12:38 - 30/11/2018

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;

Διαφημίσεις

Έλληνας είναι ο Δούρειος Ίππος…

Η κυβέρνηση είναι έρμαια των μειονοτικών Βουλευτών…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Άκουγα την Δευτέρα το πρωί την ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στην οποία είχε καλεσμένο τον Πάρι Καρβουνόπουλο, στρατιωτικό συντάκτη!

Ο εν λόγω καλός στρατιωτικός αναλυτής, με όσα είπε εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε τους φόβους μας για στρατιωτικό χτύπημα της Τουρκίας κατά της Ελλάδος! Που από αυτήν την εφημερίδα πολλάκις έχουμε αναφέρει τα περί σχεδιασμού της Τουρκίας, ενός στρατιωτικού χτυπήματος, προκειμένου να αποκτήσει πλεονέκτημα στην περιοχή μας!

Σήμερα θα επιχειρήσουμε να ρίξουμε κι άλλο φως σε αυτό το μέγιστο ερώτημα! Σκοπεύει να μας χτυπήσει η Τουρκία; Κι αν ναι, για πότε προγραμματίζει αυτό το χτύπημα;

Δεν σταματούν να σκέφτονται και να προετοιμάζουν στρατιωτικό χτύπημα…

Το 2014 η Τουρκία σχεδίαζε να εισβάλλει στρατιωτικά στα Δωδεκάνησα και ειδικότερα στην Κω! Γι΄ αυτόν τον λόγο είχε αυξήσει τις “μεταναστευτικές ροές” μουσουλμάνων, πιο έντονα από τον Ιούνιο του 2014!

Παράλληλα με τις ροές παράνομων “μεταναστών – προσφύγων”, η Τουρκία αύξησε και εντατικοποίησε τις περιοδείες πρακτόρων των μυστικών της υπηρεσιών στην Κω, κατά το χρονικό διάστημα από 1η Ιουνίου – 30 Ιουνίου με σκοπό, την προετοιμασία  τουρκικής στρατιωτικής εισβολής τον Ιούλιο! Τελικά αυτή η στρατιωτική επιχείρηση αναβλήθηκε! Ωστόσο, η προσπάθεια από πλευράς της Τουρκίας δεν εγκαταλείφτηκε, αλλά αντίθετα εντατικοποιήθηκε εντός του Οκτωβρίου του 2014, με απώτερο σκοπό – όπως λέγουν οι άριστες πληροφορίες μας – το στρατιωτικό χτύπημα κατά της Ελλάδος να γίνει τη νύχτα της 5ης προς 6η Νοεμβρίου 2014! Αλλά ενδεχομένως κάποια ζητήματα δεν τους πήγαν όπως έπρεπε και το σχέδιο επίθεσης για άλλη μια φορά αναβλήθηκε!

Άλλωστε, το ίδιο σχέδιο στρατιωτικής επίθεσης είχαν προετοιμάσει, με εισβολή στην Κω και τον Αύγουστο του 2009!

Θα μείνει μόνο στην προκλητικότητα η Τουρκία;

Άξιο επισήμανσης είναι, πως όταν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις σχεδιάζουν αυτό το στρατιωτικό χτύπημα, προετοιμάζουν το έδαφος με την αποστολή πρακτόρων τους στα Δωδεκάνησα, για αναγνώριση – συλλογή πληροφοριών! Και όπως σας έχουμε πληροφορήσει κατά το παρελθόν, πολλοί πράκτορες των Τούρκων (σ.σ. Γερμανοί κι άλλοι ευρωπαίοι) έχουν συλληφθεί από τις Υπηρεσίες μας με όλο το ενοχοποιητικό υλικό που αποδείκνυε τη συλλογή (σ.σ. βιντεοσκόπηση, λήψη φωτογραφιών, χαρτογράφηση) πληροφοριών για τη θέση και τη δύναμη των στρατιωτικών μας μονάδων στα Δωδεκάνησα και κυρίως στην Κω!

