Πρεπει να εχει πεσει “δακος” στις χασισοφυτειες της Αλβανιας ..δεν εξειγηται αλλιως …

Με τουρκική φρεγάτα στο Δυρράχιο τα αλβανικά ΜΜΕ παραληρούν: «Προσέχετε Έλληνες – Ο Στρατός μας είναι έτοιμος»!

Με την φρεγάτα του τουρκικού Ναυτικού TCG Orucreis να βρίσκεται στο λιμάνι στο Δυρράχιο για επίσημη επίσκεψη ο αλβανικός Τύπος παραληρεί, αναφερόμενος και σε ασκήσεις του αλβανικού Στρατού.

Με τίτλους όπως «Ας γνωρίζει καλά ο ελληνικός Στρατός ότι προετοιμαζόμαστε για πόλεμο», επιχιρεί να ρίξει «λάδι στη φωτιά» στο ήδη τεταμένο κλίμα μεταξύ των δύο χωρών εξαιτίας της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική Αστυνομία.

«Σε μια εποχή, που ένα μέρος του ελληνικού στρατού δεν αναγνωρίζει τα σύνορα με την Αλβανία, ο αλβανικός στρατός επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε πόλεμο σε κάθε πιθανή επίθεση», γράφουν το αλβανικά δημοσιεύματα και συνεχίζουν όπως αναφέρει το Βαλκανικό ΠΕρισκόπιο:

«Τις τελευταίες ημέρες, 700 στρατιώτες από όλες τις δυνάμεις και τις διοικήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων, συμμετείχαν στην άσκηση “Καστριώτης – 2018”.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Σε αυτή δοκιμάστηκαν οι δυνατότητες επικοινωνίας και συντονισμού από απόσταση σε περίπτωση πολεμικών επιχειρήσεων» αναφέρει το αλβανικό δημοσίευμα και συνεχίζει:

«Η άσκηση του Γενικού Επιτελείου και των δευτερευόντων δομών του, χρησιμεύουν για τον σχεδιασμό των κοινών στρατιωτικών επιχειρήσεων, καθώς και την εναρμόνιση των τυποποιημένων διαδικασιών σύμφωνα με εκείνες που ισχύουν στο ΝΑΤΟ», δήλωσε ο συνταγματάρχης Πετρίτ Τσούνι, επικεφαλής του προσωπικού της πολυεθνικής ενωμένης ομάδας εργασίας.

Τα διδάγματα από προηγούμενες ασκήσεις υλοποιήθηκαν σε σενάρια και στόχους εκπαίδευσης. Ο αρχηγός του προσωπικού πραγματοποίησε συχνές επαφές με τους επικεφαλής των δυνάμεων που συμμετείχαν σε αυτήν την άσκηση, μέσω άμεσων συνδέσεων.

Εν τω μεταξύ το Κέντρο Επιχειρήσεων αντέδρασε σε πραγματικό χρόνο σε όλα τα γεγονότα που έλαβαν χώρα.

Η άσκηση έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Πληροφοριών και Συστημάτων Επικοινωνιών, διήρκεσε δύο ημέρες και εξετάσθηκε η ετοιμότητα των δυνάμεων, καθώς και τα εξαρτήματα και συστήματα της επικοινωνίας.

Επιπλέον, ο αλβανικός στρατός έχει προγραμματίσει και άλλες ασκήσεις με άλλες στρατιωτικές δυνάμεις βάσει των προτύπων του ΝΑΤΟ και υπό την αιγίδα των εκπροσώπων των ΗΠΑ.»

Να σημειωθεί ότι η επίσκεψη της τουρκικής φρεγάτας στην Αλβανία δεν είναι φυσικά τυχαίο γεγονός ούτε μεμονωμένο.

Έρχεται στην περίοδο έντασης μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας υπενθυμίζοντας ότι σε περίπτωση οποιασδήποτε σύρραξης η Ελλάδα δεν θα έχει να πολεμήσει σε ένα και μόνο μέτωπο.

Και αυτό φροντίζουν να το κάνουν σαφές με κάθε ευκαιρία.

Η τουρκική φρεγάτα TCG Oruçreis τύπου ΜΕΚΟ 200 βρέθηκε στην Αλβανία μετά τη συμμετοχή της στην άσκηση του ΝΑΤΟ στη Νορβηγία και φυσικά στην επιστροφή της πήρε εντολή από το τουρκικό ΓΕΝ να περάσει μια… βόλτα από την Αλβανία.

Η υποδοχή ήταν φυσικά θερμή από τους Αλβανούς οι οποίοι, όπως σημειώνουν τουρκικά δημοσιεύματα έχουν ιδιαίτερους δεσμούς φιλίας με τον τουρκικό λαό και παρόντες ήταν ο Τούρκος πρεσβευτής στα Τίρανα και εκπρόσωποι του αλβανικού υπουργείου Αμύνης.

Βίντεο απο την αλβανική άσκηση:

ethnikosmaxitis.gr

2 thoughts on “Πρεπει να εχει πεσει “δακος” στις χασισοφυτειες της Αλβανιας ..δεν εξειγηται αλλιως …

 1. Α να Δ ω Ν says:

  Στην γενική χρήση, “χάος” σημαίνει “μια κατάσταση διαταραχής”.[8] Ωστόσο, στην θεωρία του χάους, ο όρος αυτός ορίζεται με μεγαλύτερη ακρίβεια. Αν και δεν υπάρχει καθολικά αποδεκτός μαθηματικός ορισμός του χάους, ένας κοινά αποδεκτός ορισμός (Devaney) λέει ότι, για να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά ένος σύστηματος ως χαοτική, πρέπει να έχει τις ακόλουθες ιδιότητες:[9]

  πρέπει να παρουσιάζει ευαίσθητη εξάρτηση από τις αρχικές συνθήκες
  πρέπει να είναι τοπολογικά μεταβατικό
  πρέπει να εμφανίζει ένα πυκνό σύνολο (dense set) που αποτελείται από όλες τις περιοδικές τροχιές του συστήματος
  Η απαίτηση για ευαίσθητη εξάρτηση από τις αρχικές συνθήκες συνεπάγεται ότι υπάρχει μια σειρά από αρχικές συνθήκες με θετικό μέτρο που δεν συγκλίνουν σε μία περίοδο οποιουδήποτε μήκους.
  Π/λάτους
  Ύ/ψους
  12

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *