Ποια προστασια στην πρωτη κατοικια ρε απατεωνες ;

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, χαρίζει ή αίρει ποινές σε κρατούμενους, αλλοδαπούς και μη, προκειμένου είτε να αποκτήσουν ελληνική ιθαγένεια είτε να διοριστούν σε δουλειές, όπως ο σημαντικός τομέας της Υγείας.

Η είδηση είχε προκαλέσει πάταγο!

Το να χαρίζονται ποινές είναι θέμα ανθρωπισμού και φυσικά προβλέπεται από τον νόμο.

Ωστόσο, εγείρει ερωτηματικά το γεγονός, πως γίνεται γνωστό στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, το όφελος που θα έχει ο κάθε καταδικασμένος, μετά την απόδοσης χάρης, όπως για παράδειγμα διορισμός στην ΔΕΗ ή στον Δήμο.

Την ίδια ώρα, το «Κράτος Δικαίου» λειτουργεί με δυο μέτρα και σταθμά και δεν δίνει χάρες σε πολίτες που χάνουν την πρώτη κατοικία τους για λίγα ευρώ!

Για παράδειγμα, συνταξιούχος καταγγέλλει πως βγαίνει σε πλειστηριασμό η πρώτη της κατοικία, ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα στου Γκύζη.

Η κ. Μπεμπόνη χρωστάει στην Εφορία 15.000 ευρώ και σύμφωνα με την ίδια οι 2.000 εξ αυτών οφείλονται σε λάθος της υπηρεσίας. Η σύνταξη της είναι 588,26 ευρώ.

Και πόσα είναι τα παραδείγματα άλλων συμπολιτών μας, των οποίων τα σπίτια βγαίνουν στο σφυρί.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Στην Ελλάδα δεν υπάρχει Κράτος Δικαίου! Το Κράτος αίρει ποινές για να διορίσει, αλλά δεν χαρίζεται σε ανθρώπους που χάνουν το σπίτι τους.

Δείτε βίντεο και μετά

Τα σχόλια, όπως πάντα, δικά σας!

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Οι επτά σάλπιγγες της αποκάλυψης

Βρισκόμαστε σε μια κρισιμότατη καμπή για την ανθρωπότητα και τον πλανήτη, καθώς η αλαζονεία και η δίψα για εξουσία των ισχυρών του κόσμου έχει κατορθώσει να δημιουργήσει μια σειρά από θανάσιμους κινδύνους που απειλούν να αφανίσουν τη Γη και να αναστείλουν την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.

Στις «7 Σάλπιγγες της Αποκάλυψης», παρουσιάζονται με τον πιο σαφή και ρεαλιστικό τρόπο οι μεγάλοι αυτοί κίνδυνοι και εξετάζεται η στάση που πρέπει να κρατήσουμε όλοι μας, αλλά και οι προφυλάξεις που πρέπει να πάρουμε, προκειμένου να επιβιώσουμε σε συνθήκες ενδεχόμενης κρίσης.

Παράλληλα, το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα κάλεσμα για την απαραίτητη ενεργοποίηση και συνειδησιακή μας αφύπνιση που θα οδηγήσει το σύνολο των πολιτών του κόσμου σε μια πορεία ειρηνικής και πνευματικής ανέλιξης.

ΤΙΜΗ 17,00€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

One thought on “Ποια προστασια στην πρωτη κατοικια ρε απατεωνες ;

  1. Ο ΣΥΧΝΑΚΙΣ ΜΗ ΑΠΩΝ says:

    TOYRΚΟΚΡΑΤΙΑ ΑΤΟΦΙΑ με ενδυση βυζαντινη δηλαδη μια απο τα ιδια αφου μειναμε στην χρονικη περιοδο τησ υπερβαρβαροτητας μονιμα [η αρχη στα χερια των ατοφιων ασιατων και πρωην ωμοφαγων]του 4ου αιωνα και δεν μπορεσαμε να ξεφυγουμε ακομη απο τον 16ον αιωνα !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *