Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:59 - 16/11/2015

Πολυτεχνείο 1973: Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη του εικοστού αιώνα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

7

Πολυτεχνείο 1973 : Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη του εικοστού αιώνα

«Μη φοβάστε την αλήθεια. Τα ψέμματα καταθάλπτουν τους λαούς» Περικλής Γιαννόπουλος

Χιλιάδες παιδάκια έχουν καταθέσει λουλούδια στην κεφαλή στο Πολυτεχνείο, νομίζοντας ότι πρόκειται για κάποιον νεκρό της εξέγερσης.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για την κεφαλή του καθηγητή Νίκου Σβορώνου, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με τα γεγονότα του 1973.
6

Το πόρισμα του Αστυνομικού Διευθυντή Γεώργιου Σαμπάνη επί κυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου αποκαλύπτει ότι δεν υπήρξε κανένας νεκρός εντός του Πολυτεχνείου. Η «Ηλένια Ασημακοπούλου», «το κορίτσι που χάθηκε το βράδυ της σφαγής και την ψάχνει ακόμα το αγόρι της» (όπως χαρακτηριστικά έλεγε η εφημερίδα «Αυγή»), ήταν στην πραγματικότητα μοντέλο σε διαφήμιση σαμπουάν της εταιρίας «Breck».

Το κεντρικό νόημα, όσων μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα από την τρυφερή τους ακόμα ηλικία, στις σχολικές γιορτές για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα, φρόντισε για αυτό, θεσπίζοντας την γιορτή και, μάλιστα, τιμώντας την, αν όχι περισσότερο, τουλάχιστον ισάξια με τις άλλες δύο εθνικές μας γιορτές.
5

Η πραγματικότητα βεβαίως είναι εντελώς διαφορετική: Κατ’ αρχήν, η εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν ανέτρεψε καμμία χούντα! Σκοπίμως κατά την γνώμη μου (κι όχι μόνο την δική μου) αποσιωπείται, ότι η χώρα μετά από την παραίτηση των Απριλιανών, τον Οκτώβριο του 1973, είχε πολιτική υπηρεσιακή κυβέρνηση, με πρωθυπουργό τον αείμνηστο Σπύρο Μαρκεζίνη, που μοναδικό σκοπό της είχε να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές, άρα επαναφορά της δημοκρατίας.

Αυτό που πέτυχε στην ουσία η εξέγερση του Πολυτεχνείου, ήταν να ανατραπεί η υπηρεσιακή κυβέρνηση μια εβδομάδα αργότερα (25 Νοεμβρίου) από τον ταξίαρχο Ιωαννίδη και να εγκαθιδρυθεί μια δεύτερη δικτατορία που κράτησε 8 ακόμα μήνες! Ψεύδος πρώτο, λοιπόν. Και δεν αποτελεί τιμή για το μεταπολιτευτικό πολιτικό μας σύστημα, να στηρίζεται σε ψεύδη για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του.

Υπάρχει όμως και δεύτερο, μεγαλύτερο, ψεύδος στην ιστορία, το οποίο φέρει τον τίτλο: «Νεκροί του Πολυτεχνείου»! Επειδή η Ιστορία είναι πάρα πολύ δύσκολη, όσον αφορά στα πραγματικά γεγονότα, θα πρέπει ο καθένας ο οποίος εκφράζει γνώμη και θέση πάνω σε αυτά, να παραθέτει και κάποια αντικειμενικά στοιχεία ως απόδειξη των ισχυρισμών του. Εγώ θα παραθέσω μερικά:
4

Πρώτον: Πόρισμα Τσεβά (κυκλοφορεί ελεύθερα στο Διαδίκτυο). Ένα από τα πρώτα «μελήματα» της κυβερνήσεως Καραμανλή, ήταν να διερευνήσει την υπόθεση Πολυτεχνείου. Τον Σεπτέμβριο του 1974, αναθέτει στον γνωστό σε όλους μας εισαγγελέα Τσεβά, να συντάξει ένα πόρισμα, σχετικό με τα γεγονότα. Τα αποτελέσματα του Πορίσματος παραδίδονται στις 14 Οκτωβρίου 1974.

Αφού χωρίζει τους νεκρούς σε 4 κατηγορίες (ούτε ένας νεκρός εντός του Πολυτεχνείου), καταλήγει: «Ονόματα νεκρών 46 και 59, αντιστοίχως, περιήλθαν εις χείρας μου και απετέλεσαν αντικείμενον ειδικής, επισταμένης και αγωνιώδους ερεύνης. Αμφότεροι εκυκλοφόρησαν το πρώτον εις την αλλοδαπήν και ο εις εξ αυτών επιμέλεια πολλών γνωστών Ελλήνων, εις το εξωτερικόν κατά την εποχήν της Δικτατορίας ευρισκομένων. Είναι αμφότεροι ελλιπείς κατά τα στοιχεία των και η επ’ αυτών έρευνα εις ουδέν το συγκεκριμένον απέληξε …

Παραμένει βεβαίως πάντοτε το ερώτημα: Τι εγένοντο τα πτώματα των νεκρών τούτων και διατί οι οικείοι των εξακολουθητικώς σιωπούν;» Δε νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμός.

Δεύτερον: Πόρισμα Σαμπάνη (κυκλοφορεί ελεύθερα στο Διαδίκτυο). Επειδή έως το 1981, παρά τις φιλοτιμότατες προσπάθειες της «Δεξιάς», δεν κατέστη δυνατόν να «αποκατασταθούν» οι «νεκροί του Πολυτεχνείου», η σοσιαλιστική κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου επαναφέρει το θέμα, αναθέτοντας στον Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Σαμπάνη να τους «αποκαταστήσει». Να σημειωθεί εδώ προς άρση τυχόν υποκειμενικότητας, ότι ο κ. Σαμπάνης είχε διωχθεί από το Απριλιανό καθεστώς και επαναφερθεί στο σώμα μετά την Μεταπολίτευση. Το πόρισμα του Αστυνομικού Διευθυντή πραγματικός καταπέλτης εναντίον του ψεύδους:

«Πολυτεχνείο 1973: Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη του εικοστού αιώνα»! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ! Φωτογραφίες
3
Κανένας νεκρός εντός του Πολυτεχνείου! 12 νεκροί εκτός του Πολυτεχνείου χωρίς να αποδεικνύεται η σχέση τους με την εξέγερση. Δώδεκα άτυχοι συμπατριώτες μας που έχασαν την ζωή τους την ταραγμένη εκείνη περίοδο. Που να ήξεραν ότι ο θάνατός τους θα ηρωοποιούσε κι άλλους χωρίς να το αξίζουν, μόνο κι μόνο για να αποκτήσουν κάποιοι «αντιστασιακά εύσημα» και να χτίσουν πολιτικές καριέρες! Όπως προκύπτει από τον λεπτομερέστατο πίνακα, ο αριθμός των νεκρών, η ταυτότητά τους, αλλά και ο τρόπος και τόπος του θανάτου τους, δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με αυτά που «διδαχθήκαμε» επιμόνως, όσοι είχαμε την ατυχία να φοιτούμε στο σχολείο την δεκαετία του ‘80!

Να θυμίσω εδώ, ότι ο αριθμός των «νεκρών του Πολυτεχνείου» ανεβοκατέβαινε κάθε σχολική χρονιά, ανάλογα με τις διαθέσεις του πολιτικού κατεστημένου.
Τρίτον: Αναφορά Συγκλήτου Πολυτεχνείου (κυκλοφορεί ελεύθερα στο Διαδίκτυο). Με την υπ’ αριθμόν 33437 αναφορά της Συγκλήτου του Πολυτεχνείου 11/10/1975, προς τον εισαγγελέα Δ. Τσεβά, κανένας σπουδαστής δεν σκοτώθηκε κατά το τριήμερο. Ο ίδιος ο πρύτανης του Πολυτεχνείου κατά τα γεγονότα Κ. Κονοφάγος κατέθεσε ως μάρτυς στις 20/1/1975, στο πενταμελές Εφετείο Αθηνών, ότι μέσα στο Πολυτεχνείο δεν σκοτώθηκε κανείς φοιτητής και τα ίδια βεβαιώνει και στο βιβλίο του «Η Εξέγερση του Πολυτεχνείου» (1982), με την προσθήκη ότι ούτε κανείς άλλος πολίτης έχασε την ζωή του μέσα στο Πολυτεχνείο.

Νομίζω ότι τα προηγούμενα τρία παραδείγματα είναι τρανταχτές αποδείξεις για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας. Δυστυχώς, το μεταπολιτευτικό πολιτικό μας σύστημα, στηρίχθηκε πάνω σε τέτοια ψεύδη επιχειρώντας να φτιάξει τους ήρωες του με σκοπό να εδραιωθεί. Κι επειδή ακριβώς δεν είναι το μοναδικό, βλέπουμε όλοι σήμερα τα αποτελέσματά του. Μια ματιά στις καριέρες των «αντιστασιακών φοιτητών» πείθει και τον πιο δύσπιστο.
Ας δούμε και την γνώμη του ΚΚΕ (την τότε γνώμη βεβαίως), μια και αποτελεί έναν από τους βασικούς υποστηρικτές και τιμώντες της επετείου:

«Παρά τις αφηνιασμένες προσπάθειες της χουντικής ΚΥΠ και των πληρωμένων πρακτόρων της να διαστρέψουν την πορεία και το περιεχόμενο της εξέγερσης, καταγγέλλουμε την προσχεδιασμένη εισβολή στο χώρο του Πολυτεχνείου την Τετάρτη, 14 του Νοέμβρη, 350 περίπου οργανωμένων πρακτόρων της ΚΥΠ […] με σκοπό να προβάλλουν με κάθε μέσο τραμπουκισμού και προβοκάτσιας γελοία και αναρχικά συνθήματα που δεν εκφράζανε την στιγμή και τις συγκεκριμένες δυνάμεις».

Φοιτητικό φυλλάδιο του ΚΚΕ «Πανσπουδαστική», τεύχος 8, Φεβρουάριος, 1974. Κατά την γνώμη τους, δηλαδή, η ΚΥΠ ευθύνεται για την εξέγερση. Διαψεύσθηκε αργότερα, αλλά είναι γνωστές «μανούλες» στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης οι κομμουνιστές, όταν τους συμφέρει!
2
Χαρακτηριστικότατο περιστατικό για το γελοίο της υποθέσεως «νεκροί του Πολυτεχνείου» αποτελεί η υπόθεση της «Ηλένιας» (κυκλοφορεί ελεύθερα στο Διαδίκτυο). Απεκαλύφθη, όμως, νωρίς το ψεύδος, δείχνοντας έτσι την βιασύνη του πολιτικού κόσμου της Μεταπολίτευσης, να εφεύρει τους ήρωες του. Η Νεοζηλανδή Νάνσι Κρίντλαντ όμως τους πήρε χαμπάρι έγκαιρα. Το γνωστό τότε φωτομοντέλο της φωτογραφίας, παρουσιάστηκε ως νεκρή φοιτήτρια του Πολυτεχνείου από τον Γιάννη Ηλιόπουλο, μαθητή της Ηλεκτρονικής σχολής ισχυριζόμενος ότι ήταν το κορίτσι του και λεγόταν «Ηλένια».

Η απάτη αποκαλύφθηκε σύντομα και ο νεαρός τιμωρήθηκε με 8μηνη φυλάκιση. Βέβαια το πολιτικό κατεστημένο είχε προλάβει να τιμήσει την «νεκρή φοιτήτρια» μιας και το όνομά της εκφωνήθηκε πρώτο στην πρώτη επέτειο του Πολυτεχνείου και είχε ακόμα την τύχη να της κατατεθεί στεφάνι από την δακρύζουσα και γονυκλινή σύζυγο του τότε προέδρου της Δημοκρατίας, Ιωάννα Τσάτσου. Έτσι «στο πόδι» έστηναν το Μύθο του Πολυτεχνείου.
1

Βέβαια αυτά, θάφτηκαν στο χρονοντούλαπο ώστε να εξυπηρετηθούν οι σκοποί, που ανέφερα προηγουμένως και αποτελούν την προσωπική μου και όχι μόνο, εκτίμηση. Όπως και οι συντάξεις για τις οικογένειες των «θυμάτων» του Πολυτεχνείου, που πρόσφερε γενναιόδωρα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, διά του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με διαταγή του τότε υπουργού Δημοσίων Έργων κ. Μαγκάκη. Ακόμα περιμένουν τους ανύπαρκτους δικαιούχους τους.

press-news.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (19)

 1. Ανώνυμος 11/16/2015 @ 2:28 ΜΜ

  diladi esena se peirakse pou oi nekroi den itan mesa alla ekso?

  den tha diafonisw oti kapoioi extisan politikes karieres apo afthn tin istoria oute pws den anamixthikan alla symferonta.

  alla parathreitai entona ton teleftaio kairo prospathia amavroshs tou agona pou edwsan kapoioi (aploi neoi anthropoi xwris kamia filodoksia gia prosopikh anadeiksi), mia prospatheia anaireshs ths istorias (taktiki NTP).

  Se ligo tha mas lete k thn grammh twn tourkwn gia thn epanastash tou ’21 (oti oi graikoi itan pronomiouxoi k d en eixan logo na epanastathsoun enantia stous arxontes tou topou – tous othomanous)

  otan postareis thn gnomh sou epi tou thematos (pou den kserw an einai kan gnomh sou, anadimosiefsi vlepw, tinos einai afto to site? tou mixaloliakou?), me titlo ‘to polytexneio itan apath’ apla propagandizeis.

  ti ap ola itan apath kai ti itan alitheia? itan apath oti kapoioi agonistikan enantia sta fasistika kathestota? afta ta liga gt de thelo na makrhgorisw

  YG. thn ellada den thn katestrepsan aftoi k mono. thn ellada thn katestrepsan oi idioi oi ellines, kata pleiopsifeia

  • Και εσύ με τη σειρά σου, καταστρέφεις την Ελληνική γλώσσα! Control + Alt και… ΘΑΥΜΑ! Το πληκτρολόγιο γράφει στα Ελληνικά!!!

  • Ανώνυμος 11/17/2015 @ 3:46 ΜΜ

   Polu kala ta les! Panta kati brwmaei otan uparxei toso entonh propaganda fatsa karta… Den kserw poia einai h alh8eia k den 8a tin ma8w k pote, alla den uparxei logos gia tosh isopedwsh k mania se kamia periptwsh… Ta paidia tou polutexniou se ekeinh tin fash sigoura kanane kati polu 8arraleo riskarontas polla pragmata, asxeta me to ti akolou8ise meta…

 2. Ανώνυμος 11/16/2015 @ 3:17 ΜΜ

  Έχω την εντύπωση πως,έχει μουδιασει τόσο πολύ ο εγκέφαλος του Ελληνα που δεν αντιδράσει σε τίποτα. Όσες Αλήθειες και να του δείξεις μένει απαθεις.

 3. nassos iliopoulos 11/16/2015 @ 3:26 ΜΜ

  Δαμανάκη, Λαλιώτης και όλα τα υπόλοιπα παιδιά.

 4. Άμα το κάνει και το MEGA πρώτο θέμα κάτι θα γίνει…

 5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 11/16/2015 @ 3:34 ΜΜ

  ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ. ΠΕΙΣΘΗΚΑΜΕ.
  ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΩ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΟΛΕΒΕ ΑΥΤΟ, ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ.
  ΜΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ.
  Ο ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΝΗΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΘΕΑΤΡΟ.
  ΟΥΤΕ Ο ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ, ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΡΝΗ.
  ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΗΤΑΝ.
  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΣΙΠΡΑ.ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΟΣΙΑΛ[Η]ΣΤΕΣ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΑΠΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΙΖΑΝ ΤΟ ΛΑΟ. ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΕ. ΙΣΩΣ [ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ], Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΙΟΝ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΣΕ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ [ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ], ΟΤΙ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ”ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ, ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ ” ΛΟΙΠΟΝ. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ.

  • Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΚΩΤΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Η Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥΣ?ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ,ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΣΚΩΤΟΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΝΗΤΕΥΤΗΚΑΝ ,ΧΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ,ΓΕΜΗΣΑΜΕ ΛΑΘΡΟΤΑΛΙΜΠΑΝ Κ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ -ΔΟΛ-ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΩΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗ,ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ

   • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 11/16/2015 @ 7:46 ΜΜ

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ. Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΝΙΑ [ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ] ΠΟΥ ΛΕΣ, ΑΝΗΚΩ ΜΟΝΟΝ ΗΛΙΚΙΑΚΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΗΣΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΧΩΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ. ΟΛΟΣ Ο ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΟΥ ΒΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟΜΙΣΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ ΕΚΕΙ 100 ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΜΕΙΟΝ 10 ΔΡΧ. ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ=90 ΔΡΑΧΜΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ [ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΑΛΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΔΙΟΤΙ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ, ΟΤΙ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΥΤΟΥ, ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ”ΣΠΟΡ” ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ. [ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ] ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΝΙΑ.
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ. ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΑ, ΕΙΤΕ ΧΟΥΝΤΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΟΤΕ ΕΠΙ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΜΟΝΟ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ. ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟ ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΙΝΕΜΑ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ [ΠΕΡΙΠΟΥ 10ΛΕΠΤΟ]. ΤΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΧΕΝΡΥ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΘΕΙ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ. ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ, ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ. ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙΡΟΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΗΜΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ. ΣΤΗ ΣΑΓΚΑΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΗΜΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΚΙΝΕΖΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑ.

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 11/16/2015 @ 7:52 ΜΜ

     ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΟΥΤΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΑΥΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΑΓΕΝΝΗΤΟΣ. ΟΠΟΤΕ ……

   • Μάλλον είσαι πολυ νέος και έχεις άγνοια των περιστατικών. Ο πατέρας του Διομήδη Κομνηνου εχει μιλήσει απείρως φωνές δημόσια για τη δολοφονία του παιδιού του. Όλοι οι συγγενείς των θυμάτων κατάθεσαν στη δίκη της χούντας.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 11/17/2015 @ 12:03 ΠΜ

   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, [ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ]. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΚΙΣΣΙΝΓΕΡ ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ, ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ; OTI, H ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ, Η, ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟΙ ΤΟΥ ΧΕΝΡΥ ΗΤΑΝ ΑΔΕΛΦΙΚΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΧΙΖΑΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ.
   ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ. ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
   Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΜΠΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ.

 6. Δηλαδη για να το καταλαβουμε…το θεμα ειναι η νεκροι μεσα η εξω? Ποιοι ηταν μεσα στο πολυτεχνειο αγαπητοι μου?τιποτα χουλιγκανια των γηπεδων?νεαροι φοιτητες ηταν …που δεν γουσταραν τους χουντικους….υτο ηταν…
  Και απο εξω ο λαος…μαζι με τα νεα παιδα..

  το τι εγιναν μετα ειναι αλλο θεμα,,,πολλοι εγιναν προδοτες σαν την ΔΑΜΑΝΑΚΗ και τους αλλους και πολλοι απο αυτους δεν γουσταραν την ποίτικη και ακουληθησαν τον δικο τους δρομο…

  Δλαδη ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ? και αυτοι οι αναρχοαπλυτοι αλητες που ηθελαν να ριξουν τους Χουντικουσ ς ξοπως τους λετε. ηταν Κακοι?

  Δηλαδη αν γινει ενα μπαμ και μαζευτει λαος στην Νομικη π.χ και γινει νταβαντουρι και ριξουν τον Τσιπρα…τι θα ειναι αυτα τα παιδια αλητες?…

  ΠΑΙΔΙΑ ΜΑς ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ….αυτο θα ειναι

 7. Ανώνυμος 11/16/2015 @ 7:34 ΜΜ

  Που είσαι Παπαδόπουλε να δεις τι σου ξέφυγε!!!!

 8. Που είσαι Παπαδόπουλε να δεις τι σου ξέφυγε!!!!!

 9. Αυτοεξόριστος 11/17/2015 @ 11:10 ΠΜ

  Η λίστα των φονευθέντων με ημερομηνία 1982 είναι σε excel!!! Όταν εμείς είχαμε office οι άλλοι σκαλίζανε τους βράχους…

 10. Ανώνυμος 11/17/2015 @ 11:59 ΜΜ

  Μ Α Λ Α Κ Α Σ……ΚΑΙ Φ Α Σ Ι Σ ΤΑ Σ,,,,,,,,,,,ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ….ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ……ΑΛΗΤΑΡΑ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΟΥΣΤ…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*