Πόλεμος κατά τζιχαντιστών: Ενεργοποιούν τον «στρατό-φάντασμα»! Που «μπλέκει» η Ελλάδα

voli

Πόλεμος κατά τζιχαντιστών: Ενεργοποιούν τον «στρατό-φάντασμα»! Που «μπλέκει» η Ελλάδα

Η βοήθεια που ζήτησε ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ για στρατιωτική επέμβαση κατά των τζιχαντιστών, αφορά άμεσα την Ελλάδα . Ο Ολάντ επί της ουσίας ζητά την ενεργοποίηση του ευρωστρατού ή μιας μορφής αυτού που σχεδιάζεται να είναι ο ευρωστρατός. Ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ένας στρατός “φάντασμσ”.

Η Γαλλία έχει ζητήσει βοήθεια σύμφωνα με το άρθρο 42. 7. Είναι η πρώτη φορά που κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης επικαλείται το άρθρο αυτό, αντίστοιχο του άρθρου 5 της συνθήκης του ΝΑΤΟ, το οποίο είχαν επικαλεσθεί οι ΗΠΑ μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και βάσει του οποίου πραγματοποιήθηκε η στρατιωτική επέμβαση της Ατλαντικής Συμμαχίας στο Αφγανιστάν.

Τα κράτη μέλη της ΕΕ χρόνια δεν έχουν “παραχωρήσει” στρατιωτικές δυναμεις όπως συμβαίνει στην περίπτωση του NATO, όπου όλες οι χώρες μέλη έχουν δεσμεύσει δυνάμεις για παν ενδεχόμενο.

Ποια θα είναι η “σύνθεση” της στρατιωτικής δύναμης που θα “βαφτιστεί” ευρωστρατός αν τελικά προχωρήσει η υπόθεση της στρατιωτικής επέμβασης, θα καθοριστεί σε Σύνοδο των ηγετών της ΕΕ και των υπουργών Εθνικής Άμυνας των χωρών μελών.

Κι εδώ το ενδιαφέρον είναι τι θα ζητηθεί και κυρίως τι προτίθεται να δώσει η Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή στη Λάρισα “φιλοξενούμε” το ΕυρωπαΪκό στρατηγείο. Το οποίο μετά από την ολοκλήρωση της επιχείρησης στη Αφρική είναι ουσιαστικά ανενεργό. Θεωρείται λοιπόν βέβαιο ότι αυτό θα τεθεί σε “φουλ” επιχειρησιακή λειτουργία. Επαναλαμβάνουμε, αν τελικά η Ευρώπη αποφασίσει να προχωρησει στην επιχείρηση.

Η λογική λέει ότι η Αθήνα θα αποφύγει να συμμετάσχει με στρατιωτικές δυνάμεις ή μέσα σε όποια επιχείρηση γίνει. Επειδή όμως η λογική δεν επικρατεί πάντα στην χώρα ,αλλά και στην Ευρώπη, καλό είναι να αναμένουμε τις οριστικές αποφάσεις.

onalert.gr

Loading...

4 thoughts on “Πόλεμος κατά τζιχαντιστών: Ενεργοποιούν τον «στρατό-φάντασμα»! Που «μπλέκει» η Ελλάδα

 1. john says:

  λεφτα για συνταξη δεν υπαρχουν…. λεφτα για πολεμο υπαρχουν??? μπροστα μας γινονται ολα μη πουμε μετα οτι δεν ξεραμε

 2. Φώτης says:

  χμμ…!!!

  Αναλύω με βάση αυτά που γνωρίζω.

  Και κάνω πρώτα μια παγκόσμια ανασκόπηση.
  Ένα. Παγκόσμιος πόλεμος σε μία ΜΌΝΟ χώρα [προς το παρόν], Συρία. Τώρα το αν ΌΛΟΙ βομβαρδίζουν όντως των στρατό που οι ίδιοι χρηματοδοτούν ή βομβαρδίζουν βάσης «τους» ΑΦΟΎ έχουν φύγει από εκεί και στην τελική σκοτώνουν αθώους είναι μια άλλη συζήτηση.
  Δύο. ΔΉΘΕΝ [παγκόσμιες] αντιδράσεις από αυτών των πιθηκικό ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΌ ΣΤΡΑΤΌ. Αποτέλεσμα; Προσπάθεια στρατιωτικού ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΥ καθεστώτος.
  Τέλος…

  Και φτάνω τώρα στην Ελλάδα.
  Οι μασωνικές στοές έχουν είδη πετύχει των σκοπό τους. Τα μαντριά τους γέμισαν με πλανεμένους.[ΣΧΕΔΌΝ] Όλοι οι ανήσυχοι κάπου ανήκουν. Άλλοι στον Πάλμο, άλλοι στον Κακογεωργίου, άλλοι στην εκκλησία, άλλοι στην πολιτική κ.α. Με λίγα λόγια το διαίρεε και βασίλευε έδεσε.
  Πού μπλέκει η Ελλάδα; Εύκολο. ανακατεύοντας την Ελλάδα στο καζάνι με τα σκατά τους έτσι οι μισθοφόροι έχουν πάρει και το σκοτεινό Ο.Κ. από τους αφεντάδες τους για να βάλουν την Ελλάδα σε στρατιωτικό καθεστώς. Εάν βάλουμε και την πτώχευση της χώρας μέσα σε όλα αυτά τότε φαντάσου τι χαρά που θα πάρει ο εβραιοσιωναζισμός απο αυτήν την επίτευξη του.

  Τώρα που θα στείλει ο σιωναζιστικός δούρειος ίππος όλους του ΜΑΝΤΡΩΜΈΝΟΥΣ «καλο»θελητές του….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *