16:58 - 20/05/2020

Πώς Κατείχαν Τότε Αυτές Τις Γνώσεις ? Παρθενώνας

Πώς Κατείχαν Τότε Αυτές Τις Γνώσεις ? Παρθενώνας

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Κωνσταντίνος 05/20/2020 @ 7:36 ΜΜ

  Το παράλογο με τον σύγχρονο άνθρωπο είναι ότι από τη μια αναρωτιούνται πως έκαναν αυτά στο παρελθόν, πράγμα που δείχνει ότι δεν έχουμε ιδέα για τη γνώση και τις δυνατότητες τους και
  Από την άλλη βέβαια τους λέμε φαντασμένους όταν βλέπουμε αγάλματα που έχουν φτιάξει ή όταν μιλάνε για πολέμους με τεχνολογία ανεπτυγμένη στην αρχαιότητα.

  Στο Κριτία ο Πλάτωνας μας μιλάει για μια πόλη των Αθηνών χιλιάδες χρόνια πριν την εποχή του, τότε που η ακρόπολη δεν ήταν μόνο ο βράχος που βλέπουμε σήμερα. Ο βράχος λέει ήταν πολύ μεγαλύτερος και τα όρια του έφταναν μέχρι το Λυκαβηττό. Σε μια ασυνήθιστα δυνατή βροχή όπως περιγράφει σε ένα βράδυ έγινε κατολίσθηση με αποτέλεσμα να μείνει μόνο ο βράχος που βλέπουμε σήμερα.

  Αν θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα προς τη γνώση τους πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια μας και να πάψουμε να λέμε τους αρχαίους μας τη μια φαντασμένους όταν μας βολεύει και την άλλη να αναρωτιόμαστε πως τα έκαναν.

 2. ΙΑΣΟΝΑΣ 05/20/2020 @ 9:17 ΜΜ

  …..gιαυτο νοιωθω και ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ….

 3. Εριχθόνιος 05/20/2020 @ 10:06 ΜΜ

  Το έτος 2317 μχ , ήταν το έτος που για πρώτη φορά , η ανθρωπότητα κατάφερε να ξεπεράσει τα όρια του ηλιακού μας συστήματος και να εισέλθει σε νέο αστερισμό . Εκείνη την εποχή , άλλη μία εφεύρεση έμελλε να δημιουργήσει , άλλη μια πρωτιά για την ανθρωπότητα .. Η υπέρβαση της ταχύτητας του φωτός μας οδήγησε στην δημιουργία χρονομηχανών και μόλις 40 χρόνια μετά , το πρώτο ταξίδι στον χρόνο ήταν πραγματικότητα ..

  Οι πρώτοι χρονοταξιδιώτες που πήγαν στο παρελθόν χιλιάδες χρόνια πριν .από ατύχημα έμειναν εκεί και δεν μπόρεσαν να γυρίσουν στην εποχή τους . Οι επόμενες αποστολές δεν μπορούσαν να τους επαναφέρουν , αφού το χρονικό περίβλημα που χρειάζεσαι για το ταξίδι , είναι μοναδικό για τον κάθε χρονοταξιδιώτη . Έτσι αυτοί αναγκάστηκαν να μείνουν και να ζήσουν με τους πρωτόγονους , δημιουργώντας ουσιαστικά μια χρονική λούπα..

  Αναγκάστηκαν να εκπολιτίσουν τους πρωτόγονους λαούς και οι λαοί αυτοί τους λάτρευαν ως Θεούς .. Δημιούργησαν ιερατεία για να μεταδοθεί η απόρρητη γνώση και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι την στιγμή που θα κλείσει η λούπα . Η Ομηρική γλώσσα , είναι η γλώσσα που μιλούν οι κβαντικοί υπολογιστές του μέλλοντος , αφού μόνο με αυτήν την γλώσσα μπορούν να κατανοήσουν , να υπολογίσουν και να επικοινωνήσουν μια και η γλώσσα αυτή είναι εννοιολογική και μαθηματική , και απαραίτητη για την οικοδόμηση της σκέψης . κάθε γράμμα είναι και ένας αριθμός ..

  Τα ταξίδια δεν σταμάτησαν φυσικά , ούτε και θα σταματήσουν . Σε κάθε κρίσιμη χρονική στιγμή , όπως στην μάχη του Μαραθώνα , οι χρονοταξιδιώτες επεμβαίνουν .. Ο Εχετλαίος , ήταν και αυτός από το μέλλον και χωρίς την δική του βοήθεια , η μάχη θα είχε χαθεί , με αποτέλεσμα να καταστραφεί το ιερατείο και μαζί με αυτό και η γνώση που συντηρεί την λούπα .

  Δεν θα σας μιλήσω για το μέλλον και για αυτό που θα γίνουν μέσα στην λούπα ,αλλά το μέλλον είναι υπέροχο και ΝΑΙ , μιλάει Ελληνικά .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*