Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:18 - 03/11/2023

Πέθαναν ξαφνικά οι κορυφαίοι γιατροί Ηλίας Γάτος και Θανάσης Παπαπάνος! Απεγνωσμένοι οι συνάδελφοί τους τηλεφωνούν στον Σωτήρη Τσιόδρα για την θανάσιμη αποστολή των εμβολίων COVID-19

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

O Hλίας Γάτος ήτο παγκόσμια γνωστός

Απεγνωσμένοι γιατροί και επιστημονικό προσωπικό από ολόκληρη τη χώρα τηλεφωνούν έντρομοι και οργισμένοι στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα για να του ζητήσουν εξηγήσεις για τα απανωτά συμβάντα ξαφνικών θανάτων σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό έχοντας πλέον συνειδητοποιήσει την θανάσιμη αποστολή των εμβολίων COVID-19!

By Wrong Man

Σύμφωνα με ανεπίσημους υπλογισμούς πάνω από 300 Έλληνες γιατροί και νοσηλευτές είτε έχουν πεθάνει ξαφνικά, είτε αντιμετωπίζουν αιφνίδιους καρκίνους τελικού σταδίου, ανακοπές καρδιάς, έρπη ζωστήρα, προβλήματα στειρότητας,  αποβολές, εγκεφαλικά και πάει λέγοντας στη διάρκεια της εμβολιαστικής εκστρατείας με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19.

Ήδη τις τελευταίες ώρες δύο ΞΑΦΝΙΚΟΙ (ο φίλτατος Νίκος Δένδιας θα τους αποκαλούσε αδόκητους) θάνατοι γιατρών έχουν προκαλέσει σοκ στην επιστημονική κοινότητα της χώρας.

Η πρώτη τραγωδία αφορά τον εκλεκτό Ορθοπεδικό και Διευθυντή της Κλινικής του Νοσοκομείου Αγρινίου Θανάση Παπαπάνο ο οποίος έφυγε αδόκητα από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών από ανακοπή.

Ο γιατρός αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία το πρωί και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή δυστυχώς όμως κατέληξε.

Ο Θανάσης Παπαπάνος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Αγρινίου.

Έτσι όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις σοκαρισμένο παραμένει το Αγρίνιο στο άκουσμα της είδησης ότι έφυγε από την ζωή σε ηλικία 62 ετών ο γνωστός ιατρός Θανάσης Παπαπάνος.

Καταγόμενος από την Αγία Σοφία Θέρμου, ο Θανάσης Παπαπάνος ήταν διευθυντής της χειρουργικού τομέα του Νοσοκομείου Αγρινίου, στο οποίο υπηρέτησε επί σειρά ετών.

Τα τελευταία δύο χρόνια διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής.

Ήταν επίσης εκλεγμένος πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του ιδρύματος.

Πάμε τώρα στον γνωστό γυναικολόγο Ηλία Γάτο ο οποίος έφυγε επίσης αδόκητα τα τελευταία 24ωρα εν μέσω αδόκητης σιωπής της εγχώριας μηντιακής Ηamas της επιβολής των εμβολίων και του επίσημου αφηγήματος της planδημίας.

Στο προφίλ της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου, είδαμε την ακόλουθη δυσάρεστη είδηση για τον χαμό του πασίγνωστου γυναικολόγου Ηλία Γάτου, χάρις στον οποίο πολλές γυναίκες έγιναν μητέρες.

Χθες έφυγε από τη ζωή ένας καλός άνθρωπος και ένας καλός επιστήμονας, ο γυναικολόγος Ηλίας Γάτος, ο άνθρωπος που κατάφερε να κάνει μητέρες χιλιάδες γυναίκες που είχαν χάσει την ελπίδα τους.
Ο άνθρωπος που τον “έτρεμε” η εξωσωματική γονιμοποίηση γιατί δεν της άφηνε τα περιθώρια να τον ξεγελάσει.
Καλό ταξίδι στο φως, καλό πέρασμα στην αλήθεια και ας έχει καλή αντάμωση με όσους αγαπούσε και τους είχε χάσει.
Και κάπου εδώ, το άλμπουμ των αναμνήσεων μας γεμίζει με τις φωτογραφίες όσων μας γέννησαν, μας βάφτισαν, μας αγάπησαν, μας γλίτωσαν από το θάνατο…
Μας λείπετε πολύ… Αλλά πολύ…

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να σημειώσουμε ότι γιατροί με την ειδικότητα και την αποτελεσματικότητα του κ. Γάτου είναι ανεπιθύμητοι από τη μεγάλη επαναφορά καθότι πηγαίνουν κόντρα στη βασική επιταγή της η οποία είναι η μείωση του πληθυσμού.  Δεν είναι δυνατόν να επιβαρύνουν το παγκόσμιο χρέος με νέα αχρείαστα μωρά που μεγαλώνουν επί ματαίω βλέποντας Αυτιά και Παπαχελά εξαναγκάζοντας τις ημέτεραι δυνάμεις να εφευρίσκουμε διαρκώς νέα εργαλεία εξόντωσής τους.

Ποιος ήταν ο Ηλίας Γάτος

Ο Δρ. Ηλίας Γάτος ήταν ιδρυτικό μέλος και Επιστημονικός Διευθυντής της μονάδας emBIO, μίας από τις μεγαλύτερες μονάδες εξωσωματικής γονιμοποίησης και γυναικολογίας στην Ευρώπη και εξειδίκευση σε θέματα γονιμότητας και υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Στο Λονδίνο, εκπαιδεύτηκε στην Αναπαραγωγική Ενδοκρινολογία και Ενδοσκοπική Χειρουργική στο Νοσοκομείο Royal Free Hospital υπό την επίβλεψη της γνωστής καθηγήτριας ενδοκρινολόγου Jean Ginsburg. Ειδικεύτηκε σε θέματα ορμονικής υποκατάστασης της εμμηνόπαυσης (HRT) και σε ενδοκρινολογικά προβλήματα πολυκυστικών ωοθηκών και υποφυσικού υπογοναδισμού.

Στη Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης (IVF) του Νοσοκομείου Hammersmith, εκπαιδεύτηκε στην αντιμετώπιση προβλημάτων υπογονιμότητας και συγκεκριμένα στην εξωσωματική γονιμοποίηση και ενδοσκοπική χειρουργική με Διευθυντές τον παγκοσμίου φήμης καθηγητή Sir Robert Winston (ιδρυτή του προγράμματος Προεμφυτευτικής Γενετικής Διάγνωσης – PGD/PGS) και τον καθηγητή Raul Margara. Στο Νοσοκομείο Hammersmith πραγματοποιήθηκε και η πρώτη στον κόσμο Προεμφυτευτική Διάγνωση και βιοψία εμβρύου (το 1992) με τον Alan Handyside.

Ο Ηλίας Γάτος έγινε παγκοσμίως γνωστός με τη γέννηση του πρώτου παιδιού με εξωσωματική γονιμοποίηση στον κόσμο σε γυναίκα που είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς στη Σουηδία το 2004. Το γεγονός αυτό έκανε την εμφάνιση του σε όλα τα ειδησεογραφικά κανάλια του κόσμου και αποτέλεσε διεθνώς σημαντικό ιατρικό επίτευγμα από επιστημονική και κοινωνική άποψη, καθώς και λόγω της συνεργασίας διαφορετικών ιατρικών ειδικοτήτων.

Η πολυετής εμπειρία και η ερευνητική του δραστηριότητα στον τομέα της ορμονικής υποκατάστασης σε γυναίκες με εμμηνόπαυση ή πρόωρη εμμηνόπαυση έχει συμβάλει στην επιτυχή ανάπτυξη του προγράμματος δανεικών ωαρίων.

Η εκπαίδευση του Ηλία Γάτου στην ενδοσκοπική χειρουργική (λαπαροσκόπηση-υστεροσκόπιση), εξωσωματική γονιμοποίηση, ενδοκρινολογία και αντιμετώπιση κυήσεων υψηλού ρίσκου λόγω των πολύδυμων κυήσεων που προκύπτουν από την θεραπεία, τον κατατάσσει στις κορυφαίες θέσεις μεταξύ των πλέον έμπειρων ιατρών στην παρακολούθηση ειδικών περιπτώσεων σε θέματα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Επίσης, έχει συμβάλει στην επιτυχή αντιμετώπιση προβλημάτων σε μερίδες πληθυσμών με παθήσεις όπως πολυκυστικές ωοθήκες, παχυσαρκία, καρδιοπάθεια, μεσογειακή αναιμία και άλλες ιδιάζουσες περιπτώσεις. Επίσης, έχει συμβάλει στην επιτυχή αντιμετώπιση προβλημάτων σε μερίδες πληθυσμών με παθήσεις όπως πολυκυστικές ωοθήκες, παχυσαρκία, καρδιοπάθεια, μεσογειακή αναιμία και άλλες ιδιάζουσες περιπτώσεις.

Η διαρκής ενασχόληση και η πολυετής μελέτη του Δρ. Γάτου σε παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας, είχε βοηθήσει πολλά ζευγάρια με αυτήν την πάθηση να φέρουν στον κόσμο το δικό τους υγιές παιδί.

kourdistoportocali.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. Ρέβης Ασύστολος 11/03/2023 @ 4:10 ΜΜ

  Απορώ, πως επιστήμονες αυτού του μεγέθους έκατσαν κι έφαγαν τις φόλες. Είναι δυνατόν;
  Εδώ εμείς οι άσχετοι καταλάβαμε τι έπαιζε, με τη μη συνταγογράφηση του σκευάσματος και την μη διάθεσή τους στα φαρμακεία προς αποφυγήν πιθανής χημικής ανάλυσης.
  Εμείς οι άσχετοι καταλάβαμε τους ημίτρελους τηλεοπτικούς εκβιαστές με την ιατρική ιδιότητα, που έλεγαν ότι τους κατέβει.
  Το ότι είχαν μετατραπεί σε απλούς εκτελεστές πρωτοκόλλου δεν τους θορύβησε καθόλου;

 2. ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 11/03/2023 @ 6:00 ΜΜ

  ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ

 3. Λογικά έπρεπε να έχουν καταλάβει τους κινδύνους, αλλά εκτός από πλύση εγκεφάλου, στους γιατρούς έδιναν και άλλα παροχές. Το άκουσα δεν ξέρω, αν αληθεύει

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*