Πόσα επιδόματα λαμβάνει η κυρία Καϊλή που έκραξε όσους τα λαμβάνουν ;

Η κυρία Καϊλή έχει άποψη για όσους λαμβάνουν επιδόματα. Τους θεωρεί «τεμπέληδες» που«φυτοζωούν χωρίς να θέλουν εργαστούν» και στους οποίους «δίνουμε επιδόματα».

Μάλιστα, όταν πάει το μυαλουδάκι της σε αυτούς, τις θυμίζουν «τύπους όπως τον Καρανίκα» (σύμβουλος του κ.Τσίπρα).

Κατ’ αρχάς να τονίσουμε ότι αφενός δηλώνουμε άγνοια για τα χαρακτηριστικά του κ.Καρανίκα στο «επίπεδο» της ενασχόλησης της Καϊλή μαζί του, αφετέρου στα παλιά μας τα παπούτσια η άποψη της κυρίας Καϊλή για τον κ.Καρανίκα ή του Καρανίκα για την Καϊλή.

Καθόλου, όμως, δεν μας είναι αδιάφορο ένα πολιτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να μιλά γενικώς για «τεμπέληδες»που «φυτοζωούν χωρίς να θέλουν εργαστούν» όταν πρόκειται για τους φτωχούς και τους άνεργους ανθρώπους που παίρνουν επιδόματα. Γιατί αυτοί, οι φτωχοί, οι άνεργοι, οι ανήμποροι, είναι που λαμβάνουν – όταν τα λαμβάνουν – τα ψίχουλα, που οι πολιτικές σαν αυτή που υπηρετεί και η κυρία Καϊλή τα βαφτίζουν «επιδόματα».

Δεύτερον, δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η κυρία Καϊλή είναι εργατική. Δεν «φυτοζωεί», δεν «παρασιτεί», δεν «κοπριτεύει», δεν «τεμπελχανεύει» και δεν είναι «χαραμοφάγα». Είναι δραστήρια και εξαιρετικά χρήσιμη.
Αυτή η δραστηριότητα και η εξαιρετική χρησιμότητα λαμβάνεται υπόψη στο Ευρωκοινοβούλιο – όχι μόνο για την κ.Καιλή αλλά για όλους τους ευρωβουλευτές, όπως η ίδια. Το γεγονός αποτυπώνεται στην μισθολογική καιεπιδοματική πολιτική που ακολουθεί η ευρωβουλή για τα μέλη της.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του Ευρωκοινοβουλίου σας παρουσιάζουμε μια συνοπτική παρουσίαση των μισθών και επιδομάτων που λαμβάνουν οι ευρωβουλευτές σαν την κυρία Καϊλή.

Μισθοί – Συντάξεις

– 8.611,31 ευρώ προ φόρων, καθαρός μηνιαίος μισθός 6.710,67 ευρώ.
– Σύνταξη γήρατος από την ηλικία των 63 ετών που φτάνει μέχρι το 70% επί του μισθού για κάθε πλήρες έτος άσκησης της θητείας τους.
Επιδόματα
– 4.416 ευρώ το μήνα ως «αποζημίωση γενικών εξόδων» για κάλυψη του κόστους των δραστηριοτήτων τους στις εκλογικές περιφέρειες όπως μισθώματα γραφείων, λογαριασμοί τηλεφώνου, υπολογιστές κοκ.
– 4.264 ευρώ ετησίως για «έξοδα μετακίνησης» για εισιτήρια, διόδια, επιβάρυνση για υπέρβαρες αποσκευές ή τέλη κρατήσεων, έξοδα ταξιδιών και στέγασης εκτός κράτους εκλογής τους κοκ.
– 313 ευρω την ημέρα ως «αποζημίωση διαμονής» για την κάλυψη των εξόδων που αφορούν ξενοδοχείο, γεύματα κοκ για κάθε ημέρα που είναι παρόντες στις συνεδριάσεις σε Βρυξέλλες ή Στρασβούργο.
– 156 ευρώ την ημέρα για συναντήσεις εκτός της ΕΕ (εδώ προστίθενται τα έξοδα για λογαριασμούς ξενοδοχείων που επιστρέφονται χωριστά).
– Επιστροφή του 2/3 των ιατρικών εξόδων τους.
– Αποζημίωση στο τέλος της περιόδου της θητείας τους («μεταβατική» και λόγω «λήξης θητείας» όπως την ονομάζουν) ίση με τον μισθό τους, για έναν μήνα κάθε έτους της θητείας τους, με διάρκεια καταβολής αυτής της αποζημίωσης έως και για δύο χρόνια, εφόσον δεν έχουν αναλάβει εντολή σε άλλο κοινοβούλιο ή δεν ασκούν δημόσιο αξίωμα (αν ο ευρωβουλευτής δικαιούται ταυτόχρονα σύνταξη λόγω γήρατος ή σύνταξη αναπηρίας, επιλέγει μεταξύ των δύο).

Σημείωση 1η: Τα παραπάνω παρέχονται στους ευρωβουλευτές ταυτόχρονα με το γεγονός ότι το ευρωκοινοβούλιο εξασφαλίζει στους ευρωβουλευτές εξοπλισμένα γραφεία τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στο Στρασβούργο ενώ οι ευρωβουλευτές μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τα επίσημα οχήματα του ευρωκοινοβουλίου κατά την άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων όταν βρίσκονται σε μία εκ των δύο πόλεων.

Σημείωση 2η: Σε προ διετίας έρευνα (https://www.athinorama.gr/tv/article/ta_epidomata_ton_eurobouleuton_sto_mikroskopio-2518270.html ) προέκυψε τα ποσά που υπό μορφή επιδομάτων λαμβάνουν οι ευρωβουλευτές, σαν την κυρία Καιλή, ξεπερνούν τα 350 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο.

Σημείωση 3η: Δεν γνωρίζουμε η κυρία Καϊλή, που έχει άποψη για τα επιδόματα των άλλων, των φτωχών και των άνεργων, ποια και πόσα από αυτά τα επιδόματα λαμβάνει. Βάσει του έργου και της προσφοράς της στον τόπο – όχι σαν κάτι τεμπελχανάδες – ελπίζουμε να τα λαμβάνει όλα.

newsone.gr

Loading...

11 thoughts on “Πόσα επιδόματα λαμβάνει η κυρία Καϊλή που έκραξε όσους τα λαμβάνουν ;

 1. Ευα says:

  ξαναψηφίστε τους, μη σας χαρακτηρίσω, ελληναράδες (με μικρό ε όπως και το μυαλό σας) για να μην σας αφήσουν ούτε το βρακί σας (με το συμπάθιο) προκειμένου να τρώνε αυτοί καλάααααα!!!!! Γιαυτούς έχουν φράγκα, για σένα όμως……ούτε τσακιστή δεκάρα!!! Τώρα, τι κάνουν στην πατρίδα σου;;;; Απλώς ασελγούν, τίποτα περισσότερο κοιμηθείτε ήσυχα!!

  • LUPUS IMMORTALIS says:

   Η δική σου πατρίδα αγαπητή μου Εύα σίγουρα θα είναι το Καφριστάν.Όσον αφορά το ερώτημά σου για το τι κάνουν τώρα αυτοί στην πατρίδα μου,η απάντηση είναι ότι κάνουν το ίδιο με ότι κάνουν στην πατρίδα σου. Σημ. Η αποποίηση ευθυνών δεν σε σώζει από την λοιδορία διότι διατί να το κρύψωμεν άλλωστε,”μαζί τα βγάλαμε τα ματάκια μας”ασχέτως αν εσύ (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος) την κοπάνησες στο εξωτερικό.

  • dim says:

   Όταν ξεκινάς τον όλο συλλογισμό σου με την λέξη “ξαναψηφίστε τους” … απλά αναρωτιέμαι … γιατί άραγε ενοχλείσε από ένα ανούσιο υποσυστήμα και όχι από το ίδιο το σύστημα ? Τεσπα, πιστευε ότι μία ορθολογική ψήφος από όλους είναι η λύση.

 2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΚΑΙ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΙΛΗ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ….
  ΚΑΙ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΚΑΙ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ” ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ…. [ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ].
  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΓΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ,
  ΚΡΕΜΑΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ.
  ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΓΥΦΤΟΥΣ….
  ΤΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
  ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΜΕΤΑ ΔΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ.
  ΑΛΗΘΕΙΑ…. ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ [ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ] Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΚΑΙ Η ΓΥΦΤΙΣΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΥΠΑΝΤΡΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ;

  • Πολίτισσα says:

   Καλησπερα Πατριωτη.
   Τα ειδα με τα ματια μου, Παρασκευη 3 Αυγουστου, στην πλατεια Αβερωφ στην Καρδιτσα.
   Γυφτισσα, ετων 28, 5 παιδια, πηρε 780 ευρω πολυτεκνικο. Επισης, 400 ευρω ΚΕΑ, και 300 επιδομα στηριξης “ανυπαντρης μητερας”.
   Συνολο 1480 ευρω μηνιατικο. Χωρις να κουνησει το δαχτυλακι της…
   Κι οσο για την ευρωβουλευτη, και την καθε ευρωβουλευτη, ειναι απλα μια ανωτερη οκταβα κοινωνικού παρασιτισμου. Με γαλλικα και πιανο.

   • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

    ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ , ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ [ΣΤΗΝ ΕΠΙΕΙΚΕΣΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ].
    ΣΤΟΥΣ ΣΟΦΑΔΕΣ ΠΡΩΤΟΗΡΘΑΝ ΠΕΡΙ ΤΟ 1950 ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΩΣ ΡΟΜΑ Η ΜΠΑΛΑΜΕ, ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΩ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 5000-6000 ΑΤΟΜΑ ΟΙ ΔΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙ ΤΙΣ 100.
    ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΙ ΤΡΑΓΟΙ. ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ [ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ] ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ…
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ….. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ…

 3. ... της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα says:

  Η συγκεκριμένη είναι μια “κοινή” κι ο νοών νοείτω… Εκτός κι αν τα ”κρεβάτια” υπάγονται στην κατηγορία “βαρέα κι ανθιυγεινά”… Με αυτή τη λογική να το καταλάβω! Κάθε εκδιδόμενη στο σβέρκο μας! Ωρέ μας αξίζουν, λέω!!!!!!!

 4. Αδαμ (Αφυπνισμενος δημοσιως αντικομουνιστης μεγιστανας!!!.. says:

  Βεβαιως και θα τους ξαναψηφισουμε και τωρα και μετα και στους αιωνες των αιωνων Αμην αυτους θα ξαναψηφιζουμε!!,Ο Ελληνικος λαος μας παντα ηταν ειναι και θα ειναι αφυπνισμενος, και δεν θα επιτρεψει ο καλος θεος της πατριδας μας τον ερχομο του επαρατου κομουνισμου ποτε!!!σε αυτον τον ευλογιμενο τοπο!.. Αμαρτολη προτοπλαστη Ευα..Ολα τα πατριοτικα ευλογιμενα μας κοματα που κυβερνισαν μεχρι τωρα αγαπουν τον λαο, και δινουν μαχες ολα τα ευλογιμενα κομματα μας να μας διατηρισουν με νυχια και δοντια στο ευλογιμενο πατριοτικο μας ευρω,στην φιλεσπλαχνη Ευρωπαικη ενωση,τους αγγελους προστατες μας τους αμερικανους και το νατο, και στην διατηρηση των αγιων τραπεζων των πολιεεθνικων κεφαλαιοκρατων βιομηχανων,τεχνοκρατων γιαπιδων μας που θελουν την ευτυχια μας!.την σταθεροτητα αναπτυξη και ευημερια του τοπου!!Δεν θα γινουμε επουδενι προδοτες διεθνιστες κομουνιστες οπως η κανελη και ο κουτσουμπας ουτε εθνοκομουνιστες ναζιστες οπως ο κασιδιαρης και ο μιχαλολιακος…αυτοι περνουν μονο 150 ευρω το μηνα μισθο?..δεν εχουν ακομα ξυπνισει οι βλακες φτωχωμπινεδες και δεν μορουν να καταλαβουν την καλοπεραση των λεφταδων ημων των Ελληνων βουλεφταδων ολων των αλλων σωτηριων για την χωρα χαρτογιακαδων αντικομουνιστικων ηρωων μας λεφταδων βουλεφτων και των αφυπνισμενων τους ψηφοφορων που ειναι πανω απο το 90% του καλου ξυπνιου ορθοδοξου καπιταλιστικου λαου μας!..οπως αυτα τα διεθνιστικα κομουνιστικα η εθνοκομουνιστικα φασιστικα φτωχαδακια εξαθλιωμενα απο την πεινα κοματοσκυλα,κοπροσκυλα που προαναφερα και δεν μπορουν να καταλαβουν τι ωραιο πραμα ειναι να εχεις πολλα ευρω!..οι ανοτοι μπατιριδες.Μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος ειναι η σωτηρια μας απο τον καταραμενον κομουνισμον!…και την εξαθλιωση μας!..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *