23:05 - 21/02/2020

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣ: ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣ: ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Άλλη μια επαλήθευση για όλη την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της χώρας απο τη πολιτική ηγεσία τα τελευταία 50 χρόνια αφανισμού μας.

Στο πλευρό της Τουρκίας στέκεται εμμέσως η ΕΕ, αλλά και η Αθήνα, καθώς μετά τις ΗΠΑ, ζητούν να σταματήσουν οι συγκρούσεις στην Ιντλίμπ, ενώ τα βάζουν και με τον Άσαντ!

Φυσικά καμία καταδίκη της Τουρκίας και του Ερντογάν από τον Κατρακούλη!!!

Αν ήταν έλλην θα ήταν υπέρ του δολοφόνου Ερντογάν; Αντιθέτως, οι προδότες πολιτικοί θα δώσουν τα πάντα στα μουσουλμανικά ΌΡΚ για να σφάζουν και να βιάζουν ότι βρουν στο διάβα τους…Ακριβώς όπως έδωσαν την Μικρά Ασία, την Κύπρο, την Μακεδονία, το Αιγαίο, την Θράκη, και την ΑΟΖ τωρα.

Έχετε αντιληφθεί τι έχει συμβεί με τον ελληνισμό τα τελευταία 100 χρόνια;;; Που είναι οι έλληνες;;;

Έλληνες αντισταθείτε στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ της πολιτικής εγχώριας μαφίας!

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΙΣΩ .
    Ο ΛΑΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ .

  2. αλλα μας λενε και αλλα γινονται 02/22/2020 @ 22 Φεβρουαρίου, 2020 8:45 πμ

    Ο Νετανιάχου γελοιοποίησε τον Ερντογάν λέγοντας: “Μου επιτίθεται δημόσια, ενώ το εμπόριο μεταξύ των δύο χωρών μας ακμάζει με γρήγορο ρυθμό!”.

    Ο Νετανιάχου αναγκάστηκε σε αυτό το βαρύ χτύπημα, αφού ο Ερντογάν επιτέθηκε στο Ισραήλ απορρίπτοντας το νέο αμερικανικό ειρηνευτικό σχέδιο (συμφωνία του αιώνα) και επαναλαμβάνοντας τη λαϊκιστική προπαγάνδα του, σε μια εποχή που οι διπλωματικές και εμπορικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών είναι διφορούμενες.

    Ισραηλινές εταιρείες ανοίγουν συνεχώς υποκαταστήμ

  3. αλλα μας λενε και αλλα γινονται 02/22/2020 @ 22 Φεβρουαρίου, 2020 8:47 πμ

    Ισραηλινές εταιρείες ανοίγουν συνεχώς υποκαταστήματα στην Τουρκία, ενώ οι τουρκικές εταιρείες εκτελούν και ολοκληρώνουν τεράστιες συμβάσεις για την κατασκευή κτιριακών οικισμών στο Τελ Αβίβ!

  4. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΛΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΧΑΡΥΒΔΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΧΩΡΑ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*