Αυτή η αποστολή πρακτόρων στα Δωδεκάνησα έχει γίνει ακόμη πιο έντονη κατά το 2018 και ειδικότερα μετά τους αλυτρωτικούς χάρτες που είχε εκδώσει το τουρκικό Προξενείο της Ρόδου στα μέσα του περασμένου Αυγούστου, στους οποίους παρουσίαζε όλα τα σημεία της Κω με τουρκικές ονομασίες! Αυτό το προπαγανδιστικό υλικό, είχε φτάσει στα χέρια μας και πρέπει να θυμάστε, πως το είχα δημοσιεύσει! Αυτή η έντονη κινητοποίηση των πρακτόρων της Τουρκίας καθώς και του ίδιου του Προξενείου τους στη Ρόδο, υποδηλώνει τις προθέσεις – εκ νέου – της Τουρκίας για στρατιωτικό χτύπημα κατά της Ελλάδος!

Βέβαια, αυτή η έντονη κινητικότητα των Τούρκων στα νησιά μας, θα πρέπει να συνδυαστεί και με τις πρόσφατες προκλητικές – επιθετικές δηλώσεις του αρχηγού των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων Huluci Akar, περί της ανάγκης αποστρατικοποίησης των ελληνικών ακριτικών νησιών μας, που αποδεικνύει για άλλη μια φορά, πως η Άγκυρα δεν σέβεται το Διεθνές Δίκαιο!

Αλλά ο Huluci Akar έγινε ακόμη πιο επιθετικός, λέγοντας: «Εάν υπάρξει ανάγκη για το καθήκον, για την Πατρίδα και το Έθνος, η Τουρκία θα επέμβει στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο χωρίς δισταγμό»!

Δούρειος Ίππος ο Παναγιώτης Δημητράς του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι…

Αυτή την έντονη προκλητικότητα των Τούρκων, έρχεται να ενισχύσει η πραγματοποίηση Συνεδρίου, που διοργάνωσε ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Ρόδου, Κω και Δωδεκανήσων», που ιδρύθηκε από Τούρκους που μετανάστευσαν από την Ρόδο, την Κω και τα Δωδεκάνησα, στις 22 και 23 Νοεμβρίου 2018 με τίτλο «Διεθνές Συμπόσιο Τουρκισμού Ρόδου και Κω 2018»!

Αυτός ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1949 – που αλλού – στην φίλη χώρα της Τουρκίας, τη Γερμανία, στην πόλη Flensburg και έχει ως αντικείμενο την προστασία Εθνικών Μειονοτήτων, και την αποδοχή ενός Ευρωπαϊκού Χάρτη για Περιφερειακές ή Μειονοτικές Γλώσσες!

Μεταξύ των ομιλητών ήταν και ένας Έλληνας, πασίγνωστος για τις φιλοτουρκικές θέσεις του, ο Παναγιώτης Δημητράς με θέμα, άκουσον – άκουσον: «Διεθνής Αναγνώριση: Διώξεις που έχουν υποστεί στην Ελλάδα: Τουρκική μειονότητα σε Ρόδο και Κω»! Ο Παναγιώτης Δημητράς υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομάδας για τα Δικαιώματα των Μειονοτήτων το 1992 και του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) το 1993, του οποίου είναι επί 14 συνεχόμενα χρόνια εκπρόσωπος!

Να σημειωθεί, πως αυτός ο Σύλλογος δεν κάνει καμιά αναφορά – ποτέ – στην ελληνική εθνική μειονότητα της Αλβανίας, κάνει ωστόσο αναφορά στην “μακεδονική” μειονότητα της Ελλάδος!

Η κυβέρνηση είναι έρμαια των μειονοτικών Βουλευτών…

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο Παναγιώτης Δημητράς στήριξε και την εκλογή των τεσσάρων μειονοτικών της Θράκης μας, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται Τούρκοι! Και έτσι, αυτή η προδοτική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, είναι έρμαιο των επιθυμιών των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αφού αυτοί όποτε θέλουν την ρίχνουν! Μην διερωτάσθε λοιπόν, γιατί η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ασκεί φιλοτουρκική πολιτική (σ.σ. βλέπε εξέλιξη με τους Μουφτήδες της Ξάνθης και της Κομοτηνής, που η κυβέρνηση προχωράει σε εκλογή τους, παρότι παντού – ακόμη και στην Τουρκία – αυτοί διορίζονται)! Να σημειωθεί πως η “προοδευτική” – κεντροαριστερή ΝΔ στην επίμαχη συζήτηση στη Βουλή ψήφισε “παρών”!

Έτσι, μην αυταπατώμεθα, πως η Τουρκία δεν θα αποπειραθεί να επιτεθεί κατά της Ελλάδος! Άλλωστε, η στρατιωτική κινητοποίηση στα νησιά μας, τα οποία είναι οπλισμένα σαν αστακοί και η αύξηση της στρατιωτικής μας δυνάμεως στα σύνορα με την Αλβανία, μόνο τυχαία δεν είναι!

Αφού η Αλβανία είναι ο πλέον “αδελφός σύμμαχος” της Άγκυρας, και σε περίπτωση επιθέσεως της Τουρκίας στα νησιά μας, εκείνοι θα δημιουργήσουν αντιπερισπασμό από τα εδάφη της Βορείου Ηπείρου! Και όχι μόνο!

Από τη στιγμή που θα διεξάγουν οι Αλβανοί έναν ανταρτοπόλεμο στο εσωτερικό της Πατρίδος με τους Αλβανό- Κοσοβάρους που έχουν πλημυρίσει την ελληνική Επικράτεια!

Ας μην έχουμε λοιπόν την παραμικρή αμφιβολία, ότι ο φασίστας Έντι Ράμα με τις πλάτες της Τουρκίας, θα επιζητήσει να εκμεταλλευτεί επίθεση της Τουρκίας κατά της Ελλάδος για να αρπάξει ελληνικά εδάφη!

Γι΄ αυτό, θα πρέπει όλη η ελληνική Κοινωνία, να είναι κατάλληλα ενημερωμένη και γι΄ αυτό είναι υπεύθυνη η ελληνική κυβέρνηση! Όσον αφορά αν πρέπει να ανησυχούμε, θα έλεγα πως όχι, γιατί έχει απόλυτη γνώση του εχθρού ο Στρατός μας, που αν χρειαστεί θα επιδείξει για άλλη μια φορά τις διαχρονικές αρετές του!!

Μετά ταύτα σύντομα επανέρχομαι…

www.egerssi.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. ΜΕΣΕΣ ΑΚΡΕΣ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ-ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ-Π.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ ΕΧΘΕΣ…
  ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ.

  ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ,Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΤΑΛΙΝΑΣ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΧΕΙΛΆΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ-ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΟΙΧΤΈΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΚΑΝΕ-ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΤΟΝ ΑΚΑΡ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΥΧΑΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ

  ΣΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ,ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΤΟΥΣ=ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗ ΤΟΥΣ,ΟΙΚΤΡΟ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΙΚΗ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
  Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤ’ΕΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΙ ΥΠΕΡΕΥΦΥΕΙΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…..

  ΝΑ ΠΩ ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΟΤΙ Ο ΓΚΕΟΡΓΚΙ ΖΒΑΡΤΖ,ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΒΑΡΤΖΕΝΜΠΕΡΓΚ,ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΣΒΑΡΤΖΕΝΈΓΚΕΡ,ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ….
  ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΡΑΜΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑΝ.ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΡΕΒΥΘΟΥΛΗ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑ….

  ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΡ ΣΟΡΟΣ,ΠΑΛΙ ΚΑΠΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Η ΣΥΛΛΗΨΙΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΔΡΑΚΟΥ ΠΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΚΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΚΑΝ ΟΡΜΏΜΕΝΟΣ,ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ….

  ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ;
  ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ,ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΧΟΤΣΠΟΤ ΤΗΣ ΝΈΑΣ.ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΑ ΕΣΦΑΞΕ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΒΕΝΕΤΙΑΣ,ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,ΑΓΓΛΙΑΣ, ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΊΑΣ,ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ,ΑΥΣΤΡΙΑΣ,ΙΣΠΑΝΙΑΣ,ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΛΥΦΑΝΤΗ ΓΙΑ PIZZAGATE PARTY!

  ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΛΟΙΌΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΦΙΟΖΟ ΡΑΜΑ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΥΑΧΑΜΠΙΤΗ ΤΑΓΙΠ,ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.

  ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΌ.Ο ΣΟΡΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΔΟΞΑ ΕΠΙ ΓΗΣ.

  ΑΡΑ;

  ΠΟΙΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΣΑΠΗΔΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ;

  ΤΑΓΙΠ+ΕΝΤΥ;

  ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ:ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ,ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΦΑΖΑΤΕ.

  ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ.Η ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΔΙΚΗ ΕΓΙΝΕ.ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΟΝΤΩΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΧΑΣΑΠΟΜΑΧΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ+ΤΗΣ ΥΠΟΥΛΗΣ ΑΓΓΛΙΤΣΑΣ.

  ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ;
  ΗΡΘΕ ΗΔΗ.
  Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ;
  ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΑΠ’ ΌΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ…

  ΤΙΚ ΤΑΚ!ΤΙΚ ΤΑΚ!

  ΤΟ ΡΟΛΌΪ ΧΤΥΠΑ.ΑΡΓΑ.ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ.ΜΑ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ…

  ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΩΣΑΝ ΕΜΕ,ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΑ ΚΟΚΚΙΝΑ “ΦΟΙΝΙΚΙΚΉ”…

  • ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 11/30/2018 @ 5:12 ΜΜ

   Συμφωνωωω!όταν βλεπης τον σαυρακακο,αντί του σαυρακα ,ξέρεις οτι …παπαλα …ο σαυρακας,άλλωστε..κλώνος κυκλοφορούσε.

 2. ΜΕΛΕΤΙΟΣ 11/30/2018 @ 3:36 ΜΜ

  Εαν οι δικοί μας πραγματοποιούσαν συνέδριο για την ” ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ” αλλα και για τους κρυπτοχριστιανούς στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Ή ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ θα τους άφηναν τα χαχόλια ΛΕΩ ΕΓΩ ΣΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ ΟΛΟΙ

 3. Χωριο που φαινεται 11/30/2018 @ 3:41 ΜΜ

  Ο Ερντογάν θα παρει κατι στρατηγικα σημαντικο για τα μελλοντικα του σχεδια .ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ .Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ..ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΔΥΜΟ ΤΑΓΙΠ -ΑΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΌΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΑΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ..ΑΓΓΛΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ .και ΑΛΛΟΙ “ΣΥΜΑΧΟΙ”..ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ… Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΒΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ… ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΊ ΜΕΤΑΞΎ ΤΩΝ “ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ” ΗΔΗ .. ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ .ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ;.ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ .KAI META ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΈΝΑ ΝΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ .ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ; …ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΊΣΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΈΛΛΗΝΕΣ ….ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΌΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ …ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΌΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΆΣΟΥΝ ΌΠΩΣ ΑΥΤΟΊ ΘΈΛΟΥΝ .
  ΣΚΑΣΙΛΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΊΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΊΚΑΙΟ. ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΌ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΈΧΟΥΜΕ ΝΎΧΙΑ ΝΑ ΞΥΣΤΟΥΜΕ? ΑΥΤΉ ΉΤΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΆΝΤΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΊΑΣ ΝΑ ΠΙΈΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΏΣ .ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΚΕΡΔΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΆ ΧΆΝΟΥΜΕ. .ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΌΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΠΆΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΕΊΝΑΙ ΌΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΎΝ ΣΑΝ ΉΡΩΕΣ (αυτό δεν χωραει αμφισβήτηση). ΑΠΛΩΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΜΆΣ ΈΧΟΥΝ ΕΠΙΤΡΈΨΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΟΥΜΕ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΓΆΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.. ΣΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΥΡΆΚΙ ΣΤΗΝ ΦΆΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΟΥΡΑΊΟ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ .
  ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΈΨΕΙ ΌΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΒΡΑΧΟΝΗΣΑΚΙ ΜΟΝΟ .Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΊΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΆΔΙΑ.
  ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΌΡΙΖΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΑ .ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ .ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΟΤΙ Η ΙΤΑΛΙA ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΊΑ ΠΑΡΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ.Ο ΕΡΝΤΟΓΆΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΉΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΕΙ ΓΕΝΈΣΘΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ .ΑΛΛΑ ΠΗΓΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΩΔΕΚΆΝΗΣΑ..Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ..ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΧΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ . Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ @@ . ΕΜΕΊΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ @@ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ
  ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΌ ΜΑΣ ΜΕΙΏΝΟΝΤΑΙ.ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΙΖΕΙ HOTSPOTS. ΠΑΝΤΟΥ.ΕΝΩ Η ΤΟΥΡΚΊΑ ΕΙΝΑΙ ΈΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*