώστε να σπάσει η συνοχή της Ελληνικής ΑΟΖ, με την δυνατότητα που τους δίνει το προσύμφωνο να μπουν στον λιμένα του κοντυνότερου παράκτιου κράτους. Δηλαδή τον λιμένα της Θεσσαλονίκης μας.

Οι προδοτικές συμφωνίες της κυβέρνησης με ημιτελείς ΑΟΖ και η μη-σύναψη διακρατικής συμφωνίας πρώτα με την Κύπρο, ήταν το αποτελειωτικό χτύπημα σε αυτή την εθνική μας στρατηγική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε συνδυασμό με την τεχνητή κρίση και την υποδούλωση μέσω των μνημονίων, την εισχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στο αγγλικό δίκαιο και την παραχώρηση στο υπερταμείο της δημόσιας περιουσίας μας. Την καταλήστευση μας από την ΑΕ ονόματι ΑΑΔΕ. Και την τεχνητή κρίση των Lockdown της ψευτοεπιδημίας. Διαλύσαν και τα τελευταία νάματα της ελληνικής οικονομίας.

Τώρα οι πυρκαγιές δίνουν το κατάλληλο πάτημα για να κατηγορήσουν τους υδρογονάνθρακες ως οικολογικά επικίνδυνους, και να δημιουργήσουν τις κατάλληλες εκτάσεις για να απλώσουν τα αιολικά πάρκα τους και τους ηλιακούς συλλέκτες. Τα οποία θα τα έχουν κυρίως γερμανοί και αμερικάνοι, και εμείς θα ικετεύουμε για ένα ψήγμα ενέργειας όπως κάνουμε τώρα με το Ισραήλ και αλλού, διότι δεν θέλουν ποτέ να έχουμε την ανεξαρτησία μας.

Η σφραγίδα λοιπόν πάνω στον ελληνικό οικονομικό τάφο ήταν η αποσόβηση του σχεδίου εκμετάλλευσης της ΑΟΖ, και η σφραγίδα του γενετικού τάφου με τα εμβόλια και τους λαθροεισβολείς που θα ολοκληρώσουν το σχέδιο kalergi της γενοκτονίας της λευκής και δη, της Ελληνικής φυλής, και η επιμειξία των ολίγων επιζώντων. Και φυλετική, και γενετική με τις μεταλλάξεις που θα εισαχθούν μόνιμα από τα τεχνητά RNA.

ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κάμερα ελέγχου ταχύτητας – συμβολική φωτογραφία, όχι από τη σύλληψη στην ΚηφισιάΕΛΛΑΔΑ

ΚΗΦΙΣΙΑ: 15ΧΡΟΝΟΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΜΕ 187 ΧΛΜ./ΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ

Παλαιό βιβλίο – συμβολική φωτογραφία, όχι τα επιστραφέντα κειμήλιαΕΛΛΑΔΑ

ΣΕΡΡΕΣ: ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ 1917 – ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στρατιωτική αεροπορία – φωτογραφία αρχείου, όχι αεροσκάφος KC-390ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΝΔΙΑΣ: ΤΡΙΑ KC-390 ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *