01:21 - 21/11/2020

Περίεργη δήλωση Μαγιορκίνη: Ο κορωνοϊός χρησιμοποιεί την δομή της Ελληνικής οικογένειας (vid)

Τα λόγια του θυμίζουν την σοκαριστική πρόταση που έγινε στον ΠΟΥ…

 «Το πιο σημαντικό στοιχείο που προκύπτει είναι ότι ο ιός χρησιμοποιεί σαν όχημα τη δομή της ελληνικής οικογένειας. Ο ιός φαίνεται ότι πέρασε από τις αρχές του Νοεμβρίου από τους 20αρηδες και τους 30αρηδες στις μεγαλύτερες γενιές και αυτή η εξάπλωση συντηρείται εντός των νοικοκυριών».

Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο επίκουρος καθηγητής ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης, κατά την σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό από το Υπουργείο Υγείας.

Και τι πρέπει να γίνει ακριβώς να αντιμετωπιστεί αυτό; Μήπως θα φτάσουν σε σημείο να μας πουν να διαλυθούν οι οικογένειες;;;

Στο μυαλό μας ήρθε ο Δρ Μάικλ Ράιαν, εκτελεστικός διευθυντής του Προγράμματος Έκτακτης Ανάγκης Υγείας του Π.Ο.Υ. , ο οποίος και αποκάλυψε μπροστά στις κάμερες τι πρόκειται να ακολουθήσει σε λίγο καιρό από σήμερα.

Σε μία δήλωση που ανέδειξαν αμερικανικά δίκτυα με πρώτο το Fox, ο αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας μας λέει ξεκάθαρα ότι οι κατά τόπους αρχές θα είναι σε θέση να εισβάλλουν στις οικίες των ανθρώπων για να διαπιστώσουν αν υπάρχει κάποιος που έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό και θα τον απομονώνουν…

Έχουν όλα αυτά σχέση με αυτά που διαβάζει σε όλη την Ελλάδα ο κ Μαγιορκίνης;;;

Ας θυμηθούμε το βίντεο:

el.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ 11/21/2020 @ 9:47 ΠΜ

    Όταν έχουμε έναν από τους 5-6 καλύτερους επιδημιολόγους στον κόσμο, τον Ιωάννη Ιωαννίδη που είχε βοηθό του τον συμφοιτητή του Τσιόδρα(!!!!) και εμείς στην Ελλάδα εμπιστευόμαστε την υγεία μας στον Βοηθό με τα 24 εκατομμύρια εμβόλια το 2009 και στον Επίκουρο (ούτε καν καθηγητή) πολυταϊσμένο από “χορηγίες” για “έρευνες” , τότε μάλλον και οι 300 της Βουλής που τους επέλεξαν (κυβέρνηση) ή τους εγκρίνουν (αντιπολίτευση) είναι συμμέτοχοι στο έγκλημα κατά των Ελλήνων που γεννήθηκαν και όσων ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ δεν θα γεννηθούν ποτέ λόγω υπογεννητικότητας που προκάλεσαν οι κυβερνώντες (μνημόνια και ανόητα μέτρα για τον κορονοϊό) και πρέπει να τιμωρηθούν γι’ αυτή την γενοκτονία!!!!!!!!!!!

  2. Είναι τοσο διεφθαρμένοι, που καταντουν διαστροφικοι.

  3. Γεώργιος Παπαδόπουλος 11/21/2020 @ 6:18 ΜΜ

    Φυσικά και η παραδοσιακή οικογένεια είναι στο στόχαστρο της νέας τάξης. Ότι μπορούν να γκρεμίσουν με την πρόφαση πανδημίας υπέρ τους είναι…. .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*