08:25 - 17/10/2018

Πολέμησε σήμερα για να μη χρειαστεί να πολεμήσεις αύριο!

Ακριβώς όπως το ακούς!

Αν πολεμήσεις σήμερα, που ακόμη σου έχει μείνει κάποιος ελάχιστος χρόνος, για την πατρίδα σου, την οικογένειά σου, τις αξίες σου, τον πολιτισμό σου, την ηθική σου, τη θρησκεία σου, την ιστορία σου, την παράδοσή σου, τους προγόνους σου, και τελευταία την τσέπη σου, γιατί, βλέπεις, ανόητε ψηφοφόρε που άγεσαι και φέρεσαι αιωνίως και μυαλό δεν βάζεις, αν είχες όλα τα υπόλοιπα θα είχες και την τσέπη σου!

Και ας σου είπε το σύστημά ΤΟΥΣ (με κεφαλαία γιατί είναι όλο δικό τους, αυτοί το επινόησαν, αυτοί το επεξεργάστηκαν, αυτοί το κουστουμάρισαν και αυτοί στο σέρβιραν με πονηριά και διαβολιά για να σε κάνουν να νομίζεις ότι είναι και δικό σου) το αντίθετο!

Και ας σου έριξαν στάχτη στα μάτια, και ας σε παραμύθιασαν όλα αυτά τα χρόνια με αληθοφανή ψεματάκια στην αρχή και με τερατώδεις εξόφθαλμες καραμπινάτες απάτες στη συνέχεια!

Και ας σου ξεκίνησαν τα παραμύθια από ένα τάχα «χρέος» και μια στημένη «χρηματοοικονομική κρίση».

Για να στα πάρουν όλα βρε κουτό, σπίτια, χωράφια, πισίνες, σκάφη αναψυχής, κινητά και ακίνητα, ακόμη και τα χρυσά δόντια της γιαγιάς σου, και τώρα που στα πήραν το κερασάκι στην τούρτα βρε κουτό είναι η πατρίδα σου! Αυτή που σε εκπαίδευσαν σαράντα χρόνια τώρα να την απαξιώνεις στη συνείδησή σου και σου εμφύτευσαν την πεποίθηση ότι «πατριωτισμός ίσον φασισμός» (μεταξύ μας, αυτό είναι πατέντα μόνο εδώ, σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη, μα Κίνα θέλεις μα Η.Π.Α. θέλεις τιμή τους και καμάρι τους η πατρίδα και το nation!)

Και επειδή δεν στα έμαθε κανείς αυτά, μάθε τα τώρα, αν φυσικά έχεις ακόμη όρεξη να μάθεις μήπως και ξυπνήσεις επιτέλους, ή έχεις για τα καλά καταπιείς το χαπάκι της ιστορικής αμνησίας και απαξίωσης της συνείδησης που με τόση λύσσα «κυβερνήσεις», πολιτικάντηδες, «προσωπικότητες» καθημερινών κουτσομπολίστικων εκπομπών, προσπαθούν να στο δώσουν!

Όποιος πολεμάει για την πατρίδα του εξασφαλίζει ταυτόχρονα και την τσέπη του! (εκτός αν δουλεύεις σε ΜΗ.ΚΥ.Ο. για αληθινούς και μη πρόσφυγες, που προωθεί τον εποικισμό ξένων χωρών, ή είσαι πολιτικός-τσιράκι των νεοταξιτών που προωθούν την παγκοσμιοποίηση και τη διάλυση κάθε έννοιας ανθρώπινης κοινωνίας, ναι, τότε ΟΚ εξασφαλίζεις την τσέπη σου εξοντώνοντας την πατρίδα των άλλων).

Γιατί μόνο η πατρίδα εξασφαλίζει τσέπη, καθώς σου παρέχει, καταρχήν, μια προστατευμένη εδαφική επικράτεια και μια εθνική κυριαρχία, όπου έχεις κράτος και δικαιώματα και δεν είσαι ξέφραγο αμπέλι να μπαίνει όποιος θέλει μέσα και να κάνει ό,τι θέλει, από το να βιαιοπραγεί σε βάρος σου μέχρι να κλείνει δρόμους και να αποκόβει τη συγκοινωνία και την επικοινωνία, γιατί θέλει να διαμαρτυρηθεί, ή με το πρόσχημα ότι είναι «αγωνιστής» (αλήθεια, ξέρει γιατί ακριβώς αγωνίζεται ή έτσι του είπαν οι αρχηγοί του και οι ινστρούκτορες;) να εισβάλλει με χειροβομβίδες σε αστυνομικά τμήματα, που εννοιολογικά ταυτίζονται με την τήρηση και διατήρηση της έννομης τάξης, να κάνει επιθέσεις, να δέρνει, να απειλεί πιστούς σε εκκλησίες κλπ.

Ακόμη, η πατρίδα εξασφαλίζει τσέπη γιατί έχει νόμους και κανόνες, ρυθμιστικά πλαίσια για την εργασία, την ασφάλεια, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις κ.α., καθώς και μια πραγματική, υπαρκτή οικονομία με παραγωγή, πωλήσεις και εξαγωγές που δίνουν δουλειά και εισόδημα, και όχι έναν υπερδιογκωμένο αφύσικο δημόσιο τομέα που διορίζει στρατιές κομματικών υποτακτικών, μνημόνια επιβεβλημένα από τα ξένα κεφάλαια για να αποστραγγίσουν τον εθνικό πλούτο και να βάλουν στο χέρι τα τεράστια ενεργειακά αποθέματα και φυσικά δανεικά και όχι αγύριστα που κατ’ εξακολούθηση οι κυβερνήσεις των τελευταίων σαράντα ετών έπαιρναν πάνω στις πλάτες του χαμάλη, δηλ. του ελληνικού λαού!

Η πατρίδα εξασφαλίζει τσέπη γιατί έχει όραμα και στόχους που συνδέονται με το κοινό καλό του λαού που την κατοικεί και τον συνδέουν οι κοινοί, συνεκτικοί δεσμοί της ιστορίας, καταγωγής, παράδοσης, ηθών και εθίμων, ανθρώπων που ζουν σε κοινωνία με ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις και αναλογική καταβολή βαρών σε ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, προκειμένου να συνεισφέρει ο καθένας ανάλογα με τις δυνάμεις του στα λεγόμενα δημόσια αγαθά και που είναι η παιδεία, η υγεία, οι υποδομές, η δημόσια τάξη, η εθνική άμυνα κλπ.

Τέλος, η πατρίδα εξασφαλίζει τσέπη γιατί εξασφαλίζει ελευθερία και δημοκρατία που είναι το άλφα και το ωμέγα για να υπάρχει εισόδημα, περιουσία, αυτοδιάθεση.

Αν δεν στα έμαθαν αυτά στο σχολείο, κάθισε να τα μάθεις μόνος σου πριν είναι αργά.

Και ξερίζωσε πια αυτές τις δηλητηριώδεις και επικίνδυνες για’ σένα κυρίως, πεποιθήσεις ότι τάχα ο πατριωτισμός είναι φασισμός! Σοβαρά; Γιατί; Επειδή το είπε η…Τατιάνα του κουτιού (άκα τηλεόρασης).

Αν ο πατριωτισμός ήταν φασισμός εσύ αγαπητέ και αγαπητή δεν θα είχες καν γεννηθεί και δεν θα υπήρχες τώρα, γιατί τα κορόιδα οι παππούδες σου δεν θα είχαν πολεμήσει το 1821 για την απελευθέρωσή σου από τον οθωμανικό ζυγό, ή στους βαλκανικούς πολέμους για την απελευθέρωση της Μακεδονίας μας, ή το 1940 για να μην επικρατήσει ο πραγματικός φασισμός και ο όλεθρος του τρίτου ράιχ!

Που κατά τραγική ειρωνεία και για την εκδίκηση των λαών όπως ο δικός μας που δεν εκτιμάνε την ιστορία τους και γι’ αυτό την χάνουν (αφού ως γνωστόν κούκλα μου ό,τι δεν εκτιμάς το χάνεις, από γκόμενο μέχρι το χωράφι της γιαγιάς σου), το 1821 μας το λοιδόρησαν («ήταν καλοί άνθρωποι οι Τούρκοι. Κάτι ξεβράκωτοι ξεσηκώθηκαν ενώ μια χαρά πέρναγαν»), τους βαλκανικούς πολέμους και τη θυσία ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ όπως ο Παύλος Μελάς τους ποδοπάτησαν χαρίζοντας τη Μακεδονία μας για να έχει βάσεις το ΝΑΤΟ (με τι αντάλλαγμα μεσιέ πρωθυπουργέ; Την αναστολή της αύξησης στα μαρτυρικά νησιά που στενάζουν από τον εποικισμό των αλλογενών δήθεν προσφύγων;) ενώ για το 1940 γράφονται χωριστά κεφάλαια από τις περίφημες επιτροπές του Υπουργείου Παιδείας (ή μήπως Υποπαιδείας;). Και φυσικά ακολουθούν τα κεφάλαια περί εμφυλίου. Φροντίζουν για να μαθαίνουν τα παιδιά μας την εκδοχή ΤΟΥΣ (για τους γονείς φυσικά που είναι αδιάφοροι και δεν φροντίζουν οι ίδιοι για τη μόρφωση του παιδιού τους).

Αν δεν πολεμήσεις, λοιπόν, σήμερα, που λίγος, και αν, χρόνος έμεινε, θα χρειαστεί οπωσδήποτε να πολεμήσεις αύριο και πολύ πιο άνισα και δύσκολα, αφού όσο περνάει ο καιρός σε εξοντώνουν και ελάχιστες δυνάμεις θα σου μείνουν.

Στα πήραν όλα, τώρα σου παίρνουν και την πατρίδα λοιδορώντας σε ως «ακραίο» που ακόμη έχεις αντανακλαστικά και αντιδράς στη βαρβαρότητα που σου επιβάλλουν.

Δηλαδή τι ρε φίλε; Να πω και ευχαριστώ από πάνω που παραχωρείς την πατρίδα μου σαν να παραχωρούσες τα αμπελοφάσουλα του παππού σου! Το θράσος είναι απύθμενο!

Ξύπνα επιτέλους, άλλους προορίζουν για τα κάποτε ηρωικά μέρη που θα καταστραφούν, αν συνεχίζεις να μένεις απαθής και να κοιτάς ως πρόβατο τον σφαγέα του περιμένοντας τον «από μηχανής Θεό», τον Ρώσο, την προφητεία να εκπληρωθεί και οποιαδήποτε άλλη δικαιολογία για να καμουφλάρεις τη δειλία σου (λες και δεν θα πεθάνεις κάποτε ούτως ή άλλως, το θέμα δεν είναι αν θα πεθάνεις είναι ΠΩΣ θα πεθάνεις, Έλληνας ή δούλος).

Μια μέρα θα έρθεις στα λόγια μου και θα με θυμηθείς, αν είχες αγωνιστεί σήμερα δεν θα χρειαζόταν να αγωνιστείς τρεις φορές περισσότερο αύριο και μάλιστα να αναγκαστείς να εμπλέξεις και τα παιδάκια σου, να πολεμάνε και αυτά μαζί σου.

Και ίσως, και να είναι και αργά αύριο, αφού όλα τα έχουν ΑΥΤΟΙ προβλέψει βρε κουτό, γνωρίζοντας τη δειλία σου και την ανικανότητά σου να ενωθείς με τους συμπατριώτες και συνανθρώπους σου εναντίον τους, αφού ταμπουρώνεστε πίσω από τις ταμπέλες που ΑΥΤΟΙ  σας έβαλαν μέσα στη συνείδηση, και αύριο ίσως τα άλαλα και τα μπάλαλα που είπε ο Πατροκοσμάς κυβερνάνε ελέγχοντας όχι μόνο κάθε σου κίνηση αλλά και κάθε σου σκέψη και επιβάλλοντας ακόμη και την ποινή του θανάτου (νομίμως, εδώ επέβαλαν τα απάνθρωπα νομοθετήματα των «εγκλημάτων μίσους» και «ρατσισμού» ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου, λες και δεν υπήρχε προστασία για την προσβολή της προσωπικότητας ενός ανθρώπου έως τώρα και χρειαζόταν και άλλα νομοθετήματα) σε όποιον τολμάει έστω και να σκεφτεί να αμφισβητήσει την εξουσία ΤΟΥΣ.

Όσο η παγκόσμια δικτατορία πλησιάζει, η Ελλάδα μπορεί σύντομα να είναι ένα παρελθόν για περασμένες και μη «προχώ» γενιές ανθρώπων, που διδάσκονταν από γονείς και σχολεία κάτι «παρωχημένα» για έθνος, πατρίδα, λαό, Θεό, μάνα, πατέρα, ηθική, αξίες, ιδανικά κλπ. («πασέ» για τους θιασώτες του ολοκληρωτισμού της παγκοσμιοποίησης και του μετανθρωπισμού).

Ούτως ή άλλως ο εποικισμός της χώρας μας προχωράει με γρήγορους ρυθμούς, το ίδιο και η εξαθλίωση των Ελλήνων, ενώ τα βιβλία ιστορίας ξαναγράφονται…

(Αλήθεια, την «εν λόγω» την μισθοδοτούμε εμείς; Για να μιλάει για «φαντασιώσεις» και να προσβάλλει όχι μόνο εμάς τους ίδιους και τους προγόνους μας αλλά και τους καθηγητές του Χάρβαρντ που υποκλίνονται στην ελληνικότητα της Μακεδονίας και τον ξακουστό Έλληνα βασιλιά Αλέξανδρο;).

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 10/17/2018 @ 9:02 ΠΜ

  https://daskalemata.weebly.com/uploads/2/4/3/8/24387211/856555422.jpg

  Ε ΜΑ…………Ε ΜΑ……………Ε ΜΑ…………………ΜΠΡΑΒΟ argyro ……………«Σήμερον της σωτηρίας ημών το κεφάλαιον
  και του απ΄ αιώνος μυστηρίου η φανέρωσις
  ο Υιός του Θεού Υιός της Παρθένου γίνεται
  και Γαβριήλ την χάριν ευαγγελίζεται.
  Διό συν αυτώ τη Θεοτόκω βοήσωμεν
  Χαίρε Κεχαριτωμένη, ο Κύριος μετά Σου.»
  Κοντάκιο ανήμερα της εορτής
  «Τη υπερμάχω στρατηγώ τα νικητήρια
  ως λειτρωθείσα των δεινών ευχαριστήρια
  αναγράφω σοι η Πόλις σου, Θεοτόκε.
  Αλλ΄ ως έχουσα το κράτος απροσμάχητον,
  εκ παντοίων με κινδύνων ελευθέρωσον,
  ίνα κράζω σοι, Χαίρε, Νύμφη ανύμφευτε.»
  Μεγαλυνάριο της ημέρας
  «Έκθαμβος ασπάζεται Γαβριήλ
  έκθαμβος λαμβάνει η Παρθένος τον ασπασμόν
  πως ο Θεού λόγος κατήλθε βροταθήναι;
  Του Κτίστου προσκυνούμεν την συγκατάβασιν».

 2. ε...ε...ε... 10/17/2018 @ 10:40 ΠΜ

  ριξε τον τροπο στο τραπεζι κ παμε

  • οταν ερθει η ωρα (και ειναι ποοολυ κοντα )

   απο ενστικτο και μονο ο τροπος θα ειναι μονο ενας

 3. Τα είπες ΟΛΑ Έχουν να μείνουν έκθαμβοι πολλοί, ρε φίλε και να ήξεραν τι τους περιμένει

  • Θελεις να σου πω εγω εναν ???

   στις εκλογες Νοεμβριου 2018,
   ψηφισε τα πιο μικρα και αγνωστα κομματα – αποκομματα που θα βρης !
   Ετσι θα αποδυναμωθουνε οι Μεγαλοι,
   και δεν θα μπορει να βγει κανεις… οποτε : Να τη η Πολιτειακη Ανωμαλια !!!

   Η συνεχεια, ειναι πια γνωστη !

 4. Μανιάτη Βηρσαβεέ 10/17/2018 @ 4:09 ΜΜ

  Μετά την παραίτηση Κοτζιά μπορεί να γίνουν εκλογές το Νοέμβρη, αλλά μάλλον θα έλθει ο πόλεμος με τη Τουρκία. Τώρα κάτι άλλο. Όσοι μιλούν για τις προφητείες δεν σημαίνει ότι δεν αγαπούν την πατρίδα ή ότι δεν θέλουν να την υπερασπιστούν, αντίθετα και οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας πίστευαν στις προφητείες. Όμως το χρέος τους στη πατρίδα το έκαναν και με το παραπάνω. Θεωρούσαν τη πατρίδα το υπέρτατο αγαθό και το χρέος απέναντί της τον υπέρτατο νόμο. Τώρα αν οι νεοέλληνες τα αγνοούν όλα αυτά και έχουν καταντήσει αφασία, σε αυτό δεν φταίνε οι προφητείες. Αυτοί κάποτε αναζητούσαν δικαιολογίες για να καλύψουν την αδιαφορία τους απέναντι στη πατρίδα και στην ορθοδοξία. Αλλά τώρα δεν κάνουν ούτε αυτό. Απλά κάθονται και κοιτάνε το καιρό να περνάει, χωρίς να σκέφτονται. Έτσι έμαθαν να κοιτάνε όπως κοιτάνε τηλεόραση. Τώρα τι θα γίνει. Θα δούμε. Πάντως έρχονται γεγονότα

 5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10/17/2018 @ 5:25 ΜΜ

  Σωστος ο αρθρογραφος! Ολοι στον αγώνα! ΒΟΥΟΥΡΡΡ στα πληκτρολογια! ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΑΡΣΣΣ!!!! Ας παρουνε φωτια τα ακροδακτυλα αδερφια! Για την πατριδα!

 6. Σκέψου τώρα αυτό που μας λένε…ζήτησε από τον Χριστό (Χρήστη) και θα λάβεις….ζήτησε από τον διάβολο (matrix) και θα λάβεις. Εγώ ο μαλάκας τι ρόλο παίζω εδώ; Είμαι το μπαλάκι δύο χρηστών; Του εαυτού μου του Χριστού και του άλλου εαυτού μου του διαβόλου; πινκ πονκ με έκαναν και οι δυο τους. Ωραίο παιχνίδι έγινα.
  Μπαλάκι δεν θα γίνω κανενός. Είμαι αυτό που είμαι..ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

  • Ετσι ειναι φιλε ΣΟΦΕ ο Χριστος και ο διαβολος ,δεν εισαι μαλακας αλλα ουτε μπαλακι ,εισαι ελευθερος να αποφασισεις ποιον απο τους δυο δρομους της ζωης θα διασχισεις ,τον ευκολο τον ωραιο ,τον ισιο αυτον που δεν θα κουραστεις η τον δυσβατο ,τον ανηφορικο με εμποδια και βασανα ;Στο τελος της διαδρομης του καθε δρομου που θα ακολουθησεις θα μαθεις και την επιλογη που εκανες .Εισαι ελευθερος να κανεις οτι θελεις.

 7. Εσύ πίστευε ότι ο Χριστός (Χρήστης) είναι ο Λόγος, ο Άνθρωπος είναι βρε, ο Νους!! που έχασε την επαφή μαζί μας, και πλέον μας κατευθύνει αποκλειστικά το matrix.

  • Ποιος δημιουργησε το matrix;Ποιος δημιουργησε του νου την νοημοσηνη ενος ανθρωπου;

 8. Νικόλαος 10/17/2018 @ 9:30 ΜΜ

  Ολα αυτά καλά αλλά τι κάνουμε;

 9. Α να Δ ω Ν 10/17/2018 @ 10:52 ΜΜ

  Μια
  Φορά
  Και
  Έναν
  Καιρό
  ΜΦΚΕΚ
  4050020520=9/9
  ΦΌΡΑ/ΦΌΡΑ/ΓΕ
  ΚΑΙΡΌΣ/ΚΑΘΑ/ΡΟΣ
  ΓΕΡΟΣ
  Γ/ΕΡΩΣ
  ///
  ΜΙΑ
  ΚΑΙ
  ΈΝΑΝ
  ΧΡΌΝΟ/
  ΑΡΧΗΓΌ/
  ΠΡΩΤΌΤΥΠΟ/
  ΟΟΟ
  707070
  777
  21

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh