11:28 - 05/12/2017

Ποια προστασια στην πρωτη κατοικια ρε απατεωνες ;

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, χαρίζει ή αίρει ποινές σε κρατούμενους, αλλοδαπούς και μη, προκειμένου είτε να αποκτήσουν ελληνική ιθαγένεια είτε να διοριστούν σε δουλειές, όπως ο σημαντικός τομέας της Υγείας.

Η είδηση είχε προκαλέσει πάταγο!

Το να χαρίζονται ποινές είναι θέμα ανθρωπισμού και φυσικά προβλέπεται από τον νόμο.

Ωστόσο, εγείρει ερωτηματικά το γεγονός, πως γίνεται γνωστό στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, το όφελος που θα έχει ο κάθε καταδικασμένος, μετά την απόδοσης χάρης, όπως για παράδειγμα διορισμός στην ΔΕΗ ή στον Δήμο.

Την ίδια ώρα, το «Κράτος Δικαίου» λειτουργεί με δυο μέτρα και σταθμά και δεν δίνει χάρες σε πολίτες που χάνουν την πρώτη κατοικία τους για λίγα ευρώ!

Για παράδειγμα, συνταξιούχος καταγγέλλει πως βγαίνει σε πλειστηριασμό η πρώτη της κατοικία, ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα στου Γκύζη.

Η κ. Μπεμπόνη χρωστάει στην Εφορία 15.000 ευρώ και σύμφωνα με την ίδια οι 2.000 εξ αυτών οφείλονται σε λάθος της υπηρεσίας. Η σύνταξη της είναι 588,26 ευρώ.

Και πόσα είναι τα παραδείγματα άλλων συμπολιτών μας, των οποίων τα σπίτια βγαίνουν στο σφυρί.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Στην Ελλάδα δεν υπάρχει Κράτος Δικαίου! Το Κράτος αίρει ποινές για να διορίσει, αλλά δεν χαρίζεται σε ανθρώπους που χάνουν το σπίτι τους.

Δείτε βίντεο και μετά

Τα σχόλια, όπως πάντα, δικά σας!

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ο ΣΥΧΝΑΚΙΣ ΜΗ ΑΠΩΝ 5 Δεκεμβρίου 2017 @ 12:27
    6
    3
    TOYRΚΟΚΡΑΤΙΑ ΑΤΟΦΙΑ με ενδυση βυζαντινη δηλαδη μια απο τα ιδια αφου μειναμε στην χρονικη περιοδο τησ υπερβαρβαροτητας μονιμα [η αρχη στα χερια των ατοφιων ασιατων και πρωην ωμοφαγων]του 4ου αιωνα και δεν μπορεσαμε να ξεφυγουμε ακομη απο τον 16ον αιωνα !!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί