Πέφτουν όλα τα Χρηματιστήρια – Στο 1,08 το ευρώ
Ξεπέρασε το -0,80% η πτώση στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, ενώ με αρνητικό πρόσημο διαπραγματεύονται και τα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Ελαφρά ανοδική είναι η αντίδραση για το ευρώ στην ισοτιμία του έναντι του δολαρίου.
Στις 10.40 ο Γενικός Δείκτης βρέθηκε στις 702,55 μονάδες με -0,85% και τζίρο στα 2,09 εκ.ευρώ.
Στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, ο δείκτη FTSE-100 άνοιξε καταγράφοντας πτώση 0,18% στις 6.401,57 μονάδες, ενώ στη Φρανκφούρτη, ο δείκτης Dax υποχώρησε οριακά κατά 0,08% στις 10.836,19 μονάδες.
newsit.gr


παιδια αυτο δεν ειναι πτωση ειναι στρατιγηκη για να φανε καποιες μετοχες απο μερικα χαιβανια που θα τρεξουν να σωσουν !! οσο για το δικο μας αστε το καλητερα με δυο εκατομυρια δεν ειναι χρηματιστηριο αλλα περιπτερο , αν κοιταξετε τι νουμερα παιζουν στην τουρκια μονο η ακομα και της βουλγαριας εχει πιο πολλα λεφτα στο τραπεζι!!!
Akrivos, psilikatzidiko.