10:02 - 20/05/2016

Phoenix Capital: Το επόμενο βήμα να επιβληθεί φόρος στην χρήση φυσικού χρήματος

Phoenix Capital: Το επόμενο βήμα να επιβληθεί φόρος στην χρήση φυσικού χρήματος

Τα αρνητικά επιτόκια είναι ο φόρος επί του κεφαλαίου, καθώς και ο μελλοντικός φόρος επί των τόκων στις καταθέσεις
Η ΕΚΤ δεν αποσύρει τα 500ευρα γιατί ανησυχεί για το ξέπλυμα χρήματος αναφέρει σε ανάλυση της η Phoenix Capital.

Ισχυρίζονται στην Ευρώπη ότι τα μεγάλα χαρτονομίσματα όπως των 500 ευρώ χρησιμοποιούνται για ξέπλυμα χρήματος και για ναρκωτικά.

Και αν πιστεύετε ότι αυτή είναι η ανησυχία τους είστε γελασμένοι, θα ήταν σαν να πιστεύετε ότι η γη είναι επίπεδη.
Η Ευρώπη βρίσκεται στο επίκεντρο για τον μη συνετό Κεντρικό Σχεδιασμό για τη νομισματική πολιτική της.
Ο Πρόεδρος της ΕΚΤ Mario Draghi έχει μειώσει τα επιτόκια όχι μία, όχι δύο, ούτε καν τρεις φορές, αλλά τέσσερις φορές με τα επιτόκια καταθέσεων να είναι αρνητικά.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν:

1) Μια στιγμιαία πτώση του πληθωρισμού της ΕΕ και της οριακής αύξησης του ΑΕΠ.

2) Οι αποταμιευτές και επενδυτές έχουν αρχίσει να συσσωρεύουν μετρητά ενώ ο τραπεζικός δανεισμός είναι παγωμένος παρά το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.

Τα αρνητικά επιτόκια είναι ο φόρος επί του κεφαλαίου, καθώς και ο μελλοντικός φόρος επί των τόκων στις καταθέσεις.
Αν η τράπεζα σας πει ότι τα επιτόκια καταθέσεων θα γίνουν αρνητικά με βάση την συμπεριφορά της ανθρώπινης φύσης τι θα κάνετε, θα σηκώσετε τα χρήματα σας αναζητώντας πιο επικερδείς επενδύσεις.

Δεν είναι λοιπόν το εμπόριο ναρκωτικών και σίγουρα δεν είναι το ξέπλυμα χρήματος, ο λόγος που η ΕΕ και η ΕΚΤ αποφάσισαν να διακόψουν σταδιακά τα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ.

Ο στόχος της ΕΚΤ ήταν αποτρέψουν τους πολίτες να διαθέτουν μετρητά εκτός τραπεζών, να μειώσουν σταδιακά το φυσικό χρήμα.

Ο πόλεμος κατά των μετρητών έχει ξεκινήσει.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh