Ποια προστασια στην πρωτη κατοικια ρε απατεωνες ;

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, χαρίζει ή αίρει ποινές σε κρατούμενους, αλλοδαπούς και μη, προκειμένου είτε να αποκτήσουν ελληνική ιθαγένεια είτε να διοριστούν σε δουλειές, όπως ο σημαντικός τομέας της Υγείας.

Η είδηση είχε προκαλέσει πάταγο!

Το να χαρίζονται ποινές είναι θέμα ανθρωπισμού και φυσικά προβλέπεται από τον νόμο.

Ωστόσο, εγείρει ερωτηματικά το γεγονός, πως γίνεται γνωστό στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, το όφελος που θα έχει ο κάθε καταδικασμένος, μετά την απόδοσης χάρης, όπως για παράδειγμα διορισμός στην ΔΕΗ ή στον Δήμο.

Την ίδια ώρα, το «Κράτος Δικαίου» λειτουργεί με δυο μέτρα και σταθμά και δεν δίνει χάρες σε πολίτες που χάνουν την πρώτη κατοικία τους για λίγα ευρώ!

Για παράδειγμα, συνταξιούχος καταγγέλλει πως βγαίνει σε πλειστηριασμό η πρώτη της κατοικία, ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα στου Γκύζη.

Η κ. Μπεμπόνη χρωστάει στην Εφορία 15.000 ευρώ και σύμφωνα με την ίδια οι 2.000 εξ αυτών οφείλονται σε λάθος της υπηρεσίας. Η σύνταξη της είναι 588,26 ευρώ.

Και πόσα είναι τα παραδείγματα άλλων συμπολιτών μας, των οποίων τα σπίτια βγαίνουν στο σφυρί.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Στην Ελλάδα δεν υπάρχει Κράτος Δικαίου! Το Κράτος αίρει ποινές για να διορίσει, αλλά δεν χαρίζεται σε ανθρώπους που χάνουν το σπίτι τους.

Δείτε βίντεο και μετά

Τα σχόλια, όπως πάντα, δικά σας!

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ : Άμεση εκπλήρωση
Κάθε σύμπτωση είναι μια πύλη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Με τη δύναμη της συγχρονικότητας: – αποκτήστε υγεία και οικονομική ευημερία – βιώστε την αγάπη και την ψυχική αρμονία – αναπτύξτε ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις – ανακαλύψτε τον υπέρτατο σκοπό της ζωής σας. Είχατε ποτέ κάποια από τις παρακάτω εμπειρίες; – Σκέφτεστε κάποιον τον οποίο έχετε πολύ καιρό να δείτε, όταν χτυπά το τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούτε τη φωνή αυτού ακριβώς του ατόμου. – Έχετε μια βαθιά επιθυμία. Ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα «συνωμοτούν» για την εκπλήρωσή της. – Βρίσκετε την ιδανική λύση σε ένα πρόβλημα• ο καλύτερός σας φίλος έχει την ίδια ακριβώς ιδέα, την ίδια χρονική στιγμή. Οι περισσότεροι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν αυτά τα γεγονότα ως «απλές συμπτώσεις».

Αν όμως τα εξέταζαν πιο προσεκτικά, θα έβλεπαν πως αποτελούν φευγαλέες ματιές σε έναν μαγικό κόσμο όπου τα πάντα συμβαίνουν «συγχρονιστικά», όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα. Το έγκυρο και επαναστατικό αυτό βιβλίο μάς μαθαίνει -συστηματικά και πρακτικά- πώς να εφαρμόζουμε τις Αρχές της Συγχρονικότητας, ώστε να κατακτούμε κάθε στόχο και να προκαλούμε συνειδητά κάθε επιθυμητή αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

ΤΙΜΗ 17,80€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60 ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Loading...

One thought on “Ποια προστασια στην πρωτη κατοικια ρε απατεωνες ;

  1. Ο ΣΥΧΝΑΚΙΣ ΜΗ ΑΠΩΝ says:

    TOYRΚΟΚΡΑΤΙΑ ΑΤΟΦΙΑ με ενδυση βυζαντινη δηλαδη μια απο τα ιδια αφου μειναμε στην χρονικη περιοδο τησ υπερβαρβαροτητας μονιμα [η αρχη στα χερια των ατοφιων ασιατων και πρωην ωμοφαγων]του 4ου αιωνα και δεν μπορεσαμε να ξεφυγουμε ακομη απο τον 16ον αιωνα !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *