Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:01 - 09/04/2016

ΠΩΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΠΩΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Οι περισσότεροι Έλληνες μέσα από την παραπληροφόρηση τής εκκλησίας και της ανθελληνικής πολιτικής εξουσίας, αγνοούν παντελώς το τρόπο επιβολής του χριστιανισμού στην πατρίδα μας..
Αν τύχει και ρωτήσεις κανένα πιστό θα σου πει ότι οι “ειδωλολάτρες” Έλληνες έγιναν χριστιανοί με τον λόγο του Ιησού και με την διδασκαλία του Σαούλ!!

xristianismos

Αυτό είναι μεγάλο ψέμα γιατί ο χριστιανισμός αφού κοπτοράφτηκε απτις Εβραϊκές διαδόσεις κι επιβλήθηκε δια τής βίας στους Έλληνες και τους Ρωμαίους πολλά χρόνια μετά τον θάνατο του Ιησού τους ο οποιος -λενε- σταλθηκε για να σωσει τα πλάσματα του απτην κατάρα του πατέρα του!!

Θα δούμε παρακάτω τα ιστορικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν όλη την αλήθεια..

Θα ήθελα να σημειώσω εδώ ότι πολλά στοιχεία αποδείχνουν την άποψη είναι ότι ο Ιησούς είναι ένα μυθικό κατασκεύασμα του Ρωμαίου μαμόθρεφτου Αυτοκράτορα Βασιλιά Φλάβιου Βαλέριου Κωνσταντίνου που υπηρξε πατροκτόνος και συζυγοκτόνος κι ο οποίος διέταξε την Α’ Οικουμενική Σύνοδο 325μχ προκειμένου να αποφασισει και να κοπτοράψει στοιχεία των Εβραιων και να καθορίσει την Χριστιανική θρησκεία..

vasilias

Τα παρακάτω είναι αυτοκρατορικά διατάγματα από την εποχή του Βυζαντίου με τα οποία δίνονται οδηγίες προς τους τοπικούς άρχοντες για το πως θα εξαλείψουν τους “Έλληνες”. Σαν Έλληνες θεωρούνται αυτοί που δεν ασπάστηκαν τον χριστιανισμό αλλά συνέχιζαν να εξασκούν την προγονική τους Ελληνική θρησκεία και να διαβάζουν και να μελετούν αρχαία κείμενα φιλοσόφων.
Εντύπωση προκαλεί η φράση “διαπράττουν την ασέβεια του Ελληνισμού“! Ο ορισμός του μίσους! Απολαύστε…:

“Διατάσσουμε όλα τα ιερά και οι ναοί τους (των Ελλήνων), όσα βρίσκονται ακόμα άθικτα, να καταστραφούν με διαταγή των τοπικών αρχών και να εξαγνιστούν με την ύψωση του σημείου της σεβαστής χριστιανικής θρησκείας. Αν με επαρκείς αποδείξεις ενώπιον ικανού δικαστή εμφανιστεί κάποιος που έχει παραβλέψει αυτόν τον νόμο, θα τιμωρηθεί με την ποινή του θανάτου”. (Αυτοκράτορες Θεοδόσιος και Βαλεντιανός προς Ισίδωρον, Έπαρχο Πραιτωρίου, 14 Νοεμβρίου 435 μ.Χ.)

“Να κλείσουν όλοι οι ναοί σε όλες τις πόλεις και σε όλους τους τόπους της οικουμένης. Αν κάποιος με οποιαδήποτε δύναμη παραβεί (αυτόν τον νόμο) θα τιμωρηθεί με αποκεφαλισμό“. (Ιουστινιάνειος Κώδικας 1.11 : αυτοκράτωρ Κωνστάντιος Α’ προς Ταύρο. Έπαρχον του Πραιτωρίου, Δεκέμβριος 534 μ.Χ.)
Τέτοιου είδους πράξεις (λατρεία των ελλήνων θεών) αν εξακολουθούν να συμβαίνουν(η καταγγελθεί ότι συμβαίνουν) ακόμα και σε κάποιο λιβάδι ή σπίτι, το λιβάδι ή το σπίτι αυτό θα προσαρτηθεί ταμείο των ιεροτάτων ανδρών (δηλαδή των Ιερέων της Χριστιανικής Εκκλησίας) ενώ ο ιδιοκτήτης τους, που έδωσε τη συγκατάθεσή του να μιανθεί ο τόπος, θα αποπεμφθεί από το (οποιοδήποτε) αξίωμά του, θα χάσει την περιουσία του και αφού υποστεί βασανισμό με μεταλλικά όργανα, θα οδηγηθεί σε διαρκή εξορία”. (Ιουστινιάνειος Κώδικας 1.11.8,αυτοκράτορες Λέων και Ανθέμιος προς Διόσκουρον, Έπαρχο του πραιτωρίου. Παρεδόθη το 472 μ.Χ.)”.

Διατάσσουμε τους άρχοντές μας, αλλά και όσους διδάσκονται από τους θεοφιλέστατους επισκόπους, να αναζητούν σύμφωνα με το νόμο όλες τις περιπτώσεις ασέβειας υπέρ της Ελληνικής θρησκείας έτσι ώστε να μη συμβαίνουν, αλλά και αν συμβαίνουν να τιμωρούνται. Κανείς να μην έχει το δικαίωμα να κληροδοτεί με διαθήκη(περιουσίες) ή να χαρίζει με δωρεά οτιδήποτε σε πρόσωπα ή τόπους, που έχουν επισημανθεί ότι διαπράττουν την ασέβεια του Ελληνισμού. Όσα δίδονται ή κληροδοτούνται μ’ αυτόν τον τρόπο θα αφαιρούνται. Με την παρούσα ευσεβή νομοθεσία να διατηρηθούν σε ισχύ όλες οι τιμωρίες, με τις οποίες οι προηγούμενοι βασιλείς είχαν απειλήσει να τιμωρήσουν την Ελληνική πλάνη, με τις οποίες προσπαθούσαν (οι προγενέστεροι χριστιανοί βασιλείς) να διασφαλίσουν την Ορθόδοξη πίστη. (Ιουστινιάνειος Κώδικας 1.11.9 επίσης Β1,1,19 και Νομοκάνων 6,3. Ο συγκεκριμένος νόμος θεωρείται νομοθέτημα του Ιουστινιανού).

“Επειδή μερικοί συνελήφθησαν(αν και αξιώθηκαν το χριστιανικό βάφτισμα) διακατεχόμενοι την πλάνη των ανόσιων μυσαρών Ελλήνων, να διαπράττουν εκείνα που δικαιολογημένα εξοργίζουν τον φιλάνθρωπο Θεό μας, αυτοί θα υποβληθούν στην αντίστοιχη τιμωρία και μάλιστα με πνεύμα επιείκειας. Αν επιμείνουν στην πλάνη των Ελλήνων, θα υποβληθούν στην εσχάτη των ποινών. Αν δεν έχουν αξιωθεί ακόμα το σεβαστό βάφτισμα, θα πρέπει να παρουσιαστούν στις ιερότατες εκκλησίες μαζί με τις συζύγους και τα παιδιά τους και μαζί με όλους του οίκου τους και να διδαχθούν την αληθινή πίστη των χριστιανών.

Αφού διδαχθούν και αποβάλουν την πλάνη που τους διακατείχε προηγουμένως, θα πρέπει να ζητήσουν το σωτήριο βάπτισμα. Διαφορετικά ας γνωρίζουν ότι αν παραμελήσουν να το κάνουν(να ζητήσουν μόνοι τους δηλαδή το σωτήριο βάπτισμα) δεν θα έχουν κανένα πολιτικό δικαίωμα ούτε θα τους επιτραπεί να είναι ιδιοκτήτες περιουσίας, ούτε κινητής ούτε ακίνητης. Θα τους αφαιρεθούν τα πάντα και θα εγκαταλειφθούν στην ένδεια και επιπλέον θα υποβληθούν στις έσχατες τιμωρίες. Θα παρεμποδίσουμε κάθε μάθημα που διδάσκεται από όσους πάσχουν από τη νόσο και τη μανία(μάθησης) των ανόσιων των Ελλήνων, ώστε προσποιούμενοι ότι διδάσκουν, να μη διαφθείρουν πια τις ψυχές των μαθητών τους με δήθεν αλήθειες.

Αν φανεί λοιπόν κάποιος τέτοιος άνθρωπος και δεν τρέξει στις άγιες εκκλησίες μας μαζί με όλους τους συγγενείς και τους οικείους του, θα τιμωρηθεί με τις προαναφερθείσες ποινές. Θεσπίζουμε δε και νόμο, σύμφωνα με τον οποίο τα παιδιά, όταν είναι σε μικρή ηλικία θα πρέπει να βαπτίζονται αμέσως και χωρίς αναβολή, όσα δε είναι μεγαλύτερα στην ηλικία θα πρέπει να συχνάζουν στις ιερότατες εκκλησίες μας και να διδάσκονται τις θείες γραφές και τους θείους (εβραιο-βιβλικούς) κανόνες.

Αφού δε εννοήσουν και αποβάλλουν την παλαιά (αρχαιο-Ελληνική) πλάνη, θα μπορέσουν να δεχθούν το βάπτισμα και στη συνέχεια να διαφυλάξουν την αληθινή πίστη των ορθόδοξων χριστιανών. Όσων δε έχουν κάποιο στρατιωτικό ή άλλο αξίωμα ή περιουσία μεγάλη και για να κρατήσουν προσχήματα(προσποιούμενοι τους πιστούς) ήλθαν ή πρόκειται να έρθουν να βαφτιστούν, αλλά αφήνουν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους και τα υπόλοιπα μέλη του οίκου τους μέσα στην Ελληνική πλάνη, διατάσσουμε να δημευθεί η περιουσία τους, να αποκλεισθούν από τα πολιτικά τους δικαιώματά τους και να υποβληθούν σε αντάξιες τιμωρίες, αφού είναι φανερό, ότι πήραν το βάπτισμα χωρίς καθαρή πίστη. Θεσπίζουμε αυτούς τους νόμους για τους αλιτήριους Έλληνες”. (Ιουστινιάνειος κώδικας 1.11.10).

Κάτω από την κυριαρχία των αυτοκρατόρων της Ανατολικής Ρώμης του Θεοδοσίου 379-395 και του Ιουστινιανού 527-565 φροντίσανε για τα μεγαλειώδη ανθελληνικά Νομοθετήματα και μ΄ αυτά την αυξανόμενη καταπίεση της Ελληνικής θρησκείας. Μεγαλοπρεπή αριστουργήματα κτιριακών οικοδομημάτων καταστράφηκαν ή μετατράπηκαν σε εκκλησίες και οι τελετουργίες των αρχαίων απαγορεύτηκαν Παρά τούτων των διαπιστώσεων και γεγονότων οι αγώνες επιβιώσανε και επί των χριστιανικών χρόνων μέχρι το 393 μετά Χριστών
Ο Αυτοκράτορας Θεοδόσιος Τον Φεβρουάριο του 380 καθιέρωσε τον «θρίαμβο της ορθοδοξίας» και υπέβαλε ως επίσημη υποχρεωτική θρησκεία τον χριστιανισμό. Συγκάλεσε το 381 τη Δευτέρα Οικουμενική Σύνοδο για να αποβάλει τους αιρετικούς και να ρυθμίσει τις διάφορες ενδοεκκλησιαστικές έριδες. Υπό του Θεοδοσίου εγκαινιασθείς διωγμός εναντίον των αιρετικών επεκτάθηκε σε όλες τις πόλεις της Ανατολής. Όλες οι εκκλησίες και όλα τα ιερά κτήματα δόθηκαν στους ορθοδόξους, απαγόρευσε στους αιρετικούς να κατέχουν πολιτικά αξιώματα, πολλούς από αυτούς τους έστειλε στην εξορία.

Επίσης εστράφη με φανατισμό εναντίον των επιμενόντων στην αρχαιοελληνική λατρεία, προέβηκε ακόμα περαιτέρω μεταξύ άλλων και στην κατάργηση των ολυμπιακών αγώνων και γενικά πανελλήνιων αγώνων, ως υποθάλποντων αυτήν την λατρεία. Οι φανατικοί χριστιανοί αφού έλαβαν θάρρος και αποθρασύνθηκαν από τη στάση του αυτοκράτορα, προέβησαν στην κατεδάφιση πολλών αρχαίων ναών. Μεταξύ άλλων κατεστράφη τότε ο περίφημος ναός του Σεράπιδος στην Αλεξάνδρεια, ο περικαλλής ναός στην Απαμεία και πολλοί άλλοι. Κατ΄ αυτόν τον τρόπον θριάμβευσε επί της εποχής του Θεοδοσίου ο χριστιανισμός επί των Ελλήνων εθνικών, και των αλλιώς σκεπτόμενων και επίσης η Ορθοδοξία επί των αιρετικών, έτσι που ανακηρύχτηκε από την εκκλησία ως Θεοδόσιος ο Μέγας.

324 Ο Κωνσταντίνος συντρίβει τον ανταγωνιστή του Λικίνιο και ανακηρύσσει τον Χριστιανισμό μόνη επίσημη λατρεία της Αυτοκρατορίας. Λεηλατεί το Μαντείο του Διδυμαίου Απόλλωνος κοντά στην Μίλητο και θανατώνει με βασανιστήρια όλους τους ιερείς του. Στο ιερό όρος Άθως εξαπολύεται μέγας διωγμός κατά των Εθνικών και καταστρέφονται όλα τα εκεί ελληνικά Ιερά.

326 Με προτροπή της μητέρας του Ελένης, ο Κωνσταντίνος εκθεμελιώνει το Ιερό του Θεού Ασκληπιού στις Αιγές της Κιλικίας και χρησιμοποιεί τους κίονές του για κατασκευή εκκλησιών. Επίσης, καταστρέφει τον Ναό της Θεάς Αφροδίτης επάνω στον υποτιθέμενο τάφο του ραβί Τζεσουά, αλλά και άλλους Ναούς της ιδίας Θεάς όπως λ.χ. στην Άφακα Λιβάνου, την Μάμβρη, την Φοινίκη και την Βααλβέκ (Ηλιόπολη), και αυτές οι καταστροφές είναι βεβαίως μόνον όσες ομολογεί ο βιογράφος του Ευσέβιος.

335 Εγκαίνια της Εκκλησίας του. «Αγίου Τάφου», ο οποίος κτίσθηκε στη θέση του Ναού της Θεάς Αφροδίτης που ο Κωνσταντίνος κατέστρεψε το 326 – 327, και για τον διάκοσμό του λεηλατούνται όλα σχεδόν τα Εθνικά Ιερά της Παλαιστίνης και της Μικράς Ασίας. Με ειδικό αυτοκρατορικό διάταγμα σταυρώνονται ως τάχα… υπαίτιοι της κακής συγκομιδής εκείνου του έτους (…) όλοι οι «μάγοι και μάντεις», και ανάμεσά τους μαρτυρεί ο Νεοπλατωνικός φιλόσοφος Σώπατρος εξ Απαμείας, μαθητής του Ιαμβλίχου.

355 Στους «Αποστολικούς Κανόνες», συνταχθέντες εκείνη ακριβώς την εποχή, διαβάζουμε τα εξής ανατριχιαστικά:
«Απόφευγε όλα τα βιβλία των Εθνικών. Τι χρειάζεσαι τις ξένες συγγραφές, τους νόμους και τους ψευδοπροφήτες που οδηγούν τους άφρονες μακριά από την πίστη; Τι βρίσκεις να λείπει από τις εντολές του Θεού και το αναζητάς στους μύθους των Εθνικών;
Αν επιθυμείς να διαβάζεις ιστορίες έχεις το βιβλίο των Βασιλειών, αν ρητορική και ποιητική έχεις τους Προφήτες, έχεις τον Ιώβ, έχεις τις Παροιμίες, όπου θα βρεις σοφία μεγαλύτερη από κάθε ποιητική και σοφιστική, γιατί αυτά είναι τα λόγια του Κυρίου, του μόνου σοφού.
Αν επιθυμείς τραγούδια έχεις τους Ψαλμούς, αν επιθυμείς αρχαίες γενεαλογίες έχεις την Γένεση, αν νομικά βιβλία και επιταγές, έχεις τον ένδοξο Θείο Νόμο. Γι’ αυτό απόφευγε με επιμονή κάθε εθνικό και διαβολικό βιβλίο».

356 Κοινό έδικτο του Κωνσταντίου και του Κώνσταντος («Προς τον Φλάβιο Ταύρο, Έπαρχο του Πραιτωρίου»), την 20η Φεβρουαρίου ή κατ’ άλλους την 1η Δεκεμβρίου του έτους αυτού, διατάσσει την απομάκρυνση του Βωμού της Θεάς Victoria – Νίκης από την αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (η Θεά αποτελούσε από την εποχή του Διοκλητιανού. τμήμα της ανωτάτης Τριάδος -Jupiter, Hercules, Victoria- του Πανθέου των Εθνικών), το σφράγισμα των Εθνικών Ιερών και την κατάσχεση των περιουσιών τους, καθώς και την θανάτωση δι’ αποκεφαλισμού όλων όσων ασκούν (ή και απλώς… ανέχονται !) την Παραδοσιακή Λατρεία

365 Έδικτο της 17ης Νοεμβρίου απαγορεύει στους Εθνικούς αξιωματικούς να διατάσσουν χριστιανούς στρατιώτες. Άπειροι σωροί βιβλίων, όλα τους λογοτεχνικά, φιλοσοφικά κι επιστημονικά ελληνικά συγγράμματα -και όχι.. «εγχειρίδια μαγείας», όπως ήθελε η διαστροφή των ιεροεξεταστών- καίγονται στις πλατείες των αστικών κέντρων, ενώ μέσα στα πλήθη των διωκομένων Ελληνικώς θρησκευόμενων («ειδωλολατρών» κατά τους χριστισανούς), βρίσκονται όλοι σχεδόν οι εναπομείναντες αξιωματούχοι του Ιουλιανού, που είτε καθαιρούνται, όπως λ.χ. ο γνωστός Καίσαρ Σαλλούστιος (συγγραφεύς της θαυμαστής πολυθεϊστικής θεολογικής επιτομής «Περί των Θεών και του Κόσμου», ο οποίος και είχε επίσης προτρέψει τον Ιουλιανό στη θέσπιση της απολύτου ανεξιθρησκείας), είτε ρίχνονται στις φυλακές και οι πιο άτυχοι από αυτούς καίγονται ζωντανοί, αποκεφαλίζονται, ή στραγγαλίζονται μετά από φρικτά βασανιστήρια με την κατηγορία, φυσικά, της… «ασκήσεως μαγείας» (!), όπως λ.χ. ο ιατρός Ορειβάσιος, ο φιλόσοφος Σιμωνίδης που τον έκαψαν ζωντανό (στην πρώτη ιστορικά χριστιανική καύση, πολύ πριν τα περιβόητα «auto da fe» των παπικών), ο αρχιερεύς των Εθνικών Ναών της Τρωάδος κα πρώην χριστιανός επίσκοπος Πηγάσιος, κ.ά

373 Επαναλαμβάνεται η απαγόρευση των μαντικών πρακτικών και της Αστρολογίας, και πρωτοχρησιμοποιείται ο απαξιωτικός όρος «pagani» (παγανιστές, άνθρωποι της υπαίθρου) για μείωση των Εθνικών. Εφεξής, οι Εθνικοί δεν θ’ αναφέρονται πλέον στα έδικτα των αυτοκρατόρων ως «gentiles» ή «ethnici», αλλά με τον απαξιωτικό όρο «pagani» με τον οποίο το θράσος των χριστιανών προσπαθεί να παρουσιάσει τον Εθνισμό ως τάχα σύμφυρμα δεισιδαιμονικών αντιλήψεων αμόρφωτων χωριατών «.gentiles quos vulgo paganos vocamus» («Θεοδοσιανός Κώδιξ» 16. 3. 46).

380 Στις 27 Φεβρουαρίου, ο αυτοκράτωρ Φλάβιος Θεοδόσιος απαγορεύει όλες τις θρησκείες πλην της χριστιανικής. Όλοι οι μη χριστιανοί χαρακτηρίζονται στο εξής «σιχαμεροί, αιρετικοί, μωροί και τυφλοί». Ο επίσκοπος Μεδιολάνου Αμβρόσιος εξουσιοδοτείται να καταστρέψει όλους τους Ναούς των Εθνικών και να κτίσει επάνω στα θεμέλιά τους εκκλησίες. Οι αρχηγοί μερικών γοτθικών φυλών βαπτίζονται χριστιανοί. Καθοδηγούμενος από το μισαλλόδοξο ιερατείο, ο χριστιανικός όχλος επιτίθεται στο ελληνικό Ιερό της Ελευσίνος, το βεβηλώνει και απειλεί να λυντσάρει τους ιερείς Νεστόριο και Πρίσκο. Ο 95χρονος Ιεροφάντης Νεστόριος, γεμάτος θλίψη και αγανάκτηση, ανακοινώνει το οριστικό τέλος των πανάρχαιων Ελευσινίων Μυστηρίων και την απαρχή της επί γής βασιλείας του πνευματικού σκότους. Ο αυτοκράτωρ Θεοδόσιος αποκαλεί σε διάταγμά του «παράφρονες» όλους όσους διαφωνούν με το χριστιανικό δόγμα της Αγίας Τριάδος και απαγορεύει κάθε διαφωνία με τις θελήσεις της Εκκλησίας.

389 Κηρύσσεται εκτός νόμου κάθε μη χριστιανική μέθοδος χρονολογήσεως. Πλήθη μοναχών της ερήμου εισβάλουν στις πόλεις της Μέσης Ανατολής και καταστρέφουν με μανία αγάλματα, βωμούς και Ιερά, λυντσάρουν Εθνικούς και καίνε Βιβλιοθήκες. Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόφιλος κινητοποιεί τον φανατισμένο χριστιανικό όχλο για να κάνει μεγάλους διωγμούς κατά των Εθνικών. Μετατρέπει σε εκκλησία τον Ναό του Θεού Διονύσου, πυρπολεί το Μιθραίο και καταστρέφει τον Ναό του Διός.
392 Νέος μεγάλος διωγμός κατά των Εθνικών σε ολόκληρη την Αυτοκρατορία. Σβήνουν τα Μυστήρια της Σαμοθράκης μετά από κατασφαγή των ιερέων και όλων των θρησκευτών από απόσπασμα «διωγμιτών» που αποβιβάσθηκε στο νησί. Καταστροφή του Μαντείου του Άμμωνος Διός στην Άφυτο της Χαλκιδικής. Στις αίθουσες των δικαστηρίων «κυλούν ρυάκια αίματος», όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Λιβάνιος. Στην Κύπρο, ο εβραϊκής καταγωγής επίσκοπος («Άγιος» και αυτός !) Επιφάνειος και ο «Άγιος» Τύχων εκχριστιανίζουν μαζικά και με την απειλή του φασγάνου και της πυράς χιλιάδες Εθνικούς και καταστρέφουν όλα τα Ιερά της νήσου. Παύουν οριστικά τα κυπριακά Μυστήρια της Αφροδίτης.

Το σχετικό διάταγμα του Θεοδοσίου δηλώνει κυνικά: «όποιος δεν υπακούσει στον πατέρα Επιφάνειο δεν έχει θέση πάνω στο νησί». Στις μεσανατολικές πόλεις Πέτρα, Αερόπολη, Ράφια, Γάζα και Βααλβέκ (Ηλιόπολη) ξεσπούν απελπισμένες εξεγέρσεις των Εθνικών κατά των διωγμητών, των χριστιανών οχλοκρατών και των μοναχών ροπαλοφόρων. Στην πόλη Σούφες της Β. Αφρικής, 60 χριστιανοί πληρώνουν με τη ζωή τους την προσπάθειά τους να γκρεμίσουν το εκεί άγαλμα του Ηρακλέους. Στη Γαλατία σφάζονται όλοι οι ιερείς και κατάσχονται οι περιουσίες όλων των Εθνικών Ναών που στη συνέχεια πυρπολούνται κι εκθεμελιώνονται.

393 Ο αυτοκράτωρ Ευγένιος φθάνει στην Ιταλία, όπου ο διανοούμενος στρατηγός Βίριος Νικόμαχος Φλαβιανός ξαναστήνει τον Βωμό της Νίκης στην αίθουσα της Συγκλήτου κι επαναφέρει τη λατρεία των παραδοσιακών Θεών. Στην Ανατολή, ο Θεοδόσιος καταργεί τα Πύθια, τα Άκτια και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δήωση της Ολυμπίας και ισοπέδωση όλων των βωμών της.

395 Οι αυτοκράτορες Αρκάδιος και Ονώριος απαγορεύουν ακόμα και την είσοδο στους Εθνικούς Ναούς («Θεοδοσιανός Κώδιξ» 16. 10. 13), ενώ με τα έδικτα της 22ας Ιουλίου και 7ης Αυγούστου, κηρύσσουν νέους διωγμούς κατά των Εθνικών. Το ίδιο έτος, ο ευνούχος πρωθυπουργός του αυτοκράτορος Αρκαδίου Ρουφίνος κατευθύνει τις ορδές τών, υπό τον Αλάριχο, χριστιανών πλέον Γότθων προς τον ελλαδικό χώρο. Ακολουθούμενοι από πλήθη φανατισμένων μοναχών, οι Γότθοι του Αλαρίχου (ο οποίος είχε πολεμήσει με τον Θεοδόσιο κατά των Εθνικών του Φλαβιανού) κατασφάζουν αμέτρητους Εθνικούς Έλληνες και καταστρέφουν πόλεις και Ιερά στο Δίον, τη Θεσσαλία, τους Δελφούς, τη Βοιωτία, την Αττική, τα Μέγαρα, την Κόρινθο, τη Φενεό, το Άργος, τη Νεμέα, τη Λυκόσουρα, τη Σπάρτη, τη Μεσσήνη, τη Φιγαλεία, την Ολυμπία.

Στην Ελευσίνα πυρπολείται το εκεί πανάρχαιο Ιερό και θανατώνονται στην πυρά ο Θεσπιεύς Ιεροφάντης Ιλάριος και όλοι οι ιερείς των Μυστηρίων τα οποία είχαν αναβιώσει από τους Μιθραϊστές λίγο μετά τον θάνατο του Νεστορίου. Την ίδια εποχή περίπου, το βεβηλωθέν Ιερό της Θεάς Κελαιστίδος αρχίζει να επαναλειτουργεί ως χριστιανική εκκλησία έως το έτος 421 που οι χριστιανοί θα το πυρπολήσουν επειδή οι θρησκευτές μέσα από την χριστιανική λατρεία τιμούσαν και την Θεά. Στο έργο του «Paraenesis», ο Ισπανός επίσκοπος Βαρκελώνης Πασιανός (Pacianus) δυσανασχετεί, με πολύ γλαφυρό μάλιστα τρόπο («Me Miserum ! Quid ego facinoris admisi !»), για το γεγονός ότι παρά τους διωγμούς, εξακολουθούν να υπάρχουν στην περιοχή του ενεργοί Εθνικοί που τιμούν τους Θεούς τους, πράξη η οποία, κατά το μισαλλόδοξο μυαλό του, είναι στον ίδιο βαθμό. «εγκληματική» με την ανθρωποκτονία !

401 Ο χριστιανικός όχλος της Καρχηδόνος λυντσάρει Εθνικούς και καταστρέφει Ναούς και αγάλματα. Ο («άγιος») επίσκοπος Πορφύριος. οργανώνει μαζικά λυντσαρίσματα Εθνικών και καταστρέφει με τη βοήθεια του φανατισμένου όχλου τους οκτώ εν ενεργεία Ναούς της Γάζης. Η ΙΕ Σύνοδος της Καρχηδόνος, εκδίδει κανόνα με τον οποίο αφορίζονται ακόμη και μετά θάνατον όλοι όσοι δημιουργούν συγγένειες με Εθνικούς ή δεν αποκληρώνουν τους ήδη συγγενείς τους που παραμένουν Εθνικοί.

440 – 450 Καταστροφή όλων των μνημείων, βωμών και Ναών που έστεκαν ακόμη στην Αθήνα, την Ολυμπία και τις άλλες ελληνικές πόλεις.

448Ο Θεοδόσιος διατάσσει να παραδοθούν στις φλόγες όλα τα «αντιχριστιανικά» βιβλία. Ανάμεσά τους καταστρέφονται και τα βιβλία του νεοπλατωνικού Πορφυρίου που βήμα προς βήμα ξεσκέπαζαν την αληθινή φύση του Χριστιανισμού.

500 Η χριστιανική εσχατολογία προβλέπει, ανεπιτυχώς φυσικά, ότι το συγκεκριμένο έτος θα γίνει η. συντέλεια του Κόσμου. Νέες πυρές των χριστιανών καταστρέφουν ό,τι είχε απομείνει από την σοφία και επιστήμη των Εθνικών. Η ανθρωπότητα πέφτει σε ακόμη μεγαλύτερη αποκτήνωση.
Εξαφανίζονται παντελώς η αποχέτευση των οικιών, η ρωμαϊκή κεντρική θέρμανση και τα κρεβάτια.

528 Με έδικτο του αυτοκράτορος Γιουτπράδα-Ιουστινιανού, καταργούνται οι εξόριστοι στην Αντιόχεια Ολυμπιακοί Αγώνες. Ο ίδιος έχει ήδη νομοθετήσει να θανατώνονται με κατασπαραγμό από θηρία, θάνατο στην πυρά, σταύρωση ή ξέσκισμα με σιδερόνυχα όλοι οι «καταγινόμενοι με την μαγείαν, την μαντικήν, την γοητείαν και την Ελληνική θρησκεία (ειδωλολατρίαν)» και απαγορεύσει να διδάσκουν «οι πάσχοντες από την ιερόσυλη ψυχική νόσο των Ελλήνων» δηλαδή οι Εθνικοί.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Σας Ενδιαφερουν:

Τα θηλώματα είναι μια απειλή για τη ζωή
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς έχω απαλλαγεί από τις σκασμένες φτέρνες και τους κάλους των ποδιών μου στο σπίτι
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
100% ΦΥΣΙΚΌΣ ΕΝΙΣΧΥΤΉΣ ΑΝΔΡΙΚΉΣ ΑΠΌΔΟΣΗΣ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Παιχνίδια μυαλού: πώς ο εγκέφαλος μας εμποδίζει να χάσουμε βάρος Αποτέλεσμα του τεστ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Eργαλείο ανίχνευσης κρυφής κάμερας, το χρειαζομαστε ολοι πολυ πιο πολυ απο οσο νομιζουμε !!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Κορίτσια, βοηθήστε με, είμαι διαγνωσμένη με διαβήτη. Πώς κάνετε την θεραπεία;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η σπονδυλική στήλη είναι η δεύτερη καρδιά του σώματος. Πώς μπορείς να αποκαταστήσεις μόνος σου την υ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΖΩΉ ΧΩΡΊΣ ΠΌΝΟ ΣΤΙΣ ΑΡΘΡΏΣΕΙΣ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Οι επιστημονες ανακαλυψαν εναν απλο και αποτελεσματικο τροπο για την αντιμετωπιση της στυτικης δυσλε...
ΕΛΛΑΔΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (93)

 1. alekos alekos127 04/09/2016 @ 12:13 ΜΜ

  τι λετε ρε κακομοίρηδες εχετε μπερδεψει τη μπουτσα με τη βουρτσα

  • Απο το βιβλιο ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ 04/09/2016 @ 1:17 ΜΜ

   Οι άγιοι επίσκοποι αφάνισαν τον ελληνισμό φυλετικά, εθνικά, πολιτισμικά, πνευματικά και ιστορικά, χωρίς ποτέ ο ελληνισμός να ανταποδώσει τα χτυπήματα που δέχτηκε. Πολεμούν την Ελλάδα και υμνολογούν εμετικά τους εβραίους, τους οποίους αποκαλούν προπάτορες των Ελλήνων και εκλεκτούς του θεού, σκυλεύοντας προκλητικότατα την πανάρχαια ιστορία μας.

   Το χριστιανικό ορθόδοξο ιερατείο μετάλλαξε το θεό σε έναν αποτρόπαιο εγκληματία, σε ένα αποκρουστικό τέρας, που μεθά από τους θανάτους και τους βασανισμούς των Ελλήνων. Ευνούχισε πνευματικά τους Έλληνες, οι οποίοι σταμάτησαν να σκέφτονται, να στοχάζονται, να δημιουργούν, να συνθέτουν, να φιλοσοφούν και να μεγαλουργούν, γιατί οι άγιοι βασανιστές βάφτιζαν αίρεση κάθε ιδανική και υψηλή σκέψη και την εξαφάνιζαν αμέσως.

   Το “φιλανθρωπικό” έργο της Εκκλησίας είναι γνωστό εδώ και χίλια εφτακόσια χρόνια. Αμύθητη περιουσία, ατελείωτα σκάνδαλα, αγυρτείες, τραπεζικές καταθέσεις, δημόσιες καταπατήσεις, χρηματισμοί, παγκάρια, ιερές μίζες, αποπερατώσεις ναών, ιεροί πλειστηριασμοί και άλλα παρόμοια. Στο όνομα ενός θεού “φαταούλα”.

   Καιρός είναι το πνεύμα να επιστρέψει και πάλι στη γενέτειρά του την Ελλάδα.
   Ας βγούμε από το μαντρί για να το υποδεχτούμε.

  • ΑΧΙΛΛΕΥΣ 04/09/2016 @ 1:45 ΜΜ

   Φιλτατε,χωρις να λαμβανεις υποψιν τα δεδομενα του κειμενου αναλογισου τα εξης..Ποσοι χριστιανικοι ναοι εχουν χτιστει πανω σε ερειπια αρχαιοελληνικων ναων ανα την επικρατεια?Για ποιο λογο?(ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΛΙΤΩΣΑΝ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΖΑΜΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ? Η προσπαθεια υποδουλωσης του ελληνικου πνευματος και εξαφανιση καθε ελληνικου δεδομενου πολιτιστικου και τεχνολογικου καλα κρατει εδω και αιωνες απο ολες τις υπολοιπες ανταγωνιστικες φυλες.Εδω μιλαμε για οπτικοακουστικη προπαγανδα προσηλυτισμου εναντια στον ελληνισμο.

  • Ανώνυμος 04/09/2016 @ 3:42 ΜΜ

   Το κακό είναι πως όλες τις εποχές τα ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ έβαζαν αφελείς, αμόρφωτους όχλους να εξυπηρετούν τα σχέδιά τους.
   Ο απώτερος σκοπός τους να καταστρέψουν τον άνθρωπο τον προαιώνιο εχθρό τους.
   Και η Αγία Τριάδα υφίσταται και η Παναγία μας που συνέχει πρσβεύει υπέρ όλων υμών (και των ηλιθίων) και οι Άγιοί μας (εντάξει δεν είναι και όλοι Άγιοι και υπήρχαν και υπάρχουν σκοπιμότητες – είπαμε τα λαμόγια) αλλά και οι αρχαίοι υμών πρόγονοι (μεταξύ αυτών και οι ΕΛ – που εντολές του Τριαδικού Θεού, στην αρχή, εκτελούσαν) κλπ κλπ κλπ

 2. ΤΡΑΧΑΝΟΣΟΥΠΑ

  Υλικά:

  1 φλυτζάνι τραχανά
  4 φλυτζάνια νερό
  αλάτι
  πιπέρι
  βούτυρο ή λάδι
  τυρί (ανάλογα με τις προτιμίσεις μας-ταιριάζουν όλα τα τυριά)
  Εκτέλεση:

  Ρίχνουμε το νερό στην κατσαρόλα και αμέσως, ενώ το νερό είναι κρύο, ρίχνουμε και τον τραχανά. Ανακατεύουμε καλά σε μέτρια σκάλα. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το βούτυρο και βράζουμε για 10 με 15 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς!

  Τέλος, μόλις είναι έτοιμο, ρίχνουμε και το τυράκι μας και είναι έτοιμο να το φάμε!

  • ΜΟΛΟΣΣΟΣ 04/09/2016 @ 9:27 ΜΜ

   ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΧΑΛΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΥΠΑΙΤΙΟΣ (ΟΧΙ ΤΟ ΠΩΣ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ) ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ……ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ…ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ….ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΚΟΡΔΕΛΑ.
   ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΞΕΧΑΣΑ.

 3. Η Ελλαδα ασπαστηκε τον Χριστιανισμο με τον Απ.Παυλο απο τον οποιο επισκευτηκε την Ελλαδα και εκεινο τον καιρο η Ελλαδα ηταν σε πολυ παρακμη,παντου οργια και ομοφυλοφιλία.. ολες οι επιστολες γραφτηκαν σε Ελληνικες πολεις και ο Χριστος ηξερε οτι η πραγματικη πιστη και η Δοξασια στον Δημιουργό και Πατερα θα ξεκινησει απο την Ελλαδα,διοτι οι ιδιοι οι Ελληνες προγονοι μας πηγαν να επισκεφτουν τον Χριστο και να πιστευσουν σε αυτον(Κατα Ιωαννην Ευαγγελιον Κεφ.ΙΒ’ εδαφιο 20-23 (Ο δε Ιησους απεκρινατο αυτοις λεγων εληλυθεν η ωρα ινα δοξασθη ο υιος του ανθρωπου) τωρα υπαρχουν και οι αλλοι Ελληνες που εμειναν πισω και να συνεχισουν τα οργια.. στην Σκυθοπολη δεν ηταν Ορθοδοξοι ηταν αιρετικοι μην τους βαζετε ολους στο ιδιο καζανι.Οι ναοι που γκρεμησε τοτε ο Μεγας Κωνσταντινος και εσφαζε οπως λετε,ηταν ολα μπουρδελα παγανιστων που καναν τρενακια,καλα τα εκανε και τα γκρεμησε και εσεις θελετε παλι να τα φερετε εδω…οπως φτανουμε παλι,δειτε συμφωνα συμβιωσεις ανομαλων….. παρεπιπτοντως ο Μεγας Κωνσταντινος δεν ηταν Χριστιανος τοτε,εγινε διαβαζοντας καθε μερα την Καινη Διαθηκη κλαιγοντας και μετανοοντας για οτι εκανε και μετα βαπτισθηκε σε μεγαλη ηληκια,αλλα μεσα στο κακο που εκανε και σκοτωσε εκανε και ενα καλο,ξεβρωμησε τον τοπο… οσο και να πολεματε την Ορθοδοξια βρωμεροι νεοταξητες παγανιστες/ειδολολατρες τοσο περισσοτερο θα λαμπει!!!!!

  • BORRIS BECKER 04/10/2016 @ 6:00 ΠΜ

   Άρα για να καταλάβω, στη σημερινή κοινωνία ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ του εκκλησιαστικού ψευδοχριστιανισμού, που τα… “τρενάκια” και η παιδεραστια δίνουν και παίρνουν, θα δικαιολογούσες κάποιον παγκόσμιο ηγέτη τύπου Κωνσταντίνου, αν αυτός άρχιζε τις σφαγές για να… ξεβρωμίσει ο τόπος από τις δοξασίες που κατάντησαν έτσι την κοινωνία;
   Μήπως και για την τωρινή σαπίλα φταίνε οι αρχαίοι Έλληνες, οι οποίοι όμως για τη συνομοταξία των πνευματικά καθυστερημένων δεν υπάρχουν!
   ΜΗΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ;
   Τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου, έτσι;

 4. Ανδρέας 04/09/2016 @ 2:05 ΜΜ

  Με παρόμοιο τρόπο στο μέλλον θα γίνουμε μουσουλμάνοι και λέμε όλοι με χαρά αλλάχ σνακ μπαρ.

 5. ΓΑΜΩΤΗΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΟΥ 04/09/2016 @ 2:22 ΜΜ

  ΗΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΑΠΌ ΙΣΤΟΡΊΑ ΕΙΝΑΙ ΊΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΟΥ

 6. ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΛΚ ΟΥΤΕ ΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠ@Ζ@ ΒΕΒΑΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ G+ ΚΑΨΙΜΟ ΟΛΙΚΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΤΑ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

 7. Νικόλαος 04/09/2016 @ 2:35 ΜΜ

  Ὡς νὰ μὴ ἔφθαναν τὰ προβλήματα τῆς Ἑλλάδος ἔρχεσθε καὶ ἐσεῖς μὲ τὶς μαλακίες σας νὰ ἐπιδεινόσετε τὴν κατάστασιν. Δύο χιλιάδες χρόνια ἔχουν περάσει ἀπὸ τότε ρε καλόπαιδα καὶ ἐσεῖς βαλθήκατε νὰ μαλακίζεσθε! Εὐτυχῶς κανεὶς δὲν σᾶς δίδει σημασίαν οὔτε βεβαίως δίδει σημασίαν εἰς τὴν συμβατικὴν ἱστορίαν τῆς μιᾶς ἀλήθειας ἐνδεδυμένης μὲ χίλια ψέμματα τὴν ὁποίαν παρουσιάζετε δίκην πρακτόρων τῆς Νέας Τάξεως Πραγμάτων.
  Ἐπ’ εὐκαιρίᾳ νὰ σᾶς “ὑπενθυμήσω” ὅτι σύζυγος τοῦ Θεοδοσίου Β΄ ἦτο ἡ Ἀθναΐς-Εὐδοκία θυγάτηρ τοῦ Ἀθηναίου Πλατωνικοῦ φιλοσόφου Λεοντίου, γυνὴ ἐξαιρετικῆς μορφώσεως μέγα ἔργον τῆς ὁποίας ἦτο ἡ ἵδρυσις τοῦ ΠΡΩΤΟΥ εἰς τὴν ἱστορίαν ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, τοῦ Πανδιδακτηρίου τῆς Κωνσταντινουπόλεως.
  Καληνύκτα σας καὶ ὄνειρα γλυκά!!

 8. Ο αμετανόητος διάβολος κάθε χρόνο τέτοια εποχή πριν το Πάσχα και τα Χριστούγεννα , ανακαλύπτει εκ νέου τις ίδιες και ίδιες μπούρδες , που όσες φορές και αν τους έχουμε απαντήσει , αυτός συνεχίζει να αναμασά τα ίδια τερατώδη ψέματα μπας κια παρασύρει κανέναν μακριά από Τον Θεό με τα ανόητα ψέματά του ..

  • ΠΕΣΑΧΑΤΖΗΣ ΕΞ ΙΟΥΔΑΙΑΣ 04/09/2016 @ 5:01 ΜΜ

   Η λέξη ΠΑΣΧΑ είναι αναγραμματισμός της εβραϊκής ΠΕΣΑΧ, που σημαίνει ΕΞΟΔΟΣ και αφορά την μεγάλη γιορτή των εβραίων για την… ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ή είναι η ιδέα μου;
   Αν γνωρίζεις κάτι άλλο για την ετυμολογία της λέξης μπορείς να την αναφέρεις;
   Γιατί μάλλον ένα από τα… “καλούδια” που μετέφερε ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ του ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ μέσα στην καρδιά του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ήταν και ο ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΣΑΧ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ χωρίς αυτοί να το αντιλαμβάνονται!!!
   Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε οι μόνοι από τους χριστιανούς ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, που χρησιμοποιούμε τον ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΡΙΣΜΟ!
   Όλοι οι δυτικοί αναφέρονται στη γιορτή με άλλα ονόματα!
   Για παράδειγμα στα αγγλικά είναι EASTER!
   Ακόμη να μην ξεχνάμε ότι η δύση έχει ως σημαντικότερη γιορτή τα Χριστούγεννα, ακριβώς για τον ίδιο λόγο, την μη ταύτιση δηλαδή του Χριστιανισμού με τον ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ!!!

 9. Ας δούμε και μία άλλη άποψη, με αναφορές των αρχαίων συγγραφέων της περιόδου εκείνης, για το θέμα της καταστροφής των αρχαίων ναών με το πέρασμα των αιώνων.

  http://www.impantokratoros.gr/arxaioi_naoi_katastrofes.el.aspx

  • Άδικα κουράζεσαι παλικάρι . Η πλειονότητα αυτών των ανθρώπων είναι φανατικοί και ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ , ναι τρελαμένοι μέχρι το κόκαλο !

 10. δηλαδη για να καταλαβω, εσυ κοπελιτσα μου θες να μας πεις οτι πιστευεις οτι ο Χριστος ουτε καν υπηρξε και οτι ηταν ενα μυθευμα ενος φαντασιοπληκτου. δηλαδη τα ιστορικα στοιχεια υπαρξης του δε τα δεχεσαι.ουτε τη διαδασκαλια του ( που αν διαβασεις πουθενα στο λογο του δε λεει να πας να σκοτωσεις και να επιβαλεις) . Αλλα τα ιστορικα στοιχεια των παραπανω καταστρωφων και μεσων επιβολης τα δεχεσαι. Επιλεκτικα οτι σε βολευει.Πες οτι εισαι αθεη η παγανηστρια να τελειωνουμε. και καλα καλα κανεις.οπως και τα στοιχεια π λες ας δεχτουμε οτι εχουν γινει. Αυτοι που τα εκαναν μονο Χριστιανοι δεν ηταν. μοιαζουν σαν τον ΟΗΕ που υπερασπιζεται τα ανθρωπινα δικαιωματα σκοτωνοντας. Εισαι ξεκαθαρα ανοητη και δε ξερεις να ερευνας οποτε εισαι ακυρη στο γραπτο σου λογο και εχεις δολο.

 11. Τρικυμία εν κρανίω. Το άρθρο απευθύνεται σε εντελώς ανιστόρητους.

  Ας θέσουμε κάποια βασικά ερωτήματα:

  1) Αφού ο Χριστιανισμός εξαπλώθηκε “χτυπώντας” τον Ελληνισμό γότε γιατί ξέχασαν να γκρεμίσουν, ας πούμε, την Ακρόπολη; Ήταν ένας μικρός ναός; Μια λεπτομέρεια; Τους ξέφυγε;

  2) Και τον ναό των Δελφών, ποιος κατέστρεψε τον ναό των Δελφών κύριε; Οι χριστιανοί; Ποιος έκανε τέσσερεις Ιερούς πολέμους; Οι χριστιανοί; Τον ναό της Δωδώνης ποιος τον κατέστρεψε; Οι απαντήσεις δεν είναι πολύ μακριά. Η σελίδα λέγεται wikipedia, έχει όλες τις λεπτομέρειες για το πως λάτρες της εθνικής θρησκείας (και όχι χριστιανοί) κατέστρεψαν και λεηλάτησαν τους δυο σοβαρότερους ναούς.

  3) Αφού οι χριστιανοί κατέστρεψαν τα ιατρικά κείμενα τότε πως φτιάχτηκαν τα πρώτα νοσοκομεία (με κλινικές όπως σήμερα), δεν φτιάχτηκαν στο Βυζάντιο;

  4) Αφού οι χριστιανοί επέβαλαν “απαγόρευση ανάγνωσης των εθνικών βιβλίων” τότε πως γίνεται το 80% της ελληνικής βιλιογραφίας να σώθηκε από τους χριστιανούς του Βυζαντίου; Αφού οι χριστιανοί από τους πρώτους αιώνες δεν ενδιαφέρονταν για την ελληνική βιβλιογραφία τότε γιατί ο Ιουλιανός απαγόρευσε στους χριστιανούς να διδάσκουν αρχαίους έλληνες συγγραφείς; Ο ίδιος ο Ιουλιανός αποτελεί την μεγαλύτερη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι οι πρώτοι χριστιανοί δίδασκαν εξ’αρχής μαζί με το ευαγγέλιο και Πλάτωνα και Αριστοτέλη και τους λοιπούς. Ο Ιουλιανός, μάλιστα, μας άφησε και τη λίστα με τους αρχαίους που, δυστυχώς κατ’αυτόν, δίδασκαν οι χριστιανοί.

  5) Στους διαλόγους μεταξύ γυναικών του βυζαντίου (πχ. Κομνηνού) βλέπουμε στις συζητήσεις να πετάνε “ατάκες” του Ομήρου και ολόκληρα αποσπάσματα χωρίς αναφορά πηγής. Γιατί; Γιατί και όσοι τα άκουγαν ήξεραν την πηγή, ήταν αυτονόητο! Οι χριστιανοί, τότε, ήταν 1000 φορές πιο αρχαιομαθείς από εμάς τους αναλφάβητους που πέφτουμε θύμα σε κάθε μπούρδα που διαβάζουμε στο διαδίκτυο.

  Οι χριστιανοί κατέστρεφαν είδωλα και παγανιστικές πρακτικές μιας παρακμιακής ρωμαϊκής υποκουλτούρας. Αυτή είναι η αλήθεια. Οι εθικοί δάσκαλοι της Ακαδημίας Αθηνών δίδασκαν την εποχή εκείνη πως ακόμα και οι πέτρες έχουν ψυχή, ναι οι πέτρες, και έκαναν περίεργες τελετές. Υπήρξαν φανατικοί, εθνικοί και χριστιανοί, και από τις δυο μεριές. Όποιος εστιάζει μονάχα μεμονωμένα περιστατικά, το κάνει για να κρύψει τη συνολική εικόνα.

  • Άδικα κοπιάζεις Δαίδαλε . Αυτά τα άτομα εκτός του ότι είναι εντελώς ψυχωτικά , υφίστανται συνεχώς τέτοια πλύση εγκεφάλου για να τους ενσπύρουν το μίσος για τον Χριστό , που πνευματικά είναι πλέον λοβοτομημένα .Άλλωστε μην ξεχνάμε οτι όντας ανύπαρκτοι πρίν απο κάποια χρόνια δημιουργίθηκαν απο τους Μασώνους και τις Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες για να διασπάσουν ακόμη περισσότερο τον Ελληνικό λαό , που ίδη σπαράσεται απο τις πολιτικές και όχι μόνο έριδες . Είναι εγωϊστές σε απίστευτο βαθμό. Τόσο μάλιστα που να περνιούνται για “υπεράνθρωποι” και μόνο με την σκέψη πως είναι Έλληνες( λες και οι αρχαίοι Έλληνες ήταν άμεμπτοι και χωρίς ελατώματα )Όποιος έχει πράγματι ιστορικές γνώσεις ξέρει πως κανένας λαός δεν είναι τέλειος . Ενώ οι πάτρωνές τους που είναι είτε ξένοι πράκτορες είτε τρόφιμοι των στοών τους εκμεταλεύονται εξωθόντας τους να μισούν το Χριστό , και βάζοντάς τους παρωπίδες , ενώ χρησιμοποιούν τους Εβραίους ως άλλοθι για να αποδείξουν τάχα οτι οι χριστιανοί είναι προδότες και δούλοι των Εβραίων . Δεν μπορείς να κάνεις φυσιολογικό διάλογο μαζί τους . Στις 10 λέξεις οι πέντε ( και λίγες λέω ) είναι παράγωγα της λέξης Εβραίος . Ενώ τις πιό πολλές φορές είτε είναι αγράμματοι είτε χρησιμοποιούν την πιό προσφιλή τους τακτική που είναι τα 2 μέτρα και σταθμά ( δηλ. λένε τα πράγματα όχι όπως είναι αλλά όπως τους συμφέρει)κατα το δοκούν μάλιστα,ενώ “το παίζουν και αδικημένοι”. Με λίγα λόγια η κατάσταση σχετικά με αυτούς είναι ένας φαύλος κύκλος . Κάποιοι απ’ αυτούς μάλιστα πρέπει να χρίζουν και ψυχοπαθολογικής περιθάλψης.
   Κοινώς : Μακρυά απο δαύτους .

  • Ανώνυμος 04/09/2016 @ 4:57 ΜΜ

   Εννοείται χριστιανοί κατέστρεψαν πολλούς ναούς μπορεί όχι της Ακρόπολης αλλά π.χ. το ναό του Δία στην Μίδεια (σημερινή Λιβαδειά) και πολλούς άλλους. Μόνο και μόνο ότι χρησιμοποιείς την wikipedia για να βρεις “τις απαντήσεις” λέει πολλά για σένα… μάθε λοιπόν ότι στην wikipedia γράφει όποιος θέλει ό,τι θέλει και επίσης αλλάζει όποιο κείμενο θέλει είτε προσθέτοντας είτε αφαιρώντας ό,τι πληροφορία θέλει. Καλή είναι για να πάρεις μία ιδέα αλλά ως εκεί….

  • Προμηθέας 04/16/2016 @ 8:31 ΠΜ

   Νά ὑποθέσω πώς δέν γνωρίζεις ὅτι ὁ Παρθενῶνας διαμορφώθηκε καί μετατράπηκε σέ χριστιανικό ναό, ἀφιερωμένο ὄχι πλέον στήν “Παρθένο Ἀθηνᾶ” ἀλλά στήν “Παρθένο Μαρία”, ἤδη ἀπό τήν ἐποχή τοῦ Ἰουστινιανοῦ ἤ καί προγενέστερα;
   Τό ὄνομά του ἐπί Ἰουστινιανοῦ ὡρίστηκε ὡς “καθολική ἐκκλησία Ἀθηνῶν”. Ἠταν γνωστός καί μέ τά ὀνόματα “Παναγία Ἀθηνιώτισσα” ἤ “ναός τῆς Θεομήτορος”.
   Οἱ Λατίνοι “χριστιανοί” τόν μετέτρεψαν σέ ναό τοῦ Καθολικοῦ δόγματος, μέ τό ὄνομα “Σάντα Μαρία ντι Ατένε”, ἐνῶ οἱ Τοῦρκοι τήν ἔκαναν τζαμί.
   Ὄλοι (χριστιανοί, μουσουλμάνοι, ἀνατολικοί καί Δυτικοί) ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ στό σῶμα τοῦ Ἑλληνισμοῦ καί τό λοβοτόμησαν, διά τῆς παιδείας, τόσο ὥστε νά μήν ἐκλαμβάνει τήν κακοποίηση πού ὑπέστη ὡς “βιασμό” ἀλλά ὡς “εὐλογία”.

   Τό ἴδιο ἔγινε καί μέ τούς ὑπόλοιπους ἑλληνικούς ναούς. Ὅσοι δέν γκρεμίστηκαν, μετατράπηκαν σέ “χριστιανικούς”.

 12. Η εμμονή του χριστιανισμού να βρίσκει τον κόσμο άσχημο και κακό έχει κάνει τον κόσμο άσχημο και κακό.

 13. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 04/09/2016 @ 3:47 ΜΜ

  Μάγκες , αν εκεί στα κατοχικά σας στρίμωξε το παρακράτος να μας το πείτε να τo καταλάβουμε….. γιατί αν συνεχίσετε να ποστάρετε μαλακιες σαν αυτή θα έχετε την τύχη του ‘’OLYMPIA.GR’’……

  Αρκετό σκατο και διωγμό έχουν καταπιεί ,μέχρι τώρα οι Έλληνες ορθόδοξοι …… ο χρόνος που επιλέξατε να αναρτήσετε τέτοιο άρθρο τη στιγμη που η χώρα γεμίζει μουσουλμάνους λαθροέποικους είναι τουλάχιστον ύποπτος…….. ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟΣ θα έλεγα…..

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 04/10/2016 @ 8:58 ΜΜ

   ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ
   ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ “ΠΑΡΚΑΡΕΙ” ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ
   ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ.

   ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
   ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ
   ΕΠΕΙΔΗ, ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ.

   ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ
   ΠΡΙΝ ΤΗΝ “ΕΠΕΤΕΙΟ” ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ
   ΑΥΤΟΙ ……ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΑΙ.!!!

   ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΡΗΞΗ
   ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.
   ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΑΔΕΡΦΕ.

   ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ……ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ.
   ΓΙΑ ΜΑΣ ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ.
   ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

 14. Ανώνυμος 04/09/2016 @ 3:56 ΜΜ

  Είναι ιστορικό γεγονός ότι οι πρώτες αιώνες του χριστιανισμού ήταν καθαρά ιουδαϊκοί… με ότι και αν σημαίνει αυτό.

  Βεβαίως και το δωδεκάθεο ήδη από 200 π.Χ. και μετά, είχε πλέον αλωθεί εκ των έσω… τα μυστήρια είχαν εκπέσει και το θρησκευτικό συναίσθημα είχε κλονισθεί από τις πράξεις αρκετών ιερέων… σε αυτό βοήθησαν λόγο φύσεως και οι Λατίνοι, που ήταν η ανερχόμενη δύναμη εκείνη την περίοδο. Ποιοι κάλεσαν τους Ρωμαίους στην Ελλάδα;… πως επιβλήθηκαν οι Ρωμαίοι στην τότε Ελλάδα;…

  Κενό δεν μπορεί να υπάρξει σε ένα ζωντανό οργανισμό… πάντα κάτι θα καταλαμβάνει την θέση του κενού… και αυτή την θέση την κατέλαβε ο χριστιανισμός, που οπωσδήποτε δεν επιβλήθηκε με τις ρήσεις και νουθεσίες του “αρχηγού” του πληρώματος, αλλά με αίμα… μιας και το αίμα κινεί την ιστορία.

  Ο θρησκευτικός όρος “εθνικός” δεν είναι τυχαίος… και αυτά που λέγονται ως απομεινάρια μιας άλλης εποχής την Κυριακή της Ορθοδοξίας δεν είναι τυχαία! Όπως και ο πολιτικός όρος “εθνικιστής” δεν είναι τυχαίος. Από πίσω του κρύβεται ο ιουδαϊσμός… οι δέκα χαμένες φυλές του Ισραήλ… τα όροι της Μυδίας… εμπρός της γης οι κολασμένοι κ.λ.π.

  Συνήθως ο ιουδαϊσμός είτε με ένθεο μανδύα, είτε με άθεο μανδύα, χρησιμοποιεί τα ίδια επιχειρήματα… αγάπη… κατανόηση στην διαφορετικότητα… ανθρώπινα δικαιώματα… ελευθερία… επανάσταση… εν Χριστό “αδελφοί”… “σύντροφοι” προλετάριοι… κ.λ.π.

  Πάντα οι μεγάλες αλλαγές διέπονται από την βία… το κράτος η το ιερατείο, ελέγχει την βία, αλλά πριν από την βία ρίχνεται η προπαγάνδα για να ζαλίσει το υποψήφιο θύμα.

  Είναι γνωστά τα διατάγματα των πρώτων αυτοκρατόρων του Ανατολικού Ρωμαϊκού κράτους…

  Βεβαίως πλέον το παιχνίδι του “ελληνισμού” παίζονταν μέσα στο χριστιανικό ιερατείο… αυτή η κόντρα ελληνισμού- ιουδαϊσμού, μέσα στην πολυεθνική ανατολική αυτοκρατορία, ήταν τελικά που την διέλυσε… λίγο πολύ η ίδια κόντρα ήταν που διέλυσε και το νεότερο “ελληνικό” κράτος. Αν κάποιος ερευνήσει τα ιστορικά παρασκήνια ως προς του που άνηκαν οι Γ. Παπαδόπουλος και ο Δ. Ιωαννίδης, θα καταλάβει.

  Αυτά.

  • ΜΟΛΟΣΣΟΣ 04/09/2016 @ 10:00 ΜΜ

   ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΗ “ΓΝΩΣΗ” ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΕΛΦΩΝ/ΣΙΩΝ Η ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ/ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…..Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΕΞΗΓΗΣΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΗ “ΓΝΩΣΗ” ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

   Βεβαίως πλέον το παιχνίδι του «ελληνισμού» παίζονταν μέσα στο χριστιανικό ιερατείο

   ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΡΗΜΑ ΣΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.

   ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΟΣΟ “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ. ΤΟΥ ΙΣΤΕΡ ΑΣΤΡΟΥ.

   ΑΥΤΑ.

   • Ανώνυμος 04/09/2016 @ 11:34 ΜΜ

    Ποια διαμάχη Σιών και Δελφών μωρέ;

    Όλοι αυτοί μαζί είναι από πάντα από τον καιρό του Ιουλιανού. Έγιναν και οι νεοναζί διανοούμενοι τώρα και τα έβαλαν όλα σε ένα κουτάκι που να βολεύει την άπειρη και ασύλληπτη βλακεία τους.

   • Ανώνυμος 04/10/2016 @ 12:59 ΠΜ

    Προφανώς το πεδίο σκέψεις σου είναι τόσο μικρό που δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι υπάρχουν άνθρωποι που ΔΕΝ έχουν αφέντες ούτε κύριους μιας και δεν είναι υποτακτικοί… καταφέρνω να έχω τόση γνώση (αν έχω), εκ φύσεως. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να καταλάβεις… ως υποτακτικός που είσαι!

    Δεν νομίζω υποτακτικό αρχίδι ότι γνωρίζεις το πως προήλθαν, η τι ήταν οι Έλληνες… οπότε δεν θα χαλάσω άλλη ενέργεια με το να ασχοληθώ μαζί σου!

    Αυτά.

  • Ανώνυμος 04/09/2016 @ 10:19 ΜΜ

   Δυστυχώς την Κυριακή της Ορθοδοξίας αναθεματίζουν τον εμπνευστή της ιερέας εξέτασης Πλάτωνα που έλεγε ότι όλοι οι άθεοι πρέπει να εκτελούνται και που έλεγε επίσης ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι εξελιγμένες ψυχές. Τι κρίμα που δεν αρρώστησε ολόκληρος ο πλανήτης με τις ματαιοδοξίες των αρχαίων. Είναι πάντως άξιο θαυμασμού το πως η αρχαιοπληξία μπορεί να ενώνει όλους τους πνευματικά και ψυχικά ανισόρροπους όλων των ειδών από τους νενοναζί (λόγου χάριν) μέχρι τους άθεους κομμουνιστές και τους παιδόφιλους και όλων των ειδών τους ανώμαλους και τους ψυχικά άρρωστους.

   • Ανώνυμος 04/10/2016 @ 1:26 ΠΜ

    Καταλαβαίνεις τώρα λοιπόν γιατί σας καλούν ως ποίμνια… και ποια η ανάλογη συμπεριφορά των ταγών της Ορθοδόξου εκκλησίας απέναντι σας.

    Οι αναθεματισμοί…
    https://diagoras.wordpress.com/2009/03/08/aphorisms/

    Είναι γεγονός ότι τους πρώτους χριστιανικούς αιώνες οι Ιουδαίοι χριστιανοί, όπως οι Ιουδαίοι προλετάριοι δεν άφησαν τίποτα όρθιο από όπου πέρασαν! Βεβαίως για όλα αυτά δεν φταίει ο Χριστός και η διδασκαλία του, η ο τρόπος ζωής του… αλλά τα πάθη των ανθρώπων που διαχειρίστηκαν και διαχειρίζονται με πολιτικό τρόπο τα αξιώματα τα οποία έχουν.

    Οι νεοναζοί που αναφέρεις αγαπητέ αποβλακωμένε… δεν έχουν σχέση με την αρχαία Ελλάδα, αλλά με την αρχαία Πελασγία, καθότι είναι Πελασγοί!!! Οι αριστεροί, αριστεριστές και αναρχικοί ούτε θέλουν να ακούσουν για αρχαία Ελλάδα… την θεωρούν πολύ εθνική!!!… μιας και ο ελληνικός πολιτισμός προδίδει εθνικότητα… την Ελληνική! Ωστόσο όπως οι αποβλακωμένοι φανατικοί χριστιανοί, έτσι και οι αποβλακωμένοι πολιτικά αριστεροί μπερδεύουν την αρχαία Ελλάδα με το Γ΄Ράιχ των νεότερων Πελασγών… δεν γνωρίζουν την ιστορία της Ελλάδος, διότι αν την γνώριζαν θα ήξεραν ότι τα Πελασγικά φύλλα που είχαν τον Έλληνα για γενάρχη τους, όπως των Δωριέων, Αιολών και Ιώνων έδιωξαν τα έτερα Πελασγικά φύλλα των Αχαιομυκηναίων, Ιουδαίων, Χετταίων κ.λ.π. Κατέλυσαν την αρχαία Πελασγία και την μετονόμασαν σε Ελλάς, εκ του γενάρχη τους Έλληνα! Βεβαίως εσείς ως ψυχές και λόγο φύσεως, εδώ και 3.500 χρόνια τραβάτε χρονοχωρική μαλακία με τοπολογικές διαστάσεις… με αποτέλεσμα όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν! Σας γαμάει ο Αχαιομυκηναίος Πελασγός Σόϊμπλε και δεν καταλαβαίνεται το γιατί… Διότι λαός που δεν γνωρίζει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει… και ω! Ναι!… θα την ξαναζήσετε!

    Αυτά.

    • Ανώνυμος 04/10/2016 @ 2:53 ΠΜ

     Καλά τα λένε οι αναθεματισμοί άμα κρίνω και από τους καρπούς που παράγει αυτή η ανωμαλία με τους εισαγόμενους ψευτοθεούς και με τις παπαριές του Πλατωνα. Ανάθεμα αμέτρητο στους παιδεραστές και όχι μόνο.

    • Ανώνυμος 04/10/2016 @ 3:18 ΠΜ

     Οι Ναζί γαμιούνται στην κόλαση μαζί με τα παιδιά τους και ο ποιο έξυπνος από αυτούς χέστηκε εκεί που κατουρούσε ο παιδεραστής Δίας.

     Οι πρώτοι ναζί μπάσταρδοι ασφαλώς και δεν είχαν καμία σχέση με τις μαλακίες που λες περί Πελασγών. Ο κάθε αποβλακωμένος ότι θέλει πιστεύει άλλα η πραγματικότητα συνήθως απέχει. Η πραγματικότητα επί του προκείμενου είναι ότι ο Χίτλερ υπήρξε θαυμαστής του Τζεκινς Χαν και των Μογγόλων γενικά, καθώς επίσης θεωρούσε ότι οι παραδόσεις των θεών και προφανώς και οι Άριοι προέρχονται από την ανατολή και υπάρχουν και οι σχετικές έρευνες άμα σε ενδιαφέρει το θέμα. Ασφαλώς λόγω κυρίως πνευματικής ανωμαλίας δεν θα μπορούσε ούτε αυτός (όπως ούτε οι νεοεθνικοί απατεώνες) να αποδεχθεί το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι οι Ελληνικοί θεοί είναι αντιγραφές των Αφρικανικών/Αιγυπτιακών γιατί μετά πως θα σταθεί η φυλετιστική ανωμαλία που απευθύνεται σε ηλίθιους και ψυυχανώμαλους;

     Αυτό που θέλω να τονίσω είναι το πως τελικά η αρχαιοπληξία και οι αρχαίες ψωλές μπορούν να ικανοποιήσουν τους πνευματικά και ψυχικά ανώμαλους όλων των ειδών από τους ναζί μέχρι τους κομμουνιστές και τους παιδόφιλους και γενικά όλοι οι”καλοί” χωράνε. Τα υπόλοιπα σε σχέση με τους Νάζι δεν με αφορούν πραγματικά. Η κατάσταση είναι θλιβερή.

   • Ανώνυμος 04/10/2016 @ 8:00 ΠΜ

    Καταλαβαίνω ότι είσαι ένας ακόμα γελοίος και θεωρείς μάλιστα ότι οι αναθεματισμοί της Ορθοδοξίας αφορούν εμένα λες και εγώ πιστεύω στις ματαιοδοξίες των αρχαίων ανώμαλων και στους ξενόφερτους ψευτοθεούς τους.

    Ο κάθε ένας με τον πόνο του και οι νεοναζί που προσπαθούν περάσουν τα πάντα μέσα από φυλετικά φίλτρα νομίζουν ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω από το δάκτυλο τους.

    Το πως φυσικά μπορούν οι νεοναζί να συμβαδίσουν με τους αρχαίους ομοφυλόφιλους είναι αξιοθαύμαστο. Η αρχαιοπληξία όλα τα αλέθει. Άντε και καλά ξεμπερδέματα γιατί μετά που θα αφανίσετε τους Χριστιανούς θα έχετε αρκετή δουλειά και με τους ομοφυλόφιλους και γενικά με το χάος. Για αυτό και μέσα σε αυτά τα πλαίσια ακόμα και η ιερά εξέταση του παρανοϊκού Πλάτωνα θα μοιάζει λογική.

    • ΑΝΩΝΥΜΟΣ 04/10/2016 @ 3:19 ΜΜ

     ΒλακοΤΑΞΙΑΡΧΟΥΚΟ βλέπω ότι δεν έφυγες τελικά, απλά αφαίρεσες τα πουστικονοματάκια σου!
     Μου αρέσει που θα σε έχω και πάλι στα γονατάκια μου!

 15. ΑΧΙΛΛΕΥΣ 04/09/2016 @ 4:17 ΜΜ

  Ο ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΣ….ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΕΣ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ?ΠΟΣΟ ΦΕΡΕΓΓΥΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ..ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ..?ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1974 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ?ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ?,ΑΤΥΧΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ?ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΟΙΚΙΛΟΥΝ…ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ..ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ?Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ…ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA NA ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ..ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.

 16. Δυο βιβλία για όποιον αντέξει να τα διαβάσει!

  http://enneaetifotos.blogspot.gr/2011/12/blog-post_16.html
  https://ellas2.wordpress.com/2010/05/18/%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bd%cf%8e%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83/
  Επίσης πρέπει να γνωρίζουν οι σημερινοί υποστηρικτές τέτοιων εγκλημάτων , μιας και το έγκλημα κατά των Ελλήνων είναι διαρκές , ότι φέρνουν ακέραια την ευθύνη αυτών,Γιατί κάποιος μπορεί εύκολα να ξεχνά τις προσβολές που εκστομίζει, αλλά αυτός που τις δέχεται , ποτέ!

 17. Αυτά είναι όργανα βασανισμού της Ισπανικής “ιεράς εξέτασης”. Σαν λίγο ετεροχρονισμένα δεν μας τα δείχνουν ; Κάποια απο τα πραγματικά βασανηστήρια της αρχαίας εποχής είναι : ο τροχός , το γδάρσιμο , η ρίψη σε καζάνι που κοχλάζει με πίσα , το ξέσκισμα του σώματος με σιδερένια νύχια και η τοποθέτηση αλατιού στις πληγές , ο ακρωτηριασμός , ο λογχισμός , η ρίψη σε λίμνη με συνθήκες ψύχους πολλών βαθμών υπο του μηδενός και η πυρακτωμένη κλίνη . Και πάλι δεν τα είπα όλα βέβαια . Και αυτά είναι μόνο λίγα απο τα βασανηστήρια που υπέστησαν τα 11.000.000 εκατομύρια χριστιανών μέσα σε 300 χρόνια διωγμών απο ανώμαλους και φανατικούς σαν αυτούς που υπογράφουν άρθρα όπως το παραπάνω ! Αλλά αυτά δεν τους συμφέρει να σας τα λένε . Συνηθίζουν απλά να κλαίγονται και να ψάχνουν για κορόϊδα που θα τους πιστέψουν .

 18. Ηλιας ο Κοζανιτης 04/09/2016 @ 4:50 ΜΜ

  Ο Ξενοφάνης εξορίστηκε, ο Πυθαγόρας έγινε σκλάβος στην Βαβυλώνα, δικάστηκε για αθεΐα και διαφθορά των νέων, αργότερα εξορίστηκε και οι οπαδοί του κάηκαν μέσα στην σχολή τους ζωντανοί, ο Ίππασος εκδιώχθηκε επειδή κοινοποίησε τα απόρρητα της Πυθαγόρειας σχολής και θανατώθηκε με πνιγμό από τους ιερείς και συμπολίτες του, ο Διογένης ο Απολλωνιάτης εκδιώχθηκε στην Αθήνα με την κατηγορία της αθεΐας [ο Φαληρεύς ( Παρ. Διογ. Λαερτ. IX57) μας λέει ότι ο Διογένης κινδύνευσε να διωχθεί στην Αθήνα, διότι θεωρούσε τον αέρα αρχή του παντός, αυτός όμως ο αέρας ήταν πνευματική δύναμη κατ΄ αυτόν που τον ταύτιζε με τον Θεό (Diels. Frg. 51 B 5 – ει του περί φύσεως βλ. 51 Α 8). Ο αέρας του Διογένη είχε νόηση (Αριστο. Ρητορ. 11, 16, σ. 1391 Α’ 10)], ο Ζήνωνας ο Ελεάτης καταδικάστηκε σε θάνατο από τον τύραννο της πατρίδας του, ο Σωκράτης καταδικάστηκε δια ασέβεια διότι κατά την κατηγορία δίδασκε νέες θεότητες στην πόλη της Αθήνας, ο Πλάτωνας αναγκάστηκε να φύγει από την Αθήνα μετά τον θάνατο του Σωκράτη εφόσον το κλίμα ήταν βαρύ ενώ πουλήθηκε και ως σκλάβος από τους Σπαρτιάτες, ο Φιλόλαος εκδιώχθηκε μαζί με άλλους Πυθαγόρειους της Μεγάλης Ελλάδας κατά τον διωγμό τους το 430 π.Χ., ο Ανάξαρχος ο Αβδηρίτης θανατώθηκε από τον Μ. Αλέξανδρο, ο Διογένης ο Κυνικός εξορίστηκε και πουλήθηκε ως δούλος, ο Σπεύσιππος χαρακτηρίστηκε άθεος, ο Αριστοτέλης έφυγε από την Αθήνα διότι κινδύνεψε να κατηγορηθεί για ασέβεια, ο Καλλισθένης ο Ολύνθιος θανατώθηκε από τον Μ. Αλέξανδρο ως συνωμότης, ο Μενέδημος ο Ερετριεύς εξορίστηκε ως ύποπτος για προδοσία, ο Αρίσταρχος ο Σάμιος κατηγορήθηκε για ασέβεια επειδή υποστήριξε το ηλιοκεντρικό σύστημα, ο Ηγησίας εκδιώχθηκε από την Αλεξάνδρεια διότι η διδασκαλία του είχε ολέθρια επίδραση στους νέους, ο Βίων ο Βορυσθενίτης πουλήθηκε ως σκλάβος, Κατά τα ρωμαϊκά χρόνια ο Φίγουλος Πόπλιος Νιγίδιος εξορίστηκε, ο φιλόσοφος Άτταλος διδάσκαλος του Σενέκα εξορίστηκε, ενώ ο διδάσκαλός του κατηγορήθηκε για το ήθος του και εξαναγκάστηκε σε αυτοκτονία, ο Δημήτριος ο Κυνικός εξορίστηκε ένεκα της εχθρικής του στάσης ενάντια στο αυτοκρατορικό καθεστώς, ο Μουσώνιος Ρούφος εξορίστηκε στην Γυάρο και μετά εξαναγκάστηκε σε καταναγκαστική εργασία κατά την προσπάθεια ανοίγματος της διώρυγας της Κορίνθου, ο Επίκτητος πουλήθηκε ως δούλος στην ρώμη και αφού απελευθερώθηκε εξορίστηκε μαζί με άλλους σοφούς από τον αυτοκράτορα Δομιτιανό, ο σοφιστής Θεόδοτος ο Σάμιος θανατώθηκε από τον Βρούτο, ο νεοπλατωνιστής Κλήμης ο Αλεξανδρεύς εκδιώχθηκε από τον Σεπτήμο Σεβήρο μαζί με άλλους χριστιανούς το θρήσκευμα, Ο πλατωνιστής χριστιανός Ωριγένης , αφού ο πατέρας του πέθανε κατά τον διωγμό του Σεπτίμου Σεβήρου, διώκεται και ο ίδιος, φυλακίζεται κατά τον διωγμό του Δεκίου και βασανίζεται ενώ αργότερα πεθαίνει από αυτές τις κακουχίες, ,ο χριστιανός Πάμφιλος , οπαδός του νεοπλατωνικού Ωριγένη φυλακίσθηκε και θανατώθηκε και τέλος ο Λογγίνος ο Κάσσιος, νεοπλατωνικός φιλόσοφος θανατώθηκε άγρια και με αδυσώπητη βαναυσότητα.

  • Αδερφέ τζάμπα κουραζεσαι όσο υπαρχουν αυτά τα γίδια που τα πιστεύουν αυτά,κ ο Χριστός ο ίδιος να παρουσιαστεί μπροστά τους η θαύμα να δουν με τα ματια τους δεν θα πιστεύουν.είναι τόσο ουγκ που δεν παει…τους έχουν κανει χαλωαδοποιησει το μυαλό τα γνωστά μασωνοκια τύπου δαυλού που τους ξεσκέπασε ο Φουρακης αλλά αυτοι τους πιστεύουν παλι ,μιλάμε για γίδια,ευτηχως οι έλληνες ορθόδοξοι πρόγονοί μας Κολοκοτρώνης,Μακρυγιάννης κ άλλοι δεν ζουν για να δουν την κατάντια των νοεμασονικων οπαδών ελλήνων, πραγματικοι κατάντια γιδιων

 19. Θελω να πιστευω οτι το αρθρο ….ο θεος να το κανει αρθρο…..αποτελει, μια αστοχια?????
  Ο Χριστος δεν ειναι προσωπο της μυθολογιας….ας σοβαρευτουμε.

 20. Η πρωτοτυπία του παραπάνω άρθρου είναι ότι καπηλεύει ιστορικά στοιχεία σε μεγάλο βαθμό. Αυτό είναι πρωτότυπο ακόμα και για τους νεοπαγανιστές που κατά κανόνα μένουν πιστοί στα αρχικά κείμενα.

  Το άρθρο ξεκινάει με μια εικόνα βασανιστηρίων των εθνικών που αποτελεί αποκύημα φαντασίας. Διαβάζουμε στη λεζάντα κάνει αναφορά στην Σκυθόπολη, ως μέρος βασανιστηρίων των… εθνικών! Τι έγινε στην Σκυθόπολη ρε παιδιά; Τι μας κρύβουν οι κακοί οι χριστιανοί; Μοναδική πηγή τα κείμενα του Μαρκελλίνου που υπήρξε πολέμιος του χριστιανισμού και υποστηριξε τις προσπάθειες του Ιουλιανού για την αποκατάσταση της αρχαίας θρησκείας.

  Τι λέει λοιπόν ο Μαρκελλίνος; Στην Σκυθόπολη φυλακίζονταν προδότες κατά τεκμήριο (ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΚΗΣ!). Δεν δικάζονταν οι Εθνικοί λόγω της πίστης τους. Αναφέρει κάποια ονόματα Ελλήνων που “θα φυλακίζονταν” και “θα βασανίζονταν” αλλά τελικά “δεν φυλακίστηκαν” και “δεν βασανίστηκαν”. Αυτό δεν το λες και τεκμήριο βασανιστηρίου των εθνικών από τους χριστιανούς.

  Η εικόνα του άρθρου στηρίζεται αποκλειστικά στην τέχνη της εξαπάτησης.

  Πηγή: http://oodegr.co/neopaganismos/diogmoi/skythop1.htm

  • ΤΑΝΤΑΛΟΣ 04/09/2016 @ 8:18 ΜΜ

   Νομίζω ότι αν συνεχιστεί η χρήση του όρου ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ, αυτόματα θα γίνει επιτρεπτός ο όρος ΞΥΛΟΛΑΤΡΕΣ για αυτούς που πιστευουν ότι οι ΚΑΚΟΤΕΝΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΕ ΞΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ!

 21. Σκορπιος 04/09/2016 @ 5:46 ΜΜ

  1 Ο Χριστιανισμος (και οχι οι “Χριστιανοι”) διδασκει την ανηδιοτελη αγαπη. Θα εκανες ποτε κακο στο παιδι σου? Δεν θα γιρναγες και το αλλο μαγουλο?
  2 Η αγαπη ειναι το κλειδι για την ηρεμη και ευτυχισμενη ζωη (Επιστιμονικα αποδεδειγμενο)
  3 Το σωμα μας ειναι απο 85% νερο και 10γρ αγιασμου ειναι ειναι ικανα να αλλαξουν την “δομη” 60Κgr απλου νερου.(Επιστιμονικα αποδεδειγμενο)ποσο μαλον η Θ. κοινωνια.(βλ. οι ιδιοτητες του νερου)
  4 Η νηστεια (Αλκαλικη διατροφη) ειναι 250 απο τις 365 μερες (70%) του χρονου. Οι διαιτολογοι λενε οτι η σωστη διατροφη ειναι 30% οξινη και 70% αλκαλικη.
  5 Η εξομολογηση ειναι η συνιδιτοποιηση των παθων/λαθων μας. Ανθρωπος που δεν παραδεχεται τα λαθη του δεν διορθωνεται. (κοινωνικως αποδεδειγμενο)
  6 Ο κοσμος μας (καθως και το ανθρωπινο σωμα)ειναι τοσο τελεια δημιουργημενος που ειναι ολιγον ατοπον να υπαρχει για να ζουμε 80 μονο χρονια και μετα τιποτα.
  7 Ο ανθρωπος μπορει να χρησιμοποιησει το 10-12% του εγκεφαλου του…. αρα ειναι ενας μικρος θεος παροπλησμενος, σε δοκιμασια… γιατι?
  8 Τοσοι γεροντες/προφητες της ορθοδοξιας μας προεβλεψαν γεγονοντα υπερμετρα μπροστα απο την εποχη τους για να ειναι αποκλειστικα και μονο δημιουργημα της φαντασιας τους. Εκει βγηκαν αληθινοι….γιατι οχι και στον τροπο ζωης τους/ στις αποψεις τους?
  9 Ο κοσμος μας ειναι ενεργεια…. οτι δωσεις θα παρεις (δραση-αντιδραση)… δωσε καλο να παρεις καλο.
  10 Το να ζεις στην φυση με αυτα που εχει/οπως εχει ορισει ο Δημιουργος μας ειναι υγεια (πνευματικη/σωματικη) και ζωη. Εαν πραγματικα χρειαζομασταν πχ τα αμαξια θα φυτρωναν στη γη. Η γη ειναι το σπιτι μας και πρεπει να την αγαπαμε και να ζουμε αρμονικα μαζι της.

  Μπορω να βρω και αλλα ομως η καταληξη για εμενα ειναι η ιδια…. Τη συμασια εχει εαν πιστευω στους 12 “θεους” του Ολυμπου (ως υπερδυναμες οντοτητες) και παραληλα ασπαζομαι τον Χριστιανισμο ?

  Η ουσια ειναι μια… Υπαρχει Θεος, υπαρχουν Αγιοι, υπαρχει η Παναγια μας και ο Χριστος μας (οσες φορες και αν χρειαστηκε να εμφανιστει σε εμας με οποιο ονομα και οποια μορφη) υπαρχει ζωη μετα θανατον και εμεις καλουμαστε να ζησουμε στη γη για να χτισουμε το σπιτι μας στον ουρανο. Δυστιχως ομως ο εωσφορος κανει οτι περναει απο το χερι του για να μας μπερδεψει και να πιστεψουμε σε μια σπαταλη ζωη διχως αυριο.

  Καλο Πασχα

  • ΤΟΞΟΤΗΣ 04/09/2016 @ 7:48 ΜΜ

   1. Αγάπη διδάσκει και ο Βουδισμός και όχι μόνο, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ;

   2. Ποιός είναι ο…. “άγιος” και ποιός έχει την ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ να φτιαχνει τη ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ( μην μου αναφέρεις τους μαυροφορεμένους ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ!
   Αν πιστεύεις πραγματικά στο ΘΕΙΟ (χωρίς θρησκείες) μπορείς να το επιτύχεις και με ένα ποτήρι νερό από τη βρύση (επιστημονικά αποδεδειγμένο).
   ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ!!!

   3. Πράγματι άλλα διδάσκει ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ και άλλα ο ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!

   4. Για την ΔΙΑΤΡΟΦΗ του γιατί να μην πάει κανείς σήμερα σε ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ και πρέπει να μαντρωθεί σαν ποίμνιο δίπλα στο παπαδαριό, όπου μαζί με την ΝΗΣΤΕΙΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ θα του δηλητηριάσει ΝΟΥ και ΨΥΧΗ με ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, με ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ, με ΔΟΞΟΛΟΓΙΕΣ ΥΠΕΡ ΙΣΡΑΗΛ και άλλες ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ, που σήμερα πλέον ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ!

   5. Τα λάθη του δεν μπορεί να τα παραδεχθεί κανείς στον εαυτό του ή σε καλό του φίλο ή στον ανθρωπό του ή στον γονιό του;
   Πρέπει να απευθυνθεί σε δήθεν “πιστοποιημένο εκπρόσωπο” του Θεού, εκ των οποίων η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ” έγινε λόγω… ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ, για καλή, ήσυχη και σίγουρη διαβίωση (σαν τους περισσότερους δασκάλους ένα πράγμα;)

   6. Αφού μπορεί να ζούμε και μετά, πως απορρίπτεται η ιδέα ακόμη και της μετεμψύχωσης;
   ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ… ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ; (όπως κάθε δόγμα)

   7. Δεν νομίζω η εκκλησία και η σημερινή θρησκεία (η όποια) να μπορεί ή να ενδιαφέρεται να ενεργοποιήσει κάποιο από το υπόλοιπο 90%!!!
   Μάλλον πάντα προσπαθούσε να κάνει το 10% σε 5%!!!
   ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ, ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ, ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!!!
   Χωρίς αυτά (επιστημονικά αποδεδειγμένο) δεν μπορεί να αναπτυχθεί η ανθρώπινη ΕΥΦΥΙΑ!!!

   8. Γιατί σε όλους τους πολιτισμούς, κάποιοι ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ έγραφαν “προβλέψεις” για γεγονότα που… ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (όπως και γινόταν πάντα), χρεώνοντάς τα σε… ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ (άρα αναπότρεπτα)!!!
   Τι καλύτερο από το να τα χρεώσεις σαν οράματα και λεγόμενα ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (γέροντες ασκητές), με τους οποίους το μεγάλο πλήθος δεν θα μπορούσε να έλθει σε επαφή ΠΟΤΕ και θα εμφανιζόταν μετά τον θάνατό τους οι… “αγγελιοφόροι” του μηνύματος, χωρίς πλέον αυτό να μπορεί να διασταυρωθεί!!!
   ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΚΟΙ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

   9. ΔΩΣΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ.
   όπως και…
   ΔΩΣΕ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ!
   Η ΥΒΡΙΣ και η ΝΕΜΕΣΙΣ, που ειπώθηκαν από τους προγόνους μας πολλούς αιώνες πριν τη θρησκεία, όπως και τα οποία είπε ο Χριστός, ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!!!!

   10. Ακριβώς αυτά πίστευαν και οι ΙΝΔΙΑΝΟΙ, οι οποίοι δεν είχαν ακούσει ποτέ τιποτε για τις θρησκείες των λευκών!
   Ακόμη όμως ήταν και από τις βασικές θεωρίες του ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ αλλά και πολλών άλλων σοφών και όχι μόνο Ελλήνων, ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!!

   ΘΕΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, όπως και ο Χριστός πέρασε από την γη, για να διδάξει στους ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ της εποχής εκείνης, αυτά που έλεγαν οι σοφοί του πολιτισμένου κόσμου και να τους εξελίξει!!!
   ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ “ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ” ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!!

   Εωσφόροι, φωσφοροι, νικέλια και υπόλοιποι χημεία, αφορούν στοιχεία του ΜΑΜΕΛΟΥΚΙΣΜΟΥ και της ΣΑΠΙΛΑΣ που έχει κάνει ΨΥΧΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ την ανθρωπότητα και θεωρώ ότι δεν αξίζει ούτε να τα σχολιάζει κανείς!

   • Σκορπιος 04/09/2016 @ 9:10 ΜΜ

    1 Δεν κατηγορισα τον Βουδισμο… ο καθενας μπορει να πιστευει σε οτι θελει…. ειναι σαν να μου ζητας να στιχειοθετησω την διαφορα μεταξυ Καθολικων και Ορθοδοξων. Υπαρχουν διαφορες
    2 Δεν υπαρχει επιστιμονικη τεκμηριωση οπως ισχυριζεσαι…. Εαν γιορταζεις και δεν ερθω να σου πω τα χρονια πολλα λογω της κακιας γυναικας σου αυτο προσβαλει εσενα τον ιδιο…. οι μαυροφορεμενοι που λες ειναι το μεσο !!! Ουτε ειμαι εγω αυτος που θα κρινει το ποιος ειναι Αγιος και ποιος οχι αλλα και σε ποιο βαθμο. Μπορω να ξεχωρισω ομως εναν εναραιτο βιο
    3
    4Συ ειπας…. Εγω αναφερθηκα σε κατι που ο Χριστιανισμος ισχυριζεται εδω και αιωνες ενω οι επιστημονες τωρα τα ανακαλυπτουν/επιβεβαιωνουν. Συγνωμη αλλα εγω θα παω στην πηγη και οχι στους τσαρλατανους. Περαν αυτου εχεις ματια και αυτια να ακουσεις και να δεις…. Νου για να κρινεις
    5 Ειπαμε οτι ειναι το μεσο ασε που δεν μενει μονο στο να σε ακουσει αλλα και στο να σε συμβουλευσει λογω πειρας…. ο γειτωνας και ο φιλος μας περα απο τα δικα τους λαθη (βλ καταλυξη κοινωνιας μας) δεν εχουν καμια δικαιοδοσια να συμβουλευσουν εις το ονομα του κυριου (μπορει ομως να κανω και λαθος)
    6 Προσωπικα δεν αποριπτω τιποτα αλλα δεν πιστευω πως αυτο το θεμα θα με κανει χειροτερο ή καλυτερο Χριστιανο μονο και μονο για να εχω κατι να αντιλεγω. Κατσε να πεθανω και θα σου πω.
    7 οπως ανεφερα και πριν, εαν ο Κυριος ηθελε να εχουμε αμαξια αυτα θα φιτρωνανε. Ετσι και εαν ηθελε να χρισημοποιουμε το 100% του εγκεφαλου μας θα το εκανε απο μονος του. Εισαι εκτος θεματος. Κανεις δεν προσπαθει να σε κανει εξυπνοτερο αλλα καλυτερο
    8 Εαν μιλαγαμε για τον πάπα θα σου ελεγα οτι εχεις δικιο ομως οι γερονταδες αυτοι εκαναν τετοιο βιο που καθυστουν το σχολιο σου ακυρο
    9 Δεν λες κατι καινουριο…. Εμεις διδαχτικαμε οταν ειπωθηκαν απο τον Χριστο και τους Αποστολους… Αυτο δεν σημαινει οτι δεν προυπηρχαν
    10 Δεν αναφερω πουθενα στα λεγομενα μου οτι μονο ο Χριστιανισμος διδασκει μια εναρετη ζωη. Η διαφορα ειναι οτι οι Ινδιανοι εχουν εκληψει σε αντιθεση με τους Χριστιανους…..

    Αυτο που θελω να πω σε γενικες γραμμες ειναι οτι:

    Οταν εμεις οι πολιτισμενοι ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ να επιβεβαιωνουμε την θρησκεια μεσα απο την επιστημη, γιατι ειμαστε οι απιστοι Θωμαδες…. προσωπικα, προτιμω να ανατρεξω στη θρησκεια (σχετικα τυφλα) παρα να γερασω με την ελπιδα μηπως και ανακαλυψει τιποτα καινουριο η ελεγχομενη επιστημη της χεστρας

    • Ανώνυμος 04/09/2016 @ 11:06 ΜΜ

     Ο Βουδισμός δεν διδάσκει αγάπη για τον πλησίον, αυτοθυσία και φιλανθρωπία. Αντίθετα διδάσκει την αυτοϊκανοποίηση και τον “φωτισμό” μέσα από την αποκοπή από τον κόσμο και από κάθε τι δυσάρεστο όπως για παράδειγμα ο πόνος που κουβαλάνε στις πλάτες τους οι Χριστιανοί άγιοι που ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά.

     Ο Σιντάρτα Γκαουτάμα άφησε πίσω την οικογένεια του και ανέβηκε σε ένα βουνό για να βρει την “φώτιση”.

     Όμως ο Βουδισμός είναι σαφώς προτιμότερος από την αρχαιοπληξία όπως και άλλωστε και ο αυνανισμός.

     • ΑΝΩΝΥΜΟΣ 04/10/2016 @ 5:35 ΠΜ

      Αχ αχ, αυτό σε καίει έτσι; Καλύτερα Βουδιστης κινεζομόγγολος παρά Έλληνας που τιμά τους προγόνους του!
      Ωπ, το φίδι άλλαξε το δέρμα και αποκάλυψε το χρωματάκι του!
      ΡΕ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΑΥΡΕΣ!!!

     • Ανώνυμος 04/10/2016 @ 5:20 ΜΜ

      Ποιοι πρόγονοι μου ρε βλακάκο; Οι Ζωροάστρες; Οι Αφρικάνικοι θεοί; Οι ασιατικοί δαίμονες του Ιουλιανού; Ποιοι πρόγονοι μου ρε;

      Προγονοί μου είναι οι Χριστιανοί και οι ομοφοβικοί Ελληνόφωνοι Ρωμιοί με τα καλά τους και με τα κακά τους και όχι οι παιδεραστές.

      Τι διδάσκει ακριβώς η αρχαιοπληξία;

      Άμα ξέρεις τι διδάσκει διαφώτισε με και άμα έχει την παραμικρή αλήθεια ο λόγος σου ίσως να αναθεωρήσω καθώς η παγιωμένη μου πεποίθηση είναι ότι η αρχαιοπληξία διδάσκει κυρίως τον κομπλεξισμό και το ψέμα και φυσικά δεν μιλάμε για καμία πατρώα και για καμιά εθνική παράδοση. Μιλάμε για ένα χαοτικό αχταρμά ξενόφερτων παραδόσεων.

 22. Ανώνυμος 04/09/2016 @ 5:54 ΜΜ

  Oμοφυλοφιλία και παιδεραστία στην αρχαία Ελλάδα:

  http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=3265

  http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=3610

  http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=3557

  Ανθρωποθυσίες στην αρχαίαiα Ελλάδα:

  http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=2916

  • ΑΝΤΩΝΥΜΟΣ 04/10/2016 @ 8:34 ΠΜ

   Για όσους μπείτε στα link που παραθέτει ο… ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ, ρίξτε και μια ματιά αριστερα και δεξιά από το κεντρικό θέμα και προσέξτε τι πληροφορίες διαθέτει αυτό το site για την εκκλησία και το ρόλο της, για τον ιουδαιοχριστιανισμό που έχει επικρατήσει σαν θρησκεία!!!
   ΩΡΑΙΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ, ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΖΙΧΑΝΤ!
   Για να την πει στον εθνοκεντρισμό, τραβάει τα κορδονάκια της βόμβας της ιουδαιορθοδοξίας με τα οποία είναι ζωσμένος, διαλύοντας και αυτή τελικά!

 23. Ο ΔΟΤΗΣ ΠΡΟΣ DEDALOS ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ 04/09/2016 @ 7:02 ΜΜ

  1). Για τον ίδιο λόγο που οι Οθωμανοί δεν κατέστρεψαν την Αγία Σοφία που ήταν το συμβολο των αντιπάλων τους και αρχικά το έκαναν ΤΖΑΜΙ με την προσθήκη ΜΙΝΑΡΕΔΩΝ, όπως και οι χριστιανοί μετέτρεψαν τον ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (και όχι Ακρόπολη) σε χριστιανικό ναό.
  Αργότερα και για να μην προκαλούν, το διατήρησαν σαν ιστορικό μουσείο – αξιοθέατο, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!!!

  2). Οι λάτρεις της ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ (όπως τους αναφέρεις) με το πέρασμα των χρόνων είχαν χωριστεί σε φατρίες ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (ορθόδοξοι, καθολικοί, προτεστάντες, διαμαρτυρόμενοι, καλβινιστές κα).
  Το ότι οι χριστιανοί ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ να καταστρεψουν ΔΕΛΦΟΥΣ και ΔΩΔΩΝΗ δεν σημαίνει ότι δεν ΔΙΕΛΥΣΑΝ όλα τα άλλα μνημεία που βρήκαν στο διάβα τους!
  Να σε ρωτήσω από ποιους ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ η ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, το ΛΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ή ακόμη ακόμη… ΠΩΣ ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΘΗΚΕ Η ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;;;
  Ούτε πέτρα δεν υπάρχει σήμερα από μία ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ ΗΓΕΜΟΝΑ!!!
  Ψάξε λίγο για τον Αλάριχο (Ούλριχ) και πως με τις ευλογίες του… “βυζαντινού” Αρκάδιου γιού του Λατίνου Θεοδόσιου ισοπέδωσε τον Ελλαδικό χώρο με χριστιανικά λάβαρα να οδηγούν τους Βάνδαλους.

  3). Οι χριστιανοί ήταν ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ αλλά όχι ΗΛΙΘΙΟΙ!
  Ο στόχος ήταν να κταστρέψουν μνημεία, να σταματήσουν την ελληνική παιδεία, να αποκρύψουν από τον λαό την ελληνική γραμματεία κρατώντας την γνώση οι εξουσιαστές για τον εαυτό τους, να εξαλείψουν την ελληνική θρησκεία και να αποκόψουν τους λαούς από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ!
  Δεν είχαν κανέναν λόγο να ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ!!!
  Όπως η πτώση της ΕΣΣΔ εξευτέλισε τον ρωσικό λαό, αλλά οι δυτικοί “ΒΟΥΤΗΞΑΝ” ότι τεχνολογία βρήκαν στα εργαστήρια!!!

  4). ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ!!!!
  Από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ έχει “σωθεί” μόλις το 24% και τα εισαγωγικά αφορούν στο ότι τα ΛΑΜΟΓΙΑ δεν ήταν ΜΑΛΑΚΕΣ να πετάξουν όλη αυτή τη γνώση αλλά ήθελαν να την κρατήσουν μόνο για τον εαυτό τους, ΑΠΟΚΡΥΒΟΝΤΑΣ την από τον λαό!
  Τα συγγράματα βρίσκονται διατηρημένα και καλά φυλαγμένα για ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΗ (των εξουσιών).
  ΒΛΕΠΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ!!!
  Έκαναν ότι καταστρέφουν για να ΜΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ Η ΚΡΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ, η οποία θεωρείται σήμερα κατεστραμένη!!!
  Για τον Ιουλιανό μάλλον μπερδεύεσαι, γιατί μια μεγάλη διαφωνία του με την ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ήταν το ότι ήθελε να ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ τις μεγάλες σχολές που είχε κλείσει το ιερατείο!
  Η διαφωνία του ήταν ότι μέχρι τότε το ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ προωθούσε προς διδασκαλία συγγράματα που αφορούσαν ΜΟΝΟ τους διαφωνούντες με το κατεστημένο της εποχής φιλοσόφους!
  Σαν να λέμε σήμερα ότι στη Δυτική Ευρώπη διδάσκονται ναι μεν χριστιανικά κείμενα αλλά μόνο καθολικών ή προτεσταντών ενώ των ορθοδόξων απαγορεύονται!!!

  5). Ο λόγος που οι… ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ (και όχι όλοι οι Ρωμαίοι) χρησιμοποιούσαν ρήσεις του Ομήρου, καταδεικνύει ότι ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ μέσω της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΓΑΛΟΥΧΗΣΗΣ ήθη, έθιμα, παραδόσεις και γνώσης, οι πρόσβαση στις οποίες ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΑΝ από το επίσημο σύστημα παιδείας!
  Ακόμη και σήμερα γίνεται αυτό!
  Οι Απόκριες είναι συγκεκαλυμενη ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ, τα άλματα πάνω από φωτιά του ΑϊΓιανιού, ακόμη και η εξέχουσα θέση της Παναγίας στο ελληνικό χριστιανικό λατρευτικό, δείχνει ότι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ, ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Η ΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!
  Παραδείγματα και άλλα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, αν χρειαστεί ποτέ να τα παραθέσουμε!!!
  Υ.Γ.: Ανάλογη περίπτωση είναι σήμερα οι ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ της Τουρκικής επικράτειας, οι οποίοι κάνουν τους μουσουλμανους αλλά μέσα στον οίκο τους και σε μυστικές συνάξεις με τους ομοιδεάτες τους διατηρούν τα πιστεύω τους!!!

  6). α. Αν… “οι χριστιανοί κατέστρεφαν σύμβολα και πρακτικές μιας παρακμιακής Ρωμαικής υποκουλτούρας” όπως λες και μάλλον το θεωρείς φυσιολογικό, τότε πως μπορείς να σταματήσεις αυτούς που εκπροσωπούν την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ από το να αρχίσουν να… ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΘΕΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ και μην μου πεις ότι αυτή δεν υφίσταται!!!
  Αν μου απαντήσεις ότι αυτή η παρακμή αφορά την ιερατική και πολιτική εξουσία και όχι τον λαό, θα σου ανταπαντήσω ότι και τότε συνέβαινε το ίδιο, ότι οι εξουσίες είχαν φέρει τότε την ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ σε παρακμή, αλλά ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!!!
  Μην υποστηρίζουμε τα γεγονοτα εκείνης της εποχής γιατί σήμερα εμείς θα είμαστε στη θέση εκείνων ΣΙΓΟΥΡΑ!!!
  Η τότε ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σακάτεψε τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, η οποία σήμερα θεωρείται η… ΠΑΛΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που συμφωνα με τους ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ πρέπει να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ!
  ΠΑΛΙΑ ΤΑΞΗ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ, ΠΑΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΣΕΙΡΑ, ΗΡΘΕ Η ΝΕΑ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ, ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ένα πράγμα!
  Για να αποφύγουμε σήμερα τη ΝΕΜΕΣΗ από την ΥΒΡΙ του παρελθόντος, πρέπει να κάνουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ και αυτή δεν ήταν δράση ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΗ που πέρασε απο ΔΡΟΜΟ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ!!!
  Φτάνει πια με τα ΙΕΡΑΤΕΙΑ και τις ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ τους!

  β. Και στις ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ σχέσεις υπήρξαν πάντα φανατικοί και από τις δύο πλευρές!
  Μάλιστα κατά την ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ υπήρξε δυναμική επέλαση των Ελλήνων!
  Όλος ο κόσμος όμως σήμερα ασχολείται με την ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και τους ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ που τελικά ΣΦΑΓΙΑΣΘΗΚΑΝ!
  Η πρότασή σου δηλαδή ποιά είναι, να ασχολούνται και με τις δράσεις του Ελληνικού στρατού κατά την εκστρατεία!!!
  Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ!!!

  γ.Η κατασκευή και ο ρόλος των αγαλμάτων στο τελετουργικό και στο λατρευτικό σκέλος της θεολογίας των αρχαίων Ελλήνων, ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ με την λογική του λατρευτικού των εικόνων σήμερα!!!
  ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ που η εκκλησιαστική παρακμή έχει οδηγήσει σε ευτράπελα, όπως το να ζητά κανείς ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ μέσω ΔΩΡΟΔΟΚΙΩΝ με ΤΑΜΑΤΑ σε εικόνες, με ΜΕΓΕΘΟΣ ΛΑΜΠΑΔΩΝ στο μποι του αιτούντος, με πορεία ΑΡΚΟΥΔΙΖΟΝΤΑΣ για να φτάσει να το κάνει αυτό, με ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ με ΑΙΜΑ, ΔΑΚΡΥΑ κι ΙΔΡΩΤΑ από τα… ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΛΑΡΑ, με ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ ΞΥΛΟΥ που περιφέρονται ανα την υφήλιο σε μέγεθος τουλάχιστον ΤΡΙΩΝ ΤΟΝΩΝ, που είναι όμως κομματάκια από τον ΣΤΑΥΡΌ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΊΟΥ, με ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΚΡΑ κάποιου φουκαρά που τα περιφέρουν αφού τα ψεκάσουν με άρωμα και η κατ’ αυτούς ΠΛΕΜΠΑ κάνει ουρά για να τα… ΓΛΥΨΕΙ (μεταφορικά) σαν σκυλι, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!!!
  Αυτό δεν αναιρεί όμως την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ούτε των σύγχρονων ούτε των αρχαίων!!!
  Δεν έχει λοιπόν κανείς αλλόφυλλος (ιουδαίοι τότε, σάξωνες σημερα, ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ) να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ σε κανέναν λαό να αλλάξει την ΨΥΧΗ, το ΠΝΕΥΜΑ και τον ΝΟΥ του!!!
  ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΑΣ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΟ – ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ, ΑΣ ΑΠΟΙΟΥΔΑΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΕΝΑ ΚΡΑΜΑ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ!!!

  • Ανώνυμος 04/09/2016 @ 9:29 ΜΜ

   Βασικά πρέπει να σε κοιτάξει κάποιος ψυχίατρος το πρόβλημα σου είναι πολύ σοβαρό. Φιλικά σου το λέω.

   Δεν πρόκειται φυσικά να ανοίξω διάλογο με ένα φανατισμένο ψυχασθενή του είδους σου απλά να πω ότι έχεις δίκαιο και είναι κρίμα που μας χάλασαν το πάρτι οι Χριστιανοί. Θα μπορούσαμε και εμείς να “μυηθούμε” πρωκτικά από τους αρχαίους ανώμαλους και να “μυήσουμε” με την σειρά μας μικρά αγοράκια. Κρίμα που μας χάλασαν το πάρτι οι βέβηλοι και ομοφοβικοί Χριστιανοί και στέρησαν από τον κόσμο τον τραβεστί “θεό” των ανώμαλων όμως ποτέ δεν είναι αργά για αυτό οι νεοπαγανιστές δημιούργησαν τον Μπαφομέτ για όλους εσάς που σας τρώει ο κώλος σας.

   Έλα εδώ να μάθεις και εσύ τα βασικά για την αρχαία “μύηση” από τους “πατρώους” δαίμονες της “Ελληνικής ψυχής”:

   http://www.archive.gr/news.php?readmore=60

   Έρχεται η νέμεσις και οι ψυχανώμαλοι θεοί των αρχαίων ψυχανόμαλων συμφωνώ μαζί σου. Τράβα τώρα να σε κοιτάξει κάποιος γιατρός. Φιλικά σου το λέω η κατάσταση σου είναι κρίσιμη.

   • ΑΝΩΝΥΜΟΣ 04/10/2016 @ 5:28 ΠΜ

    Ο πραγματικός χριστιανισμός δεν φταίει σε τίποτε αλλά δυστυχώς αυτός δεν υπάρχει σήμερα!
    Ανάλογοι με εσένα πλανημένοι, τον συνέδεσαν και τον φύτεψαν μέσα στην ιστορία ενός λαού του οποίου ο γενάρχης πουλούσε για πορνεία την γυναίκα του (Αβραάμ – Σάρα) ο γιός του το ίδιο (Ισαάκ – Ρεβέκα), η άλλη πηδιόταν με τον πεθερό της στην άκρη του δρόμου μεταμφιεσμένη (Θάμαρ) και πήδαγε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα!
    Όλο αυτό το λένε Αγία Γραφή (χαχαχαχα) και το κολάνε με την Καινή Διαθήκη σαν ένα!
    Όταν δέχεσαι μέσα από αυτή την ανωμαλία, ότι έχεις προπάτορες νταβατζήδες και πόρνες, τότε πως περιμένεις σήμερα να μην εκπορνευθεί η κοινωνία και πίστεψέ με αυτό ουδεμία σχέση έχει με την διδασκαλία του Χριστού, με τον πραγματικό δηλαδή Χριστιανισμό!
    Το μόνο που είναι να απορεί κανείς, είναι το πως σήμερα τόσο η ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΙΑ και η ΠΑΔΕΡΑΣΤΙΑ βρίσκονται στο υψηλότερο δυνατό τους, έχουν πιάσει ταβάνι και μάλιστα η πρώτη ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ, στην σύγχρονη κοινωνία του ΙΟΥΔΑΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!
    Σας έχουν ΛΟΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ καλικαντζαράκο! Συνειδητοποίησέ το για να σωθείς.

 24. Ανώνυμος 04/09/2016 @ 7:40 ΜΜ

  Η ψυχασθενής που έγραψε αυτό το γελοίο άρθρο γυρνάει και βρίζει Χριστούς και Παναγιές στο fb και είναι γνωστή. Όλοι οι ψυχανώμαλοι βρήκαν καταφύγιο στην νεοταξική προπαγάνδα και συνεχίζουν να προκαλούν με ψεύδη και ύβρεις μέχρι να αγανακτήσει ο κόσμος με απρόβλεπτες συνέπειες.

  Οι ψυχανώμαλοι έχουν στήσει λαϊκά δικαστήρια βασισμένοι σε ψεύδη και σε αυθαίρετες ερμηνείες αρχαίων κειμένων όπως για παράδειγμα στο θέμα της Υπατίας και δεν προσπαθούν μόνο να δικάσουν για παράδειγμα τον Κύριλλο άλλα και όλους τους Χριστιανούς ασχέτως ακόμα και αν για παράδειγμα ο Κύριλλος δεν είχε καμία σχέση με την δολοφονία της Υπατίας η οποία σε καμία περίπτωση δεν έγινε για θρησκευτικούς λογούς σε αντίθεσή με τα εκατομμύρια Χριστιανών που βασανίστηκαν και σφαγιάστηκαν από τους εθνικούς.

  http://oodegr.co/neopaganismos/diogmoi/ypatia.htm

  Το πόσο γελοίο είναι το θέμα με την Υπατία έτσι όπως το παρουσιάζουν οι ψυχανώμαλοι φαίνεται και από το γεγονός ότι ο Ορέστης ήταν Χριστιανός που όμως τα είχε καλά με τους Εβραίους και αυτό ήταν το πρόβλημα που είχαν μαζί του οι σκληροπυρηνικοί Χριστιανοί και αυτή ήταν η βασική αιτία αυτής της πολιτικής και όχι θρησκευτικής διαμάχης.

 25. αγαπητη μου ευτυχια…

  Τι να πω…αρες-μαρες κουκουναρες…δεν ξερω πως να το πω αλλιως..

  ειναι ποτε δυνατον να επεβληθηκε ο χριστιανισμος απο τους εβραιους στους ελληνες?

  εβραικα στοιχεια εχει σιγουρα και θα πουμε το γιατι ,αν προλαβουμε, γιατι εμεις προσπαθουμε να σχολιασουμε μεσα σε λιγες γραμμες οσα εσυ γραφεις η στα εχουνε γραψει σε 3 τεραστια σεντονια..

  πως να ηταν η ελλαδα μας στην εποχη του χριστου?
  -ο ελλαδικος χωρος ηταν ουσιαστικα μια ερημος..ειχε ερημοποιηθει η χωρα απο τους κατακτητες ..μετακινησεις πληθυσμων ,βλεπε κορινθος,μονο η αθηνα ειχε την αιγλη της σαν φιλοσοφικο κεντρο..

  οι ανθρωποι στην ελλαδα ηταν αγραμματοι οι περισσοτεροι.. και υπηρχαν λατρειες αιγυπτιακες του ΣΕΡΑΠΗ ,ΤΟΥ ΑΜΜΩΝΑ και της ΙΣΙΔΑΣ αλλα και ανατολιτικες οπως εκεινη του ΜΙΘΡΑ
  οι νεοι θεοι μαζι με τους εποικους αντικατεστησαν τους παλαιους..

  Αντιθετα ολος ο δυναμικος ελληνισμος βρισκοταν εκτος του ελλαδικου χωρου Αιγυπτο,Μ.Ασια.Μεγαλη Ελλαδα..Μασσαλια …
  τεχνες ,πολιτισμος, κοσμοπολιτισμος, φιλοσοφια..[νεοπλατωνισμος,νεοπυθαγοριοι,στωικοσμος στην υψιστη μορφη του…]
  Οι παλιοι θεοι ειχαν πεθανει…ηρθε η ωρα του νεου Θεου

  και εδω εμπλεκεται παλι η ελλαδα…Ποιο ιερατειο εκεινη την εποχη ειχε πληρως κωδικοποιησει τον μονοθεισμο?
  -Υπηρχε αραγε αλλο απο το ορφικο?
  -Μην ακουσω το ιουδαικο ιερατειο γιατι θα γελασουν και οι πετρες..χαχαχχαχα
  Ηταν ασημαντο αυτη την εποχη..

  Οι ορφικοι εχαν ηδη καταλαβαβει το μαντειο των δελφων χιλιαδες χρονια πριν…απο την εποχη που το ειχε ο πεοσειδωνας…
  και σιγουρα ειχαν διειδυσει στα υπατα αξιωματα της ρωμαικης αυτοκρατοριας…

  ειναι γεγονος οτι ο ορφικος μονοθεισμος δεν εχει και μεγαλη διαφορα απο τον ιουδαικο μονοθεισμο στην εννοια του φοβερου και τρομερου τιμωρου θεου του ΕΙ καπο την μια και του ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ απο την αλλη…
  [αλλα αυτα ειναι θεολογικα θεματα..θα τα πουμε μια αλλη φορα]

  οι ρωμαιοι ηδη με την συνδρομη των ορφικων ηδη αρχισαν να γλυκοκοιταζουν την ιδεα του μονοθεισμου..εχουμε και αυτοκρατορες που θεοποιηθηκαν..ετσι ο χριστιανισμος με κρατικο σπρωξιμο διαδωθηκε μεσα στην ρωμη και στη Μικρα Ασιας..
  εδω εβαλε παλι το χερακι του ο ορφισμος μεσω της σιβυλλας που σε εναν χρησμο ηδη εμφανησε απο τοτε το ονομα του ιησου..
  Στην ακροστιχίδα του χρησμού σχηματίζεται η φράση «ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΘΕΟΥ ΥΙΟΣ ΣΩΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΣ»

  τα ειχαν ολα ετοιμα αδελφια

  οταν ο μεγας κωνσταντινος ηθελε να φτιαξει το δικο του κρατος και ηθελε συμπαγη πληθυσμο..εσπρωξε τον χριστιανισμο,οπως ηταν και λογικο,,,ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ..και ολα κομπλε..

  δεν ειναι τυχαιο οτι ολοι οι πρωτοι ιερεις αν δεν ηταν ελληνες ηταν ελληνομαθεις ορφικοι, νεοπλατωνικοι και νεοπυθαγοριοι
  ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

  ακομη και οταν ο ΙΟΥΛΙΝΙΑΝΟς ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΣΑΡΑΠΗ!!! και οχι τον Δια…

  Διαβαστε και μονοι σας… «Εις Ζεύς, εις Αϊδης, εις Ήλιος εστι ΣΑΡΑΠΙΣ!!!!!

  ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΟΥΛΙΝΙΑΝΟΣ που τοσο κοπτονται γιαυτον οι δωδεκαθειστες

  ολοι θεοι γινονταν ενας ο ΣΑΡΑΠΙΣ,,,ΜΟΝΟΘΕΙΣΜΟς ΚΑΙ ΕΔΩ και φυσικα απεσταλμενος του Σαραπη θα ηταν αυτος!!!ΣΑΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ!!χαχαχχαχαχχαχ

  τι ειπε ομως το Ορφικο ιερατειο?
  «Πείτε στον βασιλιά, πως έπεσε κατάχαμα το περίτεχνο οίκημα, κι ούτε ο Φοίβος Απόλλων έχει πια κατοικία, ούτε δάφνη μαντική, ούτε πηγή ομιλούσα, και το ομιλών νερό στέρεψε».

  -Σιγα μην ελεγε και τιποτα αλλο , αφου ολο το ιερατειο ηταν μπασμενο στην νεα θρησκεια

  αυτα για αρχη κουραστηκα να σκεφτομαι,,

  • Ανώνυμος 04/09/2016 @ 9:01 ΜΜ

   «Πλήν σαν ευρέθηκε μέσα στο σκότος,
   μέσα στης γής τα φοβερά τα βάθη,
   συντροφευμένος μ’ Έλληνας αθέους,
   κι είδε με δόξαις και μεγάλα φώτα
   να βγαίνουν αυλες μορφές εμπρός του,
   φοβήθηκεν για μια στιγμήν ο νέος,
   κι ένα ένστικτον των ευσεβών του χρόνων
   επέστρεψε, κ’ έκαμε τον σταυρό του.
   Αμέσως η μορφαίς αφανισθήκαν,
   η δόξαις χάθηκαν- σβήσαν τα φώτα».

   http://www.archive.gr/news.php?readmore=60

   “Ο Μάξιμος επιπλέον τον παρέσυρε προς τον ασιατικό μυστικισμό και τον ωθούσε σε ενέργειες που όξυναν τις σχέσεις του με την εκκλησία όπως όταν τον συμβούλευσε να απομακρύνει από την Αντιόχεια τον τάφο του ιερομάρτυρα επισκόπου Βαβύλα, του οποίου το λείψανο θαυματουργούσε και προσέλκυε πλήθη προσκυνητών από παντού, με την πρόφαση ότι εμπόδιζε με την παρουσία του το μαντείο του Απόλλωνα να δώσει χρησμούς. Την άλλη μέρα ο ναός του Απόλλωνα τυλίχτηκε στις φλόγες και πολλοί κατηγόρησαν τους χριστιανούς, χωρίς όμως να αποδειχτεί τίποτα. Σίγουρα όμως ο πολιός χριστιανός επίσκοπος Μάρης έστησε εμπρός του θαρραλέα τα εκατό του χρόνια και τον αναθεμάτισε καθώς ξεκινούσε για την εκστρατεία εναντίον του πέρση βασιλιά Σαπώρ. Οι χριστιανοί διωκόμενοι και απογοητευμένοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν στις δημόσιες παρουσίες του. Γρήγορα το πλήθος άρχισε να τον απορρίπτει και εκείνος κατέφυγε πλέον ολοκληρωτικά στον θεουργό Μάξιμο, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να αμφιβάλλει και ο ίδιος για τη δυνατότητα αναγέννησης της ειδωλολατρίας. Έτσι στράφηκε προς τους Εβραίους, που βρίσκονταν σε μόνιμη αντιπαλότητα με τους χριστιανούς και τους ενίσχυσε, αρχίζοντας μάλιστα να χτίζει με δικά του χρήματα τον ναό του Σολόμωντος.”

   http://www.impantokratoros.gr/ioulianos.el.aspx

  • Ανώνυμος 04/10/2016 @ 2:48 ΠΜ

   Ο Ιουλιανός ήθελε να επαναφέρει την δαιμονολατρία με το πρόσχημα της εθνικής παράδοσης και δεν έσφαλε ούτε όταν συμμάχησε με τους Εβραίους, ούτε όταν πούλησε την ψυχή του στους ασιατικούς δαίμονες του Μάξιμου, καθώς η αρχαία θρησκεία υπήρξε από πάντα ξενόφερτη δαιμονολατρία με εθνικό φόρεμα η οποία μάλιστα επιβλήθηκε στους Πελασγούς με την βια. Φυσικά όταν μιλάμε για εθνικούς μιλάμε ΠΑΝΤΟΤΕ για ξεδιάντροπους απατεώνες για αυτό και δεν πρόκειται ποτέ κανένας που δεν έχει χάσει τα λογικά του να βγάλει άκρη μαζί τους, είτε είναι Χριστιανός, είτε Βουδιστής, είτε απλά ουδέτερος με πρόθεση να μάθει την αλήθεια.

   Ο Χριστιανισμός έγινε όργανο εξουσίας όταν συμπορεύθηκε με την Ελληνορωμαϊκή εξουσία η οποία μετά τις αλλεπάλληλες διώξεις και τους μαζικούς σφαγιασμούς των Χριστιανών δεν είχε άλλη επιλογή από την συμπόρευση με το κίνημα που κέρδισε τις μάζες και όταν μπλέχτηκαν οι Ρωμαίοι αλλά και οι Έλληνες ξεκίνησε το κακό με τον Χριστιανισμό, καθώς άλλωστε είναι γνωστό ότι οι Έλληνες υπήρξαν από πάντα ζηλόφθονοι και σκοτώνονταν αδιάκοπα μεταξύ τους μέσα στους αιώνες και μέσα από αυτή την αλλαγή τα Ελληνορωμαϊκά κτήνη βρήκαν την ευκαιρία να συνεχίσουν τα εγκλήματα τους σε συνεργασία και με το Ορθόδοξο ιερατείο, το οποίο δεν ήταν παρά μια μόνο Χριστιανική αίρεση η οποία με την βοήθεια των Ελληνορωμαϊκών καρκίνων εξουδετέρωσαν όλες τις υπόλοιπες “αιρέσεις”. Αυτοί που λένε ότι ο Χριστιανισμός επιβλήθηκε δια της βίας είναι ψεύτες. Αυτοί που λένε ότι η Ορθοδοξία επιβλήθηκε δια της βίας λένε την αλήθεια, καθώς άλλωστε μιλάμε για ένα Ελληνορωμαϊκό κατασκεύασμα που στόχο είχε να καταπνίξει και να ελέγξει την επικίνδυνη για τους εξουσιαστές όλων των εποχών πνευματική αφύπνιση.

   Σε σχέση με τον Σεράπι θα συμφωνήσω ως προς την υποκρισία των νεοεθνικών απατεώνων που έχουν το θράσος να κοροϊδεύουν τον κοσμάκη μιλώντας για εθνικές θρησκείες και εθνικούς θεούς αλλά το θέμα είναι ασφαλώς βαθύτερο, καθώς δεν υπήρξε ποτέ εθνική θρησκεία. Εθνική απάτη υπήρξε και υπάρχει και η αρχαία θρησκεία ήταν απλά ένα μέρος αυτής της απάτης όπως είναι σήμερα η Ελληνορθοδοξία η οποία απευθύνεται κυρίως στους εθνικιστές. Ένα απλό παράδειγμα είναι το Φρυγικό καπέλο που φοράει ο Θράκας (δηλαδή όχι Έλληνας) Ορφέας και τα παραδείγματα είναι άπειρα, καθώς ο Ελληνικός λαός δεν ήταν παρά ο νεότερος λαός στην περιοχή ο οποίος μάλιστα γενοκτόνησε τους Πελασγούς.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Phrygian_cap

 26. Ο Θεος να μας φυλαει. Ιησους Χριστος Νικα κ ολα τα κακα σκορπα. Θεε μου δωσε της φωτηση να μη χαθει η ψυχουλα της

  • Ανώνυμος 04/09/2016 @ 10:06 ΜΜ

   Με όλους αυτούς τους άρρωστους που προσπαθούν να επιβληθούν δια της βίας με επιχειρήματα που στοχεύουν στην άπειρη ηλιθιότητα δεν υπάρχει κανένας θεός να μας προσέχει. Κρίμα μόνο που δεν άνοιξαν τα μάτια στους Τούρκους οι αρχαίοι Έλληνες διαφώτιστες (στον ύπνο τους) την περίοδο της Οθωμανικής αυτοκρατορίας γιατί θα μπορούσαν να γεμίσουν τα χαρέμια τους με αγοράκια και με εντολή μάλιστα από τους αρχαίους πορνοθέους. Ατύχησαν οι Έλληνες που δεν τους είπαν την αλήθεια για τους αρχαίους προγονούς της φαντασίας τους γιατί θα πέρναγαν ωραία στα Οθωμανικά χαρέμια, εκεί όπου τα ζουμερά κωλαράκια τους θα εκτιμούνταν ιδιαίτερα.

   Ο Χριστιανισμός ασφαλώς δεν επιβλήθηκε δια της βίας παρά τα όσα λένε οι ψυχανώμαλοι και ο Μέγας Κωνσταντίνος υποχρεώθηκε να συμπορευθεί με την νέα θρησκεία που ήταν φυσικό και επόμενο να προσελκύσει την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου που είχε αηδιάσει με το τότε κατεστημένο.

 27. ζζζζζζζζζζ 04/09/2016 @ 8:15 ΜΜ

  Εκατσα κ διαβασα το κειμενο κ τα σχολια…
  Λασπη ,ψεμματα,παρανοια…πως καταντησατε ετσι ρε γαμωτο…Σας υπεταξε η νεα ταξη τους περισσοτερους κ δεν εχετε παρει χαμπαρι…

 28. «Πάτερ, άφες αυτοίς· ου γαρ οίδασι τι ποιούσι»
  Δυστυχώς όμως δεν μπορεί να μας δικαιολογήσει τώρα. Γιατί γνωρίζουμε ακριβώς τι κάνουμε και ο χρόνος έφτασε στο τέλος του. Κάποιοι από εμάς προσπαθούν να φτάσουν το Φως και κάποιοι από εμάς παραδίδονται αβίαστα στο σκοτάδι.
  12 Πάλιν οὖν αὐτοῖς ὁ ᾿Ιησοῦς ἐλάλησε λέγων· ἐγώ εἰμι τὸ φῶς τοῦ κόσμου· ὁ ἀκολουθῶν ἐμοὶ οὐ μὴ περιπατήσῃ ἐν τῇ σκοτίᾳ, ἀλλ’ ἕξει τὸ φῶς τῆς ζωῆς.
  13 εἶπον οὖν αὐτῷ οἱ Φαρισαῖοι· σὺ περὶ σεαυτοῦ μαρτυρεῖς· ἡ μαρτυρία σου οὐκ ἔστιν ἀληθής.
  14 ἀπεκρίθη ᾿Ιησοῦς καὶ εἶπεν αὐτοῖς· κἂν ἐγὼ μαρτυρῶ περὶ ἐμαυτοῦ, ἀληθής ἐστιν ἡ μαρτυρία μου, ὅτι οἶδα πόθεν ἦλθον καὶ ποῦ ὑπάγω· ὑμεῖς δὲ οὐκ οἴδατε πόθεν ἔρχομαι ἢ ποῦ ὑπάγω.
  15 ὑμεῖς κατὰ τὴν σάρκα κρίνετε· ἐγὼ οὐ κρίνω οὐδένα.
  16 καὶ ἐὰν κρίνω δὲ ἐγώ, ἡ κρίσις ἡ ἐμὴ ἀληθής ἐστιν, ὅτι μόνος οὐκ εἰμί, ἀλλ’ ἐγὼ καὶ ὁ πέμψας με πατήρ.
  17 καὶ ἐν τῷ νόμῳ δὲ τῷ ὑμετέρῳ γέγραπται ὅτι δύο ἀνθρώπων ἡ μαρτυρία ἀληθής ἐστιν.
  18 ἐγώ εἰμι ὁ μαρτυρῶν περὶ ἐμαυτοῦ, καὶ μαρτυρεῖ περὶ ἐμοῦ ὁ πέμψας με πατήρ.
  19 ἔλεγον οὖν αὐτῷ· ποῦ ἐστιν ὁ πατήρ σου; ἀπεκρίθη ᾿Ιησοῦς· οὔτε ἐμὲ οἴδατε οὔτε τὸν πατέρα μου· εἰ ἐμὲ ᾔδειτε, καὶ τὸν πατέρα μου ᾔδειτε ἄν.
  20 Ταῦτα τὰ ρήματα ἐλάλησεν ὁ ᾿Ιησοῦς ἐν τῷ γαζοφυλακίῳ, διδάσκων ἐν τῷ ἱερῷ, καὶ οὐδεὶς ἐπίασεν αὐτόν, ὅτι οὔπω ἐληλύθει ἡ ὥρα αὐτοῦ.
  Ο Χριστός σταυρώθηκε κατά το Πάσχα των Εβραίων και έγινε ο ΙΔΙΟΣ το Πάσχα του Ανθρώπου.
  Καλό Πάσχα

 29. Ανώνυμος 04/09/2016 @ 10:18 ΜΜ

  ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ,ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙς ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ….ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ….Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ….TOΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ…ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ …..
  ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ…
  ΙC XC
  NI KA

 30. Στο τρίτο μου σχόλιο θα ήθελα να προσθέσω το εξής.

  Το παραπάνω άρθρο έχει πολλά ψεύδη και κανένας δεν κατάφερε ως τώρα να τα υπερασπιστεί επί της ουσίας. Τα σχόλια από όλες τις μεριές έχουν ενδιαφέρον και, νομίζω, δείχνουν μια ωριμότητα ενότητας, διάθεση συζήτησης και όχι διαίρεσης. Ο καθένας μας έχει από πίσω του ένα φορτίο γνώσης και όταν η γνώση είναι μονοδιάστατη και παγιωμένη υπάρχει ο κίνδυνος του φανατισμού. Τα δόγματα ΔΕΝ είναι το πρόβλημα (πχ. όλη η σύγχρονη φυσική δόγματα περιέχει), ο φανατισμός είναι το πρόβλημα και η τύφλωση που προκαλεί. Πάμε λοιπόν στην ουσία…

  Επί της ουσίας έχει αποδειχθεί ότι ο χριστιανισμός ήταν θεολογικά και πολιτισμικά ΑΝΩΤΕΡΟΣ από την κλασσική ελληνική θεολογία την οποία ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕ διότι πάνω σε αυτήν πάτησε. Αυτό το εκτίμησαν οι αδογμάτιστοι ελληνομαθείς. Το ξεσκαρτάρισμα ειχε ήδη ξεκινήσει με τον Πυθαγόρα (που έκαψαν τη σχολή του ΈΛΛΗΝΕΣ), τον Ορφέα (τον οποίο βασάνισαν ΕΛΛΗΝΕΣ) ως και τον Σωκράτη που επίσης ΕΛΛΗΝΕΣ σκότωσαν. Ο Σωκράτης είπε ξεκάθαρα ότι η Ομηρική θεολογία ήταν ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ διότι δεν ξεχώριζε στον ΔΙΑ το καλό από το κακό. Και γι’αυτό ακριβώς τον λόγο καταδικάστηκε σε θάνατο ως φορέας ‘καινών δαιμονίων’. Τις παγανιστικές δυσειδαιμονίες καταδικάζει ακόμα και ο ίδιος ο Πλούταρχος (που ήταν ιερέας των Δελφών) επειδή ήταν ιδιαίτερα της μόδας ο Παγανισμός επί Ρωμαίων.

  Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι:
  >>> Όλα τα δελφικά παραγγέλματα, ένα προς ένα, βρίσκονται με τη μορφή διδασκαλίας μέσα στην Καινή Διαθήκη. Για παράδειγμα το “Πλούτω απόστει” μεταφέρεται στην Καινή Διαθήκη ως “Ρίζα πάντων των κακών η φιλαργυρία”, και αυτό είναι σε πλήρη πολιτισμική αντίθεση με την Ιουδαϊκή κουλτούρα. Όσοι δεν βλέπουν τον “στέφανο της ζωής” του Απ. Παύλου ότι είναι εξέλιξη του ελλ/κού ιδεώδους και τα θεωρούν όλα αυτά ιουδαϊκά, είτε πλανώνται είτε πλανούν.

  >>> Τον δεύτερο αιώνα μ.Χ. κρύβονται πολλά μυστικά για την αληθινή φύση του χριστιανισμού. Τότε είχε αποκτήσει φήμη η νέα ‘αίρεση’ και παίχτηκε το μεγάλο παιχνίδι, ή θα νικούσε ή θα εξαφανιζόταν. Τότε έζησαν οι πρώτοι ΑΠΟΛΟΓΗΤΕΣ που κλήθηκαν να υπερασπίσουν τα ευαγγέλια ενώπιων των Ρωμαίων σε ένα εξαιρετικά εχθρικό περιβάλλον και το πλήρωσαν με τη ζωή τους. Την εποχή εκείνη οι χριστιανοί, με κίνδυνο τη ζωή τους επέλεξαν να τεκμηριώσουν θεολογικά την ουσία του χριστιανισμού με βάση τον ΠΛΑΤΩΝΑ! Τα κείμενα αυτά είναι εξαιρετικής σημασίας για την ουσία της πίστης στην οποία έδωσαν τη ζωή τους.

  >>> Και επειδή τέθηκε ως ζήτημα, ναι, ο σημερινός χριστιανισμός είναι ΞΥΛΟΛΑΤΡΙΚΟΣ στον βαθμό που και οι αρχαίοι Έλληνες είχαν καταντήσει ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ. Πρέπει να έχουμε ίσα μέτρα και ίσα σταθμά. Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Όπως επίσης είναι πραγματικότητα ότι η σχέση του χριστιανισμού με την εξουσία (όπως και κάθε άλλης ιδεολογίας) προκάλεσε μια απίστευτη φθορά. Η σημερινή Ορθόδοξη εκκλησία είναι εξίσου ειδωλολατρική και παγανιστική σε βαθμό που θέλει γκρέμισμα και αναστήλωση.

  • Ανώνυμος 04/10/2016 @ 1:07 ΠΜ

   Φίλε μου να σου πω την αλήθεια ο Ζωροάστρης Πλάτωνας χέστηκε εκεί που κατουρούσαν τα Περσικά σκυλιά. Στα υπόλοιπα συμφωνώ μέσες-άκρες.

   Οι παπικοί είναι παγανιστές και Ελληνιστές όπως έχουν καταλάβει όλοι οι σοβαροί ερευνητές και αυτό είναι το μεγαλύτερο τους πρόβλημα, καθώς υιοθέτησαν τις ματαιοδοξίες των αρχαίων και εναπόθεσαν την πίστη τους στο κτιστό και οι σημερινοί Ορθόδοξοι ιεράρχες στην πλειοψηφία τους είναι μια από τα ίδια για αυτό και η συμπόρευση τους προς της πανθρησκεία είναι για αυτούς μονόδρομος, καθώς έχει χαθεί η γνήσια Χριστιανική διδασκαλία η οποία ούτε χρειάστηκε και ούτε χρειάζεται τον Πλάτωνα και τις αμπελοφιλοσοφίες αλλά και τις ματαιοδοξίες των αρχαίων.

   Οι παπικοί έχουν αγάλματα αρχαίων θεών και αρχαίων φιλοσόφων στο Βατικανό και ιδού από που εμπνεύστηκαν την ιερά εξέταση και ιδού ποιους δαίμονες υπηρετούν:

   http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=3003

   http://oodegr.co/neopaganismos/diogmoi/iera.exetasis1.htm

   Ο Χριστιανισμός ΕΥΤΗΧΩΣ δεν χρειάζεται τον Ελληνισμό και τις ματαιοδοξίες των αρχαίων ανώμαλων όπως για παράδειγμα οι παιδεραστές παπικοί που ακολουθούν τις προσταγές του πνευματικού τους DNA ως οι γνήσιοι απόγονοι του Ελληνορωμαϊκού ιερατείου που είναι ασφαλώς αδελφικό με το Εβραϊκό ιερατείο.

   Σε σχέση με τους αναθεματισμούς την Κυριακή της Ορθοδοξίας θα έλεγα ότι θα πρέπει να ενταθούν για να σωθεί το έθνος γιατί το κακό λόγω κυρίως των απατεώνων εθνικιστών που μάλιστα παριστάνουν τους Χριστιανούς έχει παραγίνει και πλέον μιλάμε για το βδέλυγμα της ερημώσεως και για αυτό ευθύνονται οι Έλληνες και κανένας άλλος. .

   • ΑΝΩΝΥΜΟΣ 04/10/2016 @ 5:02 ΠΜ

    Από ότι δίνεις να καταλάβουμε, προτρέπεις τους Ελληνοκεντρικούς να οδηγηθούν προς τον καθολικισμό, αφού όπως λες….

    “Οι παπικοί είναι ελληνιστές και έχουν αγάλματα αρχαίων θεών και αρχαίων φιλοσόφων στο Βατικανό”

    Θέλεις να πεις δηλαδή ότι όποιος αισθάνεται και Έλληνας και χριστιανός καλύτερα θα ήταν να οδηγηθεί προς τον καθολικισμό παρά στην ορθοδοξία, γιατί η τελευταία σκόπιμα έχει αφαιρέσει από μέσα της κάθε τι ελληνικό και όχι μόνο αναθεματίζει τον ελληνισμό του οποίου πνευματικοί συγγενείς είναι οι Καθολικοί αλλά όπως λες……

    Η Ορθοδοξία όχι μόνο ήδη αναθεματίζει τον Ελληνισμό αλλά..
    “θα πρέπει να εντείνει τους αναθεματισμούς γιατί για το βδέλυγμα της ερημώσεως ευθύνονται οι Έλληνες”

    Πάμε στη σούμα λοιπόν. Λες ότι:

    1. Η Ορθοδοξία κυνήγησε κατεδίωξε τον Ελληνισμό και προσπάθησε να τον αποβάλλει απο μέσα της.

    2. Ο καθολικισμός είναι πνευματικός συγγενής του Ελληνισμου, έχουν το ίδιο πνευματικό DNA!

    3. Η Ορθοδοξία αναθεματίζει τον Ελληνισμό και πρέπει να
    εντείνει τους αναθεματισμούς για να τον αποτελειώσει, γιατί είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της!

    4. Ο Καθολικισμός είναι εξέλιξη του Ελληνισμού τόσο στο τελετουργικό του όσο και στην χρήση των αγαλμάτων (παγανιστές) και ουσιαστικά είναι η χριστιανική εξέλιξη του Ελληνισμού.

    Εσύ δε, δηλώνεις εχθρός των Ελλήνων, αφού πιστεύεις ότι αποτελούν το “βδέλυγμα της ερημώσεως”, ευθύνονται για την φθορά της Ορθοδοξίας τώρα και την καταστροφή το χριστιανισμού από πάντα μέσω DNA, από τους “ψυχανώμαλους” (όπως λες) προγόνους τους.

    Τέλος προτείνεις να καταστραφούν οι “εθνοκεντρικοί” για να σωθεί το… ΕΘΝΟΣ! (εννοείς το Ελληνικό;)
    Ενώ υποστηρίζεις τον διεθνισμό μέσω θρησκείας, θέλεις να σωθεί το ΕΘΝΟΣ, για να γίνει αυτό πρέπει να εξαφανιστούν οι
    εθνοκεντρικοί, αλλά και οι Έλληνες που αποτελούν ύβρι (βδέλυγμα ερημώσεως).

    Ωρέ μπερδέυτηκες, θες να μας τρελάνεις, έχεις εσύ τρελαθεί ή σε τρελάναν όλοι εδώ μέσα!

    Άκου ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ = ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ και αυτό το λες στους Έλληνες;
    Ρε το γονίδιό σου το κόβω απ’ αλλού λέμε!

   • Ανώνυμος 04/10/2016 @ 7:47 ΠΜ

    Πως μπορεί κάποιος Χριστιανός που πιστεύει στις γραφές και στην κρίση των ψυχών να είναι παιδεραστής;

    Θα μπορούσαμε άραγε να αναρωτηθούμε το ίδιο για έναv Ελληνορωμαίο;

    Ασφαλώς και όχι καθώς η παιδεραστία στην αρχαία Ελλάδα και Ρώμη όχι μόνο ήταν θεσμός αλλά είχε και ένα θρησκευτικό χαρακτήρα με μεταφυσική προέκταση.

    Μήπως λοιπόν αυτοί που βάζουν τον Ορφέα στην θέση του Χριστού ανοίγουν τους ασκούς του Αιόλου εκεί όπου μάλιστα υπάρχουν αρκετοί που λένε ότι υπήρξε παιδεραστής;

    Ρίξτε μια ματιά γύρω σας σε όλους αυτούς τους μαλάκες που πληθαίνουν καθημερινά και αποφασίστε από μόνοι σας. Μην αφήνετε τους άλλους να σας λένε τι να πιστεύετε για αυτά που μπορείτε από μόνοι σας να καταλάβετε.

 31. Ελληνιάχου Νταγιάν Μωσέ Παπαδόπουλος 04/09/2016 @ 10:43 ΜΜ

  Καλή επέτειο της ΕΞΟΔΟΥ του λαού μας από την Αίγυπτο!
  ΚΑΛΟ ΠΕΣΑΧ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!
  Όλοι στο τείχος των δακρύων ώστε να αρχίσουμε να κοπανάμε τα κεφάλια μας στον τοίχο μπρος πίσω οπως προστάζει η παράδοση του λαού μας!
  Τόσους αιώνες πως και δεν καθιερώθηκε να αφήνουμε κοτσιδάκια από τα πλάγια όπως τα αδέρφια μας των αγίων τόπων, απορώ!
  Σαλόμ και αλληλούϊα!!!

 32. Fae fasolada kai pare fora apo psilo vouno……..
  Ti les re asxte kai anistorite ARISTERO-KATSAPLIA?

 33. Στη γλώσσα του Διαδικτύου η λέξη τρολ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, mailing list, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες . Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του. Wikipedia
  Με λιγα λόγια αυτό το αρθρο είναι τρόλ για να ερεθίσει και να βγάλει έξω σπό τα ρούχα τους, τους ορθόδοξους και να δημιουργήσει μια αλυσίδα αντιδράσεων.
  Επίσης αν αυτά τα πιστεύουν πολλοί, βλέπω τα προφητευόμενα γεγονότα να αναβάλλονται για καμια 20ρια χρόνια και βάλε… και όποιος αντέξει.

 34. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 04/10/2016 @ 1:52 ΠΜ

  ΕΛΛΗΝΟΧΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕΤΑ ΕΜΟΥ ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΕΒΟΣ ΤΟΥ(ΤΡΕΙΣ) ΣΥΝΕΤΑΞΑΜΗΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ (ΤΡΕΙΣ) ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΑΔΑΜ (παράγωγο –> Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω) ΕΥΑ ΑΒΕΛ ΣΗΘ ΕΝΩΣ ΚΑΪΝΑΝ ΜΑΛΕΛΕΗΛ ΙΑΡΕΔ ΕΝΩΧ ΜΑΘΟΥΣΑΛΑΣ ΛΑΜΕΧ ΝΩΕ ΣΗΜ ΑΡΦΑΞΑΔ ΚΑΪΝΑΝ ΣΑΛΑ ΕΒΕΡ ΦΑΛΕΚ ΡΑΒΑΓ ΣΕΡΟΥΧ ΝΑΧΩΡ ΘΑΡΡΑ ΑΒΡΑΑΜ ΙΣΑΑΚ ΙΑΚΩΒ ΡΟΥΒΙΜ ΣΥΜΕΩΝ ΛΕΥΙ ΙΟΥΔΑΣ ΖΑΒΟΥΛΩΝ ΙΣΑΧΑΡ ΔΑΝ ΓΑΔ ΑΣΗΡ ΝΕΦΘΑΛΕΙΜ ΙΩΣΗΦ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΦΑΡΕΣ ΖΑΡΑ ΕΣΡΩΜ ΑΡΑΜ ΑΜΙΝΑΔΑΒ ΝΑΑΣΩΝ ΣΑΛΜΩΝ ΒΟΟΖ ΟΒΗΔ ΙΕΣΣΑΙ ΔΑΒΙΔ ΣΟΛΟΜΩΝ ΡΟΒΟΑΜ ΑΒΙΑ ΑΣΑ ΙΩΣΑΦΑΤ ΙΩΡΑΜ ΟΖΙΟΥ ΙΩΑΘΑΜ ΑΧΑΖ ΕΖΕΚΙΑΣ ΜΑΝΑΣΗΣ ΑΜΜΩΝ ΙΩΣΙΑΣ ΙΕΧΟΝΙΑΣ ΣΑΛΑΘΙΗΛ ΖΟΡΟΒΑΒΕΛ ΑΒΙΟΥΔ ΕΛΙΑΚΕΙΜ ΑΖΩΡ ΣΑΔΩΚ ΑΧΕΙΜ ΕΛΙΟΥΔ ΕΛΕΑΖΑΡ ΜΑΤΘΑΝ ΙΑΚΩΒ ΙΩΣΗΦ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ΜΩΫΣΗΣ ΩΡ ΑΑΡΩΝ ΓΙΑΧΣΟΥΑ(ΙΗΣΟΥΣ) ΣΑΜΟΥΗΛ ΝΑΘΑΝ ΔΑΝΙΗΛ ΣΑΡΡΑ ΡΕΒΕΚΚΑ ΛΕΙΑ ΡΑΧΗΛ ΑΣΙΝΕΘ ΜΑΡΙΑ ΔΕΒΟΡΑ ΡΟΥΘ ΣΑΡΑΦΘΙΑ ΣΩΜΑΝΙΤΙΔΑ ΙΟΥΔΙΘ ΕΣΘΗΡΑΝΝΑ ΣΩΣΑΝΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΝΕΒΡΑΙΛΑ (ΤΡΕΙΣ)

  • Ανώνυμος 04/10/2016 @ 2:57 ΠΜ

   Σιγα ρε γελοιε να μη γινω και πουστης και παιδεραστης για να ικανοποιησω την ματαιοδοξια τους καθε καραγκιοζη. lol

 35. Ανώνυμος 04/10/2016 @ 9:26 ΠΜ

  Από τότε που μπλέχτηκε η θεολογία του άκτιστου με τον εθνικισμό το θέμα θεολογία εκφυλίστηκε στην ολότητα του και οι καπηλευτές της διδασκαλίας του Χριστού αποτρέπουν τα πραγματικά πνευματικά άτομα να συμπορευθούν με το αντιεξουσιαστικό επί της ουσίας Χριστιανικό μήνυμα του επαναστάτη Ιησού Χριστού και των πνευματικών αγωνιστών που τον ακολούθησαν και μαρτύρησαν για αυτό μέσα στους αιώνες. Η Ορθοδοξία κατάντησε το μαγαζάκι των εθνικιστών το οποίο σπρώχνει επί της ουσίας τα άτομα που έχουν απαυδήσει από την υποκρισία των εξουσιαστών στις θεωρίες του Μαρξ και των συνεπακόλουθων τους. Άλλωστε άμα δεν υπήρχε αυτό το δυναμικό των καταπιεσμένων από την άρχουσα τάξη οι θεωρίες του Μαρξ δεν θα είχαν ούτε στόχευση, ούτε ανταπόκριση.

  Η άρχουσα τάξη στην προσπάθεια της να αποπροσανατολίσει αλλά και να αποδυναμώσει το μήνυμα του Χριστού επενδύει στην τεχνητή πόλωση και στις Ελληνοκεντρικές ανοησίες με μοναδικό στόχο να προκαλέσει την σύγκρουση για γελοία θέματα όπως για παράδειγμα η καταγωγή του Ιησού ο οποίος μισήθηκε όσο κανένας άλλος και από τους Εβραίους και από τους Έλληνες, ακριβώς γιατί πήγε κόντρα στο κατεστημένο των εξουσιαστών, οι οποίοι παίζουν ping pong με τα μυαλά των ηλίθιων μέχρι και την τελική τους εξόντωση από την νέα τάξη που θα είναι απλά μια αναπαλαίωση της παλαιάς τάξης, έτσι όπως ήταν άλλωστε και η Ορθοδοξία η οποία συμπορεύθηκε με την Ελληνορωμαϊκή εξουσία που στόχο είχε να καταπνίξει το Χριστιανικό μήνυμα και να αναχαιτίσει την πνευματική αφύπνιση.

  Δυστυχώς ο Μαρξ είχε δίκαιο και για αυτό οι εθνικιστικές κορώνες ηχούν στα αυτιά του μέσου πολίτη ως οι κραυγές των δαιμόνων καθώς ο πραγματικός εχθρός του απλού ανθρώπου είναι οι διεφθαρμένοι εξουσιαστές, ανάμεσα στους οποίους ασφαλώς και συγκαταλέγεται και το μαγαζάκι των εθνικιστών και η ιεραρχία της Ορθοδοξίας στην συντριπτική της πλειοψηφία και για αυτό δεν πρόκειται ποτέ να βγει άκρη όσο το μόνιμα του Χριστού είναι εγκλωβισμένο μέσα στις σάπιες δομές του θρησκευτικού κατεστημένου για αυτό και είμαι σε αρχικό στάδιο υπέρ στον διαχωρισμό του κράτους και της εκκλησιάς ΜΗΠΩΣ και διασωθεί το μήνυμα του Χρίστου από την νεοελληνική λαίλαπα αλλά και η εκκλησία.

 36. Ανώνυμος 04/10/2016 @ 10:21 ΠΜ

  Από τότε που μπλέχτηκε η θεολογία του άκτιστου με τον εθνικισμό το θέμα θεολογία εκφυλίστηκε στην ολότητα του και οι καπηλευτές της διδασκαλίας του Χριστού αποτρέπουν τα πραγματικά πνευματικά άτομα να συμπορευθούν με το αντιεξουσιαστικό επί της ουσίας Χριστιανικό μήνυμα του επαναστάτη Ιησού Χριστού και των πνευματικών αγωνιστών που τον ακολούθησαν και μαρτύρησαν για αυτό μέσα στους αιώνες. Η Ορθοδοξία κατάντησε το μαγαζάκι των εθνικιστών το οποίο σπρώχνει επί της ουσίας τα άτομα που έχουν απαυδήσει από την υποκρισία των εξουσιαστών στις θεωρίες του Μαρξ και των συνεπακόλουθων τους. Άλλωστε άμα δεν υπήρχε αυτό το δυναμικό των καταπιεσμένων από την άρχουσα τάξη οι θεωρίες του Μαρξ δεν θα είχαν ούτε στόχευση, ούτε ανταπόκριση.

  Η άρχουσα τάξη στην προσπάθεια της να αποπροσανατολίσει αλλά και να αποδυναμώσει το μήνυμα του Χριστού επενδύει στην τεχνητή πόλωση και στις Ελληνοκεντρικές ανοησίες με μοναδικό στόχο να προκαλέσει την σύγκρουση για γελοία θέματα όπως για παράδειγμα η καταγωγή του Ιησού ο οποίος μισήθηκε όσο κανένας άλλος και από τους Εβραίους και από τους Έλληνες, ακριβώς γιατί πήγε κόντρα στο κατεστημένο των εξουσιαστών, οι οποίοι παίζουν ping pong με τα μυαλά των ηλίθιων μέχρι και την τελική τους εξόντωση από την νέα τάξη που θα είναι απλά μια αναπαλαίωση της παλαιάς τάξης, έτσι όπως ήταν άλλωστε και η Ορθοδοξία η οποία συμπορεύθηκε με την Ελληνορωμαϊκή εξουσία που στόχο είχε να καταπνίξει το Χριστιανικό μήνυμα και να αναχαιτίσει την πνευματική αφύπνιση.

  Δυστυχώς ο Μαρξ είχε δίκαιο και για αυτό οι εθνικιστικές κορώνες ηχούν στα αυτιά του μέσου πολίτη ως οι κραυγές των δαιμόνων καθώς ο πραγματικός εχθρός του απλού ανθρώπου είναι οι διεφθαρμένοι εξουσιαστές, ανάμεσα στους οποίους ασφαλώς και συγκαταλέγεται και το μαγαζάκι των εθνικιστών και η ιεραρχία της Ορθοδοξίας στην συντριπτική της πλειοψηφία και για αυτό δεν πρόκειται ποτέ να βγει άκρη όσο το μήνυμα του Χριστού είναι εγκλωβισμένο μέσα στις σάπιες δομές του θρησκευτικού κατεστημένου για αυτό και είμαι σε αρχικό στάδιο υπέρ στον διαχωρισμό του κράτους και της εκκλησιάς ΜΗΠΩΣ και διασωθεί το μήνυμα του Χρίστου από την νεοελληνική λαίλαπα αλλά και η εκκλησία.

  Μέσα σε αυτά τα πλαίσια βλέπουμε και αυτά τα τυφλωμένα από μίσος άτομα που μιλάνε για πατρώες θρησκείες και κουραφέξαλα και βάζουν μπροστά τον Θράκα Ορφέα με το Φρυγικό καπέλο που ήταν Έλληνας χιλιάδες χρόνια πριν να υπάρξουν οι Έλληνες και τελικά η νεοελληνική λαίλαπα δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμα της και μιλάνε και για τον Ζωροάστρη Πλάτωνα και για τις ασιατικές μπούρδες του Ιουλιανού και συνεχίζουν να πουλάνε το παραμύθι της “πατρώας” παράδοσης χωρίς ίχνος ντροπής, εκεί όπου και ο πλέον ηλίθιος ερευνητής μπορεί να καταλάβει ότι η αρχαία παράδοση είναι ξενόφερτη.

  Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι και οι απατεώνες εθνικιστές “Ορθόδοξοι” που μας πουλάνε το παραμύθι της ιδανικής πραγματικότητας στην αρχαία Ελλάδα και προσπαθούν να αποκρύψουν την ουσιαστική σύγκρουση της Χριστιανικής διδασκαλίας με το Ελληνορωμαϊκό κατεστημένο (το οποίο από πάντα υπηρετούσαν και ως εθνικοί και ως Ορθόδοξοι) δημιούργησαν τον μεγαλύτερο τους εφιάλτη και πλέον δεν μπορεί τίποτα να διασώσει την ενότητα του έθνους που έχει διασπαστεί από τα ψέματα των επαγγελματιών απατεώνων εκατέρωθεν τα οποία δικαιώνουν εν μέρη τις επιδιώξεις της αριστεράς που στοχοποιεί τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο το κεφάλαιο και την άρχουσα τάξη η οποία για να σώσει τον εαυτό της κάνει υποκλίσεις στους νεοναζί του τρίτου Ράιχ.

  Άμα δεν έρθει η επανάσταση από τα αριστερά με επίκεντρο τον άνθρωπο ανεξαρτήτως έθνους και φυλής δεν πρόκειται να έρθει από πουθενά και για όσο οι θρησκείες και τα ιερατεία υπηρετούν την άρχουσα τάξη και το κεφάλαιο δεν πρόκειται ποτέ να γίνει καμία πνευματική αφύπνιση και θα συνεχίσουν να διαιωνίζονται αλλά και να δικαιώνονται οι δαίμονες του Μαρξ μέσα στους αιώνες μέχρι και τελική αυτοκαταστροφή των εθνικών παραδόσεων.

  Πας από αριστερά να μιλήσεις για τα δίκαια του εργαζόμενου λαού και τσουπ θα σε τσιμπήσει η κομμουνιστική λαίλαπα και θα σε αναχαιτίσει από τον “δικό” της χώρο. Πας από δεξιά για να μιλήσεις για την ανάγκη της εθνικής επιβίωσης μέσα στα πλαίσια της πολυπολιτισμικής λαίλαπας και τσουπ θα σε τσιμπήσουν οι αποβλακωμένοι δούλοι της άρχουσας τάξης και του τρίτου Ράιχ που δικαιώνουν την αντίθετη πλευρά και τα κάνουν όλα αχταρμά μέσα στα πλαίσια του αρρωστημένου εθνικισμού και ρατσισμού που παρήγαγε και το κωμικοτραγικό βδέλυγμα της Χ.Α και που αποτρέπει και αναχαιτίζει επί της ουσίας της φωνές που μιλάνε για την ανάγκη μιας ευρύτερης αφύπνισης του πλανήτη ενάντια στους γνωστούς τραπεζίτες και στις εταίρες τους έξω από τα πλαίσια της εθνικιστικής πόλωσης. Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης.

 37. Ανώνυμος 04/10/2016 @ 12:04 ΜΜ

  Μέσα στα πλαίσια λοιπόν την νεοπλατωνικής μισαλλοδοξίας το Ελληνορωμαϊκό κατεστημένο βρήκε το υπέρτατο όπλο για την καθυπόταξη της μάζας και έτσι πραγματώθηκαν σταδιακά οι απειλές του Πλάτωνα για την εξόντωση των “άθεων” που διαφωνούν με την επίσημη θρησκεία του κράτους κάτι που φυσικά δεν είχε καμιά σχέση με την διδασκαλία του Ιησού που συμβούλευε τους ακόλουθους του να είναι ταπεινοί και να μην δίνουν αφορμές στους εθνικούς για συγκρούσεις και εν τέλη να γίνουν ΟΜΟΙΟΙ τους και έτσι λοιπόν γεννήθηκε το νεοπλατωνικό πνεύμα του Αντίχριστου από τους Μιθραϊστές που επί της ουσίας ποτέ τους δεν πίστεψαν στην διδασκαλία του Χριστού και απλά βρήκαν την ευκαιρία να εισχωρήσουν μέσα στις τάξεις των Χριστιανών και να καθυποτάξουν το Χριστιανικό πνεύμα μέσα στα πλαίσια ενός συγκαλυμμένου παγανισμού που επιβιώνει μέχρι τις μέρες μας μέσα στα μπουντρούμια του Βατικανού. Σύμφωνα λοιπόν με τις προσταγές της Πλατωνικής παράνοιας το Ελληνορωμαϊκό ιερατείο δημιούργησε μια τιμωρητική θρησκεία που απευθύνεται στον “ασεβή όχλο” με τους ευνουχισμένους ιερείς που δεν έχουν δικαίωμα να παρεμβαίνουν στα “μυστήρια της Σοφίας” της άρχουσας τάξης η οποία ΠΟΤΕ δεν έπαψε να είναι παγανιστική και πότε δεν έπαψε να λατρεύει τον Ήλιο από όπου και προέκυψαν τα Χριστούγεννα-Ηλιούγεννα και για αυτό άλλωστε η σημαντικότερη μέρα για τους παιδεραστές (να μην ξεχνάμε) Καθολικούς είναι η Sun-Day και όχι το Σάββατο.

  «Παιδάκια μου, είναι η τελευταία ώρα, και, όπως ακούσατε ότι έρχεται αντίχριστος, ακόμη και τώρα έχουν εμφανιστεί πολλοί αντίχριστοι· γεγονός από το οποίο γνωρίζουμε ότι είναι η τελευταία ώρα. Αυτοί βγήκαν από εμάς, αλλά δεν ήταν σαν εμάς . . . Ποιος είναι ο ψεύτης αν όχι αυτός που αρνείται ότι ο Ιησούς είναι ο Χριστός; Αυτός είναι ο αντίχριστος, εκείνος που αρνείται τον Πατέρα και τον Γιο».—1 Ιωάννη 2:18, 19, 22.

  «Κάθε εμπνευσμένη έκφραση που ομολογεί ότι ο Ιησούς Χριστός έχει έρθει με σάρκα προέρχεται από τον Θεό, αλλά κάθε εμπνευσμένη έκφραση που δεν ομολογεί τον Ιησού δεν προέρχεται από τον Θεό. Επιπλέον, αυτή είναι η εμπνευσμένη έκφραση του αντίχριστου η οποία έχετε ακούσει ότι θα ερχόταν, και τώρα είναι ήδη στον κόσμο». (1 Ιωάννη 4:2, 3)

  Κατόπιν, στη δεύτερη επιστολή του, ο Ιωάννης επανέλαβε για μια ακόμη φορά: «Πολλοί απατεώνες έχουν βγει στον κόσμο, άνθρωποι που δεν ομολογούν τον Ιησού Χριστό ως ερχόμενο με σάρκα. Αυτός είναι ο απατεώνας και ο αντίχριστος». (2 Ιωάννη 7) Σαφώς, ο Ιωάννης αντιλαμβανόταν ότι ο αντίχριστος ήταν όλοι όσοι διέδιδαν σκοπίμως θρησκευτικά ψέματα για τον Ιησού Χριστό και τις διδασκαλίες του.

  Οι Μιθραϊστές λοιπόν όπως ο Πλάτωνας πίστευαν σε ενα εικονικό/φτιαχτό “Μεσσία” που δεν υπήρξε ποτέ και δεν ήρθε ποτέ με σάρκα και ως αποτέλεσμα λοιπόν αυτού του σκοτεινού πνεύματος που παρήγαγε ο νεοπλατωνισμός έχουμε και αυτό το τραγελαφικό φαινόμενο με τους Αντίχριστους που δεν εγκαταλείπουν ποτέ την προσπάθεια να σκοτώσουν το πνεύμα του Ιησού είτε μέσα από τις φτιαχτές θρησκείες τους είτε μέσα γελοίες θεωρίες που απευθύνονται σε πνευματικά ανάπηρους όπως για παράδειγμα οι Εψιλονιστές κλπ:

  http://www.egolpion.com/jesus_paganns.el.aspx

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ 04/10/2016 @ 3:09 ΜΜ

   ΒλακοΤΑΞΙΑΡΧΟΥΚΟ την καλησπέρα μου και καλή επανεκκίνηση!
   Τον πισινό σου ελπίζω να τον έπλυνες αυτή τη φορά γιατί θα ξανασχοληθώ μαζί σου!

   • Ανώνυμος 04/10/2016 @ 5:01 ΜΜ

    Okay είσαι Αρχαίος Έλληνας και για αυτό έχεις αυτή την ψύχωση με τους ανδρικούς κώλους. Μην το φωνάζεις το καταλάβαμε και που είσαι ψυχωτικέ βλακάκο ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ και πάλι ΑΝΑΘΕΜΑ. 🙂

    • ΑΝΩΝΥΜΟΣ 04/10/2016 @ 8:05 ΜΜ

     Ε, όχι και άνδρας ρε βλακοΤΑΞΙΑΡΧΟΥΚΟ αυτός που βρίζει τους προγόνους ενός ολόκληρου λαού πίσω από μία οθόνη!
     Δεν τον βλέπω και πολύ αρσενικό τον κωλαράκο!
     Όσο για τις ΚΑΤΑΡΕΣ από εσένα ένα έχω να πω……..
     ΜΠΡΡΡΡΡΡ ανατρίχιασα!!! χαχαχαχαχαχα

     • Ανώνυμος 04/11/2016 @ 8:42 ΠΜ

      Συγχωρεσε με καλη μου ψυχωτικη αρχαιεολληνικη πουσταρα που οι αρχαιοι ηταν παιδεραστες και αυτο το θεωρω ανωμαλια και επισης απολογουμε που ψαχνετε για το αιμα των προγονων μου των Ναζωραιων και δεν σταματατε φυσικα να τους βριζετε και να προκαλειται σαν διαταραγμενες ψυχοτικες πουτανες γιατι σας εχουν γεμισει το αχρηστο κεφαλι σας με ΣΚΑΤΑ. Απολογουμαι επισης που εισαστε η μεγαλυτερη ντροπη για το ανθρωπινο ειδος και οι μεγαλυτεροι και πλεον ξεφτυλισμενοι μαλακες στον πλανητη.

      Εμενα οι προγονοι μου καλο μου πουστρακι εγιναν Χριστιανοι και αμα νομιζετε οτι αυτοι που απερριψαν τους παιδεραστες και το κωλοχανειο της τοτε ελιτ δεν ηταν Ελληνες τοτε θα πρεπει να ψαξετε στην φαντασια σας για να βρειτε τους δικους σας προγοννους. Καλη τυχη και καλο Πασχα.

     • Ανώνυμος 04/11/2016 @ 9:37 ΠΜ

      Επίσης πρέπει να καταλάβεις κάλε μου ψυχανώμαλε πουστάρα που ορεύεσαι ανδρικούς κώλους ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη βρισιά και μεγαλύτερη ντροπή για τους Έλληνες από την ύπαρξη σου και εγω απλά σας βοηθάω καλά μου παιδάκια να βγάλετε τα εσώψυχα σας να δείξετε τι πραγματικά είσαστε και τι τελικά παράγει η ανίατη αρρώστια της αρχαιοπληξίας την οποία προσπαθούν να επιβάλουν οι γνωστοί σε όλους ποδίτσες για λόγους που δεν μπορούν ούτε οι ίδιοι να καταλάβουν γιατί προφανώς και είναι πολύ χαμηλά στην μασονική πυραμίδα. Άντε με το καλό να σας μυήσουν τα αφεντικά και εσάς και τα παιδιά σας στα αρχαιοελληνικά μυστήρια του πρωκτού.

      Είσαι σε κάλο δρόμο ανθελληνική κουράδα συνέχισε. Οι ανθελληνικές κουράδες τους είδους σου οι υποτακτικές πουτάνες του Σατανά προσπαθούν να αποδείξουν ότι οι Χριστιανοί προγονοί τους που απέρριψαν τις ανωμαλίες των αρχαίων δεν ήταν απόγονοι Ελλήνων και η παράνοια τους τελικά δεν έχει φρένο καθώς τελικώς έχουν το θράσος να ισχυρίζονται τα ανθελληνικά σκατομιάσματα ότι ο Έλληνας είναι εξ’ορισμού ανώμαλος και η υπομονή του Καραΐσκάκη του Κολοκοτρώνη και του Αυξεντίου έχει φτάσει στο αμήν.

  • Ανώνυμος 04/10/2016 @ 4:56 ΜΜ

   Άπλα να διευκρινίσω ότι ο Μίθρας ουδέποτε ενσαρκώθηκε και είναι απλά ένας αρχετυπικός συμβολισμός για τον γιο του Ωρομάσδη/Δια ο οποίος είχε ταυτιστεί από την “πατρώα” παράδοση με τον Απόλλωνα και για αυτό άλλωστε δεν είχε καμία σημασία για τους Μιθραϊστες αν ο Ιησούς ήρθε με σάρκα η όχι καθώς για αυτούς που παίζουν με τις χαμηλές συχνότητες με στόχο την αναμόχλευση του αρχετυπικού κώδικα σημασία έχει μόνο ο νοητικός έλεγχος και η κοσμική εξουσία.

   Το τι ρόλο βάραγε και βαράει ακόμα το ιερατείο του Μίθρα και παλαιότερα του Μαρντούκ που μετεξελίχθηκε σε Ωρομάσδης είναι μεγάλο θέμα και δεν είναι επί της παρούσης και φυσικά δεν αφορά αυτούς που φαντασιώνονται εθνικές παραδόσεις και προσπαθούν να επιβάλουν την ψύχωση τους αλλά τους πραγματικούς ερευνητές και αυτούς που τουλάχιστον πιστεύουν στην αλήθεια.

   Όχι ότι τον έχω σε εκτίμηση αλλά αυτό είναι ενδιαφέρον:

   Αυτό δεν το έχω μελετήσει καν αλλά μου αρέσει ο τίτλος καθώς συμβαδίζει με την έρευνα μου:

   http://theunhivedmind.com/UHM/the-real-13-zoroastrian-bloodlines-of-the-illuminati-video/

 38. Ανώνυμος 04/10/2016 @ 2:14 ΜΜ

  Μέσα στα πλαίσια λοιπόν της νεοπλατωνικής μισαλλοδοξίας το Ελληνορωμαϊκό κατεστημένο βρήκε το υπέρτατο όπλο για την καθυπόταξη της μάζας και έτσι πραγματώθηκαν σταδιακά οι απειλές του Πλάτωνα για την εξόντωση των “άθεων” που διαφωνούν με την επίσημη θρησκεία του κράτους κάτι που φυσικά δεν είχε καμιά σχέση με την διδασκαλία του Ιησού που συμβούλευε τους ακόλουθους του να είναι ταπεινοί και να μην δίνουν αφορμές στους εθνικούς για συγκρούσεις και εν τέλη να γίνουν ΟΜΟΙΟΙ τους και έτσι λοιπόν γεννήθηκε το νεοπλατωνικό πνεύμα του Αντίχριστου από τους Μιθραϊστές που επί της ουσίας ποτέ τους δεν πίστεψαν στην διδασκαλία του Χριστού και απλά βρήκαν την ευκαιρία να εισχωρήσουν μέσα στις τάξεις των Χριστιανών και να καθυποτάξουν το Χριστιανικό πνεύμα μέσα στα πλαίσια ενός συγκαλυμμένου παγανισμού που επιβιώνει μέχρι τις μέρες μας μέσα στα μπουντρούμια του Βατικανού. Σύμφωνα λοιπόν με τις προσταγές της Πλατωνικής παράνοιας το Ελληνορωμαϊκό ιερατείο δημιούργησε μια τιμωρητική θρησκεία που απευθύνεται στον “ασεβή όχλο” με τους ευνουχισμένους ιερείς που δεν έχουν δικαίωμα να παρεμβαίνουν στα “μυστήρια της Σοφίας” της άρχουσας τάξης η οποία ΠΟΤΕ δεν έπαψε να είναι παγανιστική και πότε δεν έπαψε να λατρεύει τον Ήλιο από όπου και προέκυψαν τα Χριστούγεννα-Ηλιούγεννα και για αυτό άλλωστε η σημαντικότερη μέρα για τους παιδεραστές (να μην ξεχνάμε) Καθολικούς είναι η Sun-Day και όχι το Σάββατο.

  «Παιδάκια μου, είναι η τελευταία ώρα, και, όπως ακούσατε ότι έρχεται αντίχριστος, ακόμη και τώρα έχουν εμφανιστεί πολλοί αντίχριστοι· γεγονός από το οποίο γνωρίζουμε ότι είναι η τελευταία ώρα. Αυτοί βγήκαν από εμάς, αλλά δεν ήταν σαν εμάς . . . Ποιος είναι ο ψεύτης αν όχι αυτός που αρνείται ότι ο Ιησούς είναι ο Χριστός; Αυτός είναι ο αντίχριστος, εκείνος που αρνείται τον Πατέρα και τον Γιο».—1 Ιωάννη 2:18, 19, 22.

  «Κάθε εμπνευσμένη έκφραση που ομολογεί ότι ο Ιησούς Χριστός έχει έρθει με σάρκα προέρχεται από τον Θεό, αλλά κάθε εμπνευσμένη έκφραση που δεν ομολογεί τον Ιησού δεν προέρχεται από τον Θεό. Επιπλέον, αυτή είναι η εμπνευσμένη έκφραση του αντίχριστου η οποία έχετε ακούσει ότι θα ερχόταν, και τώρα είναι ήδη στον κόσμο». (1 Ιωάννη 4:2, 3)

  Κατόπιν, στη δεύτερη επιστολή του, ο Ιωάννης επανέλαβε για μια ακόμη φορά: «Πολλοί απατεώνες έχουν βγει στον κόσμο, άνθρωποι που δεν ομολογούν τον Ιησού Χριστό ως ερχόμενο με σάρκα. Αυτός είναι ο απατεώνας και ο αντίχριστος». (2 Ιωάννη 7) Σαφώς, ο Ιωάννης αντιλαμβανόταν ότι ο αντίχριστος ήταν όλοι όσοι διέδιδαν σκοπίμως θρησκευτικά ψέματα για τον Ιησού Χριστό και τις διδασκαλίες του.

  Οι Μιθραϊστές λοιπόν όπως ο Πλάτωνας πίστευαν σε ενα εικονικό/φτιαχτό “Μεσσία” που δεν υπήρξε ποτέ και δεν ήρθε ποτέ με σάρκα και ως αποτέλεσμα λοιπόν αυτού του σκοτεινού πνεύματος που παρήγαγε ο νεοπλατωνισμός έχουμε και αυτό το τραγελαφικό φαινόμενο με τους Αντίχριστους που δεν εγκαταλείπουν ποτέ την προσπάθεια να σκοτώσουν το πνεύμα του Ιησού είτε μέσα από τις φτιαχτές θρησκείες τους είτε μέσα γελοίες θεωρίες που απευθύνονται σε πνευματικά ανάπηρους όπως για παράδειγμα οι Εψιλονιστές κλπ:

  http://www.egolpion.com/jesus_paganns.el.aspx

  *********************************************************************************

  Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι ο Μέγας Κωστάκης ήταν αρχιερέας του Μίθρα και προφανώς ήταν δεκτικός στην δαιμονική παράνοια του ομόθρησκου του Πλάτωνα και είναι ασφαλώς προς αμφισβήτηση η δοξασία που λέει ότι ο πονηρούλης ο Κωστάκης ασπάστηκε την νέα θρησκεία και το Χριστιανικό πνεύμα το οποίο και έβλαψε όσο δεν κατάφερε να βλάψει κανένας προκάτοχος του με τις μαζικές σφαγές, οι οποίες και συνεχίστηκαν με τον μανδύα της αίρεσης της Ορθοδοξίας την οποία και μετέτρεψε σε αυτοκρατορικό όργανο εξουσίας και με αυτό τον τρόπο κατάφερε να καταπνίξει την πνευματική αφύπνιση που ασφαλώς και είναι απειλή για τις εξουσίες όλων των εποχών.

  Φυσικά όταν μιλάω για τις σφαγές που συνεχίστηκαν δεν μιλάω μόνο για τις σφαγές των εθνικών που είναι φυσικό και επόμενο να προέκυψαν μετά από αυτό το τολμηρό βήμα του πονηρούλη Κωστάκη αλλά μιλάω και για τις σφαγές των “αιρετικών” Χριστιανών που αποτελούσαν άλλωστε τον μεγαλύτερο κίνδυνο για το ξεσκέπασμα της απάτης του πονηρούλη Κωστάκη που έλυσε το “πρόβλημα” του Χριστιανισμού και της πνευματικής αφύπνισης του “όχλου” με συνοπτικές διαδικασίες.

  Είναι λοιπόν τουλάχιστον εγκληματικό το να προσπαθούν να φορτώσουν κάποιοι την Μιθραϊκή (αυτή την απάτη του σκοτεινού και μισαλλόδοξου Ξέρξη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) και νεοπλατωνική μισαλλοδοξία στον Ιησού με το πρόσχημα μάλιστα της καταγωγής του εκεί όπου μισήθηκε όσο κανένας άλλος τόσο από τους Εβραίους όσο και από τους εθνικούς οι οποίοι και τελικά συμμάχησαν εναντίον του όταν ο Ιουλιανός προσπάθησε επί της ουσίας να αντιδράσει μάταια στην απάτη του πονηρούλη θείου του ο οποίος εξολόθρευσε τους πολίτικους του αντιπάλους με αυτή την κίνηση ματ.

 39. Ολος ο δογματισμός, όλων των χρωμάτων και τάσεων, επί σκηνής. Δεν χρειάζεται να αναρωτηθεί κανείς γιατί βγήκε ένα τέτοιο άρθρο τώρα. Αυταπόδεικτο….

 40. Ανώνυμος 04/10/2016 @ 6:52 ΜΜ

  Βασικά δεν θα πάω πάνω για να απαντήσω στις ανοησίες των “Ελληνοκεντρικών Χριστιανών” απογόνων του παρανοϊκού Πλάτωνα και απλά να εξηγήσω όσο πιο ευγενικά γίνεται στους διαταραγμένους ότι ο Ιησούς Χριστός και οι απόστολοι και η μητέρα του αλλά και οι πρώτοι Χριστιανοί ήρθαν από την Ιουδαία και άλλος Χριστιανισμός από αυτόν δεν υπάρχει. Σε σχέση με την Π.Δ αυτή δεν μπορεί να απορριφθεί στο σύνολο της γιατί είναι η παράδοση από την οποία προέρχεται ο Ιησούς η οποία μάλιστα προφήτευσε με λεπτομέρειες τον ερχομό του και από την οποία αντλούμε την γνώση για τα Αρχαγγελικά τάγματα κλπ αλλά δεν συμφωνώ ότι θα πρέπει σώνει και καλά να την αποδεχθούν όλοι οι Χριστιανοί στο σύνολο της. Καλό Πάσχα.

  Υ.Γ Επίσης να εξηγήσω ότι το γεγονός ότι παραθέτω κάποιους συνδέσμους από κάποια site δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με όλα όσα λένε αν και όπως βλέπετε δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω την αλήθεια και για την Ορθοδοξία.

 41. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 04/10/2016 @ 8:31 ΜΜ

  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ.!!!!!!!!

  ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ Η ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

  ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ
  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΑΝ,
  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.!!!!!!!

  ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ
  ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΛΟΓΟ
  ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο …….ΣΩΡΡΑΣ.!!!!!!

  ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.!!!!

 42. ΜΠΡΆΒΟ! ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΎΓΟΝΤΑΙ!,

 43. Όπως επιβλήθηκε έτσι και θα καταρρεύσει… Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

 44. Ανώνυμος 04/11/2016 @ 9:13 ΠΜ

  Σε σχέση με την “ανώτερη” αρχαία φιλοσοφία τα είπε καλύτερα ο ιστορικός της φιλοσοφίας Διογένης ο Λαέρτιος για όσους δηλαδή έχουν κάποια δυσκολία να καταλάβουν την ιδεολογική προέλευση του Ορφέα του Πλάτωνα του Πυθαγόρα κλπ.

  “Τὸ τῆς φιλοσοφίας ἔργον ἔνιοί φασιν ἀπὸ βαρβάρων ἄρξαι. Γεγενῆσθαι γὰρ παρὰ μὲν Πέρσαις Μάγους, παρὰ δὲ Βαβυλωνίοις ἢ Ἀσσυρίοις Χαλδαίους, καὶ γυμνοσοφιστὰς παρ’ Ἰνδοῖς, παρά τε Κελτοῖς καὶ Γαλάταις τοὺς καλουμένους Δρυΐδας καὶ Σεμνοθέους, καθά φησιν Ἀριστοτέλης ἐν τῷ Μαγικῷ καὶ Σωτίων ἐν τῷ εἰκοστῷ τρίτῳ τῆς Διαδοχῆς. Φοίνικά τε γενέσθαι Ὦχον, καὶ Θρᾷκα Ζάμολξιν, καὶ Λίβυν Ἄτλαντα.

  Αἰγύπτιοι μὲν γὰρ Νείλου γενέσθαι παῖδα Ἥφαιστον, ὃν ἄρξαι φιλοσοφίας, ἧς τοὺς προεστῶτας ἱερέας εἶναι καὶ προφήτας. [2] Ἀπὸ δὲ τούτου εἰς Ἀλέξανδρον τὸν Μακεδόνα ἐτῶν εἶναι μυριάδας τέσσαρας καὶ ὀκτακισχίλια ὀκτακόσια ἑξήκοντα τρία· ἐν οἷς ἡλίου μὲν ἐκλείψεις γενέσθαι τριακοσίας ἑβδομήκοντα τρεῖς, σελήνης δὲ ὀκτακοσίας τριάκοντα δύο.

  Ἀπὸ δὲ τῶν Μάγων, ὧν ἄρξαι Ζωροάστρην τὸν Πέρσην, Ἑρμόδωρος μὲν ὁ Πλατωνικὸς ἐν τῷ Περὶ μαθημάτων φησὶν εἰς τὴν Τροίας ἅλωσιν ἔτη γεγονέναι πεντακισχίλια· Ξάνθος δὲ ὁ Λυδὸς εἰς τὴν Ξέρξου διάβασιν ἀπὸ τοῦ Ζωροάστρου ἑξακισχίλιά φησι, καὶ μετ’ αὐτὸν γεγονέναι πολλούς τινας Μάγους κατὰ διαδοχήν, Ὀστάνας καὶ Ἀστραμψύχους καὶ Γωβρύας καὶ Παζάτας, μέχρι τῆς τῶν Περσῶν ὑπ’ Ἀλεξάνδρου καταλύσεως.

  Λανθάνουσι δ’ αὑτοὺς τὰ τῶν Ἑλλήνων κατορθώματα, ἀφ’ ὧν μὴ ὅτι γε φιλοσοφία, ἀλλὰ καὶ γένος ἀνθρώπων ἦρξε, βαρβάροις προσάπτοντες. Ἰδοὺ γοῦν παρὰ μὲν Ἀθηναίοις γέγονε Μουσαῖος, παρὰ δὲ Θηβαίοις Λίνος. Καὶ τὸν μὲν Εὐμόλπου παῖδά φασι, ποιῆσαι δὲ Θεογονίαν καὶ Σφαῖραν πρῶτον· φάναι τε ἐξ ἑνὸς τὰ πάντα γίνεσθαι καὶ εἰς ταὐτὸν ἀναλύεσθαι. Τοῦτον τελευτῆσαι Φαληροῖ, καὶ αὐτῷ ἐπιγεγράφθαι τόδε τὸ ἐλεγεῖον·”

  http://remacle.org/bloodwolf/philosophes/laerce/prefacegrec.htm

  Όπως καταλαβαίνετε διαφωνώ ότι κανένας δεν μπορούσε να επιβάλει τίποτα στους “υπεράνθρωπους” αρχαίους στους οποίους άλλωστε επιβλήθηκε το Ελληνορωμαϊκό κατεστημένο και δια μέσου της αίρεσης της Ορθοδοξίας.

  Αντίθετα ο απλός κοσμάκης που δεν είχε και τόσο μεγάλη σχέση με την ανώτερη φιλοσοφία της πρωκτοπεφωτισμένης ελίτ (δεν υπάρχει σύμπτωση επί τους προκείμενου) έγινε εθελοντικά στην συντριπτική του πλειοψηφία δέκτης του απλοϊκού μηνύματος του Ιησού.

  Μέσα από αυτό το πρίσμα ο πνευματικός ευνουχισμός που επέβαλε η Ελληνορωμαϊκή ελίτ δια μέσου της Ορθοδοξίας θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια αναγκαιότητα μέσα στα πλαίσια των ιδεολογικών αλλά και των πολιτικών συγκρούσεων ανάμεσα στους “πεφωτισμένους” εθνικούς με την “ανώτερη” φιλοσοφία, καθώς άλλωστε όπως εξήγησα πιο πάνω οι Πλατωνιστές μασόνοι της εποχής ήθελαν να εξοντώσουν τους
  “ασεβείς άθεους” για να αναφέρω απλά ένα παράδειγμα των ιδεολογικών συγκρούσεων της τότε εποχής.

  • Η Ξεφτύλα του Εωσφόρου 04/11/2016 @ 12:36 ΜΜ

   Μέσα από αυτό το πρίσμα μπορεί επίσης κάποιος να καταλάβει από που προέκυψε η μυθολογία του Εωσφόρου η οποία είναι ξεκάθαρα ένα δημιούργημα της Ορθοδοξίας καθώς η προσπάθεια να συσχετιστεί η εν λόγω μυθολογία με την Ιουδαϊκή παράδοση και με τον Βαβυλώνιο βασιλέα “Helel” είναι από ανεδαφική έως και γελοία και γενικότερα οι ερμηνείες της ορθοδοξίας και σε σχέση με την Π.Δ αλλά και σε σχέση με την Κ.Δ είναι ανεπαρκείς καθώς επί της της ουσίας γίνεται μια προσπάθεια οντολογικής προσέγγισης αλληγορικών κειμένων.

   Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι η Εωσφορική μυθολογία προέκυψε εκ του μηδενός, εκεί όπου μάλιστα το διανοητικό κτήνος του αρχαίου φρενοκομείου διένυσε τον κύκλο του και μπήκε στην διαδικασία της αυτοκαταστροφής σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα όπως παλαιότερα και η Βαβυλώνα που όμως άντεξε περισσότερο καθώς επίσης είναι και προφανές σε όλους τους σοβαρούς ερευνητές ότι είχε πιο στέρεες βάσεις καθώς σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για μια παράδοση εξαρτώμενη από άλλες παραδόσεις όπως για παράδειγμα η Ελληνική που είναι εξαρτώμενη 100% από άλλες παραδόσεις για αυτό άλλωστε και η αρχαιοπληξία αλλά και ο Ελληνοκεντρισμός είναι μια αδιέξοδη πλάνη που οδηγεί στην παράνοια (όπως μπορεί να δει ο οπουδήποτε απλά το θελήσει και είναι ειλικρινής με τον εαυτό του πράγμα πολύ δύσκολο για τους παθολογικούς ψεύτες) και η οποία παράγει αυτές τις απίστευτες ποσότητες κομπλεξισμού σε ασύγκριτα μεγέθη σε σχέση με την οποιανδήποτε άλλη παράδοση ακριβώς γιατί δεν έχει τίποτα δικό της όπως εξήγησε και ο Ιάμβλιχος.

   Θα μπορούσαμε φυσικά να μιλήσουμε και για το αλληγορικό σχήμα του πύργου της Βαβέλ και την ματαιότητα της Εωσφορικής δοξασίας που θα μπορούσε να προσδιοριστεί ως η μάταιη προσπάθεια του ανθρώπου να υπερβεί την φύση του μέσα από την πολυμάθεια και τον νοητικό αυνανισμό και εδώ επεισέρχεται ξανά η απλοϊκότητα του μηνύματος του Ιησού ανεξάρτητα με τις θρησκευτικές δομές που ως ένα πνευματικό καταφύγιό από τα αδιέξοδα της Εωσφορικής ματαιότητας και του διανοητικού κτήνους που έκλεισε και πάλι τον κύκλο του και οδεύει και πάλι προς στην αυτοκαταστροφή και εδώ κάπου βρίσκεται η πραγματική σοφία και όχι μέσα στις παπαριές του πνευματικού νάνου Πλάτωνα και τις ματαιοδοξίες των αρχαίων Εωσφοριστών.

 45. Η μαγική κίνηση του Μαραντόνα 04/11/2016 @ 11:17 ΠΜ

  Μέσα σε μια κατάσταση χάους και παράνοιας όπου όλοι έχουν χάσει τα λογικά τους και άγονται και φέρονται από τις σκεπτομορφές και τους καραγκιοζοπαίχτες, εγώ ως ο μοναδικός γνήσιος Έλληνας στον πλανήτη θα ανασύρω από τα ντουλάπια του φρενοκομείου της ιστορίας την νεοπλατωνική παράνοια ως το αντίδοτο για την πνευματική ανωμαλία του ασεβή Χριστιανικού και Παγανιστικού και όχι μόνο όχλου.

  Καταρχήν να τονίσω ότι ο Πλάτωνας μέσα στα πλαίσια του αρχαιοελληνικού φρενοκομείου άλλαζε τις απόψεις του σαν τα πουκάμισα και αρχικά ήταν για παράδειγμα υπέρ της παιδεραστίας αλλά και της ομοφυλοφιλίας και μετά έκανε στροφή 180 μοιρών και με μια “μαγική” κίνηση μου θυμίζει τα ανάλογα μαγικά του Μαραντόνα έβγαλε ξεμαρκάριστο τον πονηρούλη σέντερ φορ Κωστάκη και ΓΚΟΟΟΟΟΛ και τελικά το αρχαίο μπουρδέλο των άθεων παιδεραστών κατέρρευσε ολοκληρωτικά και σώθηκε ο πλανήτης!!!

  Ο Πλάτωνας όχι μόνο καταφέρθηκε κατά του Ελληνικού ιερατείου σε σχέση με τον θεσμό της παιδεραστίας και σε σχέση με τον παιδεραστή Δια αλλά επίσης είχε πει ότι το πρωκτικό σεξ είναι παρά φύσιν και έτσι τελικώς θεμελίωσε την αιμοφοβία από την οποία πάσχουν οι Ρωμιοί και εγώ ως ο μοναδικός γνήσιος Έλληνας απόγονους του τιτανοτεράστιου Πλάτωνα.

  Ας περάσουμε λοιπόν στο αντίδοτο και στον γνήσιο αρχαιοελληνικό φασισμό.

  Το πρώτο πρωτόκολλο του μοναδικού Σοφού των Ελλήνων.

  Όσοι ταυτίζουν την θεολογία του άκτιστου με τις εξουσιαστικές δομές και με φυλές και έθνη, είτε είναι παπάδες, είτε είναι Μαρξιστές θα πρέπει να θεωρούνται άθεοι, ανθέλληνες και πνευματικοί εγκληματίες για έτσι λέω εγώ που είμαι ο μοναδικός πραγματικός Έλληνας στον πλανήτη και μάλιστα μαθητής εκ τηλεοράσεως του μέγα μάγιστρου Μαραντόνα.
  .
  Τα υπόλοιπα θα τα επεξεργαστώ με τους υπόλοιπους πραγματικούς Έλληνες δηλαδή με τον εαυτό μου και θα σας ενημερώσω.

 46. Η μαγική κίνηση του Μαραντόνα 2 04/11/2016 @ 5:36 ΜΜ

  Είναι κρίμα να χαλάει αυτό το αριστούργημα η ορθογραφία θα το ξαναγράψω.

  Μέσα σε μια κατάσταση χάους και παράνοιας όπου όλοι έχουν χάσει τα λογικά τους και άγονται και φέρονται από τις σκεπτομορφές και τους καραγκιοζοπαίχτες, εγώ ως ο μοναδικός γνήσιος Έλληνας στον πλανήτη θα ανασύρω από τα ντουλάπια του φρενοκομείου της ιστορίας την νεοπλατωνική παράνοια ως το αντίδοτο για την πνευματική ανωμαλία του ασεβή Χριστιανικού και Παγανιστικού και όχι μόνο όχλου.

  Καταρχήν να τονίσω ότι ο Πλάτωνας μέσα στα πλαίσια του αρχαιοελληνικού φρενοκομείου άλλαζε τις απόψεις του σαν τα πουκάμισα και αρχικά ήταν για παράδειγμα υπέρ της παιδεραστίας αλλά και της ομοφυλοφιλίας και μετά έκανε στροφή 180 μοιρών και με μια «μαγική» κίνηση μου θυμίζει τα ανάλογα μαγικά του Μαραντόνα έβγαλε ξεμαρκάριστο τον πονηρούλη σέντερ φορ Κωστάκη και ΓΚΟΟΟΟΟΛ και τελικά το αρχαίο μπουρδέλο των άθεων παιδεραστών κατέρρευσε ολοκληρωτικά και σώθηκε ο πλανήτης!!!

  Ο Πλάτωνας όχι μόνο καταφέρθηκε κατά του Ελληνικού ιερατείου σε σχέση με τον θεσμό της παιδεραστίας και σε σχέση με τον παιδεραστή Δια αλλά επίσης είχε πει ότι το πρωκτικό σεξ είναι παρά φύσιν και έτσι τελικώς θεμελίωσε την ομοφοβία από την οποία πάσχουν οι Ρωμιοί αλλά και εγώ ως ο μοναδικός γνήσιος Έλληνας απόγονος του τιτανοτεράστιου Πλάτωνα.

  Ας περάσουμε λοιπόν στο αντίδοτο και στον γνήσιο αρχαιοελληνικό φασισμό.

  Το πρώτο πρωτόκολλο του μοναδικού Σοφού των Ελλήνων.

  Όσοι ταυτίζουν την θεολογία του άκτιστου με τις εξουσιαστικές δομές και με φυλές και έθνη, είτε είναι παπάδες, είτε είναι Μαρξιστές θα πρέπει να θεωρούνται άθεοι, ανθέλληνες και πνευματικοί εγκληματίες για έτσι λέω εγώ που είμαι ο μοναδικός πραγματικός Έλληνας στον πλανήτη και μάλιστα μαθητής εκ τηλεοράσεως του μέγα μάγιστρου Μαραντόνα.
  .
  Τα υπόλοιπα θα τα επεξεργαστώ με τους υπόλοιπους πραγματικούς Έλληνες δηλαδή με τον εαυτό μου και θα σας ενημερώσω.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*