Πλοίο με 232 επιβάτες «καρφώθηκε» στο λιμάνι

Οι 232 επιβάτες του πλοίου με προορισμό τη Χάλκη και τη Ρόδο αναμένεται να προωθηθούν στα δύο νησιά με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας

Στον προβλήτα του λιμανιού της Κάσου προσέκρουσε, λόγω κακών καιρικών συνθηκών, στη διάρκεια της πρυμνοδέτησης, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος», με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρή ζημιά στη δεξαμενή έρματος.

Το πλοίο με 232 επιβάτες, 21 ΙΧ αυτοκίνητα και εννέα φορτηγά απέπλευσε κανονικά για το λιμάνι της Καρπάθου, όπου του απαγορεύθηκε προσωρινά ο απόπλους.

Οι επιβάτες του πλοίου με προορισμό τη Χάλκη και τη Ρόδο αναμένεται να προωθηθούν στα δύο νησιά με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Στον εισαγγελέα ο πλοίαρχος του «Βιτσέντζος Κορνάρος»

Σε ανακοίνωση του το Λιμενικό Σώμα αναφέρεται στη σύλληψη του πλοιάρχου του πλοίου Βιτσέντζος Κορνάρος.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση έχει ως εξής: Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα Κυριακή, η Λιμενική Αρχή Κάσου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ ” Ν. ΑΓ. ΝΙΚ. 05, ότι κατά τον κατάπλου και την διαδικασία πρόσδεσης του πλοίου στον λιμένα, προσέκρουσε στον προβλήτα, με αποτέλεσμα την πρόκληση μικρού ρήγματος στο εξωτερικό περίβλημα της πρυμναίας δεξαμενής ζυγοστάθμισης. Από το περιστατικό της πρόσκρουσης δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στη συνέχεια, αφού πραγματοποιήθηκε ασφαλώς η αποβίβαση τριάντα ενός (31) επιβατών, εννέα (09) Φ/Γ και δύο (02) ΕΙΧ με προορισμό την ν. Κάσο, το πλοίο απέπλευσε για ν. Κάρπαθο, με πρωτοβουλία του Πλοιάρχου ο οποίος επικαλέστηκε τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και χωρίς προηγούμενο έλεγχο της οικείας Λιμενικής Αρχής, με διακόσιους ογδόντα εννέα (289) επιβάτες και εξήντα τρία (63) μέλη πληρώματος.

Mε τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα ν. Καρπάθου και κατόπιν σχετικής ενημέρωσης της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής, συνελήφθη ο Πλοίαρχος του Ε/Γ – Ο/Γ “ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ”, για παράβαση του άρθρου 234 του Ν.Δ 187/73 περί Κ.Δ.Ν.Δ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, κατά την προβλεπόμενη διαδικασία, από την αρμόδια Λιμενική Αρχή Καρπάθου που διενεργεί την προανάκριση, ενώ ο Πλοίαρχος αφέθηκε ελεύθερος.

Στο Ε/Γ-Ο/Γ “ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ” απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

masternews

Loading...

One thought on “Πλοίο με 232 επιβάτες «καρφώθηκε» στο λιμάνι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *