ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

«Πίστεψα στο εμβόλιο και μπήκα σε περιπέτειες»

· Κατοχικά Νέα

Μια περιπέτεια υγείας άνευ προηγουμένη πέρασε η Αργυρώ Λαΐου που ζούσε στη Νέα Υόρκη και αποφάσισε κάποια στιγμή να γυρίσει στον τόπο των γονιών της στην Καστοριά.

Πεπεισμένη από την κυριαρχούσα άποψη στην Μητρόπολη της Αμερικής αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Προέβη σε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες και έκανε το εμβόλιο. Τις πρώτες τέσσερις μέρες δεν συνέβη τίποτα σημαντικό. Όμως από την πέμπτη μέρα και μετά άρχισε η μεγάλη περιπέτεια. Είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της Pfizer. Αιφνιδίως έχασε την κίνηση στο αριστερό χέρι και το αριστερό χέρι. Οι γιατροί σήκωσαν τα χέρια ψηλά και οι αγγειολόγοι προσπάθησαν να εξηγήσουν το φαινόμενο. Η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε για πολλές εβδομάδες. Τελικά η κίνηση επανήλθε μερικώς, αλλά όμως ορισμένα συμπτώματα επιμένουν και όπως φαίνεται θα επιμείνουν για πολύ καιρό.

Η Αργυρώ Λαΐου υποφέρει από πόνους και από άλλα νευρολογικής φύσης συμπτώματα, ενώ ακόμα δεν υπάρχει μια σαφής κλινικά αξιόπιστη και τεκμηριωμένη εικόνα για την παρενέργεια αυτή, η οποία προφανώς προκλήθηκε από την πρώτη δόση του εμβολίου.

Η Αργυρώ Λαΐου δεν δέχεται να λάβει τη δεύτερη και βροντοφωνάζει αυτή την απόφαση της όσο και αν προσπαθούν να τη χαλιναγωγήσουν διάφοροι κύκλοι γύρω της. Ακούστε λοιπόν τι είπε η Αργυρώ Λαΐου στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο σε μια συνέντευξη όπου η γυναίκα προσπαθεί να εξηγήσει το τι της συνέβη σε μια ηλικία που τέτοιου είδους προβλήματα υγείας δεν εμφανίζονται και δεν δικαιολογούνται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το βίντεο:

zougla.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ποδοσφαιρικό στάδιο, εικόνα αρχείου για τη σύγκρουση FIFA και UEFAΕΛΛΑΔΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ · Ρήγμα FIFA–UEFA από τη Θεσσαλονίκη – Η ΕΠΟ γυρίζει την πλάτη στον Infantino και ανοίγει μάχη για την κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου

Μίνι μάρκετ στην Ελλάδα, εικόνα αρχείου για πληθωρισμό και κόστος ζωήςΕΛΛΑΔΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ · €3,5 δισ. φοροελαφρύνσεις απέναντι σε πληθωρισμό 3,5% – Τι μένει πραγματικά στην τσέπη των Ελλήνων

Αεροσκάφος σε αεροδρόμιο, εικόνα αρχείου για AEGEAN και ελληνικό τουρισμόΕΛΛΑΔΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ · AEGEAN σε ζημιές ενώ αυξάνονται οι επιβάτες – Πώς πόλεμος, καύσιμα και Μέση Ανατολή περνούν στα εισιτήρια και στον ελληνικό τουρισμό

2 απαντήσεις στο “«Πίστεψα στο εμβόλιο και μπήκα σε περιπέτειες»”

  1. Ήρθε η ώρα να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και να βάλουμε μια τάξη στους ορισμούς και στους ονοματισμούς. Τα μάθαμε όλοι ανάποδα. Ο ψεκασμός γίνεται με τη σύριγγα και τη βελόνα. Άρα οι εμβολιασμένοι είναι οι πραγματικά ψεκασμένοι της υπόθεσης, οι οποίοι τρελαίνονται και γουστάρουν άγρια στην ιδέα ότι θα ψεκάζονται για μια ζωή χωρίς τέλος. Τρία ψεκάσματα ήδη κι έχουμε άπειρη συνέχεια. Ψέκες σηκώστε ξανά τα μανίκια σας. Και το αστείο είναι ότι ψεκάζονται με ΜΗ επικαιροποιημένο εμβόλιο! Είναι τρέλα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *