ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

· Γιώργος Μαριόλης

Κύριε Μητσοτάκη , Κύριοι Βουλευτές της Ν.Δ .

Άτομα με ειδικές ανάγκες δεν είναι τα άτομα που κυκλοφορούν με αμαξίδιο , η τους λείπει κάποιο άκρο , ή τους συμβαίνει κάτι άλλο .

ΑΛΛΑ
Είναι εκείνα τα άτομα που

α. Τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

β. Τους βρίζουν και νομίζουν ότι τους επιβραβεύουν για ότι κάνουν.

γ. Τους Μουτζώνουν και νομίζουν ότι τους χαιρετούν .

δ. Τους γυρίζουν την πλάτη και νομίζουν είναι τυφλοί οι άλλοι και δεν τους βλέπουν.

ε. Γίνεσθαι μαιντανοί σε κάθε είδους εκδήλωση λόγω ανάγκης.

στ. Απαξιώνουν την αλήθεια και βαφτίζουν το ψέμα αλήθεια .

ζ. Το ψέμα δεν είναι η μόνη τους απασχόληση αλλά κάνουν και πρόβες το πως θα φαίνεται αληθοφανές .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

η. Κύριοι βουλευτές τα άτομα με ειδικές ανάγκες δεν έχουν νοητική υστέρηση όπως εσείς , αλλά εσείς με τις πράξεις και τα έργα σας τους δημιουργείται προβλήματα .

Κύριε Βουλευτές της Ν.Δ. δεν είστε μόνο άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά , χειροκροτητές των κάθε είδους τζογαδόρων , των κάθε είδους απατεώνων , των κάθε είδους εγκληματικών στοιχείων , των κάθε είδους παραβατικών ατόμων , των κάθε είδους συγκοφαντών ,διότι αλλιώς δεν μπορείτε να επιζήσετε σε αυτόν τον κόσμο της σαπίλας , της Οσφυοκαμψίας, της Ψευτιάς , της Υποκρισίας .

Κύριε Βουλευτές χειροκτροτείτε τον αρχηγό σας άσχετα το τι λέει και τι κάνει , διότι αλλιώς θα σας αποβάλλει και μόλις βγείτε στην κοινωνία θα είστε μόνοι σας χωρίς κανείς να σας κάνει παρέα , και εάν βρεθεί κάποιος να σας κάνει παρέα ή θα είναι όμοιός σας ή χειρότερος από εσάς , Κοινός απατεώνας .

ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

triklopodia.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ρύπανση από βιομηχανικά απόβληταFEATURED

ΣΟΚ στην Αθήνα: Βυτιοφόρο έριχνε όξινα βιομηχανικά απόβλητα σε φρεάτιο – Κατέληγαν Κηφισό και θάλασσα

Άγιο ΌροςFEATURED

ΕΚΤΑΚΤΟ – Άγιο Όρος: 52χρονος χωρίς αισθήσεις μετά από εκτροπή μηχανήματος κοντά στην Ι.Μ. Ιβήρων

Φέτα σε ελληνική σαλάταFEATURED

Φέτα προς 16 ευρώ το κιλό: Λιγότερο γάλα, χαμηλά αποθέματα και ισχυρές εξαγωγές πιέζουν την αγορά

2 απαντήσεις στο “ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.”

  1. Ναι. Είναι όντως άτομα με ειδικές ανάγκες οι πολιτικοί μας… έχουν την ανάγκη της καρέκλας, της εξουσίας, του χρήματος, της δόξας, αλλά έχουν και ιδιαίτερα χαρίσματα: όταν βουλιάξει το καράβι, αυτοί ως φελλοί επιπλέουν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *