ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Πήγε με το πλοίο, γύρισε με ελικόπτερο από τη βίλα του Χριστοφοράκου ο Κούλης! “Πείτε μας από ποια εταιρεία το μισθώσατε και πόσα δώσατε” του λέει ο Αλέξης!

· Γιώργος Μαριόλης

Το όνομα της εταιρείας από την οποία μίσθωσε το ελικόπτερο που τον μετέφερε από την Τήνο στην Αθήνα, αλλά και το αποδεικτικό πληρωμής ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντί να επιστρέψει από το νησί με το πλοίο την περασμένη Κυριακή, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, τελικά τα σχέδια άλλαξαν και αποχώρησε την Δευτέρα το πρωί με ιδιωτικό ελικόπτερο, τύπου airbus.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του ζητάει τώρα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα ποιας εταιρείας ήταν το ελικόπτερο όπως επίσης και το αποδεικτικό πληρωμής.

«Επίσημες διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου την περασμένη Παρασκευή επίμονα διαφήμιζαν ότι ο κ. Μητσοτάκης που ξεκίνησε τις τριήμερες καλοκαιρινές αποδράσεις του, μετέβη στην Τήνο με το πλοίο της γραμμής. Λες και επρόκειτο για κάποιο κατόρθωμα που ο κ. Μητσοτάκης καταδέχτηκε να ταξιδέψει όπως οι κοινοί θνητοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προφανώς είχαν τους λόγους τους που έδωσαν αυτές τις διαρροές, αφού με αυτόν το τρόπο ήθελαν να αποκρύψουν ότι θα επέστρεφε με ελικόπτερο. Ίσως επειδή δεν ταιριάζει στο προφίλ λαϊκότητας που μάταια προσπαθούν να του φιλοτεχνήσουν» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και προσθέτει:

«Μετά τις μαρτυρίες πολιτών και την αποκάλυψη του Documento, όμως, από το Μέγαρο Μαξίμου αναγκάστηκαν να επιβεβαιώσουν ότι από την Τήνο επέστρεψε με ελικόπτερο. Και μας διαβεβαίωσαν ότι αυτή τη φορά δεν ήταν στρατιωτικό ελικόπτερο ή ελικόπτερο φίλου αλλά «μισθωμένο. Αναμένουμε, λοιπόν, να δώσει στη δημοσιότητα, ως οφείλει, το όνομα της εταιρίας και το αντίτιμο που ο κ. Μητσοτάκης πλήρωσε για τη «μίσθωση» καταλήγει η ανακοίνωση.

makeleio.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Τσίπρας: Πρόγραμμα 7,39 δισ. ευρώ με αυξήσεις μισθών, μείωση ΦΠΑ και νέο Ταμείο ΣύγκλισηςΕΛΛΑΔΑ

Τσίπρας: Πρόγραμμα 7,39 δισ. ευρώ με αυξήσεις μισθών, μείωση ΦΠΑ και νέο Ταμείο Σύγκλισης

Κουνούπι Culex – φορέας του ιού του Δυτικού Νείλου στην ΕλλάδαΕΛΛΑΔΑ

Δυτικός Νείλος στο Παλαιό Φάληρο: Έκτακτοι ψεκασμοί μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα

ΕΛΛΑΔΑ

Μυστική συνάντηση στην Αθήνα: Ο Ιμπραήμ Καλίν συναντήθηκε με τον διοικητή της ΕΥΠ

2 απαντήσεις στο “Πήγε με το πλοίο, γύρισε με ελικόπτερο από τη βίλα του Χριστοφοράκου ο Κούλης! “Πείτε μας από ποια εταιρεία το μισθώσατε και πόσα δώσατε” του λέει ο Αλέξης!”

  1. Μην ξεχάσετε ποτέ -αν ευσταθεί ως αλήθεια- πως σε τηλεφωνική υποκλοπή, ανώτατος άρχοντας της Ελλάδας να χλευάζει τον Χριστό και για τσιπάκι τον Γενάρη, φέτος !! Τηλεφωνική συνομιλία με άτομο από την διαδικασία με τα εμβόλια. Ψάξτε την είδηση αν αμφιβάλλετε. Έσχατες ημέρες, όντως.

  2. Επίσης ψάξτε το εαν όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στο κοινοβούλιο, ειναι εμβολιασμενοι εστω με τα “υποχρεωτικα” παιδικα εμβόλια που όλοι μας,καλώς ή κακώς, κάναμε κάποτε.Υπαρχει υφυπουργός εντελώς ανεμβολιαστος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά