22:03 - 26/09/2017

Ποιοί είναι οι μέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδος; Τι απάντησε η ίδια σε πολίτη

Ο δικηγόρος Σ. Καλαμίτσης, ζήτησε -όπως και βουλευτές, αρχηγοί κομμάτων κ.λ.π.- το μετοχολόγιο του παραμάγαζου της διεθνούς τραπεζικής υπερκυβέρνησης των Rothschilds , που λέγεται “Τράπεζα της Ελλάδος”. Δείτε τι απάντησε η τράπεζα :

(φυσικά δεν έδωσε ονόματα , αλλά και να έδινε , θα ήταν απολύτως αδιάφορο. Είναι διάφορα “ευαγή ιδρύματα”, που λέγονται και “χρηματοπιστωτικοί οίκοι”, “funds” κι άλλες τρίχες. Όλοι γνωρίζουμε ποιός είναι ο ένας και μοναδικός μέτοχος της ΤτΕ: ο ίδιος που είναι ο μοναδικός μέτοχος όλων των τραπεζών του πλανήτη (παρά τα ποσοστά κρατών κι άλλα παραμύθια), αλλά και του ίδιου του πλανήτη γη. Ο πλανήτης έχει ιδιοκτήτη! Ο Θεός ανέθεσε εδώ και αιώνες στην οικογένεια Rothschild την επικυριαρχία σε αυτή του γωνιά του σύμπαντος, τα υπόλοιπα είναι φλυαρίες, συνωμοσιολογίες και αυταπάτες)

Η (ΜΗ) ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Κύριε
Καλαμίτση,
Η Τράπεζα της Ελλάδος στο πλαίσιο της ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και των μετόχων της ειδικότερα, όσον αφορά την υποχρέωση γνωστοποίησης καθώς και τις διαδικασίες δημοσιοποίησης σε περίπτωση:

α. απόκτησης ή διάθεσης σημαντικών συμμετοχών, και
β. απόκτησης ή διάθεσης ή άσκησης σημαντικών ποσοστών δικαιωμάτων ψήφου, που απορρέουν από τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 και τις σχετικές υπ’ αριθμ. 1/434/3.7.2007 και 33/3.7.2007, απόφαση και εγκύκλιο, αντίστοιχα, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Μέτοχος ο οποίος αποκτά ή διαθέτει μετοχές με δικαίωμα ψήφου που έχουν εισαχθεί προς διαπραγμάτευση σε οργανωμένη αγορά (άρθρο 9 Ν. 3556/2007), καθώς και κάθε πρόσωπο που δικαιούται να αποκτά, διαθέτει ή ασκεί σημαντικά ποσοστά δικαιωμάτων ψήφου (άρθρο 10 Ν. 3556/2007), κατά την έννοια των παραγράφων 1 και 4 του άρθρου
9 του Ν. 3556/2007, ήτοι το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου, συνεπεία των ανωτέρω, φθάνει, υπερβαίνει ή κατέρχεται των ορίων του 5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 1/3, 50% και 2/3, ή, εφόσον κατέχει ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου μεγαλύτερο του 10%, σημειώσει μεταβολή ίση προς ή μεγαλύτερη από 3% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου του εκδότη, υποχρεούται να ενημερώσει ταυτόχρονα τον εκδότη και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, το συντομότερο δυνατό και σε κάθε περίπτωση το αργότερο εντός 3 ημερών διαπραγμάτευσης από την ημερομηνία που δημιουργήθηκε η σχετική υποχρέωση ενημέρωσης (άρθρα 14 παρ. 2, 19 παρ. 4 του Ν.3556/2007 και κεφ. 1.4 της εγκυκλίου 33/3.7.2007 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς).
Σύμφωνα με τα παραπάνω, η Τράπεζα της Ελλάδος έχει προβεί στην εξής ανακοίνωση:http://www.bankofgreece.gr/Pag…
Επίσης, η Τράπεζα της Ελλάδος έχει αναρτήσει στο ιστοχώρο της ανακοίνωση σχετική με το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της: http://www.bankofgreece.gr/Pag…
. Υπηρεσία μετόχων
Τράπεζα της Ελλάδος
Τμήμα Γραμματείας
Ε. Βενιζέλου 21
102 50 Αθήνα
(210 3203288, 210 3202064, 21032033417 210 3226371
*
serv.Shares@bankofgreece.gr

http://taxalia.blogspot.gr/2014/09/blog-post_8.html

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΤΡΙΧΕΣ!!!!
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

  2. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 09/27/2017 @ 12:36 ΠΜ

    Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΣΟΒΡΑΚΟ ΦΟΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΣ ΥΠΟΥΛΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh