ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Περίεργη νυχτερινή άσκηση αντιμετώπισης αστικών ταραχών από Έλληνες και Πολωνούς αλεξιπτωτιστές – Κάτι φοβούνται… Από το 2008 η Ν.Μπακογιάννη ζητάει την εμπλοκή στρατιωτικών δυνάμεων

· Γιώργος Μαριόλης

Μία πολύ περίεργη άσκηση εκτέλεσαν Έλληνες και Πολωνοί αλεξιπτωτιστές επάνω από τον αστικό ιστό της Αθήνας, με εμφανή σκοπό την.. αντιμετώπιση ταραχών που θα μπορούσαν να ξεσπάσουν στο εσωτερικό της πρωτεύουσας.

Πρόκειται για αναβαθμισμένη «έκδοση» των ασκήσεων αντιμετώπισης πλήθους από στρατιωτικές δυνάμεις που ξεκίνησαν αμέσως μετά τα μνημόνια και διεξάγονταν τις περισσότερες φορές στο ειδικά διασκευασμένο πεδίο ασκήσεων του Κιλκίς.

Είναι πραγματικά ανησυχητικό ότι ασκούνται Έλληνες με ξένες δυνάμεις στη ρίψη αλεξιπτωτιστών εντός του αστικού «κορμού» της Αθήνας.

Κάτι περιμένουν στην κυβέρνηση ή κάτι πιθανολογούν ότι μπορεί να συμβεί σε ό,τι αφορά έκρηξη της αγανάκτησης των πολιτών για όσα συμβαίνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία έκρηξη που δεν θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί από τις ντόπιες δυνάμεις, και θα χρειαζόταν την συνδρομή ξένων στρατιωτικών δυνάμεων.

Μην ξεχνάμε ότι στα τραγικά γεγονότα του 2008 με τον θάνατο του Γρηγορόπουλου από σφαίρα αστυνομικού το κύμα βίας και αναρχίας που ξέσπασε στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας αλλά κυρίως στην Αθήνα, η τότε ΥΠΕΞ Ν.Μπακογιάννη, είχε ζητήσει την επέμβαση του Στρατού για να αντιμετωπιστεί και να ελεγχθεί η κατάσταση.

Κάτι το οποίο είχε απορρίψει κατηγορηματικά ο τότε Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Δημήτριος Γράψας.

Δείτε το βίντεο:

fonaklas.blogspot.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κάρυστο: Νέο 112 για εκκένωση δύο περιοχών, επιχειρούν 18 εναέρια

ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Νέκρα δίδυμα βρέφη λόγω πρόωρου τοκετού – Στο νοσοκομείο η μητέρα

Tech

Κρήτη: Δύο ηλεκτρονικές απάτες 650.000 ευρώ σε έξι ημέρες – Το κόλπο με τις 55 μικρές μεταφορές

Μία απάντηση στο “Περίεργη νυχτερινή άσκηση αντιμετώπισης αστικών ταραχών από Έλληνες και Πολωνούς αλεξιπτωτιστές – Κάτι φοβούνται… Από το 2008 η Ν.Μπακογιάννη ζητάει την εμπλοκή στρατιωτικών δυνάμεων”

  1. Συνεργασίες μεταξύ χωρών και σε όλους τους κλάδους γίνονται εδώ και χρόνια αλλά λέμε τώρα..αυτό τον καημό που έχετε μερικοί πως κάτι θα συμβεί.. μερικοί το θέλετε κιόλας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